Countdown header img desk

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Countdown header img mob

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

Transport GRATUIT

la comenzile peste 50 lei!

Nu uita nici de reduceri!

Comanda acum!
Close

Editia CarteTeca 2022 este realizata si cu sprijinul

Editia 2022

CarteTeca. O singura carte, Sanse infinite

Editia a 4-a

50 de premii in valoare de 250.000 lei!

Perioada inscrierii

Perioada inscrierii:

17-31 octombrie 2022

Castigatori

Votul publicului

1-8 noiembrie 2022

Vote

Anuntare castigatori:

9 si 15 noiembrie 2022

Rafturi carti

Din editiile anterioare

Carte

CarteTeca 2021

Scoli inscrise

289

Inscrieri

Lei

200.000

Lei

Castigatori

80

Castigatori

Carti donate

7890

Carti donate

Vezi mai mult

CarteTeca 2020

Scoli inscrise

308

Inscrieri

lei

150.000

Lei

Castigatori

60

Castigatori

Carti donate

5891

Carti donate

Vezi mai mult

CarteTeca 2019

Scoli inscrise

62

Inscrieri

Lei

28.000

Lei

Castigatori

9

Castigatori

Carti donate

992

Carti donate

Vezi mai mult
Stars

Testimoniale

 • Ghilimele Testimoniale

  Consideram ca orice investitie in cultura trebuie sa se intoarca in educatie si acesta este motivul pentru care o parte din profitul nostru este alocat proiectului CarteTeca. Cartile reprezinta una dintre cele mai importante legaturi ale copiilor cu educatia, deschid calea catre cunoastere, iar la nivelul intregii tari stim ca exista o multime de cadre didactice, si nu numai, care inspira si aduc mai aproape copiii de lectura. Acestea merita recunoasterea eforturilor depuse, precum si un sprijin activ prin oferirea mijloacelor necesare pentru a sustine educatia cu ajutorul cartilor.

  Avatar img

  Laura Teposu

  CEO Libris

 • Ghilimele Testimoniale

  Accesul la educatie inseamna si posibilitatea, pentru fiecare copil, de a putea citi carti care sa il pasioneze, sa ii deschida mintea si prin asta sa beneficieze de puterea cunoasterii. Cartea nu ar trebui sa fie un privilegiu, ea este parte din dreptul egal la educatie. Ne bucuram sa fim parte din acest proiect.

  Avatar img

  Gabriela Alexandrescu

  Presedinte Executiv Salvati Copiii Romania

 • Ghilimele Testimoniale

  Ce ne-am fi facut noi fara cartile-lumina? Probabil ca am fi ramas mici, mici de tot, batand la usa cea mare a Cunoasterii si a Implinirii, la o usa indiferenta la care nu apare nimeni dornic de dialog. Tocmai de aceea, suntem recunoscatori cartilor care ne vorbesc, care ne-au facut oameni, pentru ca noi insine sa ii putem inomeni pe tinerii nostri care, cu lacrimi in ochi, si-au promis ca vor prelua stafeta omeniei literaturizate si traite pentru a demola distopiile prezentului, construind o lume cu sens.

  Avatar img

  Prof. Alina Balan

  Castigator editia CarteTeca 2021

 • Ghilimele Testimoniale

  Putem utiliza povestile cu scop terapeutic atunci cand dorim sa ii ajutam pe copii sa gestioneze anumite situatii. Povestile ofera copiilor o scena pe care ei sa isi poata derula conflictele interioare. Ascultand o poveste, copiii proiecteaza in mod inconstient parti din ei insisi asupra diferitelor personaje din poveste. Sunt ca o muzica pentru sufletul lor tulburat. Numai cand vorbesti despre ceea ce te sperie si despre secretele urate, deja te simti mai bine.

  Avatar img

  Prof. David Ana Cristina

  Castigator editia CarteTeca 2020

Editia 2022

Misiunea noastra este aceea ca in 5 ani CarteTeca sa ajunga in peste 350 de unitati de invatamant, cu donatii de volume actuale, care sa-i atraga pe copii si adolescenti catre lectura.

Suntem de parere ca orice investitie in cultura trebuie sa se intoarca in educatie si din acest motiv o parte din profitul Libris este alocat proiectului CarteTeca. O singura carte, Sanse infinite. Cu ajutorul Salvati Copiii Romania si prin generozitatea fiecarui cititor care a ales sa doneze sanse la finalul fiecarei comenzi, avem posibilitatea sa impartasim copiilor din bucuria cititului.

In prezent, inca exista scoli care nu au biblioteci si copii care nu au acces la visuri, la magie, la povesti, la lectura. Impreuna cu Salvati Copiii Romania si prin intermediul proiectului CarteTeca. O singura carte, Sanse infinite ne propunem sa oferim oportunitati si sa sustinem educatia asa cum stim cel mai bine, prin intermediul cartilor, acolo unde este cel mai important, in randul celor mici.

Acum se comandă

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one