Carnea uscata

Carnea uscata - Gerd Wolfgang Sievers
Rasfoieste

Carnea uscata

    Acest trend al produselor "preparate in casa" este de neoprit si si-a croit drum si in propriile bucatarii. Renumitul bucatar, Gerd Wolfgang Sievers, ilustreaza in aceasta lucrare cum pot avea si gurmanzii posibilitatea sa conserve anumite specialitati preferate de ei, prin metoda uscarii. Prosciutto, preparatele Bundner, produsele din Gurktaler, salamul taranesc dar si specialitati precum jerky sau biltong - specialitati traditionale uscate din America si Africa - au depsit de mult ideea de conservare a carnii devenind peste mari si tari adevarate bucurii pentru papilele gustative. Lucrarea actuala, care pana in momentul de fata este lipsita de orice concurenta, arata cum pot fi preparate cu usurinta in casa aceste produse precum si alte specialitati.
    Incepand cu teoriile de baza, sararea, uscarea si alegerea carnii, autorul ne arata cum pot fi marinate, sarate si apoi uscate corespunzator diferitele bucati de carne.
    Numarul mare de retete din toata lumea demonstreaza faptul ca orice preferinta culinara poate fi satisfacuta si ca iti ploua in gura inca de cand incepi sa citesti cartea.
Citeste mai mult

-15%

PRP: 25.00 Lei

!

Acesta este Pretul Recomandat de Producator. Pretul de vanzare al produsului este afisat mai jos.

21.25Lei

21.25Lei

25.00 Lei

Primesti 21 puncte

Important icon msg

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!

In stoc

Descrierea produsului

    Acest trend al produselor "preparate in casa" este de neoprit si si-a croit drum si in propriile bucatarii. Renumitul bucatar, Gerd Wolfgang Sievers, ilustreaza in aceasta lucrare cum pot avea si gurmanzii posibilitatea sa conserve anumite specialitati preferate de ei, prin metoda uscarii. Prosciutto, preparatele Bundner, produsele din Gurktaler, salamul taranesc dar si specialitati precum jerky sau biltong - specialitati traditionale uscate din America si Africa - au depsit de mult ideea de conservare a carnii devenind peste mari si tari adevarate bucurii pentru papilele gustative. Lucrarea actuala, care pana in momentul de fata este lipsita de orice concurenta, arata cum pot fi preparate cu usurinta in casa aceste produse precum si alte specialitati.
    Incepand cu teoriile de baza, sararea, uscarea si alegerea carnii, autorul ne arata cum pot fi marinate, sarate si apoi uscate corespunzator diferitele bucati de carne.
    Numarul mare de retete din toata lumea demonstreaza faptul ca orice preferinta culinara poate fi satisfacuta si ca iti ploua in gura inca de cand incepi sa citesti cartea.
Citeste mai mult

De pe acelasi raft

De acelasi autor

Rating general al produsului

5 stele
2
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0

Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!

Review-uri

Clatinici Costina 26/03/2023 11:26
green icon awesome check Achizitie verificata
Soțul răsfoiește cu drag cartea, urmează să pună în practică ideile găsite.
Arata mai mult
  • Like review icon 0
  • Add comments
MarianaLupan2008 06/11/2020 17:10
O carte super interesanta si foarte utila pentru cei care doresc sa faca mezeluri si astfel de preparate din carne, dar si pentru cei care vor sa descopere aceasta arta. Este scrisa frumos.
Arata mai mult
  • Like review icon 0
  • Add comments

2 din 2 de rezultate

Acum se comanda

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one