Countdown header img desk

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Countdown header img  mob

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

Hai la Libris Days!!

CADOURI*, REDUCERI

si Transport gratuit peste 50 lei!

Comanda acum!
Close

axxis

Membru din 21/01/2019

Aprecieri

Aprecierii review

3

aprecieri

Review-uri

Review Coment

844

de comentarii

Cand corpul spune nu - Gabor Mate

Cand corpul spune nu - Gabor Mate

O capodopera a stiintei in abordarea minte-corp. O carte plina de idei care iti pot schimba viata si abordarea fata de pacienti, in cazul in care esti medic.
Ca să evităm stresul cronic, trebuie să știm să recunoaștem fazele incipiente ale stresului și să ne conectăm cu corpul nostru. Altfel, vom ignora semnalele iar dacă nu vom zice noi nu, o va zice corpul nostru.

2021-12-03 12:00:06

0

DVD Silent Running (fara subtitrare in limba romana)

DVD Silent Running (fara subtitrare in limba romana)

Silent Running este un film american post-apocaliptic de ficțiune științifică cu tematică ecologică din 1972 Este debutul regizoral al lui Douglas Trumbull și joacă Bruce Dern, Cliff Potts, Ron Rifkin și Jesse Vint.
În viitor, toată viața plantelor de pe Pământ se stinge. Câte cât mai multe exemplare au fost păstrate într-o serie de cupole geodezice enorme, asemănătoare serelor, atașate unor nave spațiale mari, dintre care una se numește Valley Forge, care face parte dintr-o flotă de transportatori spațiali American Airlines, în prezent chiar în afara orbitei Saturn.
Freeman Lowell, unul dintre cei patru membri ai echipajului de la bord, este botanistul și ecologul rezident care întreține cu atenție o varietate de plante pentru eventuala lor întoarcere pe Pământ și pentru reîmpădurirea planetei. Lowell își petrece cea mai mare parte a timpului în cupole, atât cultivând recoltele, cât și asistând la viața animală.

2021-03-09 03:00:01

0

DVD The marine 2 - O lupta personala 2

DVD The marine 2 - O lupta personala 2

The Marine 2 este un film de acțiune american din 2009 regizat de Roel Reiné, scris de Christopher Borrelli și John Chapin Morgan și produs de Michael Lake. Vedetele de film sunt Ted DiBiase Jr., Temuera Morrison, Lara Cox, Robert Coleby și Michael Rooker. Este continuarea autonomă a The Marine, cu John Cena în rolul principal, și este a doua din seria de filme. Acesta a fost debutul filmului lui Ted DiBiase. Filmul a fost lansat pe DVD și Blu-ray în Statele Unite pe 29 decembrie 2009.
Filmul a fost inspirat de răpirile Dos Palmas.
Filmul a fost produs de divizia de filme WWE, numită WWE Studios, și distribuit în Statele Unite de către 20th Century Fox Home Entertainment.

2021-03-09 03:00:01

0

DVD Evil Dead - Cartea Mortilor

DVD Evil Dead - Cartea Mortilor

Evil Dead este un film horror supranatural american din 2013, regizat și scenarizat de Fede Alvarez. Filmul este cea de-a patra parte din franciza Evil Dead și un remake al filmului Cartea morților din 1981, fiind și un reboot al seriei.
Evil Dead a fost filmat în Noua Zeelandă, în împrejurimile orașului Auckland, filmările durând o lună. Premiera mondială a filmului a avut loc la festivalul South by Southwest, pe 8 martie 2013. A doua zi s-a anunțat că filmul va avea parte de o continuare, urmată de un crossover cu trilogia originală.

2021-03-05 09:00:01

0

CD George Michael - Faith

CD George Michael - Faith

Faith este albumul de debut al cântărețului englez George Michael, lansat la 30 octombrie 1987 de Columbia Records și Epic Records. Pe lângă faptul că a jucat diverse instrumente pe album, Michael a scris și a produs fiecare piesă de pe înregistrare, cu excepția uneia, „Look at Your Hands”, pe care a scris-o împreună cu David Austin. Un album pop-R & B inspirat, cântecele lui Faith includ versuri introspective, care au generat controverse cu privire la relațiile personale ale lui Michael în acel moment.

2021-03-05 09:00:01

0

CD Fatboy Slim - Palookaville

CD Fatboy Slim - Palookaville

Palookaville este al patrulea album de studio al producătorului englez de muzică electronică Fatboy Slim. A fost lansat pentru prima dată pe 4 octombrie 2004 în Regatul Unit de Skint Records și o zi mai târziu în Statele Unite de către Astralwerks. Albumul a fost nominalizat la Premiul Grammy 2006 pentru cel mai bun album electronic / Dance.

2021-03-01 09:00:02

0

DVD The Gambler - Jucatorul - Mark Wahlberg

DVD The Gambler - Jucatorul - Mark Wahlberg

The Gambler este un film american genul dramă, din 2014, regizat de Rupert Wyatt. Scenariul lui William Monahan se bazează pe filmul The Gambler din 1974, scris de James Toback. Remake-ul, cu Mark Wahlberg ca personaj principal, a avut premiera la 10 noiembrie 2014, la AFI Fest, și a fost lansat teatral în Statele Unite la 25 decembrie 2014. Prezintă ultimul film al lui George Kennedy înainte de moartea sa în 2016.

2021-02-26 09:00:01

0

DVD Anturaj Filmul

DVD Anturaj Filmul

Anturajul este un film de comedie american din 2015 scris, regizat și produs de Doug Ellin și servește ca o continuare a seriei de televiziune HBO cu același nume. În rolurile principale, distribuția principală a spectacolului, Kevin Connolly, Adrian Grenier, Kevin Dillon, Jerry Ferrara și Jeremy Piven, urmează actorului Vincent Chase care depășește bugetul la debutul său în regie și trebuie să-i ceară noului șef de studio Ari Gold mai mulți bani.
După ce a fost confirmat că seria se va încheia în 2011 cu sezonul 8, Ellin și distribuția și-au exprimat interesul de a face un lungmetraj.
După probleme de scenariu și producție, proiectul a fost anunțat oficial în 2013, iar filmările au început în jurul Los Angelesului în februarie 2014.

2021-02-26 09:00:01

0

DVD Hot Pursuit - Urmarire Periculoasa

DVD Hot Pursuit - Urmarire Periculoasa

Hot Pursuit este un film american de comedie de acțiune din 2015 regizat de Anne Fletcher și distribuit de Warner Bros. Pictures. A fost scris de David Feeney și John Quaintance. Povestea sa urmează un ofițer de poliție însărcinat să protejeze văduva unui șef de droguri de polițiști corupți și criminali care o doresc moartă în timp ce aleargă prin Texas pentru a evita detectarea. Îi joacă pe Reese Witherspoon și Sofía Vergara.
Filmul a fost produs de New Line Cinema, Metro-Goldwyn-Mayer și Pacific Standard și a fost lansat la 8 mai 2015. A încasat 13,9 milioane de dolari în weekendul de deschidere și 51,4 milioane de dolari în întreaga lume, contra unui buget de 35 de milioane de dolari.

2021-02-26 09:00:01

0

DVD Rondul De Zi - Day Watch

DVD Rondul De Zi - Day Watch

Day Watch, este un film fantasy rusesc din 2006 scris și regizat de Timur Bekmambetov. Comercializat ca „primul film al anului”, a fost deschis în cinematografele din Rusia la 1 ianuarie 2006, Statele Unite la 1 iunie 2007 și Regatul Unit la 5 octombrie 2007. Este o continuare a filmului Night Watch din 2004, cu aceeași distribuție. Se bazează pe a doua și a treia parte a romanului lui Sergey Lukyanenko The Night Watch, mai degrabă decât pe romanul său de urmărire Day Watch. Bugetul filmului a fost de 4,2 milioane USD. Fox Searchlight a plătit 2 milioane de dolari pentru a dobândi drepturile de distribuție la nivel mondial (cu excepția Rusiei și a statelor baltice) ale acestui film. Acest film a încasat 31,9 milioane de dolari doar la box-office-ul rusesc.
Filmul a primit recenzii mixte de la critici.

2021-02-26 09:00:01

0

DVD Best defence - Cea mai buna aparare

DVD Best defence - Cea mai buna aparare

Best Defense este un film de comedie american din 1984 cu Dudley Moore și Eddie Murphy. Coloana sonora a fost compusă de Patrick Williams. A fost lansat de Paramount Pictures.
Filmul are loc ca două comploturi paralele separate de câțiva ani: în 1982, Wylie Cooper (Moore) este un inginer care dezvoltă un sistem de direcționare pe un tanc pentru armata Statelor Unite. În 1984, Murphy este locotenentul armatei SUA T.M. Landry, un comandant de tanc american trimis în Kuweit pentru a demonstra „XM-10 Annihilator”, cel mai recent tanc de luptă din America, care este echipat cu sistemul Cooper. Datorită designului slab al tancului și a construcției sale ticăloase, Landry și echipajul său sunt abia în măsură să controleze sau să navigheze pe XM-10 înainte de a părăsi terenul de probă și de a rătăci într-o zonă de luptă în timpul invaziei Irakului în Kuweit.
Cooper și Landry nu interacționează niciodată în mod direct în timpul filmului, dar complotul arată modul în care deciziile luate de Cooper afectează tancul lui Landry.

2021-02-24 09:00:01

0

DVD A league of their own - Liga feminina de baseball

DVD A league of their own - Liga feminina de baseball

A League of Their Own este un film american de comedie-dramă din 1992, care spune o relatare fictivă a Ligii profesionale de baseball All-American Girls din viața reală (AAGPBL). Regizat de Penny Marshall, filmul îi are în rolurile principale pe Geena Davis, Tom Hanks, Madonna, Rosie O'Donnell și Lori Petty. Scenariul a fost scris de Lowell Ganz și Babaloo Mandel dintr-o poveste de Kelly Candaele și Kim Wilson.
În 2012, A League of Their Own a fost selectată pentru conservare în Registrul Național al Filmelor din Statele Unite de către Biblioteca Congresului ca fiind „semnificativă din punct de vedere cultural, istoric sau estetic”.

2021-02-24 09:00:01

0

DVD Telegrame

DVD Telegrame

Telegrame este un film de comedie românesc din 1960, regizat de Gheorghe Naghi și Aurel Miheleș după schița „Telegrame” de I.L. Caragiale. A fost nominalizat la premiul Palme d’Or al Festivalului Internațional de Film de la Cannes din 1960.

2021-02-24 09:00:01

0

CD Gypsy Music Of The Balkans

CD Gypsy Music Of The Balkans

Muzica romani (adesea denumită muzică *****ească) este muzica poporului rom, care își are originile în nordul Indiei, dar astăzi trăiesc mai ales în Europa.
Numad din punct de vedere istoric, deși acum în mare parte stabilit, po****ția romă a acționat mult timp ca animatori și meseriași. În multe dintre locurile în care trăiesc romii, ei au devenit cunoscuți ca muzicieni. Distanțele mari parcurse au introdus o multitudine de influențe de: forme muzicale bizantine, grecești, arabe, indiene, persane, turcești, slave, românești, germane, olandeze, franceze, spaniole și chiar evreiești.
Este dificil să se definească parametrii unui stil muzical romani unificat, deoarece există multe diferențe în structurile melodice, armonice, ritmice și formale de la o regiune la alta. Versurile cântecelor romani sunt adesea cântate într-unul sau mai multe dialecte ale limbii romani, iar dansul însoțește frecvent interpretarea muzicii romani.

2021-02-23 09:00:01

0

Cd Devo - Something For Everybody

Cd Devo - Something For Everybody

Something for Everybody este al nouălea și cel mai recent album de studio al trupei americane de new wave Devo. A fost lansat inițial în iunie 1992 (fiind primul lor album de studio din ultimele două decenii, începând cu Smooth Noodle Maps din 1990) realizat prin Warner Bros.
A fost înregistrat între iulie 1989 și mijlocul anului 1991, la Mutato Music, în West Hollywood, California.
Albumul este ultimul album Devo cu Bob Casale, decedat în februarie 2014.

2021-02-17 09:00:04

0

CD Canned Heat - Essential

CD Canned Heat - Essential

Canned Heat este o formație rock americană care s-a format la Los Angeles în 1965. Grupul a fost remarcat pentru interpretările sale despre materialul blues și pentru eforturile sale de a promova interesul pentru acest tip de muzică și artiștii săi originali. A fost lansat de doi entuziaști de blues Alan Wilson și Bob Hite, care au luat numele din „Canned Heat Blues” din 1928 al lui Tommy Johnson, o melodie despre un alcoolic care s-a îndreptat cu disperare să bea Sterno, numită generic „caned heat”, din originalul Denumirea produsului din 1914 Sterno Canned Heat, După apariții la festivalurile de la Monterey și Woodstock la sfârșitul anilor 1960, formația a căpătat faima la nivel mondial cu o gamă formată din Hite (voce), Wilson (chitară, armonică și voce), Henry Vestine și mai târziu Harvey Mandel (chitară principală), Larry Taylor (bas) și Adolfo de la Parra (tobe).

2021-02-06 12:00:01

0

CD The Stranglers - Essential

CD The Stranglers - Essential

The Stranglers sunt o formație de rock engleză care a apărut prin scena punk rock. Înscriind aproximativ 23 de single-uri din Top 40 din Marea Britanie și 17 albume din Top 40 din Marea Britanie până în prezent, într-o carieră de cinci decenii, Stranglers sunt una dintre cele mai longevive trupe care au supraviețuit din scena punk din Marea Britanie.
Printre piesele de succes, se regasesc "Golden Brown"., "No More Heroes", "Peaches", "Always the Sun" , "Skin Deep" "Big Thing Coming"

2021-02-06 12:00:01

0

Cd Sum 41 - Underclass Hero

Cd Sum 41 - Underclass Hero

Underclass Hero este al patrulea album de studio al trupei canadiene de rock Sum 41. Este primul dintre cele două albume ale trupei înregistrate fără chitaristul Dave Baksh de când a plecat cu un an mai devreme pentru a se concentra pe Brown Brigade. Albumul a fost înregistrat în trei parti. Albumul a fost lansat pentru prima dată pe 18 iulie 2007 în Japonia. A fost lansat cu casa de discuri Island Records și distribuit în întreaga lume de Universal Records, de către Aquarius Records. Nu există fotografii ale trupei în notele linerului, deși coperta frontală prezintă o imagine monocromă a vocalistului Deryck Whibley care scuipă pe hol. Albumul conține mai multe melodii rock alternative decât albumele lor anterioare. Versurile albumului au fost descrise ca fiind mai mature și mai personale decât în ​​unele dintre înregistrările anterioare ale trupei. A fost scris ca un album conceptual axat pe viziunea vocalistului Deryck Whibley asupra vieții, acoperind subiecte precum politica, ateismul și viața de familie. Albumul are mai mult un sunet pop punk în comparație cu stilul alternativ de metal al albumului anterior, Chuck.
Albumul a avut un succes comercial, ajungând la numărul 1 în topul albumelor canadiene și la numărul 7 în SUA Billboard 200.

2021-02-02 08:22:01

0

DVD Umbre Intunecate

DVD Umbre Intunecate

Umbre întunecate (Dark Shadows) este un film de groază american din 2012 regizat de Tim Burton. În rolurile principale joacă actorii Johnny Depp, Michelle Pfeiffer, Helena Bonham Carter, Eva Green, Jackie Earle Haley, Jonny Lee Miller, Chloë Grace Moretz și Bella Heathcote. Scenariul scris de John August se bazează pe serialul TV cu 1225 de episoade, Dark Shadows, creat de Dan Curtis. Johnny Depp îl interpretează pe vampirul Barnabas Collins.

2021-01-28 01:33:43

0

DVD The big bus - Autocarul nuclear

DVD The big bus - Autocarul nuclear

The Big Bus - este un film de comedie american din 1976 cu Joseph Bologna și Stockard Channing în regia lui James Frawley. O parodie a genului filmului de dezastru (care era popular la acea vreme), urmează călătoria inițială de fond a unui enorm autobuz cu propulsie nucleară numit Cyclops.
Big Bus a primit recenzii mixte în momentul lansării sale în 1976, deși New York Times a dat filmului o recenzie favorabilă. Vânzările de bilete au fost dezamăgitoare, dar filmul a fost recunoscut de atunci drept un clasic cult al genului său.
Regizorul Frawley a câștigat premiul publicului la Festivalul de film fantastic Avoriaz din 1977.

2021-01-25 09:58:15

0

DVD The Brothers Grimsby

DVD The Brothers Grimsby

Grimsby (lansat în Statele Unite și Canada sub numele de The Brothers Grimsby) este un film de comedie de acțiune din 2016 regizat de Louis Leterrier și scris de Sacha Baron Cohen, Phil Johnston și Peter Baynham. Filmul îi are în rolurile principale pe Sacha Baron Cohen, Mark Strong, Rebel Wilson, Isla Fisher, Annabelle Wallis, Gabourey Sidibe, Penélope Cruz și Ian McShane. A fost coprodus de Columbia Pictures, LStar Capital, Village Roadshow Pictures, Four By Two Films, Big Talk Productions și Working Title Films.

2021-01-25 09:43:15

0

DVD Angus Buchan s Ordinary people (fara subtitrare in limba romana)

DVD Angus Buchan s Ordinary people (fara subtitrare in limba romana)

Angus Buchan's Ordinary People - este un film sud-african din 2012 care spune povestea predicatorului sud-african Angus Buchan și poveștile împletite a trei bărbați în drum spre una dintre conferințele pentru bărbații puternici ai lui Buchan. Nu este o continuare a filmului Faith Like Potatoes, bazată tot pe povestea vieții lui Angus Buchan. Filmul a fost regizat de FC Hamman și îi are în rolurile principale pe Anton Dekker, Jaco Muller, Lucky Koza, David James, Kate Normington, Robin Smith și Norman Anstey.

2021-01-21 08:28:29

0

CD The King and I - Yul Brynner and Deborah Kerr - Classic soundtracks

CD The King and I - Yul Brynner and Deborah Kerr - Classic soundtracks

The king and I - este un film muzical american realizat de 20th Century-Fox, regizat de Walter Lang și produs de Charles Brackett și Darryl F. Zanuck. Scenariul lui Ernest Lehman se bazează pe musicalul The King and I din al lui Richard Rodgers și Oscar Hammerstein II, bazat la rândul său pe romanul Anna and the King of Siam de Margaret Landon. La rândul său, romanul acesta se baza pe memoriile scrise de Anna Leonowens, care a devenit profesor de școală pentru copiii regelui Mongkut din Siam la începutul anilor 1860. Poveștile lui Leonowens au fost autobiografice, deși diferite elemente ale acestora au fost puse în discuție. În film îi joacă Deborah Kerr și Yul Brynner.

2021-01-16 06:19:17

0

CD Christina Aguilera - Liberation

CD Christina Aguilera - Liberation

Liberation este al optulea album de studio al cântăreței americane Christina Aguilera. Albumul a fost lansat în data de 15 iunie 2018 prin casa de discuri RCA Records. Acesta este primul album al lui Aguilera după Lotus (2012). Cântăreața a început să lucreze la acest album încă de la finalul anului 2014. Aguilera a colaborat cu mulți producători și compozitori cunoscuți, pentru a ajunge la sound-ul dorit: Pharrell Williams, Linda Perry, Anderson Paak, Kanye West, Che Pope, Mike Dean, Tayla Parx, Demi Lovato, Keida, Shenseea, GoldLink, Ty Dolla Sign, 2 Chainz și XNDA.

2021-01-15 08:02:50

0

CD Madonna - GHV2 (Greatest Hits Volume 2)

CD Madonna - GHV2 (Greatest Hits Volume 2)

GHV2 (abreviere de la Greatest Hits Volume 2) este a patra compilație a Madonnei, lansată pe 12 noiembrie 2001 de Maverick Records. Este al doilea album de hituri, lansat la exact 13 ani de la primul disc de hituri, The Immaculate Collection. Nu conține nicio nouă înregistrare. Albumul a fost vândut în 7 milioane de copii în toată lumea.

2021-01-15 08:00:01

0

DVD Iacob - Mircea Daneliuc

DVD Iacob - Mircea Daneliuc

Iacob este un film romanesc din 1988 regizat de Mircea Daneliuc și cu Dorel Vișan în rolul principal. Acesta din urmă a fost nominalizat la Premiul pentru film european pentru cel mai bun actor.
Iacob (Dorel Vișan) este un miner intr-o mina de aur care este implicat într-o profesie riscantă pentru a-și întreține familia. Îi pasă de soție, soacră și patru copii în această dramă socio-politică.

2021-01-14 07:28:15

0

BLU-RAY Sieranevada - Cristi Puiu. Pachet editie de lux

BLU-RAY Sieranevada - Cristi Puiu. Pachet editie de lux

Sieranevada este un film românesc din 2016 regizat de Cristi Puiu. Rolurile principale au fost interpretate de actorii Mimi Brănescu, Bogdan Dumitrache, Dana Dogaru.
Mimi Brănescu - Lary
Judith State - Sandra
Bogdan Dumitrache - Relu
Dana Dogaru - Nușa
Sorin Medeleni - Toni
Ana Ciontea - Ofelia
Rolando Matsangos - Gabi

2021-01-14 07:13:15

0

CD Grimus - Unmanageable species

CD Grimus - Unmanageable species

Grimus este o formație de rock alternativ din Cluj Napoca, înființată în anul 2005. Grimus este anagramarea aproximativă a cuvântului simurgh, ce reprezintă o pasăre gigantică din mitologia persană. Este, de asemenea, primul roman al scriitorului de origine indiană Salman Rushdie, cel care a făcut anagramarea. Pe 4 octombrie 2007, Grimus câștigă locul întâi în finala națională din cadrul concursului Global Battle of the Bands (GBOB) și se califică la finala mondială de la Londra, care s-a desfășurat la începutul lunii decembrie. În urma concertului din Camden Underworld, Grimus primește trofeul de bronz 'The Best New Romanian Band 2007'

2021-01-13 06:27:21

0

DVD Multiplicity - Un barbat multiplicat

DVD Multiplicity - Un barbat multiplicat

Multiplicity este un film american de comedie științifico-fantastic din 1996, cu Michael Keaton și Andie MacDowell, despre un bărbat capabil să se dubleze automat, fiecare duplicat dezvoltând o personalitate diferită, provocând probleme. S-a bazat pe nuvela lui Chris Miller „Multiplicity”, publicată în revista National Lampoon, primăvara anului 1993. Filmul a fost coprodus și regizat de Harold Ramis. Partitura muzicală originală a fost compusă de George Fenton.
Filmul a fost lansat pe 17 iulie 1996. A primit recenzii mixte de la critici și a încasat un total de 21 de milioane de dolari la box-office, semnificativ mai mic decât bugetul său de 45 de milioane de dolari.

2021-01-13 01:12:16

0

DVD Interviu

DVD Interviu

Interviu este un remake al filmului omonim al filmului olandez Theo van Gogh din 2003. Versiunea americană, care a avut premiera în 2007, îl are în rolurile principale pe Steve Buscemi în rolul lui Pierre Peders (interpretat inițial de Pierre Bokma), un jurnalist politic decolorat care a intervievat o stea de telenovelă, Katya, interpretată de Sienna Miller (interpretată inițial de Katja Schuurman). În acest film sunt prezentate și Tara Elders în rolul Maggie, Molly Griffith în calitate de chelneriță și Philippe Vonlanthen în căutarea de autografe. Steve Buscemi este și regizorul acestei adaptări americane. Katja Schuurman, actrița care a jucat rolul lui Sienna Miller în filmul original, are un mic cameo ca o femeie care părăsește o limuzină spre sfârșitul filmului.

2021-01-13 01:12:16

0

CD Eric Clapton - Time Pieces, The Best Of

CD Eric Clapton - Time Pieces, The Best Of

Timepieces: The Best of Eric Clapton este un album cu cel mai mare succes al muzicianului britanic Eric Clapton. Albumul a fost lansat inițial de RSO / Polydor Records în aprilie 1982. Anul următor, un al doilea volum, Time Pieces Vol.II Live in the Seventies, a fost lansat de către etichetă. Albumul a fost reeditat de mai multe ori și a primit certificări în mai multe regiuni. Billboard a raportat că albumul a vândut peste 13.400.000 de exemplare în întreaga lume.
În 1982, Eric Clapton a părăsit RSO și Polydor pentru a forma propriul său label, Duck Records, cu distribuție prin Warner Bros. Odată cu pierderea artistului, cele două albume Time Pieces au fost mixate și lansate.
Melodiile de pe album au fost lansate ca single-uri, cu o singură melodie - „Knockin’ on Heaven’s Door ”- care nu a fost niciodată lansată pe un album RSO. Un număr mare de melodii au fost fie de pe 461 Ocean Boulevard, fie de Slowhand, în timp ce niciuna dintre melodii nu a fost lansată pe No Reason to Cry sau Another Ticket. Ediția originală de vinil conținea versiunea live a „Cocaine” din ediția din 1980 „Just One Night”; numărul de mai târziu al CD-ului a șters acest lucru pentru versiunea de studio din „Slowhand” și a inclus și piesa „Let It Grow” din „461 Ocean Boulevard”.

2021-01-13 08:12:03

0

DVD Poltergeist - Extended cut

DVD Poltergeist - Extended cut

Poltergeist este un film de groază supranatural american din 2015 regizat de Gil Kenan și scris de David Lindsay-Abaire. Este un remake al filmului cu același nume din 1982 și este a patra și ultima tranșă de ansamblu din franciza Poltergeist. În film îi joacă Sam Rockwell, Rosemarie DeWitt, Jared Harris și Jane Adams.
Produs de Sam Raimi și lui Ghost Tapert Ghost House Pictures, Real World Pictures și Vertigo Entertainment de Roy Lee, filmul a fost lansat pe 22 mai 2015 de 20th Century Fox și Metro-Goldwyn-Mayer în Statele Unite. Filmul a primit recenzii mixte de la critici și a încasat peste 95 de milioane de dolari în întreaga lume, fiind creat cu un buget de 35 de milioane de dolari.

2021-01-07 08:19:46

0

DVD Zoolander no.2 - Zoolander 2

DVD Zoolander no.2 - Zoolander 2

Zoolander 2 (văzut în materialul promoțional sub numele de Zoolander nr. 2) este un film american de comedie de acțiune din 2016 regizat de Ben Stiller și scris de John Hamburg, Justin Theroux, Stiller și Nicholas Stoller. Este continuarea autonomă și cea de-a doua și ultima tranșă a filmului Zoolander din 2001 și îi are în rolurile principale pe Stiller, Owen Wilson, Will Ferrell, Penélope Cruz și Kristen Wiig.
Filmările au avut loc din aprilie până în iulie 2015, la Roma, Italia. Filmul a fost lansat pe 12 februarie 2016, de către Paramount Pictures, în urma unor recenzii negative, în general, din partea criticilor și a câștigat 56 de milioane de dolari, contra unui buget de 55 de milioane de dolari.

2021-01-07 08:19:46

0

DVD Albert cel Gras - Fat Albert

DVD Albert cel Gras - Fat Albert

Fat Albert este un film american de acțiune live / animație din 2004, bazat pe seria de televiziune animată Filmation din 1972 Fat Albert and the Cosby Kids, creată de Bill Cosby. Kenan Thompson joacă rolul personajului principal. Fat Albert transformă personajele din desene animate în oameni tridimensionali, care trebuie să facă față diferențelor care există între lumea lor și lumea reală.
Filmul acționează ca o continuare a seriei; Fat Albert și banda își părăsesc lumea de desene animate din anii 1970 și intră în lumea reală din anii 2000 pentru a ajuta o adolescentă, Doris Robertson (Kyla Pratt), să facă față provocărilor de a fi urâți. Filmul a fost lansat pe 25 decembrie 2004 și a încasat 48 de milioane de dolari împotriva unui buget de 45 de milioane de dolari. Fat Albert este una dintre ultimele lucrări pe care Bill Cosby le-a filmat înainte ca mai multe femei să-i acuze agresiuni sexuale împotriva lui în 2014.

2021-01-07 08:19:46

0

DVD Django Dezlantuit - Django Unchained

DVD Django Dezlantuit - Django Unchained

Django Unchained este un film american din anul 2012, scris și regizat de Quentin Tarantino. Distribuția principală a filmului a reprezentat-o: Jamie Foxx, Christoph Waltz, Leonardo DiCaprio, Kerry Washington și Samuel L. Jackson. Filmul a fost lansat la 25 decembrie 2012 în America de Nord
Acțiunea are loc în sudul Statelor Unite, cu doi ani înainte de Războiul Civil. În 1858, mai mulți sclavi de sex masculin sunt legați și transportați după ce au fost achiziționați de către frații Speck, Ace și Dicky. Printre sclavi este și Django, care a fost vândut separt de soția sa, Broomhilda. Frații Speck se întâlnesc cu dr. King Schultz, un medic dentist german și vânător de recompense.
Schultz îl ucide pe Ace, după ce este amenințat de acesta cu o pușcă; de asemenea ucide calul lui Dicky, care strivește piciorul stăpânului sub el. Schultz îl cumpără pe Django și-l părăsește pe Dicky care urmează să fie executat de către sclavi. Schultz avea nevoie de Django ca să-l ajute la identificarea fraților Brittle, un trio de criminali fără scrupule care lucrează pentru un proprietar de plantație. Cei doi fac un pact: în schimbul ajutorului pentru localizarea și identificarea fraților Brittle, Schultz îl va elibera din sclavie pe Django și îi va oferi 75 de dolari și un cal.

2021-01-04 07:18:17

0

DVD Dallas Buyers Club

DVD Dallas Buyers Club

Dallas Buyers Club este un film dramatic regizat de Jean-Marc Vallée, avându-i ca scenariști pe Craig Borten și Melisa Wallack. Matthew McConaughey joacă rolul lui Ron Woodroof, un pacient suferind de SIDA, care face contrabandă cu medicamente aduse din străinătate în Texas, neaprobate de FDA. Acestea se dovedesc eficiente și sunt distribuite prin intermediul „Dallas Buyers Club”. McConaughey a primit Premiul Oscar pentru cel mai bun actor, în timp ce Jared Leto a primit Premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar. Filmul a primit și Premiul Oscar pentru cel mai bun machiaj, având un buget destinat machiajului de numai 250$.

2021-01-04 07:18:17

0

DVD Demolition - Demolare

DVD Demolition - Demolare

Demolition este un film american genul comedie-dramă din 2015 regizat de Jean-Marc Vallée și scris de Bryan Sipe.
Filmul îi are în rolurile principale pe Jake Gyllenhaal, Naomi Watts, Chris Cooper și Judah Lewis.
Filmul a deschis Festivalul Internațional de Film din Toronto din 2015 și a fost lansat pe 8 aprilie 2016 de Fox Searchlight Pictures.
Davis este un bancher de investiții de succes la o firmă fondată și condusă de socrul său Phil. Soția sa, Julia, îi conduce când sunt loviți de un alt vehicul, ucigând-o pe Julia. Recuperându-se în spital, el încearcă să cumpere niște bomboane de la un distribuitor automat care nu funcționează corect. Davis întocmește o reclamație către producătorul automatei, care include o evidență a experiențelor sale personale. Acest lucru duce la o serie de conversații cu un reprezentant al serviciului pentru clienți, Karen Moreno, în care ajung să împărtășească detalii despre poverile vieții reciproce. Karen pare a fi singurul cu care vorbește, deși își spune poveștile într-un stil subevaluat și lipsit de emoții. El aduce la lucru același proces lipsit de emoții, la care a revenit mult mai devreme decât se aștepta cineva. Davis îi spune unei alte persoane, unui coleg călător de tren de navetă, că își dă seama că nu o iubea pe Julia pentru că nu se simte „... tristă, sau dureroasă sau rănită ...”.

2021-01-04 07:18:17

0

DVD Waynes world 2 - Lumea lui Wayne 2

DVD Waynes world 2 - Lumea lui Wayne 2

Wayne's World 2 este un film de comedie american din 1993, regizat de Stephen Surjik și cu Mike Myers și Dana Carvey în rolurile de gazde ale unei emisiuni de televiziune prin cablu cu acces public în Aurora, Illinois. Filmul este continuarea Wayne's World (1992), care a fost ea însăși adaptată dintr-o schiță a emisiunii Saturday Night Live de la NBC.
Fanii rock and roll-ului Wayne Campbell și Garth Algar își găzduiesc acum emisiunea de televiziune cu acces public, Wayne's World, dintr-o fabrică abandonată din Aurora, Illinois. După un concert de la Aerosmith, Wayne are un vis în care îl întâlnește pe Jim Morrison și un „indian gol ciudat” într-un deșert. Morrison îl convinge pe Wayne că destinul său este să organizeze un festival major de muzică. Wayne și Garth dublează concertul „Waynestock” (un joc de cuvinte pentru „Woodstock”) și angajează fostul roadie al lui Morrison, Del Preston. Încercările lor timpurii de a semna trupe și de a vinde bilete eșuează, iar Wayne se întreabă dacă efortul este inutil.

2021-01-04 07:18:17

0

DVD Waynes world - Lumea lui Wayne

DVD Waynes world - Lumea lui Wayne

Lumea lui Wayne este un film de comedie american din 1992 regizat de Penelope Spheeris, produs de Lorne Michaels și scris de Mike Myers alături de Bonnie și Terry Turner. Bazat pe schița Saturday Night Live cu același nume, îl joacă pe Myers în debutul său în lung metraj ca Wayne Campbell și Dana Carvey în rolul lui Garth Algar, o pereche de fani ai muzicii rock care difuzează o emisiune de televiziune cu acces public. De asemenea, în rolurile secundare îi apar pe Tia Carrere, Rob Lowe, Lara Flynn Boyle, Brian Doyle-Murray, Chris Farley, Ed O'Neill, Ione Skye, Meat Loaf și Alice Cooper.
Wayne's World a fost lansat în Statele Unite pe 14 februarie 1992 de către Paramount Pictures. Un succes critic și comercial, a fost cel de-al zecelea film cu cea mai mare încasare din 1992 și rămâne filmul cu cea mai mare încasare bazat pe o schiță Saturday Night Live. O continuare, intitulată Wayne's World 2, a fost lansată în anul următor, pe 10 decembrie.

2021-01-04 07:03:17

0

DVD Mad Max - Drumul Furiei

DVD Mad Max - Drumul Furiei

Creatorul legendarei francize „Mad Max”, George Miller ocupă din nou scaunul regizoral și aduce, din mai, pe marile ecrane „Mad Max: Drumul Furiei”, o nouă incursiune în universul exploziv al lui Max Rockatansky.
Urmărit de un trecut turbulent, Mad Max prefera să călătorescă de unul singur și să nu iși facă prieteni. În ciuda convingerilor sale, se alătură unui grup de supraviețuitori ai deșertului, conduși de implacabila luptătoare Imperator Furiosa. Aceștia sunt urmăriți permanent și atacați de tiranul Immortan Joe care îi suspectează că i-au furat cea mai de preț posesie.
În „Mad Max: Drumul Furiei”, cel de-al patrulea film din istoria francizei, Tom Hardy interpretează rolul principal, iar din distribuție mai fac parte Charlize Theron, Nicholas Houllt, Hugh Keays-Byrne, Nathan Jones, Josh Helman și Rosie Huntington-Whiteley. Un film Warner Bros. Pictures, acțiunea post-apocaliptică „Mad Max: Drumul Furiei” ajunge pe marile ecrane din țară începând cu 15 mai.

2021-01-04 07:00:01

0

CD World I See - Laura Bretan

CD World I See - Laura Bretan

Laura Bretan (n. 7 aprilie 2002, Chicago, Comitatul Cook, SUA) este o cântăreață de operă româno-americană. A început să cânte când avea doar 4 ani. Laura a învățat să cânte de la mama ei, Rahela Bretan, care este originară din Hațeg, județul Hunedoara.
Artista s-a remarcat pe plan național și internațional datorită vocii sale. Laura a urcat pe scene din Statele Unite, Germania, Italia, Spania, Canada, Anglia, Belgia, Emiratele Arabe Unite, Elveția, Vatican, iar în România pe scenele Sălii Palatului, Ateneului Român și a Operei din Cluj.
Prestațiile sale au devenit virale, fiind urmărite de zeci de milioane de oameni de pe tot globul. Tânăra artistă a devenit un adevărat fenomen în Statele Unite unde fost invitată și intervievată la posturi importante de televiziune cum sunt: NBC, CBS, CNN, WLS-TV, WGN, WCIU-TV, Today's Show, Country Living, Chicago Tribune, NBC online, etc. De asemeni, a fost prezentată în articole scrise de revista People.
Laura a interpretat imnul național american pentru echipele de fotbal american White Sox și baschet Chicago Bulls, de mai multe ori.
Laura a cântat de mai multe ori cu David Foster. In Noiembrie 2016, după ce au cântat împreună în Beverly Hills pentru Gala FIDF (Friends of the Israel Defense Forces), Foster a spus: "Nu am mai auzit niciodată o voce atât de puternică de la cineva atât de tânăr. Toată lumea va cunoaște numele tău!"

2020-12-30 11:53:37

0

DVD Barbati In Negru 3

DVD Barbati In Negru 3

Men in Black 3 este un film de comedie de acțiune științifico-american în 2012 regizat de Barry Sonnenfeld și cu Will Smith, Tommy Lee Jones și Josh Brolin în rolurile principale. Este a treia parte a seriei de filme Men in Black, care la rândul ei se bazează pe seria de benzi desenate The Men in Black de Lowell Cunningham. A fost lansat la cincisprezece ani de la originalul Men in Black (1997) și la zece ani de la prima continuare, Men in Black II (2002).
Sonnenfeld și Steven Spielberg s-au întors ca regizor și respectiv producător executiv. În film, Boris Animalul, un vechi dușman al agentului K, scapă din închisoare și călătorește înapoi în timp pentru a-l ucide pe K mai tânăr pentru a permite speciei sale, o rasă extraterestră nemiloasă cunoscută sub numele de boglodiți, să atace Pământul. Acest lucru îl obligă pe agentul J să se întoarcă în timp și să facă echipă cu sinele mai tânăr al lui K pentru a-și salva partenerul și lumea. Cu un buget de peste 215 milioane de dolari SUA, nu este doar unul dintre cele mai scumpe filme realizate, ci și cel mai scump film de comedie realizat începând cu 2020.

2020-12-30 09:08:37

0

DVD Hellboy - Eroul scapat din Infern

DVD Hellboy - Eroul scapat din Infern

În 1944, cu ajutorul misticului rus Grigori Rasputin, naziștii construiesc un portal dimensional în largul coastei Scoției și intenționează să-l elibereze pe Ogdru Jahad pentru a-i ajuta să învingă aliații. Rasputin deschide portalul cu ajutorul discipolilor săi, Ilsa von Haupstein și Obersturmbannführer Karl Ruprecht Kroenen. O echipă aliată distruge portalul, îndrumat de un tânăr om de știință pe nume Trevor Bruttenholm (cunoscut în mod colocvial ca „Mătura”). Echipa germană este ucisă și portalul este distrus, absorbindu-l pe Rasputin, în timp ce Haupstein și Kroenen scapă. Echipa Aliată descoperă că un demon cu o mână dreaptă de piatră a venit prin portal; îl numesc „Hellboy” și Bruttenholm îl adoptă.
60 de ani mai târziu, Kroenen și Haupstein învie Rasputin. Agentul FBI, John Myers, este transferat la Biroul pentru cercetare și apărare paranormală (BPRD), la cererea lui Bruttenholm, unde îl întâlnește pe adultul Hellboy și pe un umanoid psihic, amfibiu numit Abe Sapien. Hellboy este trimis să investigheze un incident la un muzeu și luptă cu o creatură numită Samael. După ce a învins-o, Hellboy o vizitează pe fosta membră a BPRD, Liz Sherman, la un spital psihic la care s-a angajat datorită abilităților sale pirokinetice instabile. Abe află că Samael a fost înviat de Rasputin, care l-a impregnat pe Samael cu puterea de a se reîncarna și de a-și împărți esența, provocând eclozionarea și maturarea a două ouă ale creaturii de fiecare dată când unul moare. Abe află, de asemenea, că Bruttenholm este pe moarte.

2020-12-29 08:38:04

0

DVD Mike Meseriasu - Magic Mike

DVD Mike Meseriasu - Magic Mike

Magic Mike este un film american de comedie-dramă din 2012 regizat de Steven Soderbergh și cu Channing Tatum, Alex Pettyfer, Matt Bomer, Joe Manganiello și Matthew McConaughey în rolurile principale. Intriga se învârte în jurul lui Adam, un tânăr de 19 ani care intră în lumea striptisului masculin, îndrumat de Mike Lane, care a fost în bransa șase ani.
Filmul se bazează pe experiențele lui Tatum, care a fost un stripteuz în vârstă de 18 ani în Tampa, Florida. Magic Mike a fost filmat în mai multe locații din vestul central al Floridei. Filmul a avut premiera ca film de închidere pentru Festivalul de Film de la Los Angeles din 2012 pe 24 iunie 2012 și a fost lansat pe scară largă de Warner Bros. pe 29 iunie 2012 și a avut un succes critic si comercial.
O continuare, Magic Mike XXL în regia lui Gregory Jacobs, a fost lansată pe 1 iulie 2015.

2020-12-29 08:23:04

0

CD Madonna - Rebel Heart

CD Madonna - Rebel Heart

Rebel Heart este cel de-al treisprezecelea album de studio al cântăreței și textierei americane Madonna, lansat la 6 martie 2015 prin Interscope Records. În urma lansării și promovării albumului MDNA, Madonna a lucrat la Rebel Heart în cursul anului 2014, colaborând cu diverși muzicieni, în special cu Diplo, Avicii și Kanye West. Solista a încărcat în mod regulat fotografii de la ședințele de înregistrări pe contul ei de Instagram. Spre deosebire de realizările ei anterioare care au implicat doar câțiva oameni, faptul că a lucrat cu un număr mare de colaboratori a creat probleme interpretei în a păstra direcția creativă și un sunet coerent.
Din punct de vedere tematic, Rebel Heart prezintă partea romantică și rebelă a Madonnei. Temele au început să varieze în timpul ședințelor de compunere și înregistrare. Din punct de vedere muzical, este un album pop ce unește muzica house, trap și reggae a anilor '90 și se remarcă prin folosirea chitărilor acustice și a unui cor evanghelic. Ca trăsătură caracteristică, unele cântece sunt autobiografice în timp ce altele vorbesc despre dragoste și cariera Madonnei. Rebel Heart conține colaborări cu boxerul Mike Tyson și cântăreții de muzică rap Nicki Minaj, Nas și Chance the Rapper.
S-a stabilit ca albumul să fie lansat în luna martie a anului 2015, iar primul discul single ar fi trebuit să fie lansat de ziua îndrăgostiților. Însă, după ce o serie de cântece noi au apărut pe internet fără acordul artistei, Madonna a lansat albumul pentru precomandă pe iTunes Store la 20 decembrie 2014, șase cântece fiind disponibile imediat pentru descărcare. O investigație a poliției a dus la arestarea unui bărbat israelian, acuzat și condamnat pentru spargerea computerului cântăreței și postarea în mod ilegal a pieselor pe internet. Coperta versiunii deluxe a albumului a devenit foarte populară, ducând la numeroase memeuri create și postate pe Instagram, Tumblr și Twitter. Pentru a-și promova albumul, Madonna a realizat numeroase apariții TV și spectacole live, inclusiv la cea de a 57-a ediție a premiilor Grammy și la ediția din 2015 a premiilor Brit. Acestea au fost urmate de turneul Rebel Heart Tour care a început în septembrie 2015 și s-a încheiat în martie 2016, vizând America de Nord, Europa, Asia și Oceania. Cântecele „Living for Love”, „Ghosttown”, „Bitch I'm Madonna” și „Hold Tight” au contribuit la promovarea albumului, fiind lansate ca discuri single.

2020-12-23 09:54:56

0

CD Ed Sheeran - +

CD Ed Sheeran - +

Pe 26 aprilie Sheeran a apărut în cadrul show-ului musical televizat ”Later… with Jools Holland” unde a cântat single-ul său de debut “The A team”. 6 săptămâni mai târziu, “The A team” a fost lansat în format digital în UK. Lansarea a venit ca primul single de pe albumul studio de debut intitulat ”+”. “The A Team” a intrat în UK Singles Chart pe locul 3, reușind să vândă peste 58000 de copii în prima săptămână. A fost apreciat ca fiind cel mai bine vândut single de debut și printre 8 cele mai bine vândute single-uri din 2011, atingând 801.000 de copii.

2020-12-12 07:23:53

0

CD The Lovin Spoonful - Greatest Hits

CD The Lovin Spoonful - Greatest Hits

The Lovin 'Spoonful Greatest Hits este un album de compilație al grupului folk rock The Lovin' Spoonful, lansat pe Buddha Records pe 22 februarie 2000. Albumul conține fiecare single de top 40 de care s-a bucurat trupa în Statele Unite, inclusiv, „Summer in the City”. Înregistrările originale au fost produse de Erik Jacobsen și lansate inițial pe Kama Sutra Records.
Această compilație conține toate cele unsprezece single-uri lansate de trupă în Statele Unite în timpul mandatului 1965-1968 al principalului său compozitor, John Sebastian. Piesa „Never Going Back” a apărut în vara anului 1968 ca primul single după ce Sebastian a părăsit trupa. Un single suplimentar, „Jug Band Music”, a fost lansat doar în Canada, dar a apărut pe al doilea album al trupei în SUA. Piesa principală a filmului Francis Ford Coppola You're A Big Boy Now a fost concepută ca un single, dar retrasă la acea vreme; acesta și "Lonely (Amy's Theme)" sunt incluse în acest cd.

2020-12-09 07:34:31

0

DVD Serbarile Galante

DVD Serbarile Galante

Serbările galante (titlu original: Les fêtes galantes) este un film coproducție franco-română din 1965 regizat de René Clair. Rolurile principale au fost interpretate de actori Jean-Pierre Cassel și Philippe Avron.
Povestea filmului are loc undeva și cândva în secolul al XVIII-lea Europa. Armata mareșalului de Allenberg este învinsă de către trupele Prințului Beaulieu și se retrage în cetatea sa.

2020-12-07 09:07:27

0

CD Darkthrone - Plaguewielder

CD Darkthrone - Plaguewielder

Plaguewielder este cel de-al optulea album de studio al formației Darkthrone. Părerea generală este că acest album reprezintă un declin, majoritatea considerându-l în cel mai bun caz mediocru.
Albumul a fost relansat în 2012, incluzând ca bonus un CD cu comentariile lui Fenriz și Nocturno Culto. Ediția din 2012 are o copertă nouă.

2020-12-07 08:37:27

0

DVD Moartea domnului Lazarescu

DVD Moartea domnului Lazarescu

Moartea domnului Lăzărescu este un film românesc regizat de Cristi Puiu în 2005. Bazat pe un caz real, scenariul scris de Cristi Puiu și Răzvan Rădulescu prezintă povestea unui pensionar (Lăzărescu Dante Remus, interpretat de Ioan Fiscuteanu) care are ghinionul de a se îmbolnăvi în seara unui mare accident rutier, ceea ce duce la plimbarea sa între mai multe spitale, fără să primească îngrijiri medicale la timp. Este inspirat din cazul real al unui pacient din Dolj, Florin Nica, care în 2001 a fost refuzat de trei ori la internare și care a murit. Filmul a fost clasificat ca tragicomedie și comedie neagră, fiind promovat în Statele Unite ale Americii drept comedie. A fost premiat multiplu, cea mai importantă distincție fiind Premiul „Un certain Regard” la Festivalul de la Cannes (2006).

2020-12-04 03:11:34

0

DVD Cainele japonez

DVD Cainele japonez

Câinele japonez este un film românesc din 2013 regizat de Tudor Cristian Jurgiu.
În rolurile principale joacă actorii Victor Rebengiuc și Șerban Pavlu.
A fost selectat pentru a reprezenta România la cea de-a 87-a ediție a Premiilor Oscar, categoria cel mai bun film străin.

2020-12-04 01:26:28

0

DVD Marfa si banii

DVD Marfa si banii

Marfa și banii este un film românesc din 2001 regizat de Cristi Puiu. Rolurile principale au fost interpretate de actorii Alexandru Papadopol, Dragoș Bucur, Ioana Flora, este filmul cu care a început ceea ce s-a numit mai târziu Noul Cinema Românesc sau Noul Val.
Un tânăr din Constanța care deține propria afacere (vinde la geamul apartamentului) își dorește să se extindă și să-și cumpere chioșc, dar nu are deocamdată mijloace. Un grangur local îi oferă o sumă importantă de bani pentru un transport în aparență simplu: o geantă care trebuie dusă la București, la o adresă precisă. Se pare însă că geanta conține anumite lucruri care îi interesează și pe alții.

2020-12-04 07:41:14

0

CD Madonna - Bedtime Stories

CD Madonna - Bedtime Stories

Bedtime Stories este al șaselea album de studio al cântăreței americane, Madonna, lansat pe 25 octombrie 1994, de Maverick și Sire Records. Pentru a trece la un sunet mai obișnuit, Madonna a colaborat cu Dallas Austin, Babyface, Dave "Jam" Hall și Nellee Hooper, dorind să-și înmoaie imaginea în urma reacției critice și comerciale cu care s-a confruntat după ce a lansat proiecte cu caracter sexual explicit în ultimii doi ani, în special albumul Erotica și cartea Sex. Această transformare a imaginii a fost precedată de balada „I'll Remember” de pe coloana sonoră a filmului din 1994 With Honors.

2020-12-02 03:54:38

0

VINIL Lacuna Coil - In a Reverie

VINIL Lacuna Coil - In a Reverie

In a Reverie, este primul album de studio al trupei italiene de metal gotic Lacuna Coil. Albumul a fost lansat la 8 iunie 1999 prin Century Media Records. În 2005, albumul a fost relansat in varianta remastered, cu o nouă copertă.

2020-12-02 12:24:37

0

2 VINIL Voivod - The Wake

2 VINIL Voivod - The Wake

The Wake este cel de-al paisprezecelea album de studio și cel de-al optsprezecelea album de ansamblu, al trupei canadiene de heavy metal Voivod.
Albumul a fost lansat pe 21 septembrie 2018 prin casa de discuri Century Media Records.
Coperta a fost realizată de bateristul Michel "Away" Langevin.
Este, de asemenea, un album conceptual, și primul album de studio Voivod care a prezentat basistul Dominique "Rocky" Laroche, care l-a înlocuit pe Jean-Yves "Blacky" Thériault în 2014. A fost înregistrat și mixat de Francis Perron la RadicArt Recording Studio din Canada.

2020-11-27 11:38:06

0

CD Kate Bush - The Kick Inside

CD Kate Bush - The Kick Inside

The Kick Inside este albumul de studio de debut a cantaretei engleze Kate Bush. A fost lansat la 17 februarie 1978 și conține hitul său numărul unu din Marea Britanie, "Wuthering Heights". Albumul a atins numărul trei în topul albumelor din Marea Britanie și a fost certificat platină de către industria fonografică britanică. Producția a inclus contributii ale mai multor veterani ai rockului progresiv, inclusiv Duncan Mackay, Ian Bairnson, David Paton, Andrew Powell și Stuart Elliott de la Alan Parsons Project și David Gilmour de la Pink Floyd.

2020-11-26 07:32:54

0

CD Metallica - Kill Em All (Digipack Version)

CD Metallica - Kill Em All (Digipack Version)

Kill 'Em All este albumul de debut al formației americane de Trash Metal, Metallica, lansat pe 25 iulie 1983, de către casa de discuri Megaforce Records. "Kill 'Em All" este considerat un album de vârf pentru thrash metal, datorită muzicii sale precise, care îmbină noua undă de riff-uri britanice de heavy metal cu ritmuri punk hardcore. Abordarea și versurile muzicale ale albumului au fost semnificativ diferite de curentul rock al începutului anilor 1980 și au inspirat o mulțime de trupe care au urmat în mod similar.

2020-11-26 07:32:54

0

VINIL Scorpions - Animal magnetism

VINIL Scorpions - Animal magnetism

Animal Magnetism este al șaptelea album de studio al trupei de rock germane Scorpions, lansat în 1980. Certificat cu disc de aur la 8 martie 1984 și Disc de Platina la 28 octombrie 1991.
În ediția remasterizată din 2001 de EMI, este inclusă o piesă suplimentară „Hey You” (single rar), cântată de Rudolf Schenker (deși Klaus Meine cântă refrenul). Piesa a fost înregistrată inițial în timpul sesiunilor Lovedrive din 1978 și lansată doi ani mai târziu ca partea A (împreună cu „Zoo” ca partea B). Un remix mai scurt din 1989 a fost folosit la reeditările din 2001 și 2015 în locul versiunii originale mai lungi.

2020-11-24 07:56:40

0

CD Hammerfall - Chapter V: Unbent, Unbowed, Unbroken

CD Hammerfall - Chapter V: Unbent, Unbowed, Unbroken

Capitolul V: Unbent, Unbowed, Unbroken este al cincilea album de studio al trupei suedeze de metal HammerFall și a fost lansat în 2005 prin Nuclear Blast. Prezintă piesa „Knights of the 21st Century”; cea mai lungă înregistrare de studio a trupei până în prezent la 12 minute și 20 de secunde.
Titlul albumului a fost inspirat de motto-ul familial al fictivului House Martell din Dorne din seria de romane fantastice A Song of Ice and Fire de George RR Martin, la fel ca numele pieselor „Hammer of Justice”, „Take the Black”.
Coperta a fost creată de Samwise Didier.

2020-11-23 03:40:32

0

CD David Bowie - The Best of David Bowie 1974/1979

CD David Bowie - The Best of David Bowie 1974/1979

The Best of David Bowie 1974/1979 este un album greatest hits al cantautorului englez David Bowie, lansat în 1998 de EMI. Urmează The Best of David Bowie 1969/1974 (1997) și include material lansat între 1974–1979. Acest album a fost inclus și ca al doilea disc al compilației The Platinum Collection (2005/2006).

2020-11-23 11:55:18

0

CD Eamon - Idon-T Want You Back

CD Eamon - Idon-T Want You Back

I Don't Want You Back este albumul de debut al cântărețului american R&B, Eamon, lansat în Statele Unite pe 17 februarie 2004. Produs de Milk Dee și Roy "Royalty" Hamilton, albumul a generat două single-uri care combinau hip hop-ul modern cu clasic doo wop: „**** It (I Don't Want You Back)” și „I Love Them Ho's (Ho-Wop)”. Albumul a obținut o primire mixtă din partea criticilor care au considerat că producția era prea previzibilă, iar purtarea repetată a limbajului. Albumul a debutat pe locul șapte pe Billboard 200 cu vânzări în prima săptămână de 106.000 de exemplare. A fost certificat cu disc de aur pentru vânzarea a peste 500.000 de exemplare.

2020-11-21 07:53:01

0

CD Celine Dion - Celine Dion

CD Celine Dion - Celine Dion

Céline Marie Claudette Dion, supranumită regina muzicii pop, deținătoare a Ordinului Canadei și a Ordinului Național al Québecului, este o cântăreață de muzică pop, textieră și actriță. S-a născut într-o familie numeroasă, având o situație financiară precară. A devenit cunoscută în lumea francofonă după ce René Angélil, ce urma să-i devină soț, și-a ipotecat casa pentru a-i finanța producerea primul album. În 1990 a lansat Unison, material discografic ce i-a adus popularitatea în America de Nord și în alte țări anglofone.

2020-11-19 06:36:15

0

2CD Darkthrone - Introducing

2CD Darkthrone - Introducing

Darkthrone este o formație de black metal din Kolbotn, Norvegia, formată în 1986 ca o trupă de death metal sub numele de Black Death. În 1991, formația a îmbrățișat un stil black metal influențat de Bathory și Celtic Frost și a devenit una dintre trupele de top din scena black metal norvegiană.
Primele lor trei albume de black metal - A Blaze in the Northern Sky (1992), Under a Funeral Moon (1993) și Transilvanian Hunger (1994) - sunt uneori supranumite „Unholy Trinity”. Sunt considerate vârful black metalului trupei. carieră și să fie printre cele mai influente albume din gen.

2020-11-18 05:50:24

0

CD Jethro Tull - Minstrel In The Gallery

CD Jethro Tull - Minstrel In The Gallery

Minstrel in the Gallery este cel de-al optulea album de studio al trupei britanice Jethro Tull, lansat în septembrie 1975. Albumul merge într-o direcție diferită de lucrarea lor anterioară War Child (1974), orchestrația fiind înlocuită de un cvartet de coarde condus de Dee Palmer . Trupa a revenit, de asemenea, la amestecul de piese electrice și acustice, într-o manieră mai apropiată de albumele de la începutul anilor '70, cum ar fi Benefit (1970), Aqualung (1971) și Thick as a Brick (1972), și pentru prima dată două albume conceptuale din Thick as a Brick (1972) și A Passion Play (1973), au înregistrat o melodie de peste zece minute, care ocupă aproape toată a doua parte a discului.
Ar fi ultimul album cu basistul Jeffrey Hammond, care a părăsit trupa după finalizarea turneului albumului și a fost înlocuit de fostul basist Carmen Glas****.

2020-11-18 01:50:15

0

CD Kasabian - Empire

CD Kasabian - Empire

Empire este al doilea album al trupei britanice de rock Kasabian, lansat în august 2006. Albumul a ajuns pe locul 1 în topul albumelor din Marea Britanie la lansare și a fost precedat de lansarea noului single "Empire" pe 24 iulie 2006.
Potrivit lui Tom Meighan într-un interviu pe album cu NME la începutul anului 2006, „Empire” este un cuvânt folosit de trupă pentru a descrie ceva bun. Începând cu 3 mai 2017, albumul a vândut peste 800.000 de exemplare în țara de origine a trupei din Marea Britanie.
Empire a fost primul album Kasabian complet care l-a prezentat pe bateristul Ian Matthews, care a fost recrutat în 2005. Principalul compozitor și chitarist Christopher Karloff a părăsit trupa la începutul anului 2006, în timpul înregistrării albumului, după ce a contribuit la versurile pentru trei piese.

2020-11-17 10:56:32

0

CD Soilwork - The Ride Majestic

CD Soilwork - The Ride Majestic

The Ride Majestic este al zecelea album de studio al trupei suedeze de heavy metal Soilwork. A fost lansat pe 28 august 2015. Este ultimul album care a apărut pe bateristul de multă vreme Dirk Verbeuren, care a părăsit trupa în iulie 2016 pentru a se alătura Megadeth.
Pe 5 decembrie 2014, frontmanul Soilwork, Strid, a confirmat că începuse lucrul la un nou album când a postat pe Facebook o poză ascultând noi demonstrații. Strid a mai declarat că Soilwork sună „mai bine ca niciodată”. S-a confirmat, de asemenea, că Soilwork s-a alăturat companiei de management a albumului Chuck Billy's Breaking Bands LLC. În iunie 2015, Soilwork a anunțat că basistul de multă vreme Ola Flink și formația s-au despărțit și că va fi înlocuit de noul basist Markus Wibom.

2020-11-16 04:55:49

0

CD Madonna - American Life

CD Madonna - American Life

American Life este cel de-al nouălea album de studio al cântăreței americane Madonna, lansat la 21 aprilie 2003 sub egida caselor de discuri Maverick Records și Warner Bros. Records. Albumul a fost produs în totalitate de Madonna și Mirwais Ahmadzaï și conține numeroase referințe către cultura americană. American Life este un album conceptual ce are ca teme principale visul american și materialismul. Aceste subiecte resping reputația deținută de Madonna în anii '80, câștigată prin cântece precum „Material Girl” (1985). Albumul conține cântece încadrate în genurile muzicale folk și folktronica, precum și numeroase influențe ale muzicii acustice.

2020-11-16 02:10:39

0

CD Paradise Lost - Shades of God

CD Paradise Lost - Shades of God

Shades of God este al treilea album al trupei britanice de metal Paradise Lost, lansat în 1992.
A fost albumul in care conceptul "growled vocals", remarcat si albumele anterioare ale trupei, face începutul tranziției către voci mai „curate” văzute în continuarea albumelor trupei, incepand cu Icon.

2020-11-16 11:40:39

0

CD Van Halen - OU812

CD Van Halen - OU812

OU812 (pronunțat „Oh You Ate One Too”) este al optulea album de studio al trupei americane de hard rock Van Halen. A fost lansat în 1988 și este al doilea în care apare vocalistul Sammy Hagar. Van Halen a început să lucreze la album în septembrie 1987 și l-a finalizat în aprilie 1988, cu doar o lună înainte de lansare.

2020-11-13 08:08:26

0

CD Celine Dion - A New Day Has Come

CD Celine Dion - A New Day Has Come

A New Day Has Come este al șaptelea album de studio în limba engleză al cântăreței canadiene Celine Dion, lansat de Sony Music Entertainment pe 22 martie 2002. A fost primul ei nou album de studio din 1997, Let's Talk About Love. Dion s-a întors pe scena muzicală după o pauză de doi ani când a născut primul ei copil în 2001. A colaborat pentru A New Day Has Come cu diverși producători, printre care Anders Bagge și Peer Åström pentru prima dată.

2020-11-12 05:37:30

0

CD Natalie Imbruglia - Glorius The Singles 97-07

CD Natalie Imbruglia - Glorius The Singles 97-07

Glorious: The Singles 97-07 este un album de compilație al cântăreței și compozitorului australian Natalie Imbruglia, care sărbătorește zece ani de la lansarea primului ei album, Left of the Middle. A fost lansat la 10 septembrie 2007 în Regatul Unit și la 22 septembrie 2007 în Australia. Albumul este format din toate cele nouă single-uri lansate din ultimele trei albume de studio ale Imbruglia, precum și din cinci piese noi, inclusiv single-ul „Glorious”. O versiune în ediție limitată include un DVD bonus al videoclipurilor muzicale Imbruglia. Albumul a atins numărul 5 în topul albumelor din Marea Britanie. A fost certificat Gold în Marea Britanie la 12 octombrie 2007. Singurul single "Glorious" a fost lansat digital în Statele Unite la 26 iunie 2012, dar albumul în sine nu a primit încă o lansare în țară.

2020-11-12 05:22:30

0

CD Karl Jenkins - The Peacemakers

CD Karl Jenkins - The Peacemakers

Sir Karl William Pamp Jenkins CBE (n. 17 februarie 1944) este un compozitor și instrumentist galez. Cele mai cunoscute lucrări ale sale includ piesa „Adiemus” și seria de albume Adiemus ; Palladio; The Armed Man; si Requiem
Jenkins a fost educat în muzică la Universitatea Cardiff și la Academia Regală de Muzică: din aceasta din urmă, este membru și asociat. S-a alăturat trupei de jazz-rock Soft Machine în 1972 și a devenit compozitorul principal în 1974. Jenkins a continuat să lucreze cu Soft Machine până în 1984 și nu a mai fost implicat în nicio încarnare a grupului. Jenkins a compus muzică pentru campanii publicitare și a câștigat de două ori premiul industriei.

2020-11-11 09:36:37

0

CD George Melly - Sporting life

CD George Melly - Sporting life

Alan George Heywood Melly - a fost un cântăreț, critic, scriitor și conferențiar englezesc de jazz și blues. A fost critic de film și televiziune pentru The Observer și a ținut prelegeri despre istoria artei, cu accent pe suprarealism.
S-a născut în Liverpool, Lancashire. Mama lui Maud era evreică. A fost educat la Școala Stowe, unde și-a descoperit interesul pentru arta modernă, jazz și blues și a început să se împace cu sexualitatea sa. A fost vărul filantropului Emma Georgina Holt, de la Sudley House, Liverpool.

2020-11-10 09:18:24

0

CD Frank Sinatra - Nothing but the best

CD Frank Sinatra - Nothing but the best

Nothing but the Best - cel mai bun Best of al cântărețului american Frank Sinatra. Discul este editat in din 2008. Toate piesele de pe acest album sunt înregistrări realizate când Sinatra era pe propria sa etichetă Reprise, astfel prima piesă, „Come Fly with Me” nu este versiunea Capitol din 1957. Alte diferențe notabile sunt „Strangers in the Night”, care are o estompare extinsă, iar primele două note sunt tăiate de la începutul piesei „Themes from New York, New York”.
Albumul a fost certificat aur de RIAA pe 9 decembrie 2008. A fost prezent pe Billboard Top 200 timp de 135 de săptămâni începând cu 16 august 2012. Producătorul acestui album este Charles Pignone, iar producătorul executiv este Robert Finkelstein & Jimmy Edwards.
Acest album este prezentat în 3 versiuni: ediție standard (22 melodii), ediție de Crăciun (22 melodii + 12 melodii de Crăciun) și o ediție DVD (22 melodii + 1 concert DVD al artistului, în plus acest album este ambalat în format Digipack) .

2020-11-09 05:26:40

0

CD Wu-Tang Clan - The W

CD Wu-Tang Clan - The W

The W este al treilea album de studio al grupului american de hip hop Wu-Tang Clan. A fost lansat pe 21 noiembrie 2000, de Loud Records. După albumul din 1997 Wu-Tang Forever, mai mulți dintre membrii grupului au lansat proiecte solo înainte de The W, care are un sunet mai dur, mai puțin lustruit decât cel al majorității albumelor legate de Wu-Tang din acea epocă. Albumul prezintă și apariții ale lui Isaac Hayes, Redman, Nas, Busta Rhymes, Snoop Dogg și Junior Reid.
Albumul a debutat pe locul cinci pe Billboard 200 și pe locul unu în topul topului R & B / Hip Hop Albums cu 301.000 de exemplare vândute în prima săptămână. A produs mai multe single-uri, care s-au clasat și ele. Albumul a fost certificat platină de către Recording Industry Association of America (RIAA). La lansare, The W a primit în general recenzii pozitive de la majoritatea criticilor de muzică pe baza unui scor agregat de 80/100 de la Metacritic.

2020-11-06 02:10:02

0

CD Oasis - Be here now

CD Oasis - Be here now

Precedat de single-ul principal „D'You Know What I Mean?”, Be Here Now a avut un succes comercial instantaneu, s-a vândut mai repede decât cele două albume anterioare și a devenit cel mai bine vândut album din istoria topurilor britanice și a ajuns în topul topurilor albumelor. în 15 țări. În timp ce recenziile inițiale au fost covârșitor de pozitive, recenziile retrospective au fost mai negative, mulți numindu-l umflat și supraprodus. Membrii trupei au avut opinii diferite asupra albumului, Noel l-a criticat sever și Liam Gallagher l-a apărat. Criticul Jon Savage va identifica ulterior albumul ca fiind sfârșitul mișcării Britpop.
Începând din 2008, albumul vânduse opt milioane de exemplare în întreaga lume. A fost cel mai vândut album din 1997 în Marea Britanie, cu 1,47 milioane de unități vândute în acel an. Albumul a ocupat locul întâi în topul albumelor de vinil din Marea Britanie în 2016, la 19 ani de la lansarea originală. În același an, albumul a fost reeditat cu piese bonus, inclusiv un nou remix al "D'You Know What I Mean?".

2020-11-02 06:43:51

0

CD 8 Mile - OST

CD 8 Mile - OST

8 Mile: Music from and Inspired by the Motion Picture este coloana sonoră oficială a filmului cu același nume din 2002.
Albumul, interpretat de diverși artiști, a fost lansat sub Shady Records. A generat single-ul de succes "Lose Yourself" de Eminem, care joacă și el în filmul semi-autobiografic. Albumul a generat, de asemenea, o coloană sonoră de urmărire, More Music from 8 Mile, compusă din melodii care apar în film și au fost lansate ca single în timpul filmului din 1995. Una dintre melodii a fost interpretată de 2Pac, care va fi subiect a unui documentar cu o coloană sonoră produsă de Eminem, care a produs și un album postum de 2Pac. Albumul conține, de asemenea, patru melodii ale Wu-Tang Clan și ale membrilor săi și două melodii ale lui Mobb Deep, care în cele din urmă a semnat pentru G-Unit Records. Ambele albume au fost puse la dispoziție și în versiuni cenzurate, eliminând majoritatea limbajului puternic și a conținutului sexual și violent. 8 Mile: Music from and Inspired by the Motion Picture a debutat pe primul loc pe Billboard 200, vânzând peste 700.000 de exemplare în prima sa săptămână. A vândut 510.000 de exemplare în a doua săptămână și în cele din urmă a devenit al cincilea cel mai bine vândut album din SUA din 2002, cu vânzări de 3,4 milioane de exemplare. Este certificat cvadruplu de platină de către Recording Industry Association of America (RIAA). Albumul a avut succesul universal "Lose Yourself", care a câștigat Oscarul pentru cea mai bună piesă originală.

2020-11-02 12:28:41

0

VINIL Massive Attack - Blue Lines

VINIL Massive Attack - Blue Lines

Blue Lines este albumul de studio de debut al grupului englez de muzică electronică Massive Attack, lansat pe 8 aprilie 1991 de Wild Bunch și Virgin Records. O versiune remasterizată a albumului a fost lansată pe 19 noiembrie 2012.
"Am lucrat la Blue Lines timp de aproximativ opt luni, cu pauze pentru Crăciun și Cupa Mondială", a spus Robert "3D" Del Naja ", dar am început cu o selecție de idei vechi de până la șapte ani. Cântece precum ' Safe from Harm "și" Lately "existau de ceva vreme, de când eram The Wild Bunch, sau de pe vremea noastră la sistemele de sunet din Bristol. Dar cu cât am lucrat mai mult la ele, cu atât am început să concepem idei noi de asemenea - de exemplu, „Armata Five Man” s-a reunit ca un blocaj. " De asemenea, grupul s-a inspirat din albumele conceptuale din diferite genuri ale unor artiști precum Pink Floyd, Public Image Ltd., Billy Cobham, Wally Badarou, Herbie Hancock și Isaac Hayes.
Daddy G a spus despre realizarea albumului:
Eram leneși. Neneh Cherry a fost cel care ne-a impulsionat și ne-a adus în studio. Am înregistrat multe acasă la ea, în camera bebelușului ei. Mirosea luni întregi și în cele din urmă am găsit o scutecă murdară în spatele unui radiator. Încă făceam DJ, dar ceea ce încercam să facem era să creăm muzică de dans pentru cap, mai degrabă decât pentru picioare. Cred că este cel mai proaspăt album al nostru.
Fontul folosit pe coperta albumului este Helvetica Black Oblique. Del Naja a recunoscut influența logo-ului materialului inflamabil folosit pe coperta albumului Inflammable Material al lui Stiff Little Fingers.

2020-10-30 01:35:24

0

CD The Doors - Waiting For The Sun

CD The Doors - Waiting For The Sun

Waiting for the Sun este al treilea album de studio al trupei americane de rock The Doors. Înregistrat la studiourile TTG din Los Angeles, cele 11 piese ale albumului au fost înregistrate între februarie și mai 1968, iar albumul a fost lansat de Elektra Records pe 3 iulie 1968. A devenit singurul album numărul unu al trupei (în fruntea topurilor timp de patru săptămâni) și a inclus al doilea single numărul unu din SUA, "Hello, I Love You" (timp de două săptămâni începând cu 3 august 1968). Primul single lansat de pe album a fost „The Unknown Soldier”, care a atins numărul 39 pe Billboard Hot 100. A devenit, de asemenea, primul album de succes al trupei în Marea Britanie, unde a atins numărul 16.
Pentru a coincide cu aniversarea a 50 de ani de la lansarea albumului în 2018, o versiune de lux de 1-LP / 2-CD a albumului a fost lansată de Rhino Records. Acest lucru a fost supravegheat de inginerul de sunet de la Doors, Bruce Botnick. Coperta albumului a fost fotografiată de Paul Ferrara în Laurel Canyon, Los Angeles.

2020-10-30 01:00:09

0

CD Panic! At The Disco - Too Weird To Live, Too Rare To Die

CD Panic! At The Disco - Too Weird To Live, Too Rare To Die

Too Weird to Live, Too Rare to Die! este al patrulea album de studio al trupei americane de rock pop Panic! at the Disco.
Albumul a fost lansat pe 8 octombrie 2013 pe Decaydance și Fueled by Ramen. Înregistrat în trei parti, albumul a fost produs de Butch Walker și este singurul album cu basistul Dallon Weekes de când s-a alăturat oficial formației în 2010. Acesta a fost, de asemenea, ultimul album cu bateristul Spencer Smith
Descris ca un „disc de petrecere”, "Too Weird to Live, Too Rare to Die!" a fost precedat de single-urile „Miss Jackson” și „This Is Gospel”, urmând „Girls / Girls / Boys” și Nicotine EP după lansare. Estetica generală a albumului este influențată de muzica dance, electronica și hip hop.
"Too Weird to Live, Too Rare to Die!" A debutat pe locul doi în SUA Billboard 200, câș*****d trupei al doilea loc în carieră numărul doi. Melodia Vegas Lights va fi folosită ulterior ca melodia pt gol marcat a Vegas Golden Knights (echipă profesionistă de hochei pe gheață dn zona metropolitană Las Vegas).

2020-10-29 07:48:04

0

CD Sam Smith - In the lonely hour

CD Sam Smith - In the lonely hour

In The Lonely Hour este primul album de studio al cantaretului englez Sam Smith. A fost lansat în Regatul Unit la 26 mai 2014, prin Capitol UK și Method Records. În Statele Unite, a fost lansat pe 17 iunie 2014 prin Capitol Records America. Albumul include single-urile de succes „Money on My Mind” și „Stay with Me”, ambele fiind numărul unu în Marea Britanie; acesta din urmă devenind un hit la nivel mondial, atingând vârful în primii zece în peste 20 de țări, inclusiv atingând numărul doi în SUA. Al treilea single de succes al albumului, „ I'm Not The Only One”, a ajuns pe locul trei în Marea Britanie și pe locul cinci în SUA. O ediție de lux a albumului conține cinci piese bonus, inclusiv o versiune acustică solo a single-ului Disclosure "Latch" și single-ul numărul unu al lui Naughty Boy "La La La"

2020-10-29 07:48:04

0

CD The Doors - The Soft Parade

CD The Doors - The Soft Parade

Soft Parade este al patrulea album de studio al trupei rock americane The Doors, lansat pe 18 iulie 1969, de către Elektra Records. Cea mai mare parte a albumului a fost înregistrată în urma unui turneu istovitor în timpul căruia trupa a rămas cu puțin timp pentru a compune material nou. Producătorul Paul A. Rothchild a recomandat o abatere totală de la primele trei albume ale Doors: dezvoltarea unui sunet mai complet prin încorporarea aranjamentelor de alamă și corzi oferite de Paul Harris. Solistul Jim Morrison, care se ocupa de probleme personale și se concentra mai mult pe poezia sa, a fost mai puțin implicat în procesul de compoziție, lăsându-l pe chitaristul Robby Krieger să-și crească propria producție creativă.
Albumul a ajuns la numărul șase pe Billboard 200, dar nu a reușit să păstreze publicul din Marea Britanie și din alte țări europene pe care albumul lor anterior, Waiting for the Sun, a reușit să se angajeze. Trei single-uri anterioare, "Touch Me", "Wishful Sinful" și "Tell All the People", au fost incluse pe The Soft Parade, primul devenind un alt hit de top 10 pentru Doors. Un alt single, „Runnin 'Blue”, a urmat și distribuția albumului. La lansare, The Soft Parade a fost denunțat atât de criticii muzicali, cât și de adepții scenei muzicale underground ale formației, care au privit albumul ca tendința Doors în muzica populară. De-a lungul timpului, istoricii au reevaluat albumul, iar poziția sa critică s-a îmbunătățit ușor, dar este încă considerat pe scară largă cel mai slab efort al grupului cu Morrison.

2020-10-27 08:01:57

0

CD Guns N Roses - G 'N' R lies

CD Guns N Roses - G 'N' R lies

G N' R Lies, cunoscut și ca Lies este cel de-al doilea album al formației rock americane Guns N Roses. Deși oficial este un extended play, la momentul lansării el a fost tratat ca un album de studio. Conform RIAA, EP-ul a fost vândut în peste 5 milioane de copii doar Statele Unite. "Patience" a fost unicul single de pe album care a fost lansat; atingând poziția #4 în topul Billboard Hot 100.

2020-10-27 08:00:39

0

CD Muse - Showbiz

CD Muse - Showbiz

Showbiz este albumul de studio de debut al trupei de rock engleză Muse. A fost lansat pentru prima dată la 7 septembrie 1999 în Franța, la 28 septembrie 1999 în Statele Unite de Maverick Records și la 4 octombrie 1999 în Regatul Unit de Mushroom Records și Taste Media. Înregistrat între aprilie și mai 1999 la RAK Studios și Sawmills Studio, respectiv, albumul a fost produs de John Leckie și Paul Reeve împreună cu trupa. Showbiz a avut un succes comercial moderat, ajungând pe locul 29 în topul albumelor din Marea Britanie.
Showbiz a fost lansat în diferite regiuni din întreaga lume prin diferitele etichete regionale ale trupei: Naïve în Franța, Motor în Germania, Rusia, Turcia și Ucraina, Maverick în Statele Unite, Play It Again Sam (PIAS) în Benelux și Avex Trax în Japonia.

2020-10-27 08:00:09

0

2CD Lana Del Rey  - Born to die - The paradise edition

2CD Lana Del Rey - Born to die - The paradise edition

„Born to Die: The Paradise Edition” sau „Paradise” este o reeditare a cântăreței americane Lana Del Rey pentru al doilea album de studio Born to Die (2012). Acesta a fost lansat pe data de 9 noiembrie 2012 prin intermediul caselor de discuri Interscope și Polydor Records. Lansat zece lunii după originalul, The Paradise Edition conține opt piese nou înregistrate, care au fost puse la dispoziție pe al treilea EP „Paradise” (2012). Deși a lucrat cu mai mulți producători pentru fiecare înregistrare, Emile Haynie și Rick Nowels sunt singurii producători ale căror contribuții sunt prezentate pe ambele discuri.

2020-10-26 12:31:46

0

CD Nirvana - In Utero

CD Nirvana - In Utero

In Utero este al treilea și ultimul album de studio al formației grunge americane Nirvana, lansat pe 13 septembrie 1993 la DGC Records.
Ulterior, albumul a inclus si o piesa bonus track: ""Gallons of Rubbing Alcohol Flow Through the Strip"

2020-10-26 08:46:46

0

CD The Doors - L.A. Woman

CD The Doors - L.A. Woman

L.A. Woman este al șaselea album de studio al trupei rock americane The Doors, lansat pe 19 aprilie 1971, pe Elektra Records.
Este ultimul album pe care a apărut Jim Morrison în timpul vieții sale (Jim Morrison a decedat la trei luni de la lansarea albumului, deși ar apărea postum pe albumul An American Prayer din 1978). Albumul este puternic influențat de blues. A fost înregistrat fără producătorul de discuri Paul A. Rothchild după ce a căzut cu grupul din cauza lipsei percepute de calitate a spectacolelor lor de studio. Ulterior, trupa a coprodus albumul cu inginerul de sunet Bruce Botnick.
„Love Her Madly” a fost lansat ca single în martie 1971, înainte de lansarea albumului, și a ajuns în Top 20 în Billboard Hot 100. La lansare, albumul a atins numărul 9 pe Billboard 200 și a ajuns pe locul 28 în topurile albumelor din Marea Britanie. Piesa „Riders on the Storm” a obținut, de asemenea, succes în top.
Criticii Richie Unterberger și David Quantick au numit amândoi L.A. Woman unul dintre cele mai bune albume ale Doors, citând interpretarea vocală a lui Morrison si revenirea trupei la rădăcinile lor de blues rock.

2020-10-24 01:46:30

0

CD Celine Dion - The Best Of

CD Celine Dion - The Best Of

Céline Dion a devenit cunoscută în anii 80 după câștigarea concursurilor Yamaha World Popular Song Festival și a Eurovisionului.
A urmat lansarea mai multor albume în limba franceză, iar în 1986 a semnat un contract cu Sony Records. În anii 90 a obținut succes la nivel mondial după lansarea câtorva materiale discografice de succes în engleză și franceză, devenind unul din cei mai bine vânduți cântăreți din istoria muzicii. În anul 1999, Dion a decis să se retragă pentru o perioadă din industria muzicală pentru a petrece mai mult timp cu familia, soțul ei fiind diagnosticat cu cancer.
A revenit în 2002 în atenția publică și a semnat în același an un contract pe 3 ani (care s-a extins ulterior la o perioadă de aproape 5 ani) pentru a apărea de 5 ori pe săptămână în spectacole organizate la Caesar's Palace, unul din hotelurile cele mai cunoscute din Las Vegas.

2020-10-22 07:34:22

0

CD Bonnie Raitt - The Collection

CD Bonnie Raitt - The Collection

Bonnie Lynn Raitt (n. 8 noiembrie 1949) este o cântăreață, chitarist, compozitor și activist american de blues.
În anii 1970, Raitt a lansat o serie de albume influențate de rădăcini care au încorporat elemente de blues, rock, folk și country. În 1989, după câțiva ani de aprecieri ale criticii, dar puțin succes comercial, a avut un succes major cu albumul Nick of Time. Următoarele două albume, Luck of the Draw (1991) și Longing in Their Hearts (1994), au fost vânzători multimilionari, generând mai multe single-uri de succes, inclusiv „Something to Talk About”, „Love Sneakin 'Up On You” și balada „I Can’t Make You Love Me” (cu Bruce Hornsby la pian).

2020-10-22 07:34:22

0

CD Florence + The Machine - Lungs

CD Florence + The Machine - Lungs

Lungs este albumul de studio de debut al trupei englezești de rock independent Florence and the Machine. A fost lansat pe 3 iulie 2009 de Island Records. Albumul conține producții de la James Ford, Paul Epworth, Stephen Mackey, Eg White și Charlie Hugall, cu producție suplimentară a membrilor trupei Isabella Summers.
Albumul a primit, în general, recenzii pozitive de la criticii muzicali, Welch făcând comparații cu cei de la Kate Bush și Fiona Apple. Lungs a ajuns pe primul loc în topul albumelor din Marea Britanie și pe locul 14 în SUA Billboard 200, vânzând peste trei milioane de exemplare în întreaga lume. Albumul a fost precedat de trei single-uri: „Kiss with a Fist”, „Dog Days Are Over” și „Rabbit Heart (Raise It Up)”, acesta din urmă ajungând pe locul 12 în Marea Britanie Singles Chart. Alte trei single-uri au urmat lansării albumului, inclusiv „You've Got the Love”, prima intrare în top-10 a grupului. Pentru a promova albumul, Florence and the Machine s-a angajat în Lungs Tour între 2008 și 2011.

2020-10-21 07:00:01

0

CD Blink 182 - Greatest Hits

CD Blink 182 - Greatest Hits

Greatest Hits este primul album de mari succese al trupei de rock americane Blink-182. A fost lansat pe 31 octombrie 2005 de Geffen Records. Greatest Hits a fost creat de Geffen la scurt timp după despărțirea trupei din februarie 2005, denumită „hiatus nedefinit” de către etichetă. Tensiunile crescuseră în grup și chitaristul Tom DeLonge dorea să-și ia liber. Contrabasistul Mark Hoppus și Travis Barker s-au certat cu DeLonge cu privire la viitorul formației și la posibilul lor album următor, iar schimburile aprinse au dus la ieșirea lui DeLonge. Între timp, Hoppus și Barker au continuat să joace împreună în +44, iar DeLonge și-a format noua ținută Angels & Airwaves.
Compilația colectează cele mai reușite single-uri ale trupei cu o piesă nouă și o piesă non-album. Colecția acoperă piese de la albumul de debut al formației Cheshire Cat (1995) până la albumul lor auto-intitulat (2003). Greatest Hits prezintă numeroase single-uri de succes ale trupei, inclusiv „Dammit”, „What's My Age Again?”, „All the Small Things”, „The Rock Show”, „First Date”, „Feeling This” și „I Miss You ".

2020-10-21 07:00:01

0

CD Kings Of Leon - A-ha shake heartbreak

CD Kings Of Leon - A-ha shake heartbreak

Aha Shake Heartbreak este al doilea album de studio al trupei rock americane Kings of Leon. A fost lansat în noiembrie 2004, în Marea Britanie și în februarie 2005, în Statele Unite. Este singurul album de Kings of Leon care are o etichetă Parental Advisory datorită limbajului puternic din „Taper Jean Girl”, „Rememo”, „Soft” și „Four Kicks”.
Albumul a fost întâmpinat cu recenzii în general favorabile, cu un scor Metacritic de 74.
„The Bucket”, „Four Kicks” și „King of the Rodeo” au fost lansate ca single în Marea Britanie.
Versiunea originală a Marii Britanii / Irlandei a albumului conținea o copertă neagră și o orhidee, în timp ce versiunea americană ulterioară prezenta un fundal alb cu un alt tip de orhidee. Albumul conține și piesa bonus „Where Nobody Knows”.
Titlul albumului provine de la a treia piesă, „Taper Jean Girl”.
Există, de asemenea, o fotografie, ascunsă sub plasticul alb al celei de-a doua huse negre, a trupei în timp ce erau copii.

2020-10-19 08:09:02

0

CD Muse - Drones

CD Muse - Drones

Drones este al șaptelea album de studio al trupei de rock engleză Muse, lansat pe 5 iunie 2015 de Helium-3 și Warner Bros. Records. După ce albumele lor anterioare au încorporat muzică orchestrală și electronică, Muse și-a propus să revină la un sunet rock mai simplu. Albumul a fost înregistrat între octombrie 2014 și aprilie 2015 la Warehouse Studio din Vancouver și a fost produs de trupă și Robert John „Mutt” Lange. Drones este un album conceptual în urma abandonului unui soldat, îndoctrinarea ca „dronă umană” și eventuală defecțiune.
Drones au primit recenzii mixte de la critici, care i-au lăudat instrumentele, dar i-au criticat conceptul și versurile. A ajuns în fruntea a 21 de topuri internaționale, inclusiv în Marea Britanie Albums Chart (unde a devenit al cincilea album consecutiv numărul unu al lui Muse) și Billboard SUA 200. A vândut peste un milion de exemplare în întreaga lume în 2015, devenind anul acesta cel mai bine vândut album al anului. La a 58-a ediție a premiilor Grammy, a câștigat premiul pentru cel mai bun album rock. Albumul a fost listat pe 41 în albumele NME ale anului 2015. Diffuser.fm l-a numit pe locul 42 cel mai bun al anului.

2020-10-19 08:09:02

0

2CD Edith Piaf - Hymne a la mome

2CD Edith Piaf - Hymne a la mome

Édith Piaf (n. 19 decembrie 1915, Paris, Franța – d. 10 octombrie 1963, Grasse, Franța) a fost o actriță, cântăreață și textieră franceză de mare succes, care a consacrat, atât în Franța cât și în întreaga lume, genul „chanson réaliste" (cunoscut cel mai adesea doar ca chanson).
În cultura franceză și europeană a secolului 20, șansonetista franceză, cunoscută și sub numele de alint de Privighetoarea, ocupă un loc unic, exprimând prin vocea și interpretările sale deosebite, angoasa și frământările unei întregi generații de francezi și vest-europeni, martori interbelici ai ascensiunii nazismului, respectiv participanți ulteriori ai reconstrucției post-belice a democrațiilor europene.

2020-10-16 03:37:53

0

CD R.E.M. - Automatic For The People

CD R.E.M. - Automatic For The People

Automatic for the People este al optulea album de studio al trupei americane de rock alternativ R.E.M., lansat pe 5 octombrie 1992, de Warner Bros. Records. R.E.M. a început producția pe album în timp ce albumul anterior, Out of Time (1991), era încă în ascensiune în topurile topurilor albumelor și obținea succes la nivel mondial. Ajutat de aranjamentele de la John Paul Jones, Automatic for the People prezintă rumegări despre mortalitate, pierdere, doliu și nostalgie.
La lansare, a primit aprecieri pe scară largă din partea criticilor, a ajuns pe locul doi în topul albumelor din SUA și a obținut șase single-uri. Recenzorul Rolling Stone, Paul Evans, a concluzionat despre album: „Aceștia sunt membrii REM care se adâncesc mai adânc ca oricând; devenind mai triști și mai înțelepți, subversivii din Atena dezvăluie o viziune mai întunecată, care străluceste cu o frumusețe nouă și complexă.” Automatic for the People este în general considerat alături de Murmur (1983) ca una dintre realizările supreme ale trupei și a vândut 18 milioane de exemplare în întreaga lume.

2020-10-12 08:00:01

0

Dvd Steve Vai - Alien Love Secrets

Dvd Steve Vai - Alien Love Secrets

Potrivit lui Vai, EP-ul a fost înregistrat cu instrumente minime (chitară, bas, tobe și tastatură) în șase săptămâni, deoarece sesiunile de înregistrare ale lui Vai pentru Fire Garden au fost prea lungi și, prin urmare, EP a fost lansat înainte de Fire Garden. Piese cunoscute din EP sunt Bad Horsie, care conține fragmente de chitară din filmul Crossroads - Pact with the Devil și se caracterizează prin chitarele sale enorme și abilitățile sonore. Juice are din nou complexitatea familiară și a fost folosit pe jocul PlayStation Formula 1. Ya-Yo Gakk este o interacțiune de apel și răspuns între fiul lui Vai, Julian și Vais, care cântă la chitară. Tender Surrender este una dintre cele mai populare melodii ale lui Vai și are un grad ridicat de dificultate, precum și diversitate și a fost inspirată de compoziția Jimi Hendrix Villanova Junction Blues. Piesa The Boy from Seattle aduce un omagiu lui Hendrix.

2020-10-07 05:40:37

1

CD Type O Negative - The best of

CD Type O Negative - The best of

The Best of Type O Negative este un album de la Roadrunner Records, care conține o colecție Best of Type O Negative. Albumul a fost lansat fără implicarea Type O Negative (au fost semnate la SPV Records până la lansarea acestei compilații).
Melodiile din albumele The Origin of the Feces și apoi materialul nou din Least Worst Of nu sunt reprezentate pe album. Coverul „Highway Star” a lui Deep Purple nu apare pe nicio altă versiune Type O Negative și este exclusivă compilației - cu excepția includerii sale anterioare în compilația NASCAR: Crank It Up.
Albumul a fost lansat pe 12 septembrie 2006, concomitent cu cele mai bune colecții ale trupelor Sepultura, Fear Factory și Ill Niño.
Memorabile, piesele : My Girlfriend's Girlfriend & Black Nr. 1

2020-10-06 07:24:22

0

CD Sade - The best of

CD Sade - The best of

The Best of Sade este primul album Best of al trupei englezești Sade. A fost lansat în Regatul Unit la 31 octombrie 1994 și în Statele Unite la 4 noiembrie 1994 de Epic Records. The Best of Sade cronicizează primele patru albume ale lui Sade, incluzând și piese non-single „Jezebel”, „Like a Tattoo” și „Pearls”, precum și „Please Send Me Someone to Love”, care a apărut în coloana sonoră pentru film Philadelphia. Albumul a fost remasterizat digital în 2000.
Single-urile din "Diamond Life", precum și „Paradise” și „Nothing Can Come Between Us”, Stronger Than Pride, sunt prezentate în formularele lor de editare de 7 ″; „Never as Good as the First Time” și „Cherish the Day” sunt remixuri produse de Sade, preluate și de la single-urile respective.

2020-10-05 12:00:01

0

CD Christina Aguilera - Keeps gettin better - A decade of hits

CD Christina Aguilera - Keeps gettin better - A decade of hits

Keeps Gettin 'Better: A Decade of Hits este primul album cu cele mai mari hituri al cântăreței americane Christina Aguilera. A fost lansat pe 6 noiembrie 2008 prin RCA Records. Albumul conține single-urile Aguilera din toate albumele sale de studio lansate până în 2008. De asemenea, a prezentat patru noi completări: două remake-uri ale single-urilor sale anterioare - „Genie in a Bottle” (1999) și „Beautiful” (2002) - și două originale piesele „Keeps Gettin 'Better” și „Dynamite”. În Statele Unite, albumul a fost lansat pe 11 noiembrie 2008 exclusiv prin Target.
Keeps Gettin 'Better: A Decade of Hits a primit recenzii în general favorabile de la criticii muzicali, care și-au lăudat cariera muzicală în primul deceniu de când a intrat în industria muzicală. Albumul a debutat pe locul nouă pe Billboard 200 din SUA și a vândut peste 614.000 de exemplare în Statele Unite începând cu 2018. În plus, a intrat în top zece din topurile de înregistrări din mai multe țări și a obținut mai multe certificări. Singurul său single "Keeps Gettin 'Better" a debutat pe locul șapte pe SUA Billboard Hot 100, devenind cel mai mare debut al lui Aguilera în top. Pentru a promova albumul, Aguilera a cântat la American Music Awards din 2008 și la MTV Video Music Awards din 2008.

2020-10-05 10:54:07

0

CD Erykah Badu -  Baduizm

CD Erykah Badu - Baduizm

Baduizm este albumul de debut al lui Erykah Badu, lansat pe 11 februarie 1997 de Kedar Records. După ce a părăsit universitatea pentru a se concentra pe muzică cu normă întreagă, Badu a început apoi să facă turnee cu vărul ei, Robert „Free” Bradford, și a înregistrat un demo cu 19 melodii, Country Cousins, care a atras atenția lui Kedar Massenburg. El l-a înființat pe Badu pentru a înregistra un duet cu D'Angelo, „Your Precious Love” și, în cele din urmă, a semnat-o cu un acord cu Universal Records. Sesiunile de înregistrare pentru album au avut loc din ianuarie până în octombrie 1996 în New York, Philadelphia și Dallas.
Baduizm a fost întâmpinat cu recenzii pozitive din partea criticilor de muzică care au lăudat stilul muzical al albumului și viziunea artistică a lui Badu; alți critici au remarcat similitudini între Badu și Billie Holiday. Baduizm a fost un succes comercial care a debutat pe locul doi în topurile Billboard din SUA și pe primul loc pe albumele Billboard Top R & B / Hip-Hop. Albumul a fost certificat de trei ori platină de Recording Industry Association of America, Gold de British Phonographic Industry si Gold de Canadian Recording Industry Association.

2020-09-23 01:27:03

0

CD Massive Attack - Protection

CD Massive Attack - Protection

Protection este al doilea album de studio al grupului englez de muzică electronică Massive Attack, lansat la 26 septembrie 1994 de Circa și Virgin Records.
DJ Mad Professor a remixat albumul în 1995 sub numele "No Protection".
La fel ca majoritatea albumelor lui Massive Attack, muzica sfidează adesea clasificarea, variind de la R&B (titlu și „Sly”) la hip hop / rap („Karmacoma” și „Eurochild”) până la synthpop în nuanțe de reggae („Spying Glass”) până la instrumente electronice cu influență clasică („Weather Storm” și „Heat Miser”). Albumul urmărește Blue Lines structural, până la punctul în care fontul folosit pe coperta albumului este același, Helvetica Heavy Italic. Coperta albumului dă semn, de asemenea, către Blue Lines, dezvăluind un perete futurist, impenetrabil, în spatele unei versiuni arse în cea mai mare parte a copertei acestui album anterior - ceea ce înseamnă că „gazul inflamabil” descris fusese aprins.
Tricky a apărut din nou pe album, rapind pe piesele „Karmacoma” (al cărui videoclip a fost regizat de Jonathan Glazer și care a prezentat o mostră din „Dream Time in Lake Jackson” de la The KLF la ora 2:00) și „Eurochild” (care conținea mostre din „Cheetah” de la Startled Insects și „Lock Groove (In)” de la Liquid Liquid).

2020-09-05 07:25:44

0

BLU-RAY Michael Jackson - This is it

BLU-RAY Michael Jackson - This is it

Michael Jackson - This is it - este un film documentar american din 2009 ce conține repetițiile lui Michael Jackson, atât pe scenă cât și în culise, pentru turneul „This is it”. Materialul a fost filmat în The Forum și Staples Center din Los Angeles, California. Deși inițial trebuia să aibă premiera pe 30 octombrie 2009, filmul a fost reprogramat pentru 28 octombrie, fiind difuzat doar pentru 2 săptămâni. Biletele au fost disponibile cu o lună mai devreme, pe 27 septembrie, pentru a satisface marea cerere.
Pe 10 august 2009, Curtea Superioară a Los Angelesului a aprobat înțelegerea între Familia Michael Jackson, AEG Live și Sony Pictures. Aceasta a permis Sony Pictures să editeze sutele de ore de repetiții folosite la crearea filmului. Sony a plătit 60 de milioane de dolari pentru drepturile de difuzare. Trailerul a apărut prima oară la 2009 MTV Video Music Awards pe 13 septembrie 2009, în același timp cu lansarea site-ului oficial al filmului.

2020-08-10 10:00:06

0

CD The Vaccines - Combat sports

CD The Vaccines - Combat sports

Combat Sports este al patrulea album de studio al trupei de indie rock englez, The Vaccines. Albumul a fost lansat pe 30 martie 2018 prin Columbia Records. Este primul album înregistrat cu claparul Timothy Lanham și bateristul Yoann Intonti, ambii care s-au alăturat inițial trupei în calitate de muzicieni în timpul albumului English Graffiti, cu Lanham adăugat încă de la începutul campaniei, în timp ce Intonti - care era încă membru al Spector la vremea respectivă - înlocuirea lui Pete Robertson plecat în ultima fază a campaniei. Ambele au fost apoi promovate către membrii deplini în timpul realizării Combat Sports, cu Lanham în poză purtând un tricou cu titlul albumului prezentat pe coperta frontală, o idee inspirată din piesa de deschidere a albumului, „Put It On A T-Shirt". Coperta este un omagiu adus albumului de debut al trupei, deși „mai mult de o versiune abrazivă a acesteia”. Titlul albumului a apărut imediat după o luptă care a izbucnit în studio între Young și Cowan spre sfârșitul realizării albumului.

2020-08-10 10:00:06

0

CD The Libertines - Anthems for doomed youth

CD The Libertines - Anthems for doomed youth

Anthems for Doomed Youth este al treilea album de studio al trupei engleze The Libertines, lansat la 11 septembrie 2015. Albumul conține două referințe literare notabile, piesele"Anthem for Doomed Youth" și „Gunga Din” care fac referire la poezii cu aceleași titluri de Wilfred Owen și, respectiv, Rudyard Kipling. "Gunga Din" a fost lansat drept primul single al albumului la 2 iulie 2015. Cel de-al doilea single al albumului, „Glasgow Coma Scale Blues”, a fost lansat pe 20 august 2015.

2020-07-29 11:12:30

0

CD Tokio Hotel - Schrei

CD Tokio Hotel - Schrei

Schrei este albumul de debut al formației germane Tokio Hotel. În 2006, ei au lansat parțial re-înregistrarea și versiunea extinsă, Schrei- so laut du kannst. Albumul a apărut doar în Germania, Italia, Franța, Canada și Japonia. Inițiala editiție limitată a venit cu un DVD bonus care conținea videoclipul pentru "Durch den Monsun", incluzând realizarea lui "Durch den Monsun", un interviu, și o galerie foto.
Deoarece vocea vocalistului Bill Kaulitz s-a schimbat cu pubertatea, trupa a re-înregistrat cântecele "Schrei", "Rette mich", și "Der Letzte Tag". Doar versiunea lui "Schrei (so laut du kannst)" care fost vândută în Germania conținea re-înregistrarea versiunii lui "Schrei", "Rette mich", "Der Letzte Tag", și versiunile acustice ale lui "Schrei" și "Durch den Monsun".
"Schrei" s-a vândut în peste 1.500.000 de copii în lumea întreagă în timp ce "Schrei (so laut du kannst)" s-a vândut în 100.000 de copii pe plan mondial.

2020-07-29 11:12:30

0

CD Kodaline - Politics of living

CD Kodaline - Politics of living

Politics of Living este cel de-al treilea album de studio al trupei irlandez Kodaline. A fost lansat pe 28 septembrie 2018 prin casele de discuri B-Unique Records și Sony Music UK. Prezintă colaborări proeminente în producție cu muzicieni precum Steve Mac, Stephen Harris și Jonny Coffer. Din album au fost emise cinci single-uri: „Brother”, „Follow Your Fire”, „Shed a Tear”, „Worth It” și „Head Held High”. Pe plan comercial, Politics of Living a avut succes în Europa. Albumul a ajuns pe primul loc în Topurile Albumelor Irlandeze, devenind al treilea album numărul unu al lui Kodaline, iar la 15 pe Tabloul Albumelor din Marea Britanie.

2020-07-25 08:00:06

0

CD Annie Lennox - The Annie Lennox collection

CD Annie Lennox - The Annie Lennox collection

The Annie Lennox Collection - este primul album Best of cu hituri ale cântăreței scoțiene, Annie Lennox. A fost lansat pe 17 februarie 2009 și conține două melodii complet noi, „Shining Light”, inițial o melodie compusa de trupa irlandeza Ash și o versiune cover „B Closer Now” a lui Keane, reintitulata „Pattern of My Life”. Coperta albumului a fost realizata de cântărețul rock canadian - Bryan Adams.

2020-07-21 12:55:09

0

CD Graveyard - Lights Out

CD Graveyard - Lights Out

Graveyard - Lights Out, este cel de-al treilea album de studio integral al trupei de rock hard suedez Graveyard. A fost lansat pe 26 octombrie 2012.
LIGHTS OUT, cea mai recentă lansare a trupei și urmărirea faimosului HISINGEN BLUES din 2011, realizează ceea ce ar trebui să facă fiecare al treilea album pentru un artist în creștere: oferă o înțelegere mai profundă a unei trupe pe care am crezut că o știm deja. Cu un talent de scriere a cântecelor care garantează o producție analogă meticulosă pentru a arăta relevanța noastră de astăzi, diversitatea muzicii orientate pe albumul Graveyards afirmă că nu a fost pierdută nicio lungime a benzii magnetice.

2020-07-21 12:40:09

0

CD Oasis - Standing on the shoulder of giants

CD Oasis - Standing on the shoulder of giants

Standing on the Shoulder of Giants este al patrulea album de studio al trupei de rock engleză Oasis. A fost lansat pe 28 februarie 2000. Albumul a fost prima lansare a casei de discuri Big Brother Recordings. Este cel de-al 16-lea album cel mai vândut din istoria graficelor din Marea Britanie, care a vândut peste 310.000 de exemplare în prima sa săptămână. Standing on the Shoulder of Giants a fost certificat cu dublu disc de platină de industria fonografică britanică și a vândut în jur de 208.000 de exemplare în SUA.
În 1999, anul precedent lansării finale a albumului, Alan McGee a închis Creation Records, iar Oasis a pierdut doi membri fondatori (Paul "Bonehead" Arthurs și Paul "Guigsy" McGuigan) și l-a angajat pe noul producător Mark "Spike" Stent pentru a-l înlocui pe Owen Morris.
Albumul este un disc psihedelic modern, completat de bucle de tambur, mostre, sitar electric, mellotron, sintetizatoare și chitare înapoi, rezultând un album mai experimental cu influențe electronice și rock psihedelice grele.

2020-07-21 11:40:09

0

CD Fear Factory - The Best Of

CD Fear Factory - The Best Of

The Best of Fear Factory este un album best of lansat de Roadrunner Records, care conține o selectei de piese marca Fear Factory. Discul a fost lansat fără implicarea Fear Factory (au fost semnate la Liquid 8 Records la momentul lansării albumului), așa că este puțin probabil ca albumul să fie recunoscut oficial de trupa în sine. Nu sunt incluse melodii de la Concrete, precum și diversele lor albume, live și remix.
Albumul a fost lansat pe 12 septembrie, concomitent cu discurile "Best of" ale formațiilor Sepultura, Type O Negative și Ill Niño.

2020-07-21 11:40:09

0

CD The Charlatans - Melting Pot - Greatest Hits

CD The Charlatans - Melting Pot - Greatest Hits

Melting Pot este un album best of cu hituri al trupei britanice de rock alternative, The Charlatans (cunoscut în Statele Unite ca The Charlatans UK). Dispunând de piese din perioada lor în Beggars Banquet Records, între 1990 și 1997, albumul a fost lansat pe 23 februarie 1998. Coperta prezintă o imagine a cafenelei Weaverdale (redenumită ulterior The Melting Pot, dar închisă în noiembrie 2016, și care servește acum ca BBQ takeaway) în Northwich, site-ul primei întâlniri a grupului după semnarea la Beggars în 1990. Piesa „"Opportunity Three” este un remix al lui Flood din piesa „Opportunity” din albumul Some Friendly; altfel remixul a apărut doar pe EP-ul Over Rising.

2020-07-18 07:00:06

0

CD Bon Jovi - The Circle

CD Bon Jovi - The Circle

"The Circle" este cel de-al unsprezecelea album de studio al trupei hard rock, Bon Jovi. Lansat pe 10 noiembrie 2009, albumul a fost produs de John Shanks.
Albumul a debutat pe locul 1 în mai multe țări, inclusiv în S.U.A., unde a vândut 163.000 de exemplare în prima sa săptămână.
The Circle marchează întoarcerea trupei la sunetul lor hard rock după o scurtă aventură în muzica country cu precedentul album Lost Highway. Este albumul lor final de studio care va fi lansat prin intermediul Mercury Records.
Single-ul "We Weren't Born To Follow" este despre momentele grele pe care le întâmpinăm în această criză economică. "Superman Tonight" a fost lansat ca al doilea single, urmat de "When We Were Beautiful" ca al treilea single, toate cu videoclipuri muzicale. "Work For The Working Man", lansat ca single promo, a fost scris despre fabrica DHL care s-a închis în Ohio. Înainte de lansarea oficială a albumului, consilierul principal al președintelui american, Barack Obama, David Axelrod, avea versurile „Work for the Working Man”, încadrate și atârnate în biroul său de la Casa Albă.

2020-07-18 07:00:06

0

CD U2 - October

CD U2 - October

"October" este al doilea album de studio al trupei de rock irlandez U2. A fost lansat pe 12 octombrie 1981 de Island Records și a fost produs de Steve Lillywhite. Albumul a fost inspirat liric de membrii trupei: Bono, Edge și Larry Mullen Jr. într-un grup creștin numit „Frăția Shalom” și, în consecință, conține teme spirituale și religioase. Implicarea lor cu Shalom Fellowship i-a determinat să pună la îndoială relația dintre credința creștină și stilul de viață „rock and roll” și au amenințat că trupa se va desparti.
După ce a terminat a treia etapă a Boy Tour în februarie 1981, U2 a început să scrie material nou pentru "Octombrie", intrând în studioul de înregistrări în iulie 1981. La fel cum au făcut pentru debutul lor în 1980, trupa a înregistrat la Windmill Lane Studios cu Lillywhite. Ședințele de înregistrare s-au complicat prin pierderea de către Bono a unei serviete care conține versuri în curs pentru noile melodii, forțând o abordare improvizată și grăbită de a completa albumul la timp.
Octombrie a fost precedat de single-ul principal "Fire" în iulie 1981, în timp ce cel de-al doilea single "Gloria" a coincis cu lansarea sa. Albumul a primit recenzii mixte și redare limitată la radio. În 2008, a fost lansată o ediție remasterizată.

2020-07-15 11:48:55

0

CD Rage Against The Machine - Battle Of Los Angeles

CD Rage Against The Machine - Battle Of Los Angeles

Battle of Los Angeles este cel de-al treilea si practic o BIJUTERIE de album a trupei Rage Against the Machine, lansat pe 2 noiembrie 1999 de Epic Records.
Albumul a fost nominalizat la cea de-a 43-a ediție anuală a premiilor Grammy pentru cel mai bun album de rock și a fost recunoscut atât de revistele Time, cât și de Rolling Stone drept cel mai bun album din 1999. Battle of Los Angeles va fi ultimul album de studio scos de Rage Against the Machine înainte de despărțirea lor în 2000, deși au lansat un album de cover-uri în același an.

2020-07-15 08:48:55

0

CD Green Day - Uno

CD Green Day - Uno

UNO este cel de-al nouălea album de studio al trupei de rock american Green Day, lansat pe 21 septembrie 2012, de Reprise Records. Este primul dintre cele trei albume din ¡Uno !, ¡Dos !, ¡Tré! trilogie, o serie de albume de studio lansate din septembrie 2012 până în decembrie 2012. Green Day a înregistrat albumul din februarie până în iunie 2012 la Jingletown Studios din Oakland, California. Acesta este primul album al trupei înregistrat ca cvartet, deoarece chitaristul turistic Jason White a devenit membru oficial al trupei înainte de sesiunile de înregistrare. Mandatul lui White ca membru oficial a durat până în 2016.
Coperta albumului a fost dezvăluită într-un videoclip încărcat pe YouTube, iar lista de piese a albumului, care constă din 12 melodii a fost anunțată pe 26 iunie 2012. Primul single al albumului, intitulat "Oh Love", a fost lansat în iulie 16, 2012. Cel de-al doilea single "Kill the DJ" a fost lansat pe magazinele europene iTunes la 14 august 2012. Al treilea single "Let Yourself Go" a fost lansat pe iTunes Store din 5 septembrie 2012 și un single promoțional " Nuclear Family "a fost lansat pe canalul lor YouTube pe 12 septembrie 2012. Un videoclip pentru„ Stay the Night "a fost lansat pe Rolling Stone și pe canalul lor YouTube pe 24 septembrie 2012. Piesa" Rusty James "se bazează pe personajul Rusty-James din romanul Rumble Fish.

2020-07-13 05:33:53

0

CD Kasabian - Kasabian

CD Kasabian - Kasabian

Kasabian este albumul de studio de debut al trupei de rock britanic Kasabian, lansat pe 6 septembrie 2004. Patru single-uri au fost lansate de pe album; cea mai înaltă poziție a graficului în Album Chart din Marea Britanie a fost numărul 4.
Regiuni geografice diferite aveau culori diferite pentru coperta lor de album. Versiunea britanică este alb-negru, importul european este negru și roșu, iar versiunea americană alb-negru. „Versiunea finală” japoneză este argintie și albă. Versiunea de ediție limitată din Marea Britanie este un DualDisc cu două fețe și are o copertă strălucitoare în întuneric. DVD-ul conține un documentar și mai multe videoclipuri muzicale.
Acest album a fost lansat cu sistemul de protecție pentru controlul copiilor în unele regiuni. În Statele Unite și Canada utilizează sistemul MediaMax CD-3.
Versiunea canadiană a albumului nu conține melodiile „Orange”, „Pinch Roller” și „Ovary Stripe”, cu excepția lansărilor digitale.

2020-07-13 12:18:53

0

CD Thirty Seconds To Mars - Love Lust Faith + Dreams

CD Thirty Seconds To Mars - Love Lust Faith + Dreams

Love, Lust, Faith and Dreams (stilizat ca LOVE LUST FAITH + DREAMS) este al patrulea album de studio al trupei de rock american Thirty Seconds to Mars, lansat prin Virgin Records în Olanda, pe 17 mai 2013, în Marea Britanie pe 20 mai și în SUA pe 21 mai. Este primul lor album în patru ani, după This Is War (2009), precum și ultimul lor album lansat prin Virgin.
Recordul poartă formatul albumului „This Is War” și extinde spectrul pentru a roti în jurul temelor după care este numit. Sunetul său urmărește direcția experimentală găsită în unele dintre lucrările anterioare ale trupei, încorporând elemente de artă rock și muzică electronică. Albumul a fost promovat cu trei single-uri, „Up in the Air”, „Do or Die” și „City of Angels”, dintre care două au reușit să se înscrie în top zece în topul american Alternative Songs.
La lansare, albumul a fost bine primit de critici, care l-au numit o revenire la formație pentru trupă. A fost a doua nominalizare consecutivă a grupului pentru Premiul Echo Music. Albumul a debutat pe numărul 6 pe Billboard 200, devenind primul prim zece album al trupei pe grafic și a ajuns în top zece în mai mult de cincisprezece țări, inclusiv Regatul Unit, Canada, Australia și Germania.

2020-07-13 10:48:53

0

CD The Black Eyed Peas - The Beginning

CD The Black Eyed Peas - The Beginning

Începutul este al șaselea album de studio al grupului american Black Eyed Peas. Albumul a fost lansat pe 26 noiembrie 2010 de Interscope. Este o continuare a albumului precedent al grupului The E.N.D. (2009). Primul single, "The Time (Dirty Bit)", a fost lansat pe 9 noiembrie 2010. Al doilea single a fost "Just Can't Get Enough" și a fost lansat pe 18 februarie 2011. Ultimul single al albumului a fost "Don't Stop the Party "și a fost lansat pe 24 iunie 2011. Albumul a debutat pe numărul șase pe tabloul american Billboard 200, cu vânzări din prima săptămână de 119.000 de exemplare. Începutul a fost ultimul album al Black Eyed Peas, care a avut-o pe Fergie ca membru al grupului.

2020-07-11 07:18:51

0

CD Cypress Hill - Stoned raiders

CD Cypress Hill - Stoned raiders

Stoned Raiders este al șaselea album de studio al grupului american de hip hop Cypress Hill, lansat pe 4 decembrie 2001 de Columbia Records.
Acest album este cel mai cunoscut pentru cele două single-uri ale sale: „Trouble” și „Lowrider”. Piesa "Kronologik" rezumă, de asemenea, cariera Cypress Hill de la debutul lor în 1991 până la lansarea albumului. Multe dintre piesele sale includ artiști invitați precum MC Ren, King Tee, Redman și Method Man.
„Here Is Something You Can't Understand”, este o continuare a single-ului lor descoperitor, „How I Could Just Kill a Man”. „Lowrider” este folosit și pe serialul britanic Soccer Soccer AM.
Titlul albumului a fost preluat din melodia cu același nume din cel de-al treilea album al grupului Cypress Hill III: Temples of Boom, lansat în 1995.

2020-07-11 06:18:51

0

CD Emeli Sande - Long live the angels

CD Emeli Sande - Long live the angels

Long Live the Angels este al doilea album de studio al artistei Emeli Sandé, lansat pe 11 noiembrie 2016 de Virgin Records. Principalul single al albumului, "Hurts", a fost lansat la 16 septembrie 2016.
Sandé a pornit într-un turneu european pentru a susține albumul, cu date în Regatul Unit, Franța, Olanda, Germania și Suedia.
Albumul este influențat de fundalul zambian al lui Sandé. Piesa „Tenderly” îi prezintă pe tatăl și verișorii ei, creditați drept The Serenje Choir, numit după orașul Serenje din districtul Serenje din Zambia.

2020-07-10 08:48:51

0

CD No Doubt - Push and shove

CD No Doubt - Push and shove

Push and Shove este al șaselea album de studio al trupei de rock americane No Doubt. A fost lansat pe 21 septembrie 2012, de Interscope Records. Albumul servește ca un album de revenire pentru trupă, întrucât ultimul lor album, Rock Steady, a fost lansat cu peste 10 ani înainte. O ediție de lux a Push and Shove include versiuni acustice și remixuri ale mai multor piese, precum și „Stand and Deliver”
Albumul a debutat pe numărul trei pe Billboard 200 cu 115.000 de exemplare vândute în prima sa săptămână. "Settle Down" a fost lansat în iulie 2012 drept single-ul principal al albumului, debutând și cântând pe poziția 34 la Billboard Hot 100. Piesa ii are ca invitati pe Major Lazer și pe artistul reggae jamaican, Busy Signal, și a fost lansat ca single promoțional. „Looking Hot” a fost lansat ca al doilea single din album.

2020-07-10 07:33:51

0

Cd Judas Priest - Screaming For Vengeance

Cd Judas Priest - Screaming For Vengeance

Screaming pentru Vengeance a fost înregistrat la Ibiza Sound Studios, Ibiza, Spania (în această perioadă, era obișnuit ca muzicienii din Marea Britanie să înregistreze în Europa continentală în scopuri fiscale) amestecarea și overdub-urile au fost realizate la Beejay Recording Studios și Bayshore Recording Studios în Coconut Grove, Florida. Stilistic, Screaming for Vengeance a prezentat un sunet mai greu, mai greu decât British Steel și a văzut că trupa se întoarce repede înapoi în direcția rockului greoi, după direcția melodică a Point of Entry. Albumul marchează, de asemenea, prima dată când un baterist Priest a cântat pe mai mult de 2 albume Judas Priest, Dave Holland a activat și pe British Steel și Point of Entry.

2020-07-09 01:18:51

0

CD Cheap Trick - The Very Best of

CD Cheap Trick - The Very Best of

Cheap Trick - The Very Best of - este primul album Best of de la Cheap Trick. Conține multe dintre melodiile populare ale lui Cheap Trick, precum și o versiune cover inedită la „Magical Mystery Tour” de The Beatles, care a fost un rezultat al albumului Lap of Luxury. Deși a atins doar numărul 174 pe tabloul de albume Billboard 200, a rămas un vânzător constant și a fost certificat cu disc de platină pentru un milion de livrări americane la șapte ani de la lansare.

2020-07-07 08:09:02

0

Cd Suicidal Tendencies - Controlled By Hatred/feel Like Shit...Deja-Vu

Cd Suicidal Tendencies - Controlled By Hatred/feel Like Shit...Deja-Vu

Controlled by Hatred / Feel Like Shit ... Déjà Vu este al patrulea album al trupei americane de thrash Suicidal Tendencies, lansat pe 17 octombrie 1989 de Epic Records.
În ciuda conținerii melodiilor reînregistrate de material lansat anterior, Controlled by Hatred / Feel Like Shit ... Déjà Vu - este încă considerat un album de studio și nu un EP sau un album best of. Acesta include piesa No Mercy, o copertă a lui Los Cycos („It's Not Easy”), două piese lansate niciodată („Just Another Love Song” și „Feel Like Shit… Déjà Vu”) și două versiuni diferite ale „ How Will I Laugh Tomorrow (din albumul trupei din 1988 cu același titlu): versiunea „editată video” și versiunea „heavy emotion”.
Este primul dintre cele trei albume ale Suicidal Tendencies care a cucerit discul de aur!

2020-07-02 12:35:15

0

CD U2 - Boy

CD U2 - Boy

Băiatul model de pe copertă este Peter Rowen, fratele mai mic al lui Guggi, prietenul lui Bono și fostul membru al Virgin Prunes.
A apărut, de asemenea, pe copertele Three, War, The Best of 1980–1990.
Fotograful, Hugo McGuiness, și designerul, Steve Averill (un prieten al basistului Adam Clayton), au continuat să lucreze la mai multe coperți de albume U2.
Boy este albumul de studio de debut al trupei de rock irlandez U2. A fost lansat la 20 octombrie 1980 de Island Records și a fost produs de Steve Lillywhite.
Boy conține multe melodii din catalogul format din 40 de melodii la acea vreme, inclusiv două piese care au fost re-înregistrate din versiunile lor originale la lansarea lor de debut, EP Three.

2020-07-02 09:50:15

0

CD Yes - Highlights - The Very Best Of Yes

CD Yes - Highlights - The Very Best Of Yes

The Very Best of Yes 1993 - este un Best Of colecția de trupei de rock progresiv din Marea Britanie, Yes.
Acesta conține doisprezece piese de la „Yes to the Big Generator” din 1969. Piesele sunt preluate de pe opt din cele 12 albume Yes, lansate în acea perioadă și sunt listate în ordinea cronologică a lansării originale a albumului lor.
O colectie impresionanta pentru orice fan al muzicii progressive rock
Recomand spre ascultare ultima piesa :
12 Rhythm Of Love 4:45

2020-07-02 07:32:45

0

CD Kiss - Icon

CD Kiss - Icon

Colecția Millennium: The Best of Kiss - lansată de Universal Music ca parte a maestrilor secolului al XX-lea - seria Millennium Collection, este un album care colectează material timpuriu al trupei de rock americane Kiss, din 1974 până în 1979.
Această colecție a fost re-lansată mai târziu în 2010 sub numele de Icon, ca parte a seriei Icon Music Universal. Această colecție a fost din nou relansată din nou într-o colecție cunoscută sub numele de „Playlist ... Plus”, o compilație de trei CD-uri formată din acest disc și volumele 2 și 3 ale colecției Millennium. Acest album a fost certificat cu disc de aur, al 30-lea album de aur al trupei.

2020-06-22 11:17:42

0

CD Judas Priest - Turbo

CD Judas Priest - Turbo

Turbo este cel de-al zecelea album de studio al trupei engleze de heavy metal Judas Priest, lansat la 14 aprilie 1986 de Columbia Records. Albumul a marcat prima utilizare a trupei de sintetizatoare de chitară.
Un CD remasterizat a fost lansat în 2001, incluzând două piese bonus. La 3 februarie 2017, albumul a fost reeditat ca Turbo 30 pentru a 30-a aniversare, incluzând două CD-uri ale unui spectacol live la Sandstone Amphitheater din apropierea Kansas City, Missouri, la 22 mai 1986
Certificat cu disc de aur în iunie 1986 și disc de platină în iulie 1989.
A fost sărbătorit cu o ediție a 30-a aniversare de 3 discuri în 2017, cu discurile 2 și 3 care conține un concert complet live din Fuel For Life World Tour din 1986.

2020-06-09 06:00:06

0

CD Ozzy Osbourne - Memoirs of a madman

CD Ozzy Osbourne - Memoirs of a madman

Memoirs of a Madman este o compilație best of a vocalistului heavy metal Ozzy Osbourne, lansat de Epic Records și Legacy Recordings la 14 octombrie 2014.
Se spune că albumul este o versiune actualizată a compilației The Ozzman Cometh, acum epuizată.
Contine piese de referita marca Ozzy, de la ritmicele:
Crazy Train
Mr. Crowley
Bark At The Moon
No More Tears
pana la baladele mai mult sau mai putin celebre:
Mama, I'm Coming Home
Road To Nowhere
Changes

2020-05-26 08:16:41

0

CD Jean Michel Jarre -Revolutions

CD Jean Michel Jarre -Revolutions

Revolutions este cel de-al nouălea album de studio al muzicianului Jean-Michel Jarre, lansat pentru prima dată în august 1988.
Albumul se întinde pe mai multe genuri, inclusiv industriale simfonice, inspirate arabe, pop de chitară ușoară și electro-jazz etnic.
Albumul a ajuns pe locul # 2 în topurile din Marea Britanie, cea mai bună poziție a graficului Jarre de la Oxygène.
Concertul Destination Docklands de la Londra a coincis cu lansarea albumului.
Există două versiuni ale albumului, fiecare conținând o versiune diferită a piesei „Revolutions”.
La lansarea inițială, introducerea în melodie este cântată pe un flaut turcesc, în timp ce reeditarea ulterioară a albumului folosește o orchestră arabă cu coarde pentru introducere. "Revolutions” conține mostre reelaborate ale unei compoziții nepublicate de Turk Kudsi Erguner, pe care Jarre le-a dobândit de la etnologul Xavier Bellenger. Erguner și-a dus cazul în instanță și a câștigat o indemnizație modestă. Jarre a eliminat partea de flaut din noile lansări ale discului și din spectacolele live.
Piesa "London Kid" a fost o colaborare cu Hank Marvin. Hank locuia în acea vreme în Perth, Australia, iar el și Jean-Michel au compus melodia unul cu celălalt la telefon.
După cum se menționează în notele de linie, piesa „Septembrie” poartă numele și este dedicată activistului sud-african ANC Dulcie September, care a fost asasinat la Paris în 29 martie 1988.
Albumul a fost redat cu un sintetizator Roland D-50

2020-05-21 08:00:34

0

CD Judas Priest - Killing Machine

CD Judas Priest - Killing Machine

Killing Machine este al cincilea album de studio al trupei engleze de heavy metal Judas Priest, lansat pe 9 octombrie 1978 de Columbia Records.
Albumul a împins trupa spre un stil mai comercial, în timp ce prezenta încă teme lirice întunecate din albumele lor anterioare.
Aproximativ în același timp, membrii trupei au adoptat imaginea de modă a celebrului "leather-and-studs".
Este ultimul album al trupei, pe care îl are pe bateristul Les Binks.

2020-05-12 01:28:07

0

CD Judas Priest - Sin After Sin

CD Judas Priest - Sin After Sin

Albumul Sin After Sin a fost cea mai reușită lansare de până acum a lui Judas Priest, ajungând la numărul 23 în top-ul albumelor din Marea Britanie. Acest succes a fost dificil de reeditat în SUA, unde Sin After Sin nu a reușit o clasare buna. Acasă, s-au confruntat și cu o recepție oarecum ostilă sau au fost ignorate cu desăvârșire de o presă muzicală, care la acea vreme s-a concentrat puternic pe noul gen de punk rock care a măturat Marea Britanie la sfârșitul anilor '70. Deși a avut nevoie de câțiva ani, Sin After Sin este primul dintre cele unsprezece albume Judas Priest care a obtinut discul de aur.

2020-05-12 01:13:07

0

CD Judas Priest - Ram It Down

CD Judas Priest - Ram It Down

Judas Priest - Ram It Down - este cel de-al unsprezecelea album de studio al trupei engleze de heavy metal Judas Priest, lansat la 17 mai 1988 de Columbia Records.
A fost ultimul album al trupei care a avut ca baterist pe Dave Holland și a fost promovat în Europa și America de Nord cu Mercenaries of Metal Tour.
În iulie 1988, albumul a obținut discul de aur pentru vanzari de peste 500.000 de exemplare.
În 2001, a fost remasterizat și reeditat cu două piese bonus.

2020-05-11 12:43:07

0

Atlasul lumii. Carte de activitati cu autocolante

Atlasul lumii. Carte de activitati cu autocolante

Atlasul lumii. Carte de activitati cu autocolante. Un atlat foarte bine legat de la National Geographic.
Contine multe autocolante, harti cu continente, activitati distractive, si multe informatii interesante despre tari de pe fiecare continent.

2020-04-21 04:58:03

0

CD Kyuss - Wretch

CD Kyuss - Wretch

"Wretch" este primul album al trupei americane de rock Kyuss, lansat în septembrie 1991 la Dali Records.
Piesele "Black Widow" și "Deadly Kiss" sunt preluate din EP-ul de debut al trupei, Sons of Kyuss (1990), înregistrat cu basistul original Chris muierell, în timp ce restul albumului a fost înregistrat cu înlocuitorul său Nick Oliveri. Piesele Sons of Kyuss "Love has Passed By", "Katzenjammer" și "Isolation Desolation" au fost reînregistrate pentru Wretch, titlul acestuia din urmă fiind scurtat in "Isolation".

2020-04-21 04:43:03

0

Activitati matematice 5-6 ani - Stefania Antonovici

Activitati matematice 5-6 ani - Stefania Antonovici

Activitati matematice 5-6 ani - Stefania Antonovici
O carte utila prescolarilor in dezvoltarea gandirii.
Exercitii matematice specifice si foarte utile prescolarilor.
O recomand cu toata convingerea.

2020-04-21 07:46:10

0

Jocuri pentru copii inteligenti. Carte de activitati 4 ani+

Jocuri pentru copii inteligenti. Carte de activitati 4 ani+

Jocuri pentru copii inteligenti. Carte de activitati +4 ani :
- O carte plina de activitati specifice pentru cei mici.
Jocuri, labirinturi foarte utile prescolarilor.
O recomand cu toata convingerea.

2020-04-21 07:46:10

0

Istorie - Clasa a 4-a - Caiet de lucru - A. Grigore, C. Ipate-Toma, C. Negritoiu, A. Anghel, M. Raicu

Istorie - Clasa a 4-a - Caiet de lucru - A. Grigore, C. Ipate-Toma, C. Negritoiu, A. Anghel, M. Raicu

Foarte multumit de promptitudine cu care Libris a trimis caietul de lucru.
Aveam nevoie de el urgent si a ajuns in doua zile.
Este ce trebuie
Ca de obicei acelasi plus pentru echipa Libris in ceea ce priveste livrarea

2020-04-16 08:16:08

0

Jocuri pentru copii inteligenti. Carte de activitati +5 ani

Jocuri pentru copii inteligenti. Carte de activitati +5 ani

O carte cu activitati specifica copiilor cu varste cuprinse intre 5 si 6 ani.
Contine jocuri ce imbunatatesc spiritul de observatie, capacitatea de concentrare.
Activitati precum: coloreaza desenul ca in exemplu, gaseste umbra; uneste punctele, completeaza linia punctata pentru a intregii desenul, rezolva labirintul, gaseste diferentele, uneste jumatatile, numara obiectele din imagine, gaseste cuvintele in careul de litere; puzzle; jocuri cu forme, etc
A fost bine primita si in scurt timp "consumata"

2020-04-08 06:00:06

0

CD Metallica - Metallica (The Black Album)

CD Metallica - Metallica (The Black Album)

Albumul Metallica - Metallica (The Black Album) place oricui.
Un album pe care n-ai cum sa-l ratezi daca vrei sa asculti o muzica buna.
N-am sa uit niciodata clipul video la Enter Sandman redat in vremea aceea pe toate posturile tv

2020-03-23 12:23:19

0

CD Adrian Enescu - Funky Synthesizer 2.0

CD Adrian Enescu - Funky Synthesizer 2.0

Adrian Enescu - Funky Synthesizer 2.0 - un CD demn de tot respectul.
Aproape nu-ti vine sa crezi ca aceasta muzica a fost facuta in Romania.
Sunet de nota 10, compozitii inspirate - per total un album care ar merita mai mult promovat in Romania.

2020-03-20 05:23:19

0

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one