Drumul catre libertatea financiara

Drumul catre libertatea financiara - Bodo Schafer
Rasfoieste

Drumul catre libertatea financiara

Drumul catre libertatea financiara / The Road to Financial Freedom de Bodo Schafer este in primul rand o carte de educatie financiara si in al doilea rand un ghid pentru a deveni milionar, sau, cel putin mai bogat decat esti in momentul de fata. Asta pentru ca ideea de baza pe care o sustine autorul in aceasta carte este faptul ca, oricine poate deveni bogat, cu conditia de a avea si de a pune in aplicare cateva notiuni elementare de educatie financiara. Asadar, te invit sa urmezi sfaturile autorului, transformandu-ti viata intr-o capodopera si facand bani, caci, potrivit lui Schafer "banii te fac fericit"!
 
Asta pentru ca:
Cand ai bani ii faci si pe altii fericiti donand;
Daca ai bani ai sentimentul ca esti protejat si in siguranta;
Banii fac posibil ca tu sa traiesti in libertate. Poti face ceea ce iti place sa faci, ceea ce iti reflecta talentele si este folositor pentru altii;
Cu bani poti incuraja abilitatile tale si pe cele ale altor oameni;
Te poti concentra la cele mai importante lucruri din viata;
Banii vor scoate la iveala ce e bun din tine si iti vor intari ideile;
Banii iti fac viata mai interesanta si mai bogata in varietate. Traiesti unde iti place si ii cunosti pe oamenii pe care iti doresti sa ii cunosti; Banii inseamna putere si cu ei ai mai multe posibilitati sa ai o influenta buna  si sa ii incurajezi pe altii;
Cand ai bani, poti sa te inconjori mai usor de oameni care nu se multumesc cu mai putin decat ar putea avea.”
 
Bodo Schafer este un autor si coach de origine germana care a dorit sa isi impartaseasca experienta proprie cu toti cei care intampina dificultati in a-si construi prosperitatea financiara. La 26 de ani, autorul cartii de fata, un bestseller vandut in sapte milioane de exemplare in toata lumea, era falit, iar datoriile lui se ridicau la 75.000 de marci. Dupa doar doi ani si jumatate, el castiga 100.000 de marci pe luna, pentru ca in scurt timp, sa faca deja primul sau milion. In momentul de fata, Schafer calatoreste prin toata lumea sustinand workshopuri despre stiinta de a face bani.
 
Cartea de fata incepe cu un test, pe care autorul iti recomanda sa il faci inainte de a merge mai departe. Testul este o analiza la rece a situatiei tale financiare. Mai mult ca sigur ca te vei simti si tu dezamagit de situatia ta financiara actuala si vei dori sa faci mai mult pentru a avea mai mult.
Oamenii care lucreaza toata ziua nu vor avea timp niciodata sa faca bani.
 
Bodo Schafer este de parere ca scolile din zilele noastre ar trebui sa ne invete lucruri mai practice in loc de povestile invechite despre William Cuceritorul care l-a invins pe Harold in batalia de la Hastings, in 1066. Din pacate, nici in scoala si nici acasa nu ne invata nimeni cum sa devenim bogati, in ciuda faptului ca, in foarte multi dintre noi exista aceasta dorinta.
Aceasta scena din spital m-a inspirat sa devin bogat si atunci am decis ca voi fi milionar pana la varsta de 30 de ani.
 
Schafer isi spune in carte propria poveste despre bogatie, care incepe in jurul varstei de sase ani. Atunci, ascultand persoanele defavorizate care veneau sa-l viziteze pe tatal sau (fost avocat) in spital si intelegand astfel destul de bine ce inseamna sa fii sarac, a hotarat sa devina bogat. Sa devina bogat fara sa faca prea mult efort pentru asta. Insa mai tarziu s-a dovedit ca lucrurile nu erau chiar atat de simple… 
Banii au doar importanta pe care le-o atribuim. Iar cand ai probleme financiare, devin mult prea importanti.
 
Inainte de a porni la drum, Schafer te atentioneaza ca "instrumentele"de care vei avea nevoie pentru a reusi sunt optimismul si increderea in sine, pentru ca:
O persoana fara incredere in sine nu face nimic, nu are nimic si nu este nimic.
 
Mama lui Schafer a devenit religioasa dupa moartea tatalui sau, fiind de parere ca "e mai usor pentru o camila sa intre prin urechea acului decat pentru un om bogat sa intre in imparatia lui Dumnezeu." Influentat de aceasta mentalitate, autorul isi dorea sa fie bun, dar in conceptia lui bun insemna totodata si sarac. Pe de alta parte, voia sa fie bogat, pentru ca dispretuia saracia. In final… a ales sa devina bogat. 
 
In cartea de fata Bodo Schafer iti raspunde la cateva intrebari cheie pentru a reusi si tu pe acest drum: 
- Ce ai face daca ai avea o cantitate nelimitata de timp si bani?
- Ce este cu adevarat important pentru tine? De ce este important?
- Ce vrei sa fii? Ce vrei sa faci? Ce vrei sa ai?
- Ai cunostintele, abilitatea si planul pentru a-ti atinge scopurile?
 
Cum devii bogat?
Care este fundatia pentru averea ta?
Cum imi largesc sfera de control?
 
Dupa ce iti raspunde la aceste intrebari Schafer te incurajeaza sa faci o schimbare in viata ta financiara, oferindu-ti instrumentele de care ai nevoie pentru a o initia la toate cele 5 niveluri:
Fapte;
Tehnici;
Dezvoltare personala;
Viziunea asupra lumii;
Perceptia de sine.
 
Autorul iti exemplifica de asemenea ce inseamna norocul in materie de finante printr-o replica a lui Frank Sinatra care a devenit celebru in toata America dupa ce a aparut intr-o seara la televizor. Intrebat de un reporter in legatura cu norocul incredibil pe care l-a avut de a deveni celebru atat de „usor”, Sinatra a raspuns: In primul rand nu am dormit toata noaptea; in al doilea rand, m-am pregatit zece ani pentru aceasta noapte. 
 
Asadar, Schafer crede ca norocul atunci cand vine vorba de bani inseamna:
Sa economisesti capital;
Sa recunosti oportunitatile;
Sa te hotarasti repede si sa profiti de oportunitati.
 
Viata este ca o companie cu comanda prin posta. Primesti exact ceea ce comanzi.
 
Tocmai de aceea este necesar sa iti definesti bogatia printr-o cifra concreta la care sa tintesti. Apoi trebuie sa iti notezi aceasta suma si sa o transpui in imagini, pentru ca subconstientul reactioneaza cel mai bine la imagini, nu la cuvinte si cifre. Schafer considera ca este foarte important sa vizualizezi inainte prin cifre concrete si imagini ceea ce vrei sa obtii, pentru a ajunge sa iti atingi scopul.
 
Autorul mai considera la fel de important pentru a-ti realiza scopul imbogatirii:
Sa ai un coach bun care isi va folosi experienta pentru a-ti incuraja talentele; autorul iti va oferi 17 sfaturi practice pe parcursul cartii pentru a-ti gasi un mentor si a lucra cu el.
Sa ai scopuri inalte, pe care le considera mai realiste decat pe cele modeste;
Sa fii dispus sa platesti pretul necesar in timp;
Sa uiti de propriile slabiciuni;
Sa iti asumi 100% responsabilitatea atat pentru greselile tale cat si pentru realizari.
 
Plecand de la premisa ca exista o diferenta intre ceea ce vrei si ceea ce crezi, autorul te invita sa completezi un chestionar pentru a te ajuta sa constientizezi ce simti cu adevarat in legatura cu banii, cum functioneaza subconstientul tau, cum s-a dezvoltat atitudinea ta fata de bani, daca convingerile tale individuale pot sustine realizarea scopurilor tale financiare, iar daca nu, te va invata sa le modifici in acest scop…
 
Situatiile in care ne aflam reprezinta convingerile noastre; Daca iti schimbi convingerile iti vei schimba viata.
 
Exercitiile menite sa iti schimbe atitudinea vizavi de bani sunt considerate de autor a fi cea mai importanta parte a acestei carti, deoarece:
Sa vrei sa devii bogat fara sa-ti cunosti sau sa-ti schimbi valorile si convingerile este ca si cum te-ai lupta cu morile de vant.
 
Asadar, dupa ce vei afla ce simti cu adevarat in legatura cu banii si dupa ce iti vei modifica convingerile astfel incat acestea sa te ajute in atingerea scopului tau, autorul iti ofera o serie de indrumari practice pentru realizarea primului milion. 
 
Sfaturile autorului se refera la:
Datorii: cum sa le gestionezi, cum sa le reduci, ce atitudine sa ai fata de datorii, care este cea mai mare intelepciune vizavi de datorii.
Cum sa-ti maresti venitul: 
Economii; 
Dobanda capitalizata: timpul, rata dobanzii si suma investita.
Intocmirea unui plan de protectie financiara pentru tine si afacerea ta pentru perioadele de criza. 
 
Bodo Schafer iti furnizeaza in continuare cateva principii cheie pentru a obtine profituri spectaculoase si pentru a-ti dezvolta inteligenta financiara, invatandu-te sa faci diferenta intre :
Investitie si speculatie;
Obligatii si investitii;
Cele trei tipuri de investitii;
Un investitor mediu si un capitalist de succes.
 
Pana la sfarsitul cartii vei afla cum sa te pregatesti pentru perioadele de criza, dar si cum sa iti calculezi pretul visurilor tale si sa alcatuiesti o strategie de investitii. Autorul te va incuraja totodata sa iti iei un angajament, acela de a face din libertatea financiara un scop in sine, pentru ca, este de parere Schafer:
Scopurile te fac mai constient de oportunitati;
Scopurile te ajuta sa vezi solutii;
Scopurile iti permit sa joci pentru a castiga;
Totul este important daca ai un scop.
 
Vei invata de asemenea ca frica este un sfetnic prost, ca greselile sunt bune si ca numai cel care nu face nimic nu face greseli, vei invata sa devii tot mai constient de oportunitati, vei invata la ce este bun un coach si cum sa ti-l alegi, si vei afla de asemenea ca poti „semana” bani. Dar mai presus de toate, cartea lui Bodo Schafer iti va schimba modul in care vei percepe banii si bogatia si te va convinge ca facand bani nu numai ca vei deveni tu insuti mai fericit si mai implinit, dar in acest mod vei reusi sa influentezi vietile multor oameni total lipsiti de posibilitati. In incheierea cartii, autorul iti lanseaza indemnul de a nu te rezuma doar la lecturarea cartii, incurajandu-te sa treci la actiune, in vederea realizarii bunastarii:
 
O lume mai buna nu va exista niciodata atata timp cat fiecare doar viseaza la asta. Numai daca incepi sa actionezi, atat cat iti permit posibilitatile, visurile tale vor deveni realitate. Nu e vorba doar sa incerci sau sa speri ca ceva se va intampla. E vorba de a-ti asuma responsabilitatile pentru talentele si oportunitatile tale de a-ti face visele sa se implineasca.

Sarcina noastra nu este sa visam o lume fara mocirle, ci sa ne asiguram ca acea lume devine o realitate. Avem nevoie de oameni cu integritate, indivizi care fac ceea ce spun si oameni care isi fac visurile sa se indeplineasca.
 
 
Daca ar fi sa ma gandesc la persoana pe care o respect cel mai mult pentru realizarile sale si pentru ceea ce face, aceasta persoana ar fi Bodo Schafer. Ofera oamenilor oportunitatea de a-si cladi propria bunastare si, de aceea, este considerat antrenorul financiar numarul unu al Europei. - Edgar K. Geoffroy, consultant de business, autor
 
Cu ajutorul cunostintelor obtinute de la Bodo Schafer am crescut vanzarile de zece ori transformandu-ma intr-un expert al lumii online. Datorez libertatea mea financiara unui singur om: antrenorului si prietenului meu, Bodo Schafer. - Prof. Dr. Oliver Pott, Internet-marketer
 
Atunci cand vine vorba de bani si finante, pe Bodo Schafer nu il numesc mentorul si antrenorul meu. Ceea ce m-a invatat el a devenit acum regula mea de aur... daca ignori principiile lui Bodo Schafer, doar vei visa la libertatea financiara. - Marc Galal, antrenor in vanzari
 
Bodo Schafer a creat un sistem functional care ma inspira. Trebuie sa spun ca ii sunt recunoscator pentru asta. Daca as fi avut acest sistem la inceputul carierei mele profesionale, probabil ca as fi fost mult mai bun in tot ceea ce fac. M-am intalnit de cateva ori cu Bodo Schafer si de fiecare data am simtit ca omul acesta e campionul chestiunilor financiare. - Prof. Dr. Jorg Knoblauch, consultant business, autor
 
Atunci cand ne aflam intr-o criza majora, l-am contactat pe Bodo Schafer pentru a fi antrenorul nostru personal. Datorita cunostintelor lui, strategiilor si recomandarilor, eu si familia mea am reusit sa scapam de datorii in mai putin de trei ani, iar in urmatorii trei am atins statutul de milionari. - Jurgen Holler, antrenor motivational
 
Dupa ce am suferit un accident m-am trezit intr-un scaun rulant si asistat social. Astazi imi traiesc libertatea financiara. Fara Bodo Schafer nu m-as afla unde sunt acum. - Boris Grundl, expert de top leadership
 
Citeste mai mult

-20%

PRP: 49.00 Lei

!

Acesta este Pretul Recomandat de Producator. Pretul de vanzare al produsului este afisat mai jos.

39.20Lei

39.20Lei

49.00 Lei

Primesti 39 puncte

Important icon msg

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!

In stoc

Descrierea produsului

Drumul catre libertatea financiara / The Road to Financial Freedom de Bodo Schafer este in primul rand o carte de educatie financiara si in al doilea rand un ghid pentru a deveni milionar, sau, cel putin mai bogat decat esti in momentul de fata. Asta pentru ca ideea de baza pe care o sustine autorul in aceasta carte este faptul ca, oricine poate deveni bogat, cu conditia de a avea si de a pune in aplicare cateva notiuni elementare de educatie financiara. Asadar, te invit sa urmezi sfaturile autorului, transformandu-ti viata intr-o capodopera si facand bani, caci, potrivit lui Schafer "banii te fac fericit"!
 
Asta pentru ca:
Cand ai bani ii faci si pe altii fericiti donand;
Daca ai bani ai sentimentul ca esti protejat si in siguranta;
Banii fac posibil ca tu sa traiesti in libertate. Poti face ceea ce iti place sa faci, ceea ce iti reflecta talentele si este folositor pentru altii;
Cu bani poti incuraja abilitatile tale si pe cele ale altor oameni;
Te poti concentra la cele mai importante lucruri din viata;
Banii vor scoate la iveala ce e bun din tine si iti vor intari ideile;
Banii iti fac viata mai interesanta si mai bogata in varietate. Traiesti unde iti place si ii cunosti pe oamenii pe care iti doresti sa ii cunosti; Banii inseamna putere si cu ei ai mai multe posibilitati sa ai o influenta buna  si sa ii incurajezi pe altii;
Cand ai bani, poti sa te inconjori mai usor de oameni care nu se multumesc cu mai putin decat ar putea avea.”
 
Bodo Schafer este un autor si coach de origine germana care a dorit sa isi impartaseasca experienta proprie cu toti cei care intampina dificultati in a-si construi prosperitatea financiara. La 26 de ani, autorul cartii de fata, un bestseller vandut in sapte milioane de exemplare in toata lumea, era falit, iar datoriile lui se ridicau la 75.000 de marci. Dupa doar doi ani si jumatate, el castiga 100.000 de marci pe luna, pentru ca in scurt timp, sa faca deja primul sau milion. In momentul de fata, Schafer calatoreste prin toata lumea sustinand workshopuri despre stiinta de a face bani.
 
Cartea de fata incepe cu un test, pe care autorul iti recomanda sa il faci inainte de a merge mai departe. Testul este o analiza la rece a situatiei tale financiare. Mai mult ca sigur ca te vei simti si tu dezamagit de situatia ta financiara actuala si vei dori sa faci mai mult pentru a avea mai mult.
Oamenii care lucreaza toata ziua nu vor avea timp niciodata sa faca bani.
 
Bodo Schafer este de parere ca scolile din zilele noastre ar trebui sa ne invete lucruri mai practice in loc de povestile invechite despre William Cuceritorul care l-a invins pe Harold in batalia de la Hastings, in 1066. Din pacate, nici in scoala si nici acasa nu ne invata nimeni cum sa devenim bogati, in ciuda faptului ca, in foarte multi dintre noi exista aceasta dorinta.
Aceasta scena din spital m-a inspirat sa devin bogat si atunci am decis ca voi fi milionar pana la varsta de 30 de ani.
 
Schafer isi spune in carte propria poveste despre bogatie, care incepe in jurul varstei de sase ani. Atunci, ascultand persoanele defavorizate care veneau sa-l viziteze pe tatal sau (fost avocat) in spital si intelegand astfel destul de bine ce inseamna sa fii sarac, a hotarat sa devina bogat. Sa devina bogat fara sa faca prea mult efort pentru asta. Insa mai tarziu s-a dovedit ca lucrurile nu erau chiar atat de simple… 
Banii au doar importanta pe care le-o atribuim. Iar cand ai probleme financiare, devin mult prea importanti.
 
Inainte de a porni la drum, Schafer te atentioneaza ca "instrumentele"de care vei avea nevoie pentru a reusi sunt optimismul si increderea in sine, pentru ca:
O persoana fara incredere in sine nu face nimic, nu are nimic si nu este nimic.
 
Mama lui Schafer a devenit religioasa dupa moartea tatalui sau, fiind de parere ca "e mai usor pentru o camila sa intre prin urechea acului decat pentru un om bogat sa intre in imparatia lui Dumnezeu." Influentat de aceasta mentalitate, autorul isi dorea sa fie bun, dar in conceptia lui bun insemna totodata si sarac. Pe de alta parte, voia sa fie bogat, pentru ca dispretuia saracia. In final… a ales sa devina bogat. 
 
In cartea de fata Bodo Schafer iti raspunde la cateva intrebari cheie pentru a reusi si tu pe acest drum: 
- Ce ai face daca ai avea o cantitate nelimitata de timp si bani?
- Ce este cu adevarat important pentru tine? De ce este important?
- Ce vrei sa fii? Ce vrei sa faci? Ce vrei sa ai?
- Ai cunostintele, abilitatea si planul pentru a-ti atinge scopurile?
 
Cum devii bogat?
Care este fundatia pentru averea ta?
Cum imi largesc sfera de control?
 
Dupa ce iti raspunde la aceste intrebari Schafer te incurajeaza sa faci o schimbare in viata ta financiara, oferindu-ti instrumentele de care ai nevoie pentru a o initia la toate cele 5 niveluri:
Fapte;
Tehnici;
Dezvoltare personala;
Viziunea asupra lumii;
Perceptia de sine.
 
Autorul iti exemplifica de asemenea ce inseamna norocul in materie de finante printr-o replica a lui Frank Sinatra care a devenit celebru in toata America dupa ce a aparut intr-o seara la televizor. Intrebat de un reporter in legatura cu norocul incredibil pe care l-a avut de a deveni celebru atat de „usor”, Sinatra a raspuns: In primul rand nu am dormit toata noaptea; in al doilea rand, m-am pregatit zece ani pentru aceasta noapte. 
 
Asadar, Schafer crede ca norocul atunci cand vine vorba de bani inseamna:
Sa economisesti capital;
Sa recunosti oportunitatile;
Sa te hotarasti repede si sa profiti de oportunitati.
 
Viata este ca o companie cu comanda prin posta. Primesti exact ceea ce comanzi.
 
Tocmai de aceea este necesar sa iti definesti bogatia printr-o cifra concreta la care sa tintesti. Apoi trebuie sa iti notezi aceasta suma si sa o transpui in imagini, pentru ca subconstientul reactioneaza cel mai bine la imagini, nu la cuvinte si cifre. Schafer considera ca este foarte important sa vizualizezi inainte prin cifre concrete si imagini ceea ce vrei sa obtii, pentru a ajunge sa iti atingi scopul.
 
Autorul mai considera la fel de important pentru a-ti realiza scopul imbogatirii:
Sa ai un coach bun care isi va folosi experienta pentru a-ti incuraja talentele; autorul iti va oferi 17 sfaturi practice pe parcursul cartii pentru a-ti gasi un mentor si a lucra cu el.
Sa ai scopuri inalte, pe care le considera mai realiste decat pe cele modeste;
Sa fii dispus sa platesti pretul necesar in timp;
Sa uiti de propriile slabiciuni;
Sa iti asumi 100% responsabilitatea atat pentru greselile tale cat si pentru realizari.
 
Plecand de la premisa ca exista o diferenta intre ceea ce vrei si ceea ce crezi, autorul te invita sa completezi un chestionar pentru a te ajuta sa constientizezi ce simti cu adevarat in legatura cu banii, cum functioneaza subconstientul tau, cum s-a dezvoltat atitudinea ta fata de bani, daca convingerile tale individuale pot sustine realizarea scopurilor tale financiare, iar daca nu, te va invata sa le modifici in acest scop…
 
Situatiile in care ne aflam reprezinta convingerile noastre; Daca iti schimbi convingerile iti vei schimba viata.
 
Exercitiile menite sa iti schimbe atitudinea vizavi de bani sunt considerate de autor a fi cea mai importanta parte a acestei carti, deoarece:
Sa vrei sa devii bogat fara sa-ti cunosti sau sa-ti schimbi valorile si convingerile este ca si cum te-ai lupta cu morile de vant.
 
Asadar, dupa ce vei afla ce simti cu adevarat in legatura cu banii si dupa ce iti vei modifica convingerile astfel incat acestea sa te ajute in atingerea scopului tau, autorul iti ofera o serie de indrumari practice pentru realizarea primului milion. 
 
Sfaturile autorului se refera la:
Datorii: cum sa le gestionezi, cum sa le reduci, ce atitudine sa ai fata de datorii, care este cea mai mare intelepciune vizavi de datorii.
Cum sa-ti maresti venitul: 
Economii; 
Dobanda capitalizata: timpul, rata dobanzii si suma investita.
Intocmirea unui plan de protectie financiara pentru tine si afacerea ta pentru perioadele de criza. 
 
Bodo Schafer iti furnizeaza in continuare cateva principii cheie pentru a obtine profituri spectaculoase si pentru a-ti dezvolta inteligenta financiara, invatandu-te sa faci diferenta intre :
Investitie si speculatie;
Obligatii si investitii;
Cele trei tipuri de investitii;
Un investitor mediu si un capitalist de succes.
 
Pana la sfarsitul cartii vei afla cum sa te pregatesti pentru perioadele de criza, dar si cum sa iti calculezi pretul visurilor tale si sa alcatuiesti o strategie de investitii. Autorul te va incuraja totodata sa iti iei un angajament, acela de a face din libertatea financiara un scop in sine, pentru ca, este de parere Schafer:
Scopurile te fac mai constient de oportunitati;
Scopurile te ajuta sa vezi solutii;
Scopurile iti permit sa joci pentru a castiga;
Totul este important daca ai un scop.
 
Vei invata de asemenea ca frica este un sfetnic prost, ca greselile sunt bune si ca numai cel care nu face nimic nu face greseli, vei invata sa devii tot mai constient de oportunitati, vei invata la ce este bun un coach si cum sa ti-l alegi, si vei afla de asemenea ca poti „semana” bani. Dar mai presus de toate, cartea lui Bodo Schafer iti va schimba modul in care vei percepe banii si bogatia si te va convinge ca facand bani nu numai ca vei deveni tu insuti mai fericit si mai implinit, dar in acest mod vei reusi sa influentezi vietile multor oameni total lipsiti de posibilitati. In incheierea cartii, autorul iti lanseaza indemnul de a nu te rezuma doar la lecturarea cartii, incurajandu-te sa treci la actiune, in vederea realizarii bunastarii:
 
O lume mai buna nu va exista niciodata atata timp cat fiecare doar viseaza la asta. Numai daca incepi sa actionezi, atat cat iti permit posibilitatile, visurile tale vor deveni realitate. Nu e vorba doar sa incerci sau sa speri ca ceva se va intampla. E vorba de a-ti asuma responsabilitatile pentru talentele si oportunitatile tale de a-ti face visele sa se implineasca.

Sarcina noastra nu este sa visam o lume fara mocirle, ci sa ne asiguram ca acea lume devine o realitate. Avem nevoie de oameni cu integritate, indivizi care fac ceea ce spun si oameni care isi fac visurile sa se indeplineasca.
 
 
Daca ar fi sa ma gandesc la persoana pe care o respect cel mai mult pentru realizarile sale si pentru ceea ce face, aceasta persoana ar fi Bodo Schafer. Ofera oamenilor oportunitatea de a-si cladi propria bunastare si, de aceea, este considerat antrenorul financiar numarul unu al Europei. - Edgar K. Geoffroy, consultant de business, autor
 
Cu ajutorul cunostintelor obtinute de la Bodo Schafer am crescut vanzarile de zece ori transformandu-ma intr-un expert al lumii online. Datorez libertatea mea financiara unui singur om: antrenorului si prietenului meu, Bodo Schafer. - Prof. Dr. Oliver Pott, Internet-marketer
 
Atunci cand vine vorba de bani si finante, pe Bodo Schafer nu il numesc mentorul si antrenorul meu. Ceea ce m-a invatat el a devenit acum regula mea de aur... daca ignori principiile lui Bodo Schafer, doar vei visa la libertatea financiara. - Marc Galal, antrenor in vanzari
 
Bodo Schafer a creat un sistem functional care ma inspira. Trebuie sa spun ca ii sunt recunoscator pentru asta. Daca as fi avut acest sistem la inceputul carierei mele profesionale, probabil ca as fi fost mult mai bun in tot ceea ce fac. M-am intalnit de cateva ori cu Bodo Schafer si de fiecare data am simtit ca omul acesta e campionul chestiunilor financiare. - Prof. Dr. Jorg Knoblauch, consultant business, autor
 
Atunci cand ne aflam intr-o criza majora, l-am contactat pe Bodo Schafer pentru a fi antrenorul nostru personal. Datorita cunostintelor lui, strategiilor si recomandarilor, eu si familia mea am reusit sa scapam de datorii in mai putin de trei ani, iar in urmatorii trei am atins statutul de milionari. - Jurgen Holler, antrenor motivational
 
Dupa ce am suferit un accident m-am trezit intr-un scaun rulant si asistat social. Astazi imi traiesc libertatea financiara. Fara Bodo Schafer nu m-as afla unde sunt acum. - Boris Grundl, expert de top leadership
 
Citeste mai mult

Detaliile produsului

De pe acelasi raft

Rating general al produsului

5 stele
1
4 stele
1
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0

Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!

Review-uri

Cititorul a71c4e 29/02/2024 14:53
green icon awesome check Achizitie verificata
O lectura ușoară ce pune bazele mindsetului pentru obținerea independentei financiare, explicate pe întelesul tuturor.
Arata mai mult
  • Like review icon 0
  • Add comments
Chirita Crina-Iuliana 21/06/2023 11:59
green icon awesome check Achizitie verificata
O carte foarte buna, interesanta si practica. Lectura este placuta si utila. Cartea continw sfaturi si idei bune de aplicat. O recomand cu caldura !
Arata mai mult
  • Like review icon 0
  • Add comments

2 din 2 de rezultate

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one