headerdesktop  engwktr12aug

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

headermobile engwktr12aug

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

-20%-35% la TOATE Cartile in limba Engleza

TRANSPORT GRATUIT

la comenzile de peste 50 lei!

Comanda acum!
Close

Medee

Membru din 29/11/2018

Aprecieri

Aprecierii review

0

aprecieri

Review-uri

Review Coment

10

comentarii

Sopi si-a pierdut vocea. Invat sa citesc. Nivelul 1

Sopi si-a pierdut vocea. Invat sa citesc. Nivelul 1

Colectia Invat sa citesc! cu PJ MASKS: nivelul 1 se adreseaza copiilor care s-au familiarizat cu literele mici de tipar si au incredere ca vor reusi sa citeasca singuri aventurile simpaticilor Eroi in Pijama. Cartile folosesc pictograme ajutatoare, iar propozitiile sunt scurte si usor de parcurs.

2021-07-09 07:00:01

0

Invat sa citesc! Singur pe lume. Adaptare dupa Hector Malot

Invat sa citesc! Singur pe lume. Adaptare dupa Hector Malot

Editura Gama are cărți foarte plăcute pentru copii. Băiețelul meu a învățat să citească din aceste cărți. Cele de nivel 0 au și imagini foarte atractive. In plus are pagini și cu litere de tipar mare dar și cu litere de tipar mici.

2021-07-09 07:00:01

0

Invat sa citesc! Casuta din oala 5 ani+

Invat sa citesc! Casuta din oala 5 ani+

Casuta din oala” este povestea mai multor animale si a adapostului lor straniu. Copiii vor descoperi cine si-a gasit adapost intr-o oala parasita, invatand totodata sa citeasca singuri.

2021-07-09 07:00:01

0

Vulpea si barza. Invat sa citesc de mic

Vulpea si barza. Invat sa citesc de mic

Mi se pare o carte foarte buna. Baietasul meu nu prea are stare sa invete sa citeasca, dar cu aceasta carte am reusit sa il acaparez. Merita cumparata.

2020-05-29 03:31:41

0

Mostenitoarea - Kiera Cass

Mostenitoarea - Kiera Cass

Mostenitoarea vol.4 din seria Alegerea am cumparat o pentru nepoata mea care e foarte incantata de toate volumele acestei scriitoare. Pentru tineri e o carte buna. Dupa ce o v a termina probabil o sa o citesc si eu.

2020-05-29 03:00:07

0

Aleasa - Kiera Cass

Aleasa - Kiera Cass

Am cumparat aceasta carte pentru nepoata mea care e foarte incantata de toate volumele acestei scriitoare. Mi se par si mie interesante, probabil le voi citi si eu in viitor.........

2020-05-29 02:46:41

0

Invat sa scriu 5-7 ani

Invat sa scriu 5-7 ani

E o carte ok. Mi-ar fi placut mai mult daca erau in locul literelor mici de tipar, literele mici de mana. Dar per ansamblu i si merita banii. Urmeaza sa o folosim cat mai curand. Multumim!

2020-05-29 02:46:41

0

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one