Countdown header img desk

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Countdown header img  mob

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Botanistul euforic

De (autor): Amy Stewart

0
(0 review-uri)
Botanistul euforic - Amy Stewart
Rasfoieste

Botanistul euforic

De (autor): Amy Stewart

0
(0 review-uri)
    Sa ridicam paharul in cinstea botanicii si a bauturilor alcoolice • Botanistul euforic este bestseller New York Times.
    Sake a inceput cu un bob de orez. Scotch-ul s-a nascut din orz, tequila, din agave, romul, din trestia‑de‑zahar, iar bourbonul, din porumb. Vi s-a facut sete?
    In Botanistul euforic, Amy Stewart exploreaza varietatea ametitoare de plante, flori, copaci, fructe si ciuperci de care s-au folosit oamenii de-a lungul secolelor – cu ingeniozitate sau din pura disperare – pentru a le transforma in alcool. Dintre toate plantele care sunt fermentate si distilate, unele sunt periculoase, altele sunt de-a dreptul bizare si una dateaza de pe vremea dinozaurilor, dar fiecare aduce o contributie culturala unica la traditiile si istoria noastra globala cand vine vorba despre bauturi. Aceasta combinatie fascinanta dintre biologie, chimie, istorie, etimologie si mixologie – care contine peste 50 de retete de bauturi si sugestii de cultivare pentru gradinari – va va face sa fiti cel mai popular oaspete la orice petrecere cu cocktailuri.

    „Fascinatia lui Stewart pentru subiectul ales este contagioasa.” — San Francisco Chronicle
    „Stewart combina curiozitatea intelectuala a unui cercetator cu observatiile patrunzatoare ale unui gradinar adevarat.” — The Providence (RI) Journal
    „Amy Stewart intelege ca o carte buna poate fi despre un subiect la fel de comun precum pamantul de sub picioarele noastre.” —The Dallas Morning News
Citeste mai mult

59.00Lei

59.00Lei

Primesti 59 puncte

Important icon msg

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!

Indisponibil

Descrierea produsului

    Sa ridicam paharul in cinstea botanicii si a bauturilor alcoolice • Botanistul euforic este bestseller New York Times.
    Sake a inceput cu un bob de orez. Scotch-ul s-a nascut din orz, tequila, din agave, romul, din trestia‑de‑zahar, iar bourbonul, din porumb. Vi s-a facut sete?
    In Botanistul euforic, Amy Stewart exploreaza varietatea ametitoare de plante, flori, copaci, fructe si ciuperci de care s-au folosit oamenii de-a lungul secolelor – cu ingeniozitate sau din pura disperare – pentru a le transforma in alcool. Dintre toate plantele care sunt fermentate si distilate, unele sunt periculoase, altele sunt de-a dreptul bizare si una dateaza de pe vremea dinozaurilor, dar fiecare aduce o contributie culturala unica la traditiile si istoria noastra globala cand vine vorba despre bauturi. Aceasta combinatie fascinanta dintre biologie, chimie, istorie, etimologie si mixologie – care contine peste 50 de retete de bauturi si sugestii de cultivare pentru gradinari – va va face sa fiti cel mai popular oaspete la orice petrecere cu cocktailuri.

    „Fascinatia lui Stewart pentru subiectul ales este contagioasa.” — San Francisco Chronicle
    „Stewart combina curiozitatea intelectuala a unui cercetator cu observatiile patrunzatoare ale unui gradinar adevarat.” — The Providence (RI) Journal
    „Amy Stewart intelege ca o carte buna poate fi despre un subiect la fel de comun precum pamantul de sub picioarele noastre.” —The Dallas Morning News
Citeste mai mult

Detaliile produsului

De pe acelasi raft

De acelasi autor

Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one