headerdesktop transpgratuit03dec25

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

headermobile transpgratuit03dec25

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

Livrare: 0 lei

3-4 decembrie

❤️ transport gratuit ❤️

la orice comanda in Romania 🚚

Aperitive pentru cina

Aperitive pentru cina - Noemie Strouk
Rasfoieste

Aperitive pentru cina

    55 de retete simple pentru momentele in care te trezesti cu musafiri pe nepusa masa. Extrem de usor de pregatit, cu ingrediente putine, delicioase si aratoase, aceste aperitive va vor scoate din impas si vor produce impresie. Retetele ii vor multumi chiar si pe cei mai mofturosi dintre musafiri. „Simplu si rapid“ nu inseamna insipid! Doar 3 ingrediente si 15 minute pentru o cina remarcabila! Lasati-va sedusi de aceste retete minunate pe care le puteti pregati in doi timpi si trei miscari.     Fragment din cartea de retete:
 
    “Coltunasi de praz cu ton si ardei iute
 
    Timp pe preparare 00:15
    1 conserva de ton in suc propriu
    1 praz destul de gros
    1 ardei iute mic
    SI DE ASEMENEA, UN PIC DE smantana proaspata grasa (2 linguri) si sare
 
  SA INCEPEM! 
    1. Aduceti o oala mare cu apa la punctul de fierbere. Taiati partea verde a prazului (pastrati totusi un pic de verde) si despicati-l in doua, pe lungime, inainte de a desface frunzele. Spalati-l cu apa limpede, apoi fierbeti-l 5 minute in apa pana se inmoaie. Scurgetil si puneti-l pe hartie absorbanta. 
    2. Scurgeti bine tonul si amestecati-l cu ardeiul tocat si smantana. Asezonati. 
    3. Luati doua fasii de praz si suprapuneti una din extremitati ca sa formeze un unghi drept. Puneti acolo o lingura de umplutura, apoi pliati fasiile de praz una dupa alta ca sa formati o mica „pernuta". Repetati actiunea pana terminati umplutura. Fixati coltunasii cu scobitori. 
 
    VARIANTA: Pentru o varianta mai putin picanta, inlocuiti ardeiul tocat cu niste cubulete de ardei rosu.”
Citește mai mult

-15%

transport gratuit

PRP: 44.40 Lei

!

Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.

37.74Lei

37.74Lei

44.40 Lei

Primești 37 puncte

Important icon msg

Primești puncte de fidelitate după fiecare comandă! 100 puncte de fidelitate reprezintă 1 leu. Folosește-le la viitoarele achiziții!

In stoc

Livrare

Estimare livrare vineri, 5 decembrie

Important icon msg

Acest termen de livrare este estimativ. În cazul perioadelor aglomerate pot apărea întârzieri.

Livrarea produselor din stoc se realizează în decursul a 24-48 de ore (zile lucrătoare) de la plasarea comenzii.

Livrarea cărților în engleză aflate în stocul furnizorilor noștri se realizează în intervalul de 2-4 săptămâni, afișat în pagina de produs. Toate comenzile care conțin un titlu din această categorie vor fi livrate la termenul cel mai îndelungat. În cazul în care dorești împărțirea comenzii, te rugăm să ne contactezi pentru a-ți comunica toate condițiile. Poți găsi aceste informații și în secțiunea Termeni și Condiții.

Descrierea produsului

    55 de retete simple pentru momentele in care te trezesti cu musafiri pe nepusa masa. Extrem de usor de pregatit, cu ingrediente putine, delicioase si aratoase, aceste aperitive va vor scoate din impas si vor produce impresie. Retetele ii vor multumi chiar si pe cei mai mofturosi dintre musafiri. „Simplu si rapid“ nu inseamna insipid! Doar 3 ingrediente si 15 minute pentru o cina remarcabila! Lasati-va sedusi de aceste retete minunate pe care le puteti pregati in doi timpi si trei miscari.     Fragment din cartea de retete:
 
    “Coltunasi de praz cu ton si ardei iute
 
    Timp pe preparare 00:15
    1 conserva de ton in suc propriu
    1 praz destul de gros
    1 ardei iute mic
    SI DE ASEMENEA, UN PIC DE smantana proaspata grasa (2 linguri) si sare
 
  SA INCEPEM! 
    1. Aduceti o oala mare cu apa la punctul de fierbere. Taiati partea verde a prazului (pastrati totusi un pic de verde) si despicati-l in doua, pe lungime, inainte de a desface frunzele. Spalati-l cu apa limpede, apoi fierbeti-l 5 minute in apa pana se inmoaie. Scurgetil si puneti-l pe hartie absorbanta. 
    2. Scurgeti bine tonul si amestecati-l cu ardeiul tocat si smantana. Asezonati. 
    3. Luati doua fasii de praz si suprapuneti una din extremitati ca sa formeze un unghi drept. Puneti acolo o lingura de umplutura, apoi pliati fasiile de praz una dupa alta ca sa formati o mica „pernuta". Repetati actiunea pana terminati umplutura. Fixati coltunasii cu scobitori. 
 
    VARIANTA: Pentru o varianta mai putin picanta, inlocuiti ardeiul tocat cu niste cubulete de ardei rosu.”
Citește mai mult

S-ar putea să-ți placă și

De același autor

Rating general al produsului

5 stele
0
4 stele
1
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0

Părerea ta e inspirație pentru comunitatea Libris!

Review-uri

MarianaLupan2008 15/11/2020 22:55
Rețetele sunt ok, însă nu prea se merita deloc sa cumperi aceasta carte. Sunt rețete destul de lipsite de strălucire, cam prea comune și n-au nimic surprinzător. Nu e nimic care sa te atragă în mod special...
Arată mai mult
  • Like review icon 0
  • Add comments

1 din 1 de rezultate

Istoricul tău de navigare

Acum se comandă

Noi suntem despre cărți, și la fel este și

Newsletter-ul nostru.

Abonează-te la veștile literare și primești un cupon de -10% pentru viitoarea ta comandă!

*Reducerea aplicată prin cupon nu se cumulează, ci se aplică reducerea cea mai mare.

Mă abonez image one
Mă abonez image one
Accessibility Logo