Al Dente: A History of Food in Italy
De (autor): Fabio Parasecoli
A colourful history of Italian food, Al Dente showcases the dazzling assortment of wines, cheeses, breads, vegetables and salamis that have pushed Italy's cuisine to the forefront of global popularity, from ice-cream parlour and pizza shop to Michelin-starred restaurants today.
-10%
transport gratuit
PRP: 187.00 Lei

Acesta este Pretul Recomandat de Producator. Pretul de vanzare al produsului este afisat mai jos.
168.30Lei
168.30Lei
187.00 LeiPrimesti 168 puncte

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!
Livrare in 2-4 saptamani
X
Pentru a putea comanda rapid este nevoie sa introduceti numarul dvs de telefon in formatul 0xxxxxxxxx (10 cifre).Un operator Libris.ro va suna si va cere telefonic restul datelor necesare.
Descrierea produsului
A colourful history of Italian food, Al Dente showcases the dazzling assortment of wines, cheeses, breads, vegetables and salamis that have pushed Italy's cuisine to the forefront of global popularity, from ice-cream parlour and pizza shop to Michelin-starred restaurants today.
Detaliile produsului
S-ar putea sa-ti placa si
De acelasi autor
Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!