Retete din peste
De (autor): Victor Tarus
Sub coordonarea renumitului pescar Victor Tarus, la editura Meteor Press a aparut o lucrare noua intitulata Retete din peste.
Se spune ca pescarii nu mananca peste. Buna gluma! Dupa placerea de a prinde un peste, urmeaza aceea de a savura gustul pestelui proaspat, bine gatit. O saramura de biban, un caras prajit ori ceva obleti crocanti ... Ca sa nu mai vorbim de guvizi fripti pe tava.
Iata de ce incercam sa-i ajutam pe cei care vor sa stie cum se gateste pestele si publicam retetele aparute in cei 14 ani de cand se editeaza revista Pescar modern.
Fir intins si ... pofta mare!
Se spune ca pescarii nu mananca peste. Buna gluma! Dupa placerea de a prinde un peste, urmeaza aceea de a savura gustul pestelui proaspat, bine gatit. O saramura de biban, un caras prajit ori ceva obleti crocanti ... Ca sa nu mai vorbim de guvizi fripti pe tava.
Iata de ce incercam sa-i ajutam pe cei care vor sa stie cum se gateste pestele si publicam retetele aparute in cei 14 ani de cand se editeaza revista Pescar modern.
Fir intins si ... pofta mare!
22.00Lei
22.00Lei
Primesti 22 puncte
Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!
Indisponibil
Poti comanda acest produs introducand numarul tau de telefon. Vei fi apelat de un operator Libris.ro in cele mai scurt timp pentru prealuarea datelor necesare.
X
Pentru a putea comanda rapid este nevoie sa introduceti numarul dvs de telefon in formatul 0xxxxxxxxx (10 cifre).Un operator Libris.ro va suna si va cere telefonic restul datelor necesare.
Descrierea produsului
Sub coordonarea renumitului pescar Victor Tarus, la editura Meteor Press a aparut o lucrare noua intitulata Retete din peste.
Se spune ca pescarii nu mananca peste. Buna gluma! Dupa placerea de a prinde un peste, urmeaza aceea de a savura gustul pestelui proaspat, bine gatit. O saramura de biban, un caras prajit ori ceva obleti crocanti ... Ca sa nu mai vorbim de guvizi fripti pe tava.
Iata de ce incercam sa-i ajutam pe cei care vor sa stie cum se gateste pestele si publicam retetele aparute in cei 14 ani de cand se editeaza revista Pescar modern.
Fir intins si ... pofta mare!
Se spune ca pescarii nu mananca peste. Buna gluma! Dupa placerea de a prinde un peste, urmeaza aceea de a savura gustul pestelui proaspat, bine gatit. O saramura de biban, un caras prajit ori ceva obleti crocanti ... Ca sa nu mai vorbim de guvizi fripti pe tava.
Iata de ce incercam sa-i ajutam pe cei care vor sa stie cum se gateste pestele si publicam retetele aparute in cei 14 ani de cand se editeaza revista Pescar modern.
Fir intins si ... pofta mare!
Detaliile produsului
De pe acelasi raft
Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!