Countdown header img desk

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Countdown header img  mob

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Marcovici Anca Georgiana

Membru din 22/09/2015

Aprecieri

Aprecierii review

2

aprecieri

Review-uri

Review Coment

38

de comentarii

Abatia portocalului - Samantha Shannon

Abatia portocalului - Samantha Shannon

O lectură complexă, cu o multitudine de personaje care mai de care mai diferite și misterioase, "Abația portocalului" ne înfățișează un univers fantastic, aflat sub teroarea apariției unui balaur -- Nenumitul -- ce amenință să transforme totul în cenușă!
Acest roman m-a dus cu gândul atât la cărțile lui George R. R. Martin cât și la stilul de scriere al autoarei Sarah J. Maas. Alert, misterios, plin de pericole, cu amenințări ce pândesc din diferite direcții și personaje ce par a fi create special pentru a fascina cititorul.

2021-12-31 09:00:06

0

Limba si literatura romana cls 9 caiet - Alina Hristea

Limba si literatura romana cls 9 caiet - Alina Hristea

Completă și utilă. Cu explicații clare și suficiente probleme cât copilul să poată înțelege cu adevărat lecțiile.

2021-12-18 12:00:12

0

Dragoste in vestul salbatic - Laura Frantz

Dragoste in vestul salbatic - Laura Frantz

O lectură captivantă, o îmbinare de romance și istorie, de probleme rasiale, de răutate și bunătate.
Laura Frantz a oferit cititorului o bucățică de historical romance împletit cu istoria statului Kentucky.
O poveste de dragoste care traversează multe piedici, trece prin încercări neașteptate, pe care o citești cu sufletul la gură.
Povestea lui Morrow și a lui Haină Roșie este o poveste care ți se lipește de suflet!

2021-06-09 04:00:01

0

Vraja corbilor - Margaret Rogerson

Vraja corbilor - Margaret Rogerson

Comparativ cu primul volum al seriei, “Vraja corbilor” mi-a plăcut mult mai mult.
O carte unde suspansul este elementul principal, îți taie respirația pe tot parcursul lecturii. Elementul fantastic, prezent din plin, ne oferă o poveste de neuitat.
Isobel, o pictoriță care reușește să atragă atenția fapturilor fermecate, o demnă reprezentantă a acestui Meșteșug, îi face un portret aparte Prințului Toamnei — Rook. Nici unul dintre ei nu s-ar fi gândit că timpul petrecut împreună pentru a finaliza acest portret va aduce schimbări majore în viața lor.
Cei doi se trezesc pornind împreună într-o călătorie ce are ca scop judecarea lui Isobel pentru afrontul adus lui Rook — faptul că în privirea acestuia a pictat o emoție umană.
Pe parcursul călătoriei, Rook ajunge să îi mărturisească că o iubește; ba mai mult, Isoble constată cu stupoare că atunci când are în față adevărata înfățișare a Prințului Toamnei, nu este deloc înfricoșată de acesta.
Dar, există o Lege Justă care declară că o ființă magică și una umană nu se pot îndrăgosti una de cealaltă. Nu le este permis.
În clipa în care tânăra demonstrează încrederea imensă pe care o are în Rook, spunându-i acestuia numele ei real, pentru toți este evident că iubirea lor profundă încalcă Legea Justă...
Situația se schimbă din acest moment, pericolul pândind mereu în apropiere, fiecare dintre ei riscând să își piardă viața.
O lectură captivantă și alertă; cu personaje puternice, curajoase, capabile de sacrificii imense în numele celor dragi.
Autoarea Margaret Rogerson a reușit să ofere cititorilor săi o lectură deosebită.

2021-03-04 03:00:09

0

Urzeala zorilor. Vol.1 Seria Sange de stele - Elizabeth Lim

Urzeala zorilor. Vol.1 Seria Sange de stele - Elizabeth Lim

O carte ce îmbină basmul cu romanul fantastic modern, oferă cititorului un tărâm deosebit, plin de magie și absolut original. “Urzeala zorilor” reușește să-l facă să viseze chiar și pe cel mai bine ancorat în realitate dintre cititori.
Autoarea Elizabeth Lim este o autoare la început de drum, care a reușit să stârnească interesul iubitorilor genului fantasy cu o poveste plină de aventură și curaj, de pericole neașteptate și capcane ce pândesc din umbră.
O lectură absolut fantastică!

2021-01-19 01:27:52

0

Vraja spinilor - Margaret Rogerson

Vraja spinilor - Margaret Rogerson

O carte a cărei descriere incitantă m-a convins să îi dau o șansă. Nu a fost o lectură rea, dar pe parcurs, povestea și-a pierdut farmecul, a devenit plictisitoare.
O poveste despre vrăjitori și grimoare străvechi, despre invocarea demonilor, despre biblioteci și copiii acestora.
Elizabeth și Nathaniel sunt personajele centrale ale cărții, care, alături de Silas — demonul servitor al lui Nathaniel, fac povestea palpitantă.
Un fantasy thriller care începe în forță și-ți taie respirația! Dar, treptat cartea își pierde forța, autoarea tărăganand acțiunea, ceea ce face cititorul să își piardă interesul.
Nu știu dacă faptul că am abandonat cartea pentru aproape două luni s-a datorat plictiselii din cauza poveștii, stilului autoarei ori a traducerii... habar n-am! Dar pentru mine, o carte fantasy bună este cea care mă ține în priză de la început și până la final.
Finalul volumului de fată stârnește interesul pentru a afla cum se continuă povestea...

2020-12-31 11:38:45

0

Matematica -  Clasele 9-12 - Olimpiade si concursuri scolare - Gheorghe Cainiceanu

Matematica - Clasele 9-12 - Olimpiade si concursuri scolare - Gheorghe Cainiceanu

Foarte utilă și completă.

2020-12-31 11:38:44

0

Amor la Sausalito. Bocanila Vol.2 - Alice Clayton

Amor la Sausalito. Bocanila Vol.2 - Alice Clayton

“Amor la Sausalito” continuă povestea de dragoste dintre Caroline și Simon. Vă aduceți aminte de Bocănilă, nu?!
Povestea continuă într-un ritm alert, plin de energie și umor, condimentată cu micile intervenții ale lui Clive — motanul plin de personalitate al tinerei.
Nunta șefei o lasă pe Caroline responsabilă cu firma, are grijă de tot ce înseamnă conducerea, dar și activitatea de design. O muncă obositoare dar plină de satisfacții.
Pe de altă, Simon este mai tot timpul plecat, zboară din contract în contract precum albinele din floare în floare... ceea ce nu pare să o deranjeze foarte tare.
O lectură captivantă, cu momente pline de umor și tensiune, pasiune fierbinte și momente pline de tandrețe.
Observăm cum relația lor face importanți pași înainte atunci când Simon merge cu ea la întâlnirea de zece ani de la terminarea liceului, acesta fiind un prim pas extrem de mare. Apoi urmează călătoriile în interes de serviciu anulate, până când vine șocul: cumpărarea unei case împreună!
Toate acestea se petrec în timp ce agitația responsabilităților tinerei este enormă pe perioada cât lipsește șefa ei, în timp ce jonglează cu prietena ei care s-a certat cu iubitul — prietenul lui Simon, cu emoțiile unui proiect grandios aflat în desfășurare sub conducerea ei.
O carte care m-a făcut să râd, m-a umplut de energie și m-a emoționat în același timp.
Cu siguranță, Simon și Caroline sunt două personaje care intră ușor în inima cititorilor!

2020-12-31 11:38:44

0

Istoria artei. De la pictura rupestra la arta urbana

Istoria artei. De la pictura rupestra la arta urbana

Un album deosebit realizat, cu multe informații extrem de utile atât cunoscătorilor cât și celor ce nu știu foarte multe despre artă. În ordine cronologică, oferind astfel o istorie a artei care este ușor de regimul.

2020-12-31 11:38:44

0

Dictionar de optimisme - Chris Simion-Mercurian

Dictionar de optimisme - Chris Simion-Mercurian

Dicționar de optimisme ne îndeamnă să observăm partea plină a paharului, să ținem cont de eșecuri pentru a fi mai buni în viitor.
O lectură cu adevărat interesantă! Iar partea mai speciată începe abia în partea a doua a cărții: autoarea Chris Simion ne oferă ocazia de a deveni scriitori ai propriului nostru dicționar de optimisme!

2020-12-31 11:23:44

0

Maine vei ramane - Nica Stevens

Maine vei ramane - Nica Stevens

“Mâine vei rămâne” este un roman încântător, care suscită interesul chiar din primele pagini, un young-adult captivant și fascinant în același timp. O poveste de dragoste care ne încântă sufletul și care umple sufletul de bucurie și speranță.
O lectură plină de mister și suspans, cu personaje captivante, dispuse să înfrunte provocările vieții cu curaj.

2020-12-31 11:23:44

0

Solaris - Stanislaw Lem

Solaris - Stanislaw Lem

O lectură intensă, interesantă, care te prinde de la primele pagini. O carte care se citește ușor și te poartă intr-o adevarata aventură. Lem a reușit sa ofere o poveste plină de suspans si adrenalina.

2020-05-16 10:28:11

0

Gramatica practica a limbii romane 2008 - Stefania Popescu

Gramatica practica a limbii romane 2008 - Stefania Popescu

Foarte utilă!

2020-04-13 12:31:07

0

Pentru dragostea Cassandrei - Lisa Kleypas

Pentru dragostea Cassandrei - Lisa Kleypas

O poveste frumoasa pe care am citit-o pe nerăsuflate.

2020-04-13 12:31:07

0

Florile raului - Charles Baudelaire

Florile raului - Charles Baudelaire

Superba!

2020-04-03 11:08:26

0

Inelul cu diamant - Lauren Blakely

Inelul cu diamant - Lauren Blakely

Frumoasa si amuzanta.

2020-04-03 11:08:26

0

Craciunul la Carnton - Tamera Alexander

Craciunul la Carnton - Tamera Alexander

Noiembrie 1863, Franklin, Tennessee...
Acțiunea cărții de față începe în perioada Războiului Civil din America. O perioadă în care Nordul și Sudul au fost inamici. Când s-au războit frați între ei. Un război în care au fost pierdute mult prea multe vieți omenești.
O cunoaștem pe Aletta, rămasă văduvă de război, mama unui băiețel absolut adorabil — Andrew— de doar șase ani și însărcinată cu al doilea copil. Este concediată, amenințată de bancă că va fi evacuată dacă nu reușește să își plătească împrumutul la casă.... O situație mai mult decât disperată.
Și totuși, nu își pierde credința în Dumnezeu.
Astfel apar în viața ei conacul Carnton și Societatea Femeilor pentru Ajutorarea Soldaților. Un eveniment la care este angajată ca bucătar- patiser. Aici reușește să își facă mulți prieteni și îl cunoaște pe căpitanul Jake Winston.
Un țintaș care în urma unei răni și-a pierdut acuratețea vederii la distanță... Ce poate face un țintaș care nu vede bine?! Jake este un bărbat care-și iubește țara și crede în idealurile pentru care luptă. Un om cu suflet bun, cald, care descoperă în Aletta un suflet pereche.
Fiecare dintre ei luptă cu propriile sentimente, mai cu seamă Aletta.
Autoarea Tamera Alexander reușește să impresioneze prin emoțiile pe care le transmite cititorului și prin mesajul cărții: miracolele de Crăciun se întâmplă! Atunci când crezi că o rezolvare este imposibilă, când te crezi doborât la pământ fără a vedea vreo soluție, Dumnezeu găsește întotdeauna o rezolvare.

2019-12-03 12:21:31

1

Cinci motive sa o iei de la capat - K.A. Tucker

Cinci motive sa o iei de la capat - K.A. Tucker

Reese și Ben... doi tineri cum nu se poate mai diferiți și totuși, atât de asemănători! O poveste frumoasa, captivanta si cu multe emoții. Poveste de viața, de curaj, despre asumarea riscurilor... O iubire care îți rămâne în suflet!

2019-07-09 12:52:50

0

Lady A si profesorul (Billionaires Vol.3) - Hanna Lee

Lady A si profesorul (Billionaires Vol.3) - Hanna Lee

O carte drăguța!

2019-04-08 10:28:43

0

Mai presus de mandrie - Roberta Ariana

Mai presus de mandrie - Roberta Ariana

Frumoasa si alerta, cu mult suspans! O carte bine scrisă, pentru un debut literar.

2019-04-05 12:00:21

0

Spulbera-ma. Seria Atingerea lui Juliette Vol.1 - Tahereh Mafi

Spulbera-ma. Seria Atingerea lui Juliette Vol.1 - Tahereh Mafi

O carte foarte frumoasa, citită pe nerăsuflate! O lume aparte!

2018-06-20 11:26:05

0

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one