Botanistul euforic
De (autor): Amy Stewart
Sa ridicam paharul in cinstea botanicii si a bauturilor alcoolice • Botanistul euforic este bestseller New York Times.
„Fascinatia lui Stewart pentru subiectul ales este contagioasa.” — San Francisco Chronicle
Sake a inceput cu un bob de orez. Scotch-ul s-a nascut din orz, tequila, din agave, romul, din trestia‑de‑zahar, iar bourbonul, din porumb. Vi s-a facut sete?
In Botanistul euforic, Amy Stewart exploreaza varietatea ametitoare de plante, flori, copaci, fructe si ciuperci de care s-au folosit oamenii de-a lungul secolelor – cu ingeniozitate sau din pura disperare – pentru a le transforma in alcool. Dintre toate plantele care sunt fermentate si distilate, unele sunt periculoase, altele sunt de-a dreptul bizare si una dateaza de pe vremea dinozaurilor, dar fiecare aduce o contributie culturala unica la traditiile si istoria noastra globala cand vine vorba despre bauturi. Aceasta combinatie fascinanta dintre biologie, chimie, istorie, etimologie si mixologie – care contine peste 50 de retete de bauturi si sugestii de cultivare pentru gradinari – va va face sa fiti cel mai popular oaspete la orice petrecere cu cocktailuri.
„Fascinatia lui Stewart pentru subiectul ales este contagioasa.” — San Francisco Chronicle
„Stewart combina curiozitatea intelectuala a unui cercetator cu observatiile patrunzatoare ale unui gradinar adevarat.” — The Providence (RI) Journal
„Amy Stewart intelege ca o carte buna poate fi despre un subiect la fel de comun precum pamantul de sub picioarele noastre.” —The Dallas Morning News
59.00Lei
59.00Lei
Primesti 59 puncte
Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!
Indisponibil
X
Pentru a putea comanda rapid este nevoie sa introduceti numarul dvs de telefon in formatul 0xxxxxxxxx (10 cifre).Un operator Libris.ro va suna si va cere telefonic restul datelor necesare.
Descrierea produsului
Sa ridicam paharul in cinstea botanicii si a bauturilor alcoolice • Botanistul euforic este bestseller New York Times.
„Fascinatia lui Stewart pentru subiectul ales este contagioasa.” — San Francisco Chronicle
Sake a inceput cu un bob de orez. Scotch-ul s-a nascut din orz, tequila, din agave, romul, din trestia‑de‑zahar, iar bourbonul, din porumb. Vi s-a facut sete?
In Botanistul euforic, Amy Stewart exploreaza varietatea ametitoare de plante, flori, copaci, fructe si ciuperci de care s-au folosit oamenii de-a lungul secolelor – cu ingeniozitate sau din pura disperare – pentru a le transforma in alcool. Dintre toate plantele care sunt fermentate si distilate, unele sunt periculoase, altele sunt de-a dreptul bizare si una dateaza de pe vremea dinozaurilor, dar fiecare aduce o contributie culturala unica la traditiile si istoria noastra globala cand vine vorba despre bauturi. Aceasta combinatie fascinanta dintre biologie, chimie, istorie, etimologie si mixologie – care contine peste 50 de retete de bauturi si sugestii de cultivare pentru gradinari – va va face sa fiti cel mai popular oaspete la orice petrecere cu cocktailuri.
„Fascinatia lui Stewart pentru subiectul ales este contagioasa.” — San Francisco Chronicle
„Stewart combina curiozitatea intelectuala a unui cercetator cu observatiile patrunzatoare ale unui gradinar adevarat.” — The Providence (RI) Journal
„Amy Stewart intelege ca o carte buna poate fi despre un subiect la fel de comun precum pamantul de sub picioarele noastre.” —The Dallas Morning News
Detaliile produsului
- Categoria: Literatura Universala
- Autor: Amy Stewart
- Editura: PUBLICA
- An aparitie: 2017
- Editie: Necartonata
- Format: 200 x 150
- Nr. pagini: 366
- Titlu Original: The Drunken Botanist
- Traducator: Mihaela Sofonea
- Cod: PUB978-606-722-272-2
De pe acelasi raft
De acelasi autor
Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!