headerdesktop libfest19mar24

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

headermobile  libfest19mar24

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

LIBfest e on!

Reduceri, carti cu Autograf si

Dialoguri cu scriitori

Plaseaza comanda!

Audiobook. Fata de la Savoy

De (autor): Hazel Gaynor

0
(0 review-uri)
Audiobook. Fata de la Savoy - Hazel Gaynor

Audiobook. Fata de la Savoy

De (autor): Hazel Gaynor

0
(0 review-uri)
Fata de la Savoy / The Girl from the Savoy de Hazel Gaynor este povestea unui vis, povestea unei vieti si totodata povestea unei femei pe nume Dorothy Mary Lane (Dolly). O poveste melodramatica, contemporana cu Marele Gatsby de F. Scott Fitzgerald, care se petrece in Londra anilor ’20 marcata de dramele razboiului si din care inca mai razbate parca scartaitul placilor de patefon pe ritmuri de jazz. Tunsorile bob, moda garconne si rujul strident completeaza si ele atmosfera acestei epoci in care spectacolele de cabaret si piesele montate la Covent Garden, alaturi de dansul Charleston, reprezinta noul suflu al vietii care isi reia incet cursul dupa un razboi necrutator.

La sfarsitul razboiului, inima mi-era sfasiata, visurile spulberate si sperantele naruite. Fara sa fi calcat vreodata pe un camp de batalie, eram si eu ranita.

Durata audiobook: 14 ore si 04 de minute
Lectura: Gabriela Bobes
 
Autoarea Hazel Gaynor este o scriitoare independenta originara din Yorkshire, Anglia, stabilita in prezent in Irlanda impreuna cu sotul si cei doi copii ai sai. Autoarea mai multor romane de fictiune istorica devenite bestselleruri New York Times, USA Today si a altor publicatii prestigioase, Hazel Gaynor a debutat in 2014 cu romanul The Girl Who Came Home - A Novel of the Titanic, care spune povestea unei supravietuitoare de pe Titanic si care a castigat in 2015 premiul Romanul Istoric al Anului din partea Asociatiei Scriitorilor Romantici din Marea Britanie. Cel de-al doilea ei roman A Memory of Violets a fost de asemenea un bestseller New York Times, iar al treilea, The Girl from The Savoy a fost bestseller Irish Times si Globe & Mail, si unul din finalistele editiei din 2016 a Irish Book Awards. Si urmatoarele ei doua romane, The Cottingley Secret si  Last Christmas in Paris au devenit bestselleruri, fanii scriitoarei asteptand anul acesta cu nerabdare, lansarea din luna iulie a noului ei roman Meet me in Monaco scris in colaborare cu Heather Webb.
 
 
Tanjim dupa viata fascinanta a dansatoarelor din trupa si a protagonistelor; dupa o viata care ofera ceva mai mult decat jupoane de cusut, sireturi de calcat si scari de lustruit. Insa nu imi doresc doar sa scap de o viata de truda. Vreau sa imi iau zborul. Asa ca ma ingrijesc de aceasta fluturare neastamparata din inima mea, de parca ar fi o pasare cu aripa ranita, in speranta ca intr-o buna zi se va vindeca si isi va lua zborul.
 
Fata de la Savoy este un  audiobook de fictiune istorica cu o actiune complexa ce se deruleaza pe patru planuri diferite, din trecut si prezent. Povestea urmareste pe de o parte prezentul protagonistei Dolly, o fata venita din provincie la Londra unde munceste ca menajera intr-un hotel pentru a-si castiga existenta, dar care viseaza maret sa devina dansatoare asemenea idolului ei Loretta May. 
 
Pe de alta parte, este redata povestea de dragoste din trecut dintre Dorothy Lane si Teddy, care si-a pierdut memoria in razboi, sub forma corespondentei dintre acestia. Audiobookul ne introduce totodata in viata boema a Londrei interbelice, animata de concerte de jazz si spectacole de cabaret, in care Loretta May, pe numele ei adevarat Virginia Clements, este o diva in plina glorie, insa gloria ei este una cat se poate de amara din cauza bolii necrutatoare de care sufera. Un joc al destinului face ca Dolly si Loretta May sa se intalneasca prin intermediul fratelui artistei, Peregrine Clements si astfel va incepe „zborul” lui Dolly spre stralucitoarea lume a gloriei. 
 
Un alt plan al actiunii surprinde lumea emblematicului hotel londonez Savoy, cu toate vedetele care-i trec pragul, cu toate relatiile care se construiesc aici intre cameristele visand sa devina artiste si sefa lor severa Kathleen O’Hara sau cu recrutorul de talente de la Hollywood, Lawrence Snyder care le intimideaza pe fete tocmai pentru ca detine aceasta putere de a transforma o necunoscuta intr-o posibila stea. Gladys, Sissy, Mildred si mai tarziu si Clover, cea mai buna prietena a lui Dolly, fiecare dintre ele ascunde o poveste de viata dureroasa, si fiecare dintre ele este o asa zisa „fata de galerie” care viseaza sa devina in viitor ceva mai mult decat este in momentul de fata. In asteptarea gloriei insa, se distreaza proband pantofii de lux ai clientelor bogate si comploteaza la diverse intrigi care pot sa le faciliteze accesul spre celebritate. 
 
Povestea lui Dolly incepe pe peronul unei gari, unde se trezeste brusc singura,  dupa ce isi conduce iubitul la razboi, tinandu-si in maini intreaga viata: „Intr-o mana, viata pe care o stiu. In cealalta, viata pe care o visez.” Acesta e doar inceputul unei vieti pe care ar fi dorit sa o traiasca linistita alaturi de Teddy. Ceea ce urmeaza insa consta in suferinta, moarte, razboi, viol, nastere, abandonul unui copil nou-nascut, multa munca grea, deziluzii, iar toate acestea nu au nimic exagerat daca ne raportam la lumea dura de acum 100 de ani.
 
Razboiul ne-a creat tuturor un trecut pe care dorim sa il putem ingropa. Si eu am iubit pe cineva din copilarie si am iubit si un baietel care ii poarta numele. I-am iubit pe amandoi si i-am pierdut pe amandoi pentru ca si eu am fost lasa. Exact ca evantaiul negru din pene din mainile mele, ma deschid si ii povestesc totul. Despre Teddy, despre nepotul din Scotia, despre rusinea pe care am trait-o la maternitate. Ii spun despre copilul pe care l-am abandonat si despre faptul ca il caut. Ii marturisesc despre rusinea si vina mea, ca o sticla de vin prea plina, care se varsa pana cand nu mai ramane nimic.
 
Dar viata ei nu va fi pentru mult timp atat de dureroasa si de neinsemnata. Odata mutata la Londra, unde reuseste sa devina camerista la Savoy, un hotel elegant din capitala britanica, simte ca apropierea ei de glorie este din ce in ce mai mare. Isi indeplineste cu placere si entuziasm munca modesta, pentru ca este animata de faptul ca marele ei vis se va realiza.
 
Muncim metodic, urmand o rutina bine pusa la punct, facem paturile ca la carte, umflam pernele pufoase, impaturim prosoapele groase, schimbam hartia parfumata din sertare si punem biscuiti Marie, proaspat scosi din cuptor, in cutiile de argint de pe noptiere. Munca este intensa si timpul trece repede.
 
Insa semnele succesului sunt de multe ori inselatoare. Auditia cu Lawrence Snyder de la teatrul Prince of Wales nu va decurge asa cum s-ar fi asteptat si o va descuraja, incepand sa se indoiasca de talentul ei, in timp ce nehotararea lui Peregrine Clements, un compozitor in dificultate intalnit prin intermediul unui anunt bizar de ziar, avea sa o deruteze si pe ea. In cele din urma, destinul va dovedi ca ciocnirea nas in nas de la inceputul romanului cu Peregrine Clements nu fusese deloc intamplatoare. El o va conduce catre Loretta May, sora lui si idolul ei, care, din pacate este pe moarte. Apropiata moarte nu reprezinta niciun impediment insa pentru artista ca sa o ajute pe Dolly sa isi vada visul implinit. 
 
Povestea Lorettei May, dupa cum marturiseste autoarea insasi la un moment dat, este inspirata de un personaj real, o artista celebra a anilor ’20. Loretta May, pe numele ei real Virginia Clements, are cancer in stadiu terminal, motiv pentru care singura se percepe ca fiind o stea cazatoare. Fiica de conte, Loretta nu a fost menajata nici ea prea mult de destin. A cunoscut din plin ororile razboiului ca infirmiera si a iubit din toata fiinta ei un soldat pe nume Roger, care nu se ridica insa la pretentiile cerute de rangul ei. Dupa un an si jumatate de corespondenta, a petrecut trei zile de neuitat alaturi de el, s-au casatorit in secret, iar la o saptamana dupa aceea el a murit ucis de un obuz. Cu toate acestea, nu regreta nimic din modul in care si-a trait viata, si se stinge linistita cu gandul ca-si va reintalni marea dragoste in noul univers ce o asteapta dupa moarte.
 
Unii ar putea spune ca am dus o viata nesabuita. Eu spun doar ca mi-am trait viata, in adevaratul sens al cuvantului. Am iubit si am ras, am simtit cele mai adanci tristeti si cele mai minunate momente de bucurie. Am influentat oamenii, mi-am pus amprenta, ca o urma pe nisip. La urma urmei, nu asta este tot ce conteaza? Sa stii ca, chiar si atunci cand nu mai esti aici, cuvintele tale, chipul tau, povestea ta vor ramane in amintire. Ca steaua ta va continua sa straluceasca.
 
Un destin se stinge, un altul renaste. Dolly, de curand selectata in trupa de dans pentru spectacolul Charlot’s Revue incepe sa se bucure de succes si se simte profund recunoscatoare fata de cea care i-a fost mentor pe acest drum. Simte cum destinul o recompenseaza din plin pentru tragedia care a marcat relatia ei cu Teddy, pentru copilul nascut dintr-o experienta traumatizanta, pentru mama si surorile ei rapuse de gripa spaniola sau pentru prietena ei cea mai buna Clover care a cazut de una singura in capcana prostitutiei. Dolly se surprinde astfel „complet treaza si totusi chiar in mijlocul visurilor” ei.
 
Stie ca este complet pregatita pentru acest destin nou, in care ranile trecutului incep sa se vindece, in care framantarile care au macinat-o atata timp dispar si in care tot ce ii mai ramane de facut este sa se bucure de visul ei minunat. Copilul, Tedyy, Peregrine Clements, se pare ca fiecare dintre ei isi urmeaza la randul lor propriile drumuri. Si ea face la fel convinsa fiind ca a facut cele mai bune alegeri:
 
Se creeaza un moment special, domnisoara Lane, undeva acolo unde ceva se termina si altceva incepe. Este cel mai special lucru, exact cum este lumina aceea bizara dintre noapte si zi – nu este nici complet intuneric, dar nici lumina – o senzatie de altceva, de ceva care este intre clipe… Simte sfarsitul. Pregateste-te pentru un nou inceput.

Ma ridic, imi tin capul drept si strabat peronul, indepartandu-ma de trecutul meu, punand un picior in fata celuilalt. Uneori, visurile noastre devin realitate. Alteori, ne inspaimanta si ne frang inimile. Alteori trebuie sa le dam drumul. Acesta este mersul lucrurilor. Aceasta este calea celor care pleaca in cautarea aventurilor.

In timp ce merg, simt cum aripile mi se desfac la spate. Incep sa bata cu putere si fara oprire.

Multumesc, Teddy, spun in soapta. Multumesc.

Sunt pregatita.

Sunt gata sa zbor.

Sunt gata sa pornesc in cautarea aventurilor.
 
O carte frumoasa de fictiune istorica… o lectura perfecta pentru vara. - Examiner.com

Hazel Gaynor surprinde atat durerea cat si speranta Angliei dintre razboaie in acest roman plin de imaginatie, cu personaje de neuitat, ambitii imposibile si intorsaturi neasteptate ale destinului. Odata ce ai inceput-o, te provoc sa o lasi din mana. - Kathleen Tessaro, autoarea cartii The Perfume Collector and Rare Objects
 
O poveste dezarmant de fermecatoare a unei tinere femei hotarate sa isi indeplineasca visele. Romanul Fata de la Savoy este la fel de dulce ca un cantec de dragoste, la fel de energic ca un dans step si plin de detalii uimitoare despre viata in Londra de dupa dezastrele Primului Razboi Mondial. Nu o voi uita prea curand pe Dolly Lane si evolutia ei de la singuratate si greutati la stralucirea celebritatii.
 
Somptuoasa, superba, autentica si surprinzatoare, Hazel Gaynor a scris inca un hit. - Sunday Independent
 
Ultimul roman al lui Gaynor ii duce pe cititori rapid si complet in lumea fascinanta a Londrei interbelice. Aceasta poveste despre pierdere si dorinta, dar si despre puterea ambitiei si a viselor de a ne duce mai departe este bogata in amanunte despre aceasta perioada si in personaje de neuitat. - Booklist
 
Drumul lui Dolly spre succes si secretul care o bantuie contribuie deopotriva la finalul satisfacator al acestui roman istoric. - Publishers Weekly
 
O poveste incredibil de evocatoarea si atat de viu spusa… Mi-a placut fiecare din paginile ei minunat scrise. - Claudia Carroll, autoarea romanului All She Ever Wished For
 
Escapism de cea mai inalta calitate. 5 *. O recomand. - Margaret Madden, Bleach House Library
Citeste mai mult

LIBfest

-20%

PRP: 79.00 Lei

!

Acesta este Pretul Recomandat de Producator. Pretul de vanzare al produsului este afisat mai jos.

63.20Lei

63.20Lei

79.00 Lei

Primesti 63 puncte

Important icon msg

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!

In stoc

Plaseaza rapid comanda

Important icon msg

Completeaza mai jos numarul tau de telefon

Poti comanda acest produs introducand numarul tau de telefon. Vei fi apelat de un operator Libris.ro in cele mai scurt timp pentru prealuarea datelor necesare.

Descrierea produsului

Fata de la Savoy / The Girl from the Savoy de Hazel Gaynor este povestea unui vis, povestea unei vieti si totodata povestea unei femei pe nume Dorothy Mary Lane (Dolly). O poveste melodramatica, contemporana cu Marele Gatsby de F. Scott Fitzgerald, care se petrece in Londra anilor ’20 marcata de dramele razboiului si din care inca mai razbate parca scartaitul placilor de patefon pe ritmuri de jazz. Tunsorile bob, moda garconne si rujul strident completeaza si ele atmosfera acestei epoci in care spectacolele de cabaret si piesele montate la Covent Garden, alaturi de dansul Charleston, reprezinta noul suflu al vietii care isi reia incet cursul dupa un razboi necrutator.

La sfarsitul razboiului, inima mi-era sfasiata, visurile spulberate si sperantele naruite. Fara sa fi calcat vreodata pe un camp de batalie, eram si eu ranita.

Durata audiobook: 14 ore si 04 de minute
Lectura: Gabriela Bobes
 
Autoarea Hazel Gaynor este o scriitoare independenta originara din Yorkshire, Anglia, stabilita in prezent in Irlanda impreuna cu sotul si cei doi copii ai sai. Autoarea mai multor romane de fictiune istorica devenite bestselleruri New York Times, USA Today si a altor publicatii prestigioase, Hazel Gaynor a debutat in 2014 cu romanul The Girl Who Came Home - A Novel of the Titanic, care spune povestea unei supravietuitoare de pe Titanic si care a castigat in 2015 premiul Romanul Istoric al Anului din partea Asociatiei Scriitorilor Romantici din Marea Britanie. Cel de-al doilea ei roman A Memory of Violets a fost de asemenea un bestseller New York Times, iar al treilea, The Girl from The Savoy a fost bestseller Irish Times si Globe & Mail, si unul din finalistele editiei din 2016 a Irish Book Awards. Si urmatoarele ei doua romane, The Cottingley Secret si  Last Christmas in Paris au devenit bestselleruri, fanii scriitoarei asteptand anul acesta cu nerabdare, lansarea din luna iulie a noului ei roman Meet me in Monaco scris in colaborare cu Heather Webb.
 
 
Tanjim dupa viata fascinanta a dansatoarelor din trupa si a protagonistelor; dupa o viata care ofera ceva mai mult decat jupoane de cusut, sireturi de calcat si scari de lustruit. Insa nu imi doresc doar sa scap de o viata de truda. Vreau sa imi iau zborul. Asa ca ma ingrijesc de aceasta fluturare neastamparata din inima mea, de parca ar fi o pasare cu aripa ranita, in speranta ca intr-o buna zi se va vindeca si isi va lua zborul.
 
Fata de la Savoy este un  audiobook de fictiune istorica cu o actiune complexa ce se deruleaza pe patru planuri diferite, din trecut si prezent. Povestea urmareste pe de o parte prezentul protagonistei Dolly, o fata venita din provincie la Londra unde munceste ca menajera intr-un hotel pentru a-si castiga existenta, dar care viseaza maret sa devina dansatoare asemenea idolului ei Loretta May. 
 
Pe de alta parte, este redata povestea de dragoste din trecut dintre Dorothy Lane si Teddy, care si-a pierdut memoria in razboi, sub forma corespondentei dintre acestia. Audiobookul ne introduce totodata in viata boema a Londrei interbelice, animata de concerte de jazz si spectacole de cabaret, in care Loretta May, pe numele ei adevarat Virginia Clements, este o diva in plina glorie, insa gloria ei este una cat se poate de amara din cauza bolii necrutatoare de care sufera. Un joc al destinului face ca Dolly si Loretta May sa se intalneasca prin intermediul fratelui artistei, Peregrine Clements si astfel va incepe „zborul” lui Dolly spre stralucitoarea lume a gloriei. 
 
Un alt plan al actiunii surprinde lumea emblematicului hotel londonez Savoy, cu toate vedetele care-i trec pragul, cu toate relatiile care se construiesc aici intre cameristele visand sa devina artiste si sefa lor severa Kathleen O’Hara sau cu recrutorul de talente de la Hollywood, Lawrence Snyder care le intimideaza pe fete tocmai pentru ca detine aceasta putere de a transforma o necunoscuta intr-o posibila stea. Gladys, Sissy, Mildred si mai tarziu si Clover, cea mai buna prietena a lui Dolly, fiecare dintre ele ascunde o poveste de viata dureroasa, si fiecare dintre ele este o asa zisa „fata de galerie” care viseaza sa devina in viitor ceva mai mult decat este in momentul de fata. In asteptarea gloriei insa, se distreaza proband pantofii de lux ai clientelor bogate si comploteaza la diverse intrigi care pot sa le faciliteze accesul spre celebritate. 
 
Povestea lui Dolly incepe pe peronul unei gari, unde se trezeste brusc singura,  dupa ce isi conduce iubitul la razboi, tinandu-si in maini intreaga viata: „Intr-o mana, viata pe care o stiu. In cealalta, viata pe care o visez.” Acesta e doar inceputul unei vieti pe care ar fi dorit sa o traiasca linistita alaturi de Teddy. Ceea ce urmeaza insa consta in suferinta, moarte, razboi, viol, nastere, abandonul unui copil nou-nascut, multa munca grea, deziluzii, iar toate acestea nu au nimic exagerat daca ne raportam la lumea dura de acum 100 de ani.
 
Razboiul ne-a creat tuturor un trecut pe care dorim sa il putem ingropa. Si eu am iubit pe cineva din copilarie si am iubit si un baietel care ii poarta numele. I-am iubit pe amandoi si i-am pierdut pe amandoi pentru ca si eu am fost lasa. Exact ca evantaiul negru din pene din mainile mele, ma deschid si ii povestesc totul. Despre Teddy, despre nepotul din Scotia, despre rusinea pe care am trait-o la maternitate. Ii spun despre copilul pe care l-am abandonat si despre faptul ca il caut. Ii marturisesc despre rusinea si vina mea, ca o sticla de vin prea plina, care se varsa pana cand nu mai ramane nimic.
 
Dar viata ei nu va fi pentru mult timp atat de dureroasa si de neinsemnata. Odata mutata la Londra, unde reuseste sa devina camerista la Savoy, un hotel elegant din capitala britanica, simte ca apropierea ei de glorie este din ce in ce mai mare. Isi indeplineste cu placere si entuziasm munca modesta, pentru ca este animata de faptul ca marele ei vis se va realiza.
 
Muncim metodic, urmand o rutina bine pusa la punct, facem paturile ca la carte, umflam pernele pufoase, impaturim prosoapele groase, schimbam hartia parfumata din sertare si punem biscuiti Marie, proaspat scosi din cuptor, in cutiile de argint de pe noptiere. Munca este intensa si timpul trece repede.
 
Insa semnele succesului sunt de multe ori inselatoare. Auditia cu Lawrence Snyder de la teatrul Prince of Wales nu va decurge asa cum s-ar fi asteptat si o va descuraja, incepand sa se indoiasca de talentul ei, in timp ce nehotararea lui Peregrine Clements, un compozitor in dificultate intalnit prin intermediul unui anunt bizar de ziar, avea sa o deruteze si pe ea. In cele din urma, destinul va dovedi ca ciocnirea nas in nas de la inceputul romanului cu Peregrine Clements nu fusese deloc intamplatoare. El o va conduce catre Loretta May, sora lui si idolul ei, care, din pacate este pe moarte. Apropiata moarte nu reprezinta niciun impediment insa pentru artista ca sa o ajute pe Dolly sa isi vada visul implinit. 
 
Povestea Lorettei May, dupa cum marturiseste autoarea insasi la un moment dat, este inspirata de un personaj real, o artista celebra a anilor ’20. Loretta May, pe numele ei real Virginia Clements, are cancer in stadiu terminal, motiv pentru care singura se percepe ca fiind o stea cazatoare. Fiica de conte, Loretta nu a fost menajata nici ea prea mult de destin. A cunoscut din plin ororile razboiului ca infirmiera si a iubit din toata fiinta ei un soldat pe nume Roger, care nu se ridica insa la pretentiile cerute de rangul ei. Dupa un an si jumatate de corespondenta, a petrecut trei zile de neuitat alaturi de el, s-au casatorit in secret, iar la o saptamana dupa aceea el a murit ucis de un obuz. Cu toate acestea, nu regreta nimic din modul in care si-a trait viata, si se stinge linistita cu gandul ca-si va reintalni marea dragoste in noul univers ce o asteapta dupa moarte.
 
Unii ar putea spune ca am dus o viata nesabuita. Eu spun doar ca mi-am trait viata, in adevaratul sens al cuvantului. Am iubit si am ras, am simtit cele mai adanci tristeti si cele mai minunate momente de bucurie. Am influentat oamenii, mi-am pus amprenta, ca o urma pe nisip. La urma urmei, nu asta este tot ce conteaza? Sa stii ca, chiar si atunci cand nu mai esti aici, cuvintele tale, chipul tau, povestea ta vor ramane in amintire. Ca steaua ta va continua sa straluceasca.
 
Un destin se stinge, un altul renaste. Dolly, de curand selectata in trupa de dans pentru spectacolul Charlot’s Revue incepe sa se bucure de succes si se simte profund recunoscatoare fata de cea care i-a fost mentor pe acest drum. Simte cum destinul o recompenseaza din plin pentru tragedia care a marcat relatia ei cu Teddy, pentru copilul nascut dintr-o experienta traumatizanta, pentru mama si surorile ei rapuse de gripa spaniola sau pentru prietena ei cea mai buna Clover care a cazut de una singura in capcana prostitutiei. Dolly se surprinde astfel „complet treaza si totusi chiar in mijlocul visurilor” ei.
 
Stie ca este complet pregatita pentru acest destin nou, in care ranile trecutului incep sa se vindece, in care framantarile care au macinat-o atata timp dispar si in care tot ce ii mai ramane de facut este sa se bucure de visul ei minunat. Copilul, Tedyy, Peregrine Clements, se pare ca fiecare dintre ei isi urmeaza la randul lor propriile drumuri. Si ea face la fel convinsa fiind ca a facut cele mai bune alegeri:
 
Se creeaza un moment special, domnisoara Lane, undeva acolo unde ceva se termina si altceva incepe. Este cel mai special lucru, exact cum este lumina aceea bizara dintre noapte si zi – nu este nici complet intuneric, dar nici lumina – o senzatie de altceva, de ceva care este intre clipe… Simte sfarsitul. Pregateste-te pentru un nou inceput.

Ma ridic, imi tin capul drept si strabat peronul, indepartandu-ma de trecutul meu, punand un picior in fata celuilalt. Uneori, visurile noastre devin realitate. Alteori, ne inspaimanta si ne frang inimile. Alteori trebuie sa le dam drumul. Acesta este mersul lucrurilor. Aceasta este calea celor care pleaca in cautarea aventurilor.

In timp ce merg, simt cum aripile mi se desfac la spate. Incep sa bata cu putere si fara oprire.

Multumesc, Teddy, spun in soapta. Multumesc.

Sunt pregatita.

Sunt gata sa zbor.

Sunt gata sa pornesc in cautarea aventurilor.
 
O carte frumoasa de fictiune istorica… o lectura perfecta pentru vara. - Examiner.com

Hazel Gaynor surprinde atat durerea cat si speranta Angliei dintre razboaie in acest roman plin de imaginatie, cu personaje de neuitat, ambitii imposibile si intorsaturi neasteptate ale destinului. Odata ce ai inceput-o, te provoc sa o lasi din mana. - Kathleen Tessaro, autoarea cartii The Perfume Collector and Rare Objects
 
O poveste dezarmant de fermecatoare a unei tinere femei hotarate sa isi indeplineasca visele. Romanul Fata de la Savoy este la fel de dulce ca un cantec de dragoste, la fel de energic ca un dans step si plin de detalii uimitoare despre viata in Londra de dupa dezastrele Primului Razboi Mondial. Nu o voi uita prea curand pe Dolly Lane si evolutia ei de la singuratate si greutati la stralucirea celebritatii.
 
Somptuoasa, superba, autentica si surprinzatoare, Hazel Gaynor a scris inca un hit. - Sunday Independent
 
Ultimul roman al lui Gaynor ii duce pe cititori rapid si complet in lumea fascinanta a Londrei interbelice. Aceasta poveste despre pierdere si dorinta, dar si despre puterea ambitiei si a viselor de a ne duce mai departe este bogata in amanunte despre aceasta perioada si in personaje de neuitat. - Booklist
 
Drumul lui Dolly spre succes si secretul care o bantuie contribuie deopotriva la finalul satisfacator al acestui roman istoric. - Publishers Weekly
 
O poveste incredibil de evocatoarea si atat de viu spusa… Mi-a placut fiecare din paginile ei minunat scrise. - Claudia Carroll, autoarea romanului All She Ever Wished For
 
Escapism de cea mai inalta calitate. 5 *. O recomand. - Margaret Madden, Bleach House Library
Citeste mai mult

Detaliile produsului

De pe acelasi raft

De acelasi autor

Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one