headerdesktop libfest19mar24

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

headermobile  libfest19mar24

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

LIBfest e on!

Reduceri, carti cu Autograf si

Dialoguri cu scriitori

Plaseaza comanda!

Arta relatiilor

De (autor): Dave Kerpen

0
(0 review-uri)
Arta relatiilor - Dave Kerpen
Rasfoieste

Arta relatiilor

De (autor): Dave Kerpen

0
(0 review-uri)
Arta relatiilor: 11 abilitati sociale de baza care te vor ajuta sa obtii tot ce-ti doresti

Arta relatiilor: 11 abilitati sociale de baza care te vor ajuta sa obtii tot ce-ti doresti / The Art of People: The 11 Simple People Skills That Will Get You Everything You Want de Dave Kerpen este cartea care iti dezvaluie modelul succesului absolut. Iar acesta se refera in primul rand la relatii, pentru ca autorul este de parere ca, oamenii cu cele mai bune abilitati sociale au cele mai mari sanse de succes in viata, fie ca este vorba despre viata profesionala sau cea privata. Prin urmare, Arta relatiilor te va familiariza cu cele 11 abilitati sociale care iti pot schimba atat viata personala, cat si viata profesionala. Povestile unora dintre cei mai influenti si mai de succes oameni din lume vor sustine punctele de vedere ale autorului si te vor face sa citesti aceasta carte cu si mai mult interes. Ceea ce are in plus aceasta carte fata de alte carti pe acelasi subiect este partea practica, care te va ajuta sa aplici cu usurinta in viata de zi cu zi lectiile predate de autor referitoare la cum sa comunici mai bine cu ceilalti pentru a obtine ceea ce-ti doresti la locul de munca si acasa. 
 
Dave Kerpen este cofondatorul si presedintele Likeable Media - o companie premiata de social media si marketing - si fondatorul si CEO-ul Likeable Local - o platforma de software pentru afacerile de mici dimensiuni. Eforturile depuse de el si de sotia lui, Carrie, cu scopul de a transforma retelele de socializare in unele mai transparente, mai receptive, mai implicate si mai simpatice au fost remarcate de-a lungul timpului si apreciate pe masura. Astfel, Likeable Media a figurat atat in 2011, cat si in 2012, in topul 500 intocmit de revista Inc. al companiilor private cu cea mai rapida crestere din Statele Unite, cat si in topurile intocmite de revista Crain's in anii 2012 si 2013 al celor mai bune locuri in care sa muncesti in New York.
 
In paralel cu activitatea de antreprenor, Dave Kerpen activeaza ca speaker motivational, fiind frecvent invitat la evenimente din intreaga lume si colaboreaza cu publicatii prestigioase precum: Mashable, Inc, Fast Company, The Huffington Post, Forbes si The Washington Post. In calitate de autor a publicat mai multe titluri de succes, printre care se numara si volumele: Likeable Social Media (Cheia succesului in retelele de socializare), Likeable Business (Cheia succesului in afaceri) si Likeable Leadership (Leadership de succes).
 
Cartea este impartita in 11 parti, dupa cum urmeaza:

1. Cum sa te intelegi pe tine insuti si cum sa-i intelegi pe oameni

Secretul pentru a-i face pe oameni sa te adore este sa taci si sa asculti.
 
Pentru ca arta relatiilor presupune mai intai sa te cunosti pe tine insuti, autorul iti propune aici sa iti faci testul Myers-Briggs, cel mai cunoscut indicator de personalitate. Tot aici esti invitat sa iti faci si testul Eneagramei - autorul recomandandu-ti chiar sa nu mergi mai departe cu lectura acestei carti fara a-l efectua. El te va ajuta sa te cunosti mai bine, aratandu-ti ce te motiveaza cel mai mult, care sunt posibilii detractori la care trebuie sa fii atent si care este cea mai buna maniera in care pot oamenii comunica cu tine. Cu alte cuvinte, el te va ajuta sa iti cunosti punctele forte si punctele slabe in comunicare. In continuare esti invitat sa mai raspunzi la un chestionar, cel numit PeopleStrengths. Dupa ce vei reusi sa te cunosti mai bine pe tine insuti, autorul te va ajuta sa intelegi orice om, chiar si pe cei despre care ai fi spus in trecut ca nu ii intelegi, sa intri in vorba usor cu necunoscuti dar si sa cunosti rapid un necunoscut chiar mai bine decat iti cunosti propriii prieteni.
 
2. Cum sa intalnesti oamenii potriviti
 
Fiecare minut petrecut cu o persoana care nu te va ajuta sa obtii ceea ce-ti doresti este un minut petrecut departe de o persoana care te-ar putea ajuta sa obtii ceea ce-ti doresti.
 
In aceasta parte a cartii vei vedea cum propriul stil te poate ajuta sa iti faci noi cunostinte; cum poti obtine o intalnire cu aproape oricine folosindu-te de retelele de socializare; dar si cum iti poti schimba viata apeland exact la acele persoane care te-ar putea ajuta in acest sens. Tot aici vei fi indrumat cum sa aduci in viata ta acele persoane de care ai nevoie, respectiv sa le inlaturi pe cele toxice, dar si cum sa devii mai productiv, scurtand intalnirile atat cu oamenii potriviti, cat si cu cei nepotriviti. Cu alte cuvinte, daca esti curios sa afli cateva metode eficiente de a expedia oamenii, in aceasta parte a cartii le vei gasi. 
 
3. Cum sa citesti oamenii
 
Cand ii asculti, oamenii se simt pretuiti, respectati, fericiti si productivi. Sunt mai motivati, mai inspirati si mai nerabdatori sa-si rezolve problemele si sa obtina rezultate bune.
 
Nu vei ajunge niciodata sa cunosti oamenii cu adevarat daca nu vei invata sa ii asculti mai intai cu adevarat. Prin urmare, in aceasta sectiune a cartii vei primi cateva sfaturi utile pentru a deveni un ascultator mai bun, si pentru a interpreta mai usor limbajul semnelor. Te vei lamuri totodata cum e cu paharul de apa (cafeaua) care ti se ofera la o intalnire: il accepti sau nu il accepti? Si vei invata sa stapanesti tehnica oglindirii, care ii ajuta pe oameni sa capete incredere in tine si sa te indrageasca.
 
4. Cum sa formezi legaturi cu oamenii
 
Nu exista metoda mai buna de a-i arata unui om ca-ti pasa de el decat sa-l intrebi cu sinceritate, cu onestitate, ce poti face ca sa-l ajuti.
 
Unul dintre secretele legaturilor dintre oameni este sa fii atent la sentimentele celui de langa tine si sa nu-i inseli asteptarile in aceasta privinta. De aceea, autorul iti va arata pe parcursul acestei sectiuni cum sa fii mai atent la sentimentele oamenilor; cum sa te oferi sa ii ajuti; si, mai ales, cum sa eviti sa ajungi sa gestionezi personalitati multiple si o viata dubla, ceea ce este obositor, inutil si ineficient.
 
Cele cateva sfaturi si exercitii practice referitoare la modul in care te prezinti pe retelele de socializare, iti vor prinde cu siguranta bine.
 
In plus, crede autorul, faptul ca te vei arata vulnerabil in prezenta anumitor oameni in care ai incredere nu va fi interpretat ca fiind o slabiciune intotdeauna de cei din jurul tau, ci, poate reprezenta in unele cazuri un motiv pentru a forma o legatura puternica cu ceilalti. In plus, poate ca odata cu lectura acestei carti vei intelege o data pentru totdeauna faptul ca ce tie iti place, poate altuia nu-i place, dar si sa pui intrebari, atunci cand ai indoieli cu privire la punctul de vedere al unei persoane.
 
5. Cum sa influentezi oamenii
 
Chiar poti influenta intr-atat pe cineva incat, sa ii inoculezi subtil propriile idei? Autorul spune ca da, si iti da si cateva sfaturi in acest sens. Tot aici vei afla ceva in plus fata de ceea ce stiai deja despre perseverenta, dar si despre puterea povestilor de a vinde absolut orice. Daca aveai indoieli in aceasta privinta, autorul te va convinge inca o data in aceasta sectiune ca a asculta este mult mai important decat a vorbi. Vei invata totodata sa socializezi cu usurinta in orice imprejurare, indiferent cat de intimidanta ar fi pentru tine: intrand in orice incapere de parca acolo ar fi locul tau; privind oamenii in ochi; dand din cap si salutand cu entuziasm. Tot aici vei invata sa ai curaj sa ceri orice, pentru ca atat timp cat nu vei face acest prim pas nu vei avea nicio sansa sa obtii ceea ce-ti doresti. 
 
6. Cum sa-i faci pe oameni sa se razgandeasca
 
Din aceasta sectiune a cartii vei afla ca poti fi fericit si fara sa ai dreptate; vei descoperi care este cea mai buna metoda de a convinge pe cineva si vei gasi un raspuns in legatura cu cea mai simpla metoda pentru a depasi asteptarile sefilor tai. In plus, vei afla cum sa te promovezi autentic, si cateva lucruri interesante despre lauda de sine sau falsa modestie. Daca simti ca niciodata nu iti ajunge timpul, iti vor fi de folos cele cateva sfaturi utile pentru a deveni mai organizat in aceasta privinta. 
 
7. Cum sa-i inveti pe oameni
 
Pentru a-i invata pe ceilalti este important in primul rand sa fii tu insuti un model si sa-ti cunosti calitatile, astfel incat sa iti vina usor mai apoi sa ii ajuti pe ceilalti sa isi identifice propriile calitati. Asta pentru ca, crede autorul toti oamenii pot invata si pot reusi sa faca un anumit lucru daca profita de calitatile lor. Mai multe sfaturi referitoare la cum ii poti face pe cei din jurul tau sa invete mai usor anumite lucruri vei gasi in cest capitol foarte interesant. Tot aici vei putea citi despre ce poti face pentru a-ti duce obiectivele la indeplinire mai usor, dar si despre obiectivele SMART si masurarea progreselor.
 
8. Cum sa-i conduci pe oameni

Daca esti interesat de leadership si cum poti face ca misiunea de a-i conduce pe oameni sa devina mult mai usoara, acest capitol iti va oferi cateva raspunsuri. Tot aici vei afla care ar trebui sa fie principalele insusiri ale unui bun lider, dar si ce sustine teoria neuronilor oglinda si de ce dispozitia ta va fi intotdeauna foarte importanta pentru publicul tau si persoanele cu care intri in contact in general. De asemenea, vei afla ce cuvinte atrag oamenii si ii fac sa isi doreasca sa se afle in preajma ta; cat de important este ca tu, ca lider, sa comunici vestile proaste, dar si ce stare de multumire si fericire iti poate crea simplul fapt de a fi recunoscator. Dat fiind faptul ca Dave Kerpen este autorul unuia dintre cele mai populare articole de pe LinkedIn pe tema leadershipului: "11 idei simple care te vor ajuta sa devii un lider mai bun", sfaturile autorului din acest capitol s-ar putea sa-ti para cu atat mai interesante.
 
9. Cum sa solutionezi conflictele
 
Unul dintre cele mai importante lucruri pe care le vei retine din aceasta sectiune a cartii este faptul ca unul dintre cele mai eficiente instrumente care te ajuta sa castigi respect si influenta este sa-i faci pe oameni sa se simta intelesi. De aceea este foarte important sa stii ce atitudine trebuie sa adopti atunci cand te afli in mijlocul unui conflict care te implica sau nu si pe tine. Autorul iti va furniza aici cativa pasi de actiune in acest sens care te vor ajuta sa abordezi pe viitor conflictele intr-un mod diferit. Tot aici te vei convinge ca, uneori, trebuie sa inveti sa renunti ca sa obtii ceea ce-ti doresti.
 
10. Cum sa-i inspiri pe oameni
 
Poti sa-i inspiri pe cei din jurul tau in foarte multe feluri, dar te-ai gandit vreodata ca a-i inspira pe altii nu e despre tine, ci despre ei? Astfel, parerea autorului este ca oamenii iubesc povestile de succes, mai ales daca acele povesti vorbesc despre propriul lor succes. Asadar, daca vrei sa-i inspiri pe altii, trebuie sa-i faci sa se gandeasca la ei insisi si la cum se vor prezenta pe viitor. Autorul te sfatuieste tot aici sa folosesti citate din autori celebri, care se potrivesc in orice context, plac oamenilor si te ajuta totodata sa iti argumentezi mai bine ideile. De aceea, la sfarsitul cartii vei gasi o serie de citate pe care le vei putea folosi in discursurile tale. Tot in aceasta sectiune a cartii vei afla care este cea mai buna metoda de a te binedispune intr-o zi in care lucrurile nu vor merge chiar ca pe roate in viata ta, dar si de ce critica nu este o metoda constructiva in niciuna dintre relatiile tale, fie ca este vorba despre cele de munca sau de relatiile de familie. Iar atunci cand o critica chiar e necesara, invata sa folosesti "sandvisul cu laude" pentru a o adresa.
 
11. Cum sa-i faci pe oameni fericiti

Oamenii fericiti muncesc mai mult, mai bine si sunt mai motivati. De aceea merita din plin efortul de a face fericit pe cineva. Cateva astfel de modalitati vei gasi aici, dar si cateva informatii interesante despre cum iti poti construi un brand personal pe retelele de socializare, prin postarea de continut valoros. La final, te invit sa citesti aceasta carte, care are toate datele pentru a te convinge ca secretul pentru a obtine tot ce-ti doresti la munca si in viata este sa te porti frumos cu oamenii, nu sa incerci sa obtii ceea ce-ti doresti. Cunoaste oamenii potriviti, asculta-i cu atentie, formeaza o legatura cu ei si inspira-i, iar ei iti vor oferi tot ce-ti doresti!
Citeste mai mult

-20%

PRP: 49.00 Lei

!

Acesta este Pretul Recomandat de Producator. Pretul de vanzare al produsului este afisat mai jos.

39.20Lei

39.20Lei

49.00 Lei

Primesti 39 puncte

Important icon msg

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!

In stoc

Descrierea produsului

Arta relatiilor: 11 abilitati sociale de baza care te vor ajuta sa obtii tot ce-ti doresti

Arta relatiilor: 11 abilitati sociale de baza care te vor ajuta sa obtii tot ce-ti doresti / The Art of People: The 11 Simple People Skills That Will Get You Everything You Want de Dave Kerpen este cartea care iti dezvaluie modelul succesului absolut. Iar acesta se refera in primul rand la relatii, pentru ca autorul este de parere ca, oamenii cu cele mai bune abilitati sociale au cele mai mari sanse de succes in viata, fie ca este vorba despre viata profesionala sau cea privata. Prin urmare, Arta relatiilor te va familiariza cu cele 11 abilitati sociale care iti pot schimba atat viata personala, cat si viata profesionala. Povestile unora dintre cei mai influenti si mai de succes oameni din lume vor sustine punctele de vedere ale autorului si te vor face sa citesti aceasta carte cu si mai mult interes. Ceea ce are in plus aceasta carte fata de alte carti pe acelasi subiect este partea practica, care te va ajuta sa aplici cu usurinta in viata de zi cu zi lectiile predate de autor referitoare la cum sa comunici mai bine cu ceilalti pentru a obtine ceea ce-ti doresti la locul de munca si acasa. 
 
Dave Kerpen este cofondatorul si presedintele Likeable Media - o companie premiata de social media si marketing - si fondatorul si CEO-ul Likeable Local - o platforma de software pentru afacerile de mici dimensiuni. Eforturile depuse de el si de sotia lui, Carrie, cu scopul de a transforma retelele de socializare in unele mai transparente, mai receptive, mai implicate si mai simpatice au fost remarcate de-a lungul timpului si apreciate pe masura. Astfel, Likeable Media a figurat atat in 2011, cat si in 2012, in topul 500 intocmit de revista Inc. al companiilor private cu cea mai rapida crestere din Statele Unite, cat si in topurile intocmite de revista Crain's in anii 2012 si 2013 al celor mai bune locuri in care sa muncesti in New York.
 
In paralel cu activitatea de antreprenor, Dave Kerpen activeaza ca speaker motivational, fiind frecvent invitat la evenimente din intreaga lume si colaboreaza cu publicatii prestigioase precum: Mashable, Inc, Fast Company, The Huffington Post, Forbes si The Washington Post. In calitate de autor a publicat mai multe titluri de succes, printre care se numara si volumele: Likeable Social Media (Cheia succesului in retelele de socializare), Likeable Business (Cheia succesului in afaceri) si Likeable Leadership (Leadership de succes).
 
Cartea este impartita in 11 parti, dupa cum urmeaza:

1. Cum sa te intelegi pe tine insuti si cum sa-i intelegi pe oameni

Secretul pentru a-i face pe oameni sa te adore este sa taci si sa asculti.
 
Pentru ca arta relatiilor presupune mai intai sa te cunosti pe tine insuti, autorul iti propune aici sa iti faci testul Myers-Briggs, cel mai cunoscut indicator de personalitate. Tot aici esti invitat sa iti faci si testul Eneagramei - autorul recomandandu-ti chiar sa nu mergi mai departe cu lectura acestei carti fara a-l efectua. El te va ajuta sa te cunosti mai bine, aratandu-ti ce te motiveaza cel mai mult, care sunt posibilii detractori la care trebuie sa fii atent si care este cea mai buna maniera in care pot oamenii comunica cu tine. Cu alte cuvinte, el te va ajuta sa iti cunosti punctele forte si punctele slabe in comunicare. In continuare esti invitat sa mai raspunzi la un chestionar, cel numit PeopleStrengths. Dupa ce vei reusi sa te cunosti mai bine pe tine insuti, autorul te va ajuta sa intelegi orice om, chiar si pe cei despre care ai fi spus in trecut ca nu ii intelegi, sa intri in vorba usor cu necunoscuti dar si sa cunosti rapid un necunoscut chiar mai bine decat iti cunosti propriii prieteni.
 
2. Cum sa intalnesti oamenii potriviti
 
Fiecare minut petrecut cu o persoana care nu te va ajuta sa obtii ceea ce-ti doresti este un minut petrecut departe de o persoana care te-ar putea ajuta sa obtii ceea ce-ti doresti.
 
In aceasta parte a cartii vei vedea cum propriul stil te poate ajuta sa iti faci noi cunostinte; cum poti obtine o intalnire cu aproape oricine folosindu-te de retelele de socializare; dar si cum iti poti schimba viata apeland exact la acele persoane care te-ar putea ajuta in acest sens. Tot aici vei fi indrumat cum sa aduci in viata ta acele persoane de care ai nevoie, respectiv sa le inlaturi pe cele toxice, dar si cum sa devii mai productiv, scurtand intalnirile atat cu oamenii potriviti, cat si cu cei nepotriviti. Cu alte cuvinte, daca esti curios sa afli cateva metode eficiente de a expedia oamenii, in aceasta parte a cartii le vei gasi. 
 
3. Cum sa citesti oamenii
 
Cand ii asculti, oamenii se simt pretuiti, respectati, fericiti si productivi. Sunt mai motivati, mai inspirati si mai nerabdatori sa-si rezolve problemele si sa obtina rezultate bune.
 
Nu vei ajunge niciodata sa cunosti oamenii cu adevarat daca nu vei invata sa ii asculti mai intai cu adevarat. Prin urmare, in aceasta sectiune a cartii vei primi cateva sfaturi utile pentru a deveni un ascultator mai bun, si pentru a interpreta mai usor limbajul semnelor. Te vei lamuri totodata cum e cu paharul de apa (cafeaua) care ti se ofera la o intalnire: il accepti sau nu il accepti? Si vei invata sa stapanesti tehnica oglindirii, care ii ajuta pe oameni sa capete incredere in tine si sa te indrageasca.
 
4. Cum sa formezi legaturi cu oamenii
 
Nu exista metoda mai buna de a-i arata unui om ca-ti pasa de el decat sa-l intrebi cu sinceritate, cu onestitate, ce poti face ca sa-l ajuti.
 
Unul dintre secretele legaturilor dintre oameni este sa fii atent la sentimentele celui de langa tine si sa nu-i inseli asteptarile in aceasta privinta. De aceea, autorul iti va arata pe parcursul acestei sectiuni cum sa fii mai atent la sentimentele oamenilor; cum sa te oferi sa ii ajuti; si, mai ales, cum sa eviti sa ajungi sa gestionezi personalitati multiple si o viata dubla, ceea ce este obositor, inutil si ineficient.
 
Cele cateva sfaturi si exercitii practice referitoare la modul in care te prezinti pe retelele de socializare, iti vor prinde cu siguranta bine.
 
In plus, crede autorul, faptul ca te vei arata vulnerabil in prezenta anumitor oameni in care ai incredere nu va fi interpretat ca fiind o slabiciune intotdeauna de cei din jurul tau, ci, poate reprezenta in unele cazuri un motiv pentru a forma o legatura puternica cu ceilalti. In plus, poate ca odata cu lectura acestei carti vei intelege o data pentru totdeauna faptul ca ce tie iti place, poate altuia nu-i place, dar si sa pui intrebari, atunci cand ai indoieli cu privire la punctul de vedere al unei persoane.
 
5. Cum sa influentezi oamenii
 
Chiar poti influenta intr-atat pe cineva incat, sa ii inoculezi subtil propriile idei? Autorul spune ca da, si iti da si cateva sfaturi in acest sens. Tot aici vei afla ceva in plus fata de ceea ce stiai deja despre perseverenta, dar si despre puterea povestilor de a vinde absolut orice. Daca aveai indoieli in aceasta privinta, autorul te va convinge inca o data in aceasta sectiune ca a asculta este mult mai important decat a vorbi. Vei invata totodata sa socializezi cu usurinta in orice imprejurare, indiferent cat de intimidanta ar fi pentru tine: intrand in orice incapere de parca acolo ar fi locul tau; privind oamenii in ochi; dand din cap si salutand cu entuziasm. Tot aici vei invata sa ai curaj sa ceri orice, pentru ca atat timp cat nu vei face acest prim pas nu vei avea nicio sansa sa obtii ceea ce-ti doresti. 
 
6. Cum sa-i faci pe oameni sa se razgandeasca
 
Din aceasta sectiune a cartii vei afla ca poti fi fericit si fara sa ai dreptate; vei descoperi care este cea mai buna metoda de a convinge pe cineva si vei gasi un raspuns in legatura cu cea mai simpla metoda pentru a depasi asteptarile sefilor tai. In plus, vei afla cum sa te promovezi autentic, si cateva lucruri interesante despre lauda de sine sau falsa modestie. Daca simti ca niciodata nu iti ajunge timpul, iti vor fi de folos cele cateva sfaturi utile pentru a deveni mai organizat in aceasta privinta. 
 
7. Cum sa-i inveti pe oameni
 
Pentru a-i invata pe ceilalti este important in primul rand sa fii tu insuti un model si sa-ti cunosti calitatile, astfel incat sa iti vina usor mai apoi sa ii ajuti pe ceilalti sa isi identifice propriile calitati. Asta pentru ca, crede autorul toti oamenii pot invata si pot reusi sa faca un anumit lucru daca profita de calitatile lor. Mai multe sfaturi referitoare la cum ii poti face pe cei din jurul tau sa invete mai usor anumite lucruri vei gasi in cest capitol foarte interesant. Tot aici vei putea citi despre ce poti face pentru a-ti duce obiectivele la indeplinire mai usor, dar si despre obiectivele SMART si masurarea progreselor.
 
8. Cum sa-i conduci pe oameni

Daca esti interesat de leadership si cum poti face ca misiunea de a-i conduce pe oameni sa devina mult mai usoara, acest capitol iti va oferi cateva raspunsuri. Tot aici vei afla care ar trebui sa fie principalele insusiri ale unui bun lider, dar si ce sustine teoria neuronilor oglinda si de ce dispozitia ta va fi intotdeauna foarte importanta pentru publicul tau si persoanele cu care intri in contact in general. De asemenea, vei afla ce cuvinte atrag oamenii si ii fac sa isi doreasca sa se afle in preajma ta; cat de important este ca tu, ca lider, sa comunici vestile proaste, dar si ce stare de multumire si fericire iti poate crea simplul fapt de a fi recunoscator. Dat fiind faptul ca Dave Kerpen este autorul unuia dintre cele mai populare articole de pe LinkedIn pe tema leadershipului: "11 idei simple care te vor ajuta sa devii un lider mai bun", sfaturile autorului din acest capitol s-ar putea sa-ti para cu atat mai interesante.
 
9. Cum sa solutionezi conflictele
 
Unul dintre cele mai importante lucruri pe care le vei retine din aceasta sectiune a cartii este faptul ca unul dintre cele mai eficiente instrumente care te ajuta sa castigi respect si influenta este sa-i faci pe oameni sa se simta intelesi. De aceea este foarte important sa stii ce atitudine trebuie sa adopti atunci cand te afli in mijlocul unui conflict care te implica sau nu si pe tine. Autorul iti va furniza aici cativa pasi de actiune in acest sens care te vor ajuta sa abordezi pe viitor conflictele intr-un mod diferit. Tot aici te vei convinge ca, uneori, trebuie sa inveti sa renunti ca sa obtii ceea ce-ti doresti.
 
10. Cum sa-i inspiri pe oameni
 
Poti sa-i inspiri pe cei din jurul tau in foarte multe feluri, dar te-ai gandit vreodata ca a-i inspira pe altii nu e despre tine, ci despre ei? Astfel, parerea autorului este ca oamenii iubesc povestile de succes, mai ales daca acele povesti vorbesc despre propriul lor succes. Asadar, daca vrei sa-i inspiri pe altii, trebuie sa-i faci sa se gandeasca la ei insisi si la cum se vor prezenta pe viitor. Autorul te sfatuieste tot aici sa folosesti citate din autori celebri, care se potrivesc in orice context, plac oamenilor si te ajuta totodata sa iti argumentezi mai bine ideile. De aceea, la sfarsitul cartii vei gasi o serie de citate pe care le vei putea folosi in discursurile tale. Tot in aceasta sectiune a cartii vei afla care este cea mai buna metoda de a te binedispune intr-o zi in care lucrurile nu vor merge chiar ca pe roate in viata ta, dar si de ce critica nu este o metoda constructiva in niciuna dintre relatiile tale, fie ca este vorba despre cele de munca sau de relatiile de familie. Iar atunci cand o critica chiar e necesara, invata sa folosesti "sandvisul cu laude" pentru a o adresa.
 
11. Cum sa-i faci pe oameni fericiti

Oamenii fericiti muncesc mai mult, mai bine si sunt mai motivati. De aceea merita din plin efortul de a face fericit pe cineva. Cateva astfel de modalitati vei gasi aici, dar si cateva informatii interesante despre cum iti poti construi un brand personal pe retelele de socializare, prin postarea de continut valoros. La final, te invit sa citesti aceasta carte, care are toate datele pentru a te convinge ca secretul pentru a obtine tot ce-ti doresti la munca si in viata este sa te porti frumos cu oamenii, nu sa incerci sa obtii ceea ce-ti doresti. Cunoaste oamenii potriviti, asculta-i cu atentie, formeaza o legatura cu ei si inspira-i, iar ei iti vor oferi tot ce-ti doresti!
Citeste mai mult

Detaliile produsului

De pe acelasi raft

De acelasi autor

Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one