headerdesktop trgratuit10iul25

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

headermobile trgratuit10iul25

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

Livrare: 0 lei

8-10 iulie

🔥 transport gratuit 🔥

la orice comanda in Romania 🚚

Ape detoxifiante si infuzii sanatoase

Ape detoxifiante si infuzii sanatoase - Geraldine Olivo
Rasfoieste

Ape detoxifiante si infuzii sanatoase

     Alternativa sanatoasa a sucurilor din comert. Apa de izvor, fructe, legume, verdeturi, condimente... Descoperiti cum sa combinati toate aceste arome, ca sa obtineti ape detoxifiante delicioase sau infuzii pline de vitamine si sa beneficiati de elementele lor nutritive. Apa de vara cu piersica, dovlecel si cimbru, apa depurativa cu seva de mesteacan, rozmarin si lamaie, prajitura cu morcov de baut... 80 de retete pentru orice anotimp, menite sa va astampere setea, sa va purifice orgasnismul si sa va delecteze papilele gustative. Autoarea ofera detalii privind calitatile nutritive ale fiecarui ingredient, pentru a intelege mai bine efectele benefice ale retetelor propuse.     Fragment din volum:
 
    “DE STIUT INAINTE DE A INCEPE
    PRINCIPII GENERALE
    Toate retetele sunt pentru un litru de apa detoxifianta si trebuie preparate preferabil de seara pentru a doua zi (durata lor de pastrare este de cel mult 24 de ore). Apa folosita trebuie sa fie intotdeauna de buna calitate, fie apa de izvor imbuteliata, fie trecuta printr-o cana filtranta. Evitati cu desavarsire apa direct de la robinet. Daca este necesar, filtrati bautura detoxifianta in momentul servirii, folosind o strecuratoare daca vasul nu este prevazut cu un filtru.
 
    LAMAIA
    Este prezenta in majoritatea retetelor; actiunea antioxidanta a vitaminei C din lamai contribuie la o mai buna conservare a fructelor si legumelor puse la macerat.
 
    APA DETOXIFIANTA ACIDULATA
    Daca va place, nimic nu va impiedica sa inlocuiti o parte din apa plata cu apa acidulata. Folositi in proportie de aproximativ jumatate apa plata pentru macerarea fructelor si apoi adaugati apa acidulata in momentul servirii. Puteti opta pentru o apa bogata in bicarbonat, cu conditia sa nu aiba un continut foarte mare de sare (adica de sodiu). Astfel, veti spori virtutile alcalinizante ale apei detoxifiante. 
 
    RECIPIENTUL
    Trebuie sa fie din sticla (in niciun caz din plastic) — in mod ideal un borcan mare cu capac care se insurubeaza. Alegeti intotdeauna un vas cu capacitate mai mare de un litru, ca sa incapa in el atat fructele si legumele, cat si litrul de apa in care le macerati.
 
    TAIEREA
    Taiati fructele si legumele in bucati mici pentru ca gustul si proprietatile lor sa se poata difuza usor in apa, dar nu foarte mici, pentru ca fructele moi (para, banana) sa nu se dezintegreze. Daca fructele sunt prea mici pentru a mai fi taiate (zmeura, fragi, afine etc.), striviti-le usor intr-un mojar.”
Citeste mai mult

-25%

transport gratuit

PRP: 38.00 Lei

!

Acesta este Pretul Recomandat de Producator. Pretul de vanzare al produsului este afisat mai jos.

28.50Lei

28.50Lei

38.00 Lei

Primesti 28 puncte

Important icon msg

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!

In stoc

Livrare

Estimare livrare luni, 14 iulie

Important icon msg

Acest termen de livrare este estimativ. In cazul perioadelor aglomerate pot aparea intarzieri.

Livrarea produselor din stoc se realizeaza in decursul a 24-48 de ore (zile lucratoare) de la plasarea comenzii.

Livrarea cartilor in engleza aflate in stocul furnizorilor nostri se realizeaza in intervalul de 2-4 saptamani, afisat in pagina de produs. Toate comenzile care contin un titlu din aceasta categorie vor fi livrate la termenul cel mai indelungat. in cazul in care doresti impartirea comenzii, te rugam sa ne contactezi pentru a-ti comunica toate conditiile. Poti gasi aceste informatii si in sectiunea Termeni si Conditii.

Descrierea produsului

     Alternativa sanatoasa a sucurilor din comert. Apa de izvor, fructe, legume, verdeturi, condimente... Descoperiti cum sa combinati toate aceste arome, ca sa obtineti ape detoxifiante delicioase sau infuzii pline de vitamine si sa beneficiati de elementele lor nutritive. Apa de vara cu piersica, dovlecel si cimbru, apa depurativa cu seva de mesteacan, rozmarin si lamaie, prajitura cu morcov de baut... 80 de retete pentru orice anotimp, menite sa va astampere setea, sa va purifice orgasnismul si sa va delecteze papilele gustative. Autoarea ofera detalii privind calitatile nutritive ale fiecarui ingredient, pentru a intelege mai bine efectele benefice ale retetelor propuse.     Fragment din volum:
 
    “DE STIUT INAINTE DE A INCEPE
    PRINCIPII GENERALE
    Toate retetele sunt pentru un litru de apa detoxifianta si trebuie preparate preferabil de seara pentru a doua zi (durata lor de pastrare este de cel mult 24 de ore). Apa folosita trebuie sa fie intotdeauna de buna calitate, fie apa de izvor imbuteliata, fie trecuta printr-o cana filtranta. Evitati cu desavarsire apa direct de la robinet. Daca este necesar, filtrati bautura detoxifianta in momentul servirii, folosind o strecuratoare daca vasul nu este prevazut cu un filtru.
 
    LAMAIA
    Este prezenta in majoritatea retetelor; actiunea antioxidanta a vitaminei C din lamai contribuie la o mai buna conservare a fructelor si legumelor puse la macerat.
 
    APA DETOXIFIANTA ACIDULATA
    Daca va place, nimic nu va impiedica sa inlocuiti o parte din apa plata cu apa acidulata. Folositi in proportie de aproximativ jumatate apa plata pentru macerarea fructelor si apoi adaugati apa acidulata in momentul servirii. Puteti opta pentru o apa bogata in bicarbonat, cu conditia sa nu aiba un continut foarte mare de sare (adica de sodiu). Astfel, veti spori virtutile alcalinizante ale apei detoxifiante. 
 
    RECIPIENTUL
    Trebuie sa fie din sticla (in niciun caz din plastic) — in mod ideal un borcan mare cu capac care se insurubeaza. Alegeti intotdeauna un vas cu capacitate mai mare de un litru, ca sa incapa in el atat fructele si legumele, cat si litrul de apa in care le macerati.
 
    TAIEREA
    Taiati fructele si legumele in bucati mici pentru ca gustul si proprietatile lor sa se poata difuza usor in apa, dar nu foarte mici, pentru ca fructele moi (para, banana) sa nu se dezintegreze. Daca fructele sunt prea mici pentru a mai fi taiate (zmeura, fragi, afine etc.), striviti-le usor intr-un mojar.”
Citeste mai mult

Detaliile produsului

S-ar putea sa-ti placa si

Rating general al produsului

5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0

Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!

Review-uri

MarianaLupan2008 04/11/2020 22:00
Mi s-a parut foarte interesanta acesta carte, cand am descoperit-o si asa consider si acum dupa ce am comparat-o si am incercat o parte din retete. Sunt adepta mancarii sanatoase si a bauturilor sanatoase, asadar o recomand!
Arata mai mult
  • Like review icon 0
  • Add comments

1 din 1 de rezultate

Istoricul tau de navigare

Acum se comanda

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one