Countdown header img desk

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Countdown header img  mob

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

Povesti si Jocuri de la Iepuras

-50% -20% -67% -45% -10%

Carti, Jocuri, Children's Books, Accesorii

Alege CADOUL cel mai coconas!

Poarta-te ca un om de succes, gandeste ca un om de succes

De (autor): Steve Harvey

0
(0 review-uri)
Poarta-te ca un om de succes, gandeste ca un om de succes - Steve Harvey
Rasfoieste

Poarta-te ca un om de succes, gandeste ca un om de succes

De (autor): Steve Harvey

0
(0 review-uri)
Poarta-te ca un om de succes, gandeste ca un om de succes: Descopera-ti darul si calea spre bogatiile vietii / Act Like a Success, Think Like a Success de Steve Harvey este cartea care te va determina sa iti scoti visul acela prafuit din dulapul visurilor demult uitate, sa il scuturi bine, sa ii redai stralucirea de altadata si sa incepi sa te preocupi din nou de realizarea lui folosindu-ti acel dar unic pe care il ai. Dar cartea reprezinta mai mult decat atat. Ea te va ajuta sa iti dezvolti viata in feluri complet noi si sa te bucuri de relatii mai bune cu membrii familiei tale, cu sefii tai sau cu comunitatea ta.
 
Mesajul cartii, asa cum il formuleaza autorul ei, comediantul Steve Harvey, este emotionant si motivational totodata: Poarta-te ca un om de succes, gandeste ca un om de succes iti spune ca nu e destul sa existi, pur si simplu. Viata inseamna mai mult decat sa te tarasti la o slujba lipsita de satisfactii, sa castigi un ceas de aur si sa-ti incasezi fondul de pensii. Viata ta trebuie sa fie mai mult decat sa astepti ca ocazia potrivita sa apara si sa te gaseasca. Viata ta trebuie sa fie mai mult decat sa bati pasul pe loc privindu-i pe ceilalti cum obtin succesul. Cuvintele din aceasta carte te vor motiva sa profiti din plin de viata ta, folosind un lucru pe care il ai deja - darul tau.
 
Cartea a fost inspirata de povestea de viata a autorului insusi care a devenit un adevarat rege al comediei, dupa ce, o buna parte a vietii lui s-a zbatut in saracie: a lucrat intr-o curatatorie de covoare, a vandut asigurari, a ramas fara un acoperis deasupra capului locuind pentru o buna perioada de timp intr-o masina, a fost concediat, dupa care, folosindu-se de darul sau - extraordinara lui capacitate de a-i face pe oameni sa rada - a ajuns sa joace in spectacolul de comedie cu cele mai mari venituri brute din toate timpurile.
 
Steve Harvey este actor, producator, prezentator radio si TV si autorul mai multor bestselleruri The New York Times, precum Poarta-te ca o doamna, gandeste ca un barbat / Act Like a Lady, Think Like a Man sau Straight Talk, No Chaser (Spune-mi direct, nu ma aburi).
 
A debutat in anii '80 ca actor de stand-up comedy, iar succesul de care s-a bucurat l-a transformat in scurt timp in unul dintre cei mai iubiti entertaineri ai Americii. A jucat in filme, a prezentat unele dintre cele mai de succes show-uri de televiziune din America, a scris carti si in tot acest timp nu a uitat sa returneze o parte din roadele succesului sau comunitatii infiintand impreuna cu sotia lui fundatia Steve si Marjorie Harvey Foundation. De-a lungul timpului a fost recompensat cu numeroase premii printre care si prestigioasele NAACP Image Award si Emmy Award. Locuieste in Atlanta, Georgia, impreuna cu sotia si familia sa.
 
Cartea este impartita in patru parti dupa cum urmeaza:
 
Partea I: Cand ajungi la limita
 
In aceasta prima parte a cartii esti invitat sa te autoevaluezi. Care sunt temerile tale, care sunt modalitatile prin care tu singur te limitezi, sau altfel spus, cum arata capacul pe care tu insuti l-ai pus vietii tale? Si, cel mai important, esti invitat sa raspunzi la o intrebare care sigur nu te va lasa indiferent: cat timp mai esti dispus sa irosesti din viata ta in loc sa alergi spre destinul tau?
 
Vei constientiza astfel ca nu vei reusi sa faci nimic atat timp cat ai tendinta sa:
• Te compari cu altii;
• Crezi ca nu esti suficient de bun ca sa stai la masa celor mari;
• Iti gasesti mereu scuze;
• Iti este teama ca nu vei fi suficient de bun sau ca demersul tau va fi un esec.
 
Amintirile din viata personala a lui Steve Harvey din acest capitol iti vor ajunge cu siguranta la inima, in special aceea despre o profesoara care s-a priceput de minune sa-i interzica acestuia sa viseze maret pe cand era in clasa a VI-a. Vei vedea insa tot aici, cat de mult conteaza ca, atunci cand cineva vine sa iti darame un vis, sa existe un altcineva care sa te ajute sa il faci si mai puternic.
 
Tot aici autorul iti ofera cateva indicii care iti vor arata foarte clar ca ti-ai pus singur capac vietii tale si ca ar fi timpul sa ridici capacul si sa incepi sa iti urmezi visurile.
 
Partea a II-a: Descopera-ti darul si accepta-l cu bratele deschise
 
Care este talentul tau special pe care l-ai putea folosi pentru a te bucura de succes? In cazul in care nu te-ai gandit niciodata la asta, acum va trebui sa o faci. Iar autorul iti ofera si o motivatie suficient de puternica in acest sens: Cea mai mare parte a lumii nu vrea decat sa-ti gasesti un loc de munca si sa il imbogatesti pe altul. Prea multe scoli si programe de pregatire te vor indruma sa lucrezi pentru o companie in vreme ce uiti de tine si de visurile tale. Arunca acel capac pus deasupra vietii tale in fiecare zi si spune lumii: Poate ca acum ma aflu in locul acesta, muncind din greu si invatandu-mi meseria, dar visurile mele sunt extraordinare.
 
Multi dintre noi avem tendinta sa ne amagim ca daca facem un lucru bine, la job de exemplu, inseamna ca acela este darul nostru si ca ne-am gasit menirea prin meseria pe care o practicam. Dar de cele mai multe ori lucrurile nu stau chiar asa. Un dar inseamna sa fii capabil sa faci ceva foarte bine, nu doar bine, implica pasiune si daruire si te ajuta sa faci lucruri extraordinare fara a simti ca muncesti propriu zis.
 
Autorul iti ofera in aceasta sectiune cateva instrumente utile pentru a-ti da seama care este adevaratul tau dar si te ghideaza cum sa iti propulsezi visul gasind un vehicul de care sa il atasezi.
 
Totodata vei afla cum sa te autodepasesti mereu, fixandu-ti de fiecare data obiective si mai indraznete. Tot aici te vei familiariza cu metoda SMART de a-ti fixa obiective specifice, masurabile, accesibile, relevante si care vor fi atinse la un anumit termen limita si vei invata sa iti construiesti propria scara catre succes. La fel de util iti va fi si panoul de viziune pe care autorul te sfatuieste sa il folosesti pentru a da vietii tale mereu o directie. Un alt lucru important pe care va trebui sa il faci inainte de a porni la drum spre implinirea visului tau va fi sa selectezi oamenii alaturi de care vrei sa pornesti la drum si sa-i inlaturi pe cei care iti vor pune mereu frana. Autorul iti va arata aici cum sa faci aceasta selectie, dar si cum sa ceri ceea ce iti doresti de la ceilalti.
 
Dar lectia cea mai frumoasa a acestui capitol pe care merita sa o retii este aceea ca: "a te afla in preajma altui visator te poate pune in miscare cand uiti cum sa visezi pentru tine insuti".
 
Partea a III-a: Maximizarea darului tau
 
Cand ai o serie de abilitati pe care nu le folosesti, iti limitezi din start succesul. In aceasta parte a cartii vei invata sa iti dezvolti abilitatile pe care le ai si sa le exploatezi la maximum. De asemenea, vei invata sa iti evaluezi punctele forte si slabiciunile pentru a-ti maximiza victoriile si a-ti minimiza pierderile, in functie de aptitudinile pe care le ai. In plus, vei invata sa te reinventezi mereu, sa iti diversifici darurile si sa iti descoperi cat mai multe laturi si aptitudini care te vor ajuta pe parcursul vietii sa te bucuri de si mai mult succes.
 
Tot aici te vei convinge de puterea extraordinara pe care o are cuvantul "nu" si vei afla reteta succesului celor mai realizati oameni: Cei mai destepti tipi din afaceri iau ceea ce e mai bun din ce au invatat de la parintii, mentorii, colegii si sefii lor si folosesc asta pentru a cladi mai departe. Nu vei auzi niciodata un inovator ca Bill Gates, Warren Buffett sau Oprah Winfrey spunand: Noi procedam in felul acesta pentru ca asa s-a procedat dintotdeauna. Oamenii de succes apreciaza locul de unde au venit, dar nu lasa trecutul sa dea tonul pentru viitorul lor. Oamenii de succes sunt inovatori.
 
Partea a IV-a: Crearea mostenirii tale
 
Daca ne-am opri fie si numai pentru o clipa privirea asupra rapei cu visuri abandonate a omenirii, ne-am da repede seama cam cat de multi oameni s-au lasat descurajati pe parcurs. Poate ca si tu esti unul dintre ei, si eu ma numar printre ei, si atunci, e si firesc sa te intrebi cum sa ramai motivat si sa te apropii de obiectivele tale intr-un mediu incarcat de negativitate.
 
Steve Harvey are un raspuns multumitor pentru tine in aceasta ultima sectiune a cartii.
 
Tot aici vei afla o formula a echilibrului pe care Steve Harvey insusi o foloseste in propria viata si vei invata ca succesul, odata atins, trebuie sa insemne o schimbare nu numai in viata ta, ci si in viata altora. Cu alte cuvinte, invata sa oferi celor mai putin norocosi ca tine o parte din roadele succesului tau si poti fi sigur ca vei ajunge sa te bucuri de reusite pe termen lung. Sau, asa cum spune Steve Harvey in aceasta carte: Succesul nu se refera doar la capacitatea ta de a reusi, ci si la capacitatea ta de a ajuta impartasind. Succesul adevarat traieste in mostenirea pe care o lasam. Daca poti servi ca model pentru generatia urmatoare, cei care vor ajunge mai sus datorita tie vor deveni mostenirea ta, la fel de mult ca si realizarile tale.
Citeste mai mult

46.00Lei

46.00Lei

Primesti 46 puncte

Important icon msg

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!

In stoc

Descrierea produsului

Poarta-te ca un om de succes, gandeste ca un om de succes: Descopera-ti darul si calea spre bogatiile vietii / Act Like a Success, Think Like a Success de Steve Harvey este cartea care te va determina sa iti scoti visul acela prafuit din dulapul visurilor demult uitate, sa il scuturi bine, sa ii redai stralucirea de altadata si sa incepi sa te preocupi din nou de realizarea lui folosindu-ti acel dar unic pe care il ai. Dar cartea reprezinta mai mult decat atat. Ea te va ajuta sa iti dezvolti viata in feluri complet noi si sa te bucuri de relatii mai bune cu membrii familiei tale, cu sefii tai sau cu comunitatea ta.
 
Mesajul cartii, asa cum il formuleaza autorul ei, comediantul Steve Harvey, este emotionant si motivational totodata: Poarta-te ca un om de succes, gandeste ca un om de succes iti spune ca nu e destul sa existi, pur si simplu. Viata inseamna mai mult decat sa te tarasti la o slujba lipsita de satisfactii, sa castigi un ceas de aur si sa-ti incasezi fondul de pensii. Viata ta trebuie sa fie mai mult decat sa astepti ca ocazia potrivita sa apara si sa te gaseasca. Viata ta trebuie sa fie mai mult decat sa bati pasul pe loc privindu-i pe ceilalti cum obtin succesul. Cuvintele din aceasta carte te vor motiva sa profiti din plin de viata ta, folosind un lucru pe care il ai deja - darul tau.
 
Cartea a fost inspirata de povestea de viata a autorului insusi care a devenit un adevarat rege al comediei, dupa ce, o buna parte a vietii lui s-a zbatut in saracie: a lucrat intr-o curatatorie de covoare, a vandut asigurari, a ramas fara un acoperis deasupra capului locuind pentru o buna perioada de timp intr-o masina, a fost concediat, dupa care, folosindu-se de darul sau - extraordinara lui capacitate de a-i face pe oameni sa rada - a ajuns sa joace in spectacolul de comedie cu cele mai mari venituri brute din toate timpurile.
 
Steve Harvey este actor, producator, prezentator radio si TV si autorul mai multor bestselleruri The New York Times, precum Poarta-te ca o doamna, gandeste ca un barbat / Act Like a Lady, Think Like a Man sau Straight Talk, No Chaser (Spune-mi direct, nu ma aburi).
 
A debutat in anii '80 ca actor de stand-up comedy, iar succesul de care s-a bucurat l-a transformat in scurt timp in unul dintre cei mai iubiti entertaineri ai Americii. A jucat in filme, a prezentat unele dintre cele mai de succes show-uri de televiziune din America, a scris carti si in tot acest timp nu a uitat sa returneze o parte din roadele succesului sau comunitatii infiintand impreuna cu sotia lui fundatia Steve si Marjorie Harvey Foundation. De-a lungul timpului a fost recompensat cu numeroase premii printre care si prestigioasele NAACP Image Award si Emmy Award. Locuieste in Atlanta, Georgia, impreuna cu sotia si familia sa.
 
Cartea este impartita in patru parti dupa cum urmeaza:
 
Partea I: Cand ajungi la limita
 
In aceasta prima parte a cartii esti invitat sa te autoevaluezi. Care sunt temerile tale, care sunt modalitatile prin care tu singur te limitezi, sau altfel spus, cum arata capacul pe care tu insuti l-ai pus vietii tale? Si, cel mai important, esti invitat sa raspunzi la o intrebare care sigur nu te va lasa indiferent: cat timp mai esti dispus sa irosesti din viata ta in loc sa alergi spre destinul tau?
 
Vei constientiza astfel ca nu vei reusi sa faci nimic atat timp cat ai tendinta sa:
• Te compari cu altii;
• Crezi ca nu esti suficient de bun ca sa stai la masa celor mari;
• Iti gasesti mereu scuze;
• Iti este teama ca nu vei fi suficient de bun sau ca demersul tau va fi un esec.
 
Amintirile din viata personala a lui Steve Harvey din acest capitol iti vor ajunge cu siguranta la inima, in special aceea despre o profesoara care s-a priceput de minune sa-i interzica acestuia sa viseze maret pe cand era in clasa a VI-a. Vei vedea insa tot aici, cat de mult conteaza ca, atunci cand cineva vine sa iti darame un vis, sa existe un altcineva care sa te ajute sa il faci si mai puternic.
 
Tot aici autorul iti ofera cateva indicii care iti vor arata foarte clar ca ti-ai pus singur capac vietii tale si ca ar fi timpul sa ridici capacul si sa incepi sa iti urmezi visurile.
 
Partea a II-a: Descopera-ti darul si accepta-l cu bratele deschise
 
Care este talentul tau special pe care l-ai putea folosi pentru a te bucura de succes? In cazul in care nu te-ai gandit niciodata la asta, acum va trebui sa o faci. Iar autorul iti ofera si o motivatie suficient de puternica in acest sens: Cea mai mare parte a lumii nu vrea decat sa-ti gasesti un loc de munca si sa il imbogatesti pe altul. Prea multe scoli si programe de pregatire te vor indruma sa lucrezi pentru o companie in vreme ce uiti de tine si de visurile tale. Arunca acel capac pus deasupra vietii tale in fiecare zi si spune lumii: Poate ca acum ma aflu in locul acesta, muncind din greu si invatandu-mi meseria, dar visurile mele sunt extraordinare.
 
Multi dintre noi avem tendinta sa ne amagim ca daca facem un lucru bine, la job de exemplu, inseamna ca acela este darul nostru si ca ne-am gasit menirea prin meseria pe care o practicam. Dar de cele mai multe ori lucrurile nu stau chiar asa. Un dar inseamna sa fii capabil sa faci ceva foarte bine, nu doar bine, implica pasiune si daruire si te ajuta sa faci lucruri extraordinare fara a simti ca muncesti propriu zis.
 
Autorul iti ofera in aceasta sectiune cateva instrumente utile pentru a-ti da seama care este adevaratul tau dar si te ghideaza cum sa iti propulsezi visul gasind un vehicul de care sa il atasezi.
 
Totodata vei afla cum sa te autodepasesti mereu, fixandu-ti de fiecare data obiective si mai indraznete. Tot aici te vei familiariza cu metoda SMART de a-ti fixa obiective specifice, masurabile, accesibile, relevante si care vor fi atinse la un anumit termen limita si vei invata sa iti construiesti propria scara catre succes. La fel de util iti va fi si panoul de viziune pe care autorul te sfatuieste sa il folosesti pentru a da vietii tale mereu o directie. Un alt lucru important pe care va trebui sa il faci inainte de a porni la drum spre implinirea visului tau va fi sa selectezi oamenii alaturi de care vrei sa pornesti la drum si sa-i inlaturi pe cei care iti vor pune mereu frana. Autorul iti va arata aici cum sa faci aceasta selectie, dar si cum sa ceri ceea ce iti doresti de la ceilalti.
 
Dar lectia cea mai frumoasa a acestui capitol pe care merita sa o retii este aceea ca: "a te afla in preajma altui visator te poate pune in miscare cand uiti cum sa visezi pentru tine insuti".
 
Partea a III-a: Maximizarea darului tau
 
Cand ai o serie de abilitati pe care nu le folosesti, iti limitezi din start succesul. In aceasta parte a cartii vei invata sa iti dezvolti abilitatile pe care le ai si sa le exploatezi la maximum. De asemenea, vei invata sa iti evaluezi punctele forte si slabiciunile pentru a-ti maximiza victoriile si a-ti minimiza pierderile, in functie de aptitudinile pe care le ai. In plus, vei invata sa te reinventezi mereu, sa iti diversifici darurile si sa iti descoperi cat mai multe laturi si aptitudini care te vor ajuta pe parcursul vietii sa te bucuri de si mai mult succes.
 
Tot aici te vei convinge de puterea extraordinara pe care o are cuvantul "nu" si vei afla reteta succesului celor mai realizati oameni: Cei mai destepti tipi din afaceri iau ceea ce e mai bun din ce au invatat de la parintii, mentorii, colegii si sefii lor si folosesc asta pentru a cladi mai departe. Nu vei auzi niciodata un inovator ca Bill Gates, Warren Buffett sau Oprah Winfrey spunand: Noi procedam in felul acesta pentru ca asa s-a procedat dintotdeauna. Oamenii de succes apreciaza locul de unde au venit, dar nu lasa trecutul sa dea tonul pentru viitorul lor. Oamenii de succes sunt inovatori.
 
Partea a IV-a: Crearea mostenirii tale
 
Daca ne-am opri fie si numai pentru o clipa privirea asupra rapei cu visuri abandonate a omenirii, ne-am da repede seama cam cat de multi oameni s-au lasat descurajati pe parcurs. Poate ca si tu esti unul dintre ei, si eu ma numar printre ei, si atunci, e si firesc sa te intrebi cum sa ramai motivat si sa te apropii de obiectivele tale intr-un mediu incarcat de negativitate.
 
Steve Harvey are un raspuns multumitor pentru tine in aceasta ultima sectiune a cartii.
 
Tot aici vei afla o formula a echilibrului pe care Steve Harvey insusi o foloseste in propria viata si vei invata ca succesul, odata atins, trebuie sa insemne o schimbare nu numai in viata ta, ci si in viata altora. Cu alte cuvinte, invata sa oferi celor mai putin norocosi ca tine o parte din roadele succesului tau si poti fi sigur ca vei ajunge sa te bucuri de reusite pe termen lung. Sau, asa cum spune Steve Harvey in aceasta carte: Succesul nu se refera doar la capacitatea ta de a reusi, ci si la capacitatea ta de a ajuta impartasind. Succesul adevarat traieste in mostenirea pe care o lasam. Daca poti servi ca model pentru generatia urmatoare, cei care vor ajunge mai sus datorita tie vor deveni mostenirea ta, la fel de mult ca si realizarile tale.
Citeste mai mult

Detaliile produsului

De pe acelasi raft

De acelasi autor

Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!

Acum se comanda

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one