Countdown header img desk

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Countdown header img  mob

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

-50% la 1000 de titluri

siii TRANSPORT GRATUIT

la orice comanda peste 50 lei

Ne vedem printre rafturi!

Burgeri. 50 de retete usoare

Burgeri. 50 de retete usoare - Cinzia Trenchi
Rasfoieste

Burgeri. 50 de retete usoare

BURGERII, O PASIUNE!

„Hamburger", „burger" sau „chiftea prajita": sunt doar cateva dintre numele sub care este cunoscut acest sandvici facut dintr-o chiftea turtita. Desi s-a raspandit in toata lumea din Statele Unite, denumirea hamburgerului are o origine europeana. Se spune ca acesta era la inceput un medalion de vita (sau un carnat de vita) gatit in unt si servit pe o bucata de paine bine condimentata, care se servea in portul din Hamburg ca gustare pentru marinari... Datorita imigrantilor care au parasit tarmurile Germaniei, aceasta chiftea a cucerit America! Hamburgerul a fost imbogatit si modificat, dar nu si-a pierdut niciodata identitatea.
Astazi, retetele sale variaza de la cele traditionale la cele mai creative si alternative. De la o gustare rapida, a devenit un pranz adevarat si satios.
Succesul burgerilor se datoreaza, cu siguranta, usurintei cu care se prepara si combinatiei gustoase de paine, carne, diverse tipuri de legume, branza topita si sosuri... Rezultatul final poate deveni un adevarat caleidoscop de arome, care se imbina pentru a da nastere la ceva nou de fiecare data, desi ingredientele de baza sunt deseori asemanatoare.
Citeste mai mult

-5%

transport gratuit

PRP: 69.00 Lei

!

Acesta este Pretul Recomandat de Producator. Pretul de vanzare al produsului este afisat mai jos.

65.55Lei

65.55Lei

69.00 Lei

Primesti 65 puncte

Important icon msg

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!

In stoc

Descrierea produsului

BURGERII, O PASIUNE!

„Hamburger", „burger" sau „chiftea prajita": sunt doar cateva dintre numele sub care este cunoscut acest sandvici facut dintr-o chiftea turtita. Desi s-a raspandit in toata lumea din Statele Unite, denumirea hamburgerului are o origine europeana. Se spune ca acesta era la inceput un medalion de vita (sau un carnat de vita) gatit in unt si servit pe o bucata de paine bine condimentata, care se servea in portul din Hamburg ca gustare pentru marinari... Datorita imigrantilor care au parasit tarmurile Germaniei, aceasta chiftea a cucerit America! Hamburgerul a fost imbogatit si modificat, dar nu si-a pierdut niciodata identitatea.
Astazi, retetele sale variaza de la cele traditionale la cele mai creative si alternative. De la o gustare rapida, a devenit un pranz adevarat si satios.
Succesul burgerilor se datoreaza, cu siguranta, usurintei cu care se prepara si combinatiei gustoase de paine, carne, diverse tipuri de legume, branza topita si sosuri... Rezultatul final poate deveni un adevarat caleidoscop de arome, care se imbina pentru a da nastere la ceva nou de fiecare data, desi ingredientele de baza sunt deseori asemanatoare.
Citeste mai mult

De pe acelasi raft

De acelasi autor

Rating general al produsului

5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0

Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!

Review-uri

MarianaLupan2008 15/11/2020 22:40
Sunt o mare fană a burgerilor, ii ador și i-aș manca de trei ori pe zi dacă as putea. În această carte găsim rețete pentru toate gusturile, și mai ușoare, și mai sățioase, dar delicioase toate.
Arata mai mult
  • Like review icon 0
  • Add comments

1 din 1 de rezultate

Acum se comanda

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one