Countdown header img desk

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Countdown header img  mob

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

2+1 GRATIS

la TOATE Cartile si Jocurile pentru copii

Alegi 3, platesti doar 2!

Comanda acum!
Close
uvpmobileofscoli12mai

Libris susţine campania „Un gest pentru o viaţă”

Libris.ro s-a alaturat programului de reducere a mortalităţii infantile al organizaţiei Salvaţi Copiii în decembrie 2014, metoda pusă la dispoziţia utilizatorilor fiind una foarte simplă. La fiecare comandă plasată pe Libris.ro, clienţilor li se oferă opţiunea de a dona pentru Salvaţi Copiii. Peste 450.000 de clienti au donat până acum, iar valoarea medie a unei donaţii a crescut în acesti ani de la 3.14 lei, la 5.24 lei.

Se încarcă...

Medgidia

Octombrie 2021

Maternitatea Spitalului Municipal Medgidia a fostă dotată astăzi cu un incubator performant în valoare de 21.000 euro.

'Pentru medici este important să aibă echipamentele medicale performante pentru a putea oferi copiilor tratamentul de care au nevoie imediat. Fără ele nu putem asigura o bună desfășurare a actului medical. Suntem recunoscători Organizației Salvați Copiii și cititorilor Libris, incubatorul primit îmbunătățește cu adevărat îngrijirea copiilor.' - Dr. Magdalena Oprea, Șef Secție Neonatologie, Maternitatea Spitalului Municipal Medgidia.

Incubatorul cu care a fost dotată maternitatea, asigură un microclimat neonatal optim pentru nou-născuții prematuri. Aparatul dispune de performanță termică excepțională, de capacitatea de a controla căldura, umiditatea, oxigenul, lumina și zgomotul, dar și de o unitate centralizată de afișare și comandă. Acestea oferă acces din fiecare latură a patului și o vizualizare excelentă a parametrilor pacientului.

'Într-un context sanitar complicat, în care presiunea asupra sistemului medical este uriașă, medicii, mamele și nou-născuții au nevoie de aparatură medicală de ultimă generație, pentru ca nașterea și apoi îngrijirea nou-născuților să fie la standarde medicale înalte.' - Gabriela Alexandrescu, președinte executiv Salvați Copiii România

Pentru medici este important să aibă echipamentele medicale performante pentru a putea oferi copiilor tratamentul de care au nevoie imediat. Fără ele nu putem asigura o bună desfășurare a actului medical. Suntem recunoscători Organizației Salvați Copiii și cititorilor Libris, incubatorul primit îmbunătățește cu adevărat îngrijirea copiilor.
Dr. Magdalena Oprea

'Presiunea pusă pe spitalele din România în ultimele 18 luni de situația epidemiologică face ca susținerea provenită din mediul privat sau de la persoane fizice să fie mai importantă ca oricând. Sumele donate de Libris și cititorii Libris către spitalele din România au ajuns la peste 530.000 euro. Spital cu spital, echipament cu echipament, reușim să creștem șansele nou-născuților la o îngrijire medicală performantă. După dotări în alte 14 unități medicale, am ajuns la Medgidia și nu ne oprim. Rămânem alături de Salvați Copiii în demersul lor de dotare cu echipamente a spitalelor și maternităților din România, pentru combaterea mortalității infantile.' - Laura Țeposu, CEO Libris


Este meritul vostru! Vă mulţumim!

Alege să nu fii indiferent! Adaugă la comanda ta de pe Libris.ro 1leu, 3lei, 5lei, 10lei sau altă sumă.

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one