Countdown header img desk

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Countdown header img  mob

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Chefi de Romania

Chefi de Romania - Daniela Sima
Rasfoieste

Chefi de Romania

Chefi de Romania. Retete din carne rosie si vanat

Avem o bucatarie veche fabuloasa,  dar nu stim sa o promovam asa cum ar merita. Reinterpretarea nu inseamna ca mancarea traditionala - asa cum ne este ea intiparita in minte  - dispare.  Nu, nu vorbim de a inlocui ceva cu altceva. Ele pot convietui linistite impreuna - Nico Lontras

A fi Chef este o meserie si necesita cunoastere de sine profunda, care se dezvolta o data cu varsta si cu experientele acumulate de-a lungul carierei. Imaginea de sine a unui Chef sta la baza respectului de sine, iar acesta din urma este determinat in mare masura de respectul acordat ingredientelor si disciplinei din bucatarie - Ciprian Nicolescu   

In arta culinara, cheia succesului se afla in pasiunea pentru ce prepari, iar bucuria celor care degusta acel preparat este dovada ca mi-am indeplinit misiunea cu bine. Meseria de bucatar iti ofera mereu sansa de a descoperi locuri si oameni diferiti si interesanti, totul compunand un mare puzzle. - Rober Voicu

Balanseaza aromele, calibreaza ingredientele si asigura un contrast al texturilor, culorilor, etc. Toate acestea gustand mereu. Studiaza trend-uri culinare, relationeaza cu cei din industrie, participa la concursuri sau training-uri, incearca idei noi, cauta inspiratie. Inoveaza, nu imita!  - George Craciun

La intrebarea unui tanar daca este bine sa se faca bucatar, raspund de fiecare data cu "Nu”, sa nu se faca.... dar glumesc. Este o meserie grea, dar foarte frumoasa. - Claudio Costea
Citește mai mult

84.58Lei

84.58Lei

Primești 84 puncte

Important icon msg

Primești puncte de fidelitate după fiecare comandă! 100 puncte de fidelitate reprezintă 1 leu. Folosește-le la viitoarele achiziții!

In stoc

Livrare

Estimare livrare miercuri, 26 noiembrie

Important icon msg

Acest termen de livrare este estimativ. În cazul perioadelor aglomerate pot apărea întârzieri.

Livrarea produselor din stoc se realizează în decursul a 24-48 de ore (zile lucrătoare) de la plasarea comenzii.

Livrarea cărților în engleză aflate în stocul furnizorilor noștri se realizează în intervalul de 2-4 săptămâni, afișat în pagina de produs. Toate comenzile care conțin un titlu din această categorie vor fi livrate la termenul cel mai îndelungat. În cazul în care dorești împărțirea comenzii, te rugăm să ne contactezi pentru a-ți comunica toate condițiile. Poți găsi aceste informații și în secțiunea Termeni și Condiții.

Descrierea produsului

Chefi de Romania. Retete din carne rosie si vanat

Avem o bucatarie veche fabuloasa,  dar nu stim sa o promovam asa cum ar merita. Reinterpretarea nu inseamna ca mancarea traditionala - asa cum ne este ea intiparita in minte  - dispare.  Nu, nu vorbim de a inlocui ceva cu altceva. Ele pot convietui linistite impreuna - Nico Lontras

A fi Chef este o meserie si necesita cunoastere de sine profunda, care se dezvolta o data cu varsta si cu experientele acumulate de-a lungul carierei. Imaginea de sine a unui Chef sta la baza respectului de sine, iar acesta din urma este determinat in mare masura de respectul acordat ingredientelor si disciplinei din bucatarie - Ciprian Nicolescu   

In arta culinara, cheia succesului se afla in pasiunea pentru ce prepari, iar bucuria celor care degusta acel preparat este dovada ca mi-am indeplinit misiunea cu bine. Meseria de bucatar iti ofera mereu sansa de a descoperi locuri si oameni diferiti si interesanti, totul compunand un mare puzzle. - Rober Voicu

Balanseaza aromele, calibreaza ingredientele si asigura un contrast al texturilor, culorilor, etc. Toate acestea gustand mereu. Studiaza trend-uri culinare, relationeaza cu cei din industrie, participa la concursuri sau training-uri, incearca idei noi, cauta inspiratie. Inoveaza, nu imita!  - George Craciun

La intrebarea unui tanar daca este bine sa se faca bucatar, raspund de fiecare data cu "Nu”, sa nu se faca.... dar glumesc. Este o meserie grea, dar foarte frumoasa. - Claudio Costea
Citește mai mult

S-ar putea să-ți placă și

De același autor

Rating general al produsului

5 stele
1
4 stele
1
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0

Părerea ta e inspirație pentru comunitatea Libris!

Review-uri

MarianaLupan2008 11/11/2020 14:52
Singurul motiv pentru care nu ii pot da nota maxima este prețul foarte mare, comparativ cu numărul mic de pagini și informații prezentate. Este totuși o carte scrisa de romani, nu de Jamie, Oliver sau alți bucătari internaționali celebri..
Arată mai mult
  • Like review icon 0
  • Add comments
danaang 21/02/2020 12:00
Acest volum este expresia evidentă a unui mari pasiuni: gătitul celor mai alese bucate! Și mai este expresia unei alte mari pasiuni, a autoarei, Daniela Sima, care odată ce a pătruns în lumea chef-ilor și a gastronomiei rafinate, nu s-a mai lăsat dusă de acolo. Așa s-a născut “Chefi de România”, o colecție de rețete preparate de cei mai talententați bucătari din România. Pe lângă rețetele delicioase, am aflat povestea fiecăruia, parcursul lor profesional și care este numitorul comun al acestor reușite: pasiunea! Aș zice că este o carte “delicioasă”!
Arată mai mult
  • Like review icon 0
  • Add comments

2 din 2 de rezultate

Istoricul tău de navigare

Acum se comandă

Noi suntem despre cărți, și la fel este și

Newsletter-ul nostru.

Abonează-te la veștile literare și primești un cupon de -10% pentru viitoarea ta comandă!

*Reducerea aplicată prin cupon nu se cumulează, ci se aplică reducerea cea mai mare.

Mă abonez image one
Mă abonez image one
Accessibility Logo