headerdesktop cartecadoutimer07dec25

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

headermobile cartecadoutimer07dec25

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

🎀 Carte CADOU 🎀

la orice comandă »

de la Trinchera Al Sartén: Recetario del Exilio Epañol En México / From the Trenches to the Pan

De (autor): Mait Laborde

de la Trinchera Al Sartén: Recetario del Exilio Epañol En México / From the Trenches to the Pan - Maité Laborde

de la Trinchera Al Sartén: Recetario del Exilio Epañol En México / From the Trenches to the Pan

De (autor): Mait Laborde

Laborde, Maité: -

Maité Laborde es chef y estilista de alimentos, Melinda Ridaura es directora de arte, y Maco Sánchez es historiadora y gestora de proyectos culturales. La comida es el eje central de su trabajo. Con ciencia y arte, se dedican a experimentar, investigar y generar conocimiento sobre la relación del ser humano, con su modo de alimentación y con el entorno cultural en el que se da la cocina. Lo que más les interesa en la historia de este fenómeno es la constante evolución de los procesos de mestizaje de técnicas e ingredientes culinarios.



Maité Laborde is a chef and food stylist, Melinda Ridaura is an art director, and Maco Sánchez is a historian and cultural project manager. Food is the central axis of their work. With science and art, they are dedicated to experimenting, researching, and generating knowledge about the relationship between humans, their eating habits, and the cultural environment in which cooking takes place. What interests them most in the history of this phenomenon is the constant evolution of the processes of blending culinary techniques and ingredients.



Citește mai mult

-10%

PRP: 123.69 Lei

!

Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.

111.32Lei

111.32Lei

123.69 Lei

Primești 111 puncte

Important icon msg

Primești puncte de fidelitate după fiecare comandă! 100 puncte de fidelitate reprezintă 1 leu. Folosește-le la viitoarele achiziții!

Livrare in 2-4 saptamani

Descrierea produsului

Laborde, Maité: -

Maité Laborde es chef y estilista de alimentos, Melinda Ridaura es directora de arte, y Maco Sánchez es historiadora y gestora de proyectos culturales. La comida es el eje central de su trabajo. Con ciencia y arte, se dedican a experimentar, investigar y generar conocimiento sobre la relación del ser humano, con su modo de alimentación y con el entorno cultural en el que se da la cocina. Lo que más les interesa en la historia de este fenómeno es la constante evolución de los procesos de mestizaje de técnicas e ingredientes culinarios.



Maité Laborde is a chef and food stylist, Melinda Ridaura is an art director, and Maco Sánchez is a historian and cultural project manager. Food is the central axis of their work. With science and art, they are dedicated to experimenting, researching, and generating knowledge about the relationship between humans, their eating habits, and the cultural environment in which cooking takes place. What interests them most in the history of this phenomenon is the constant evolution of the processes of blending culinary techniques and ingredients.



Citește mai mult

S-ar putea să-ți placă și

De același autor

Părerea ta e inspirație pentru comunitatea Libris!

Istoricul tău de navigare

Acum se comandă

Noi suntem despre cărți, și la fel este și

Newsletter-ul nostru.

Abonează-te la veștile literare și primești un cupon de -10% pentru viitoarea ta comandă!

*Reducerea aplicată prin cupon nu se cumulează, ci se aplică reducerea cea mai mare.

Mă abonez image one
Mă abonez image one
Accessibility Logo