Alimente care ucid creierul
De (autor): David Perlmutter , Kristin Loberg
Alimente care ucid creierul. Cerealele, carbohidratii si zaharul
Oamenii se tem de dementa mai mult decat de moarte sau de cancer si cred ca aceasta este inevitabila. Renumit neurolog, autorul ne arata insa ca destinul creierului nu depinde de genele noastre, ci de ceea ce mancam.
Oamenii se tem de dementa mai mult decat de moarte sau de cancer si cred ca aceasta este inevitabila. Renumit neurolog, autorul ne arata insa ca destinul creierului nu depinde de genele noastre, ci de ceea ce mancam.
Pornind de la dovezi stiintifice, el ne dezvaluie un adevar inspaimantator: carbohidratii ne distrug creierul si sunt la originea a numeroase probleme de sanatate – boala Alzheimer, ADHD, epilepsia, anxietatea, durerile cronice de cap, depresia, scaderea libidoului sunt doar cateva dintre acestea.
Cartea ne propune un program de patru saptamani pentru pastrarea sanatatii creierului, care nu presupune recurgerea la medicamente, ci strategii simplu de pus in practica, retete delicioase si obiective la indemana tuturor. Cu noul stil de viata, ne vom simti mai tineri, vom fi capabili sa depasim mai usor perioadele stresante, vom fi motivati sa ramanem activi si sa relationam cu ceilalti si vom fi mai fericiti si mai eficienti.
Dr. Perlmutter este lider absolut in utilizarea abordarilor alternative si conventionale in tratamentul tulburarilor neurologice. L-am recomandat multor pacienti, rezultatele obtinute fiind extraordinare. - Dr. Mehmet Oz
-20%
PRP: 34.90 Lei
Acesta este Pretul Recomandat de Producator. Pretul de vanzare al produsului este afisat mai jos.
27.92Lei
27.92Lei
34.90 LeiPrimesti 27 puncte
Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!
Indisponibil
X
Pentru a putea comanda rapid este nevoie sa introduceti numarul dvs de telefon in formatul 0xxxxxxxxx (10 cifre).Un operator Libris.ro va suna si va cere telefonic restul datelor necesare.
Descrierea produsului
Alimente care ucid creierul. Cerealele, carbohidratii si zaharul
Oamenii se tem de dementa mai mult decat de moarte sau de cancer si cred ca aceasta este inevitabila. Renumit neurolog, autorul ne arata insa ca destinul creierului nu depinde de genele noastre, ci de ceea ce mancam.
Oamenii se tem de dementa mai mult decat de moarte sau de cancer si cred ca aceasta este inevitabila. Renumit neurolog, autorul ne arata insa ca destinul creierului nu depinde de genele noastre, ci de ceea ce mancam.
Pornind de la dovezi stiintifice, el ne dezvaluie un adevar inspaimantator: carbohidratii ne distrug creierul si sunt la originea a numeroase probleme de sanatate – boala Alzheimer, ADHD, epilepsia, anxietatea, durerile cronice de cap, depresia, scaderea libidoului sunt doar cateva dintre acestea.
Cartea ne propune un program de patru saptamani pentru pastrarea sanatatii creierului, care nu presupune recurgerea la medicamente, ci strategii simplu de pus in practica, retete delicioase si obiective la indemana tuturor. Cu noul stil de viata, ne vom simti mai tineri, vom fi capabili sa depasim mai usor perioadele stresante, vom fi motivati sa ramanem activi si sa relationam cu ceilalti si vom fi mai fericiti si mai eficienti.
Dr. Perlmutter este lider absolut in utilizarea abordarilor alternative si conventionale in tratamentul tulburarilor neurologice. L-am recomandat multor pacienti, rezultatele obtinute fiind extraordinare. - Dr. Mehmet Oz
Detaliile produsului
- Categoria: Diete
- Autor: David Perlmutter, Kristin Loberg
- Editura: LITERA
- An aparitie: 2019
- Editie: Necartonata
- Format: 170 x 110 x 28 mm
- Nr. pagini: 447
- Colectie: Carte pentru toti
- Titlu Original: Grain Brain. The Surprising Truth About Wheat, Carbs, and Sugar - Your Brain's Silent Killers
- Traducator: Irina Brates
- Cod: LIT978-606-33-4480-0
De pe acelasi raft
De acelasi autor
Rating general al produsului
5 stele
2
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!
Review-uri
Monna R.
13/05/2020 13:58
Cartea oferă informații bine documentate din punct de vedere științific și psihologic și transmite un mesaj încurajator și anume faptul că afectiunile cerebrale pot fi prevenite, în mare măsură, prin alegerile pe care le facem. Soarta creierului nu ține de gene, cauza apariției bolilor neurodegenerative nu este în mod obligatoriu codificată în ADN, ci are legătură cu ceea ce mâncăm. Disfuncția creierului începe de la alimentație, mai mult incriminate se află cerealele moderne care afectează buna funcționare a creierului.
Arata mai mult
2 din 2 de rezultate