headerdesktop corintwktrgr26apr24

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

headermobile corintwktrgr26apr24

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

-50% -30% la Corint si Leda

siii TRANSPORT GRATUIT

la TOATE comenzile peste 50 lei!

Profita acum!

eBook 100 de retete pentru noi, diabeticii

De (autor): Dan Popa , Dan Popa, Luiza Popa , Luiza Popa

0
(0 review-uri)
eBook 100 de retete pentru noi, diabeticii - Dan Popa, Luiza Popa

eBook 100 de retete pentru noi, diabeticii

De (autor): Dan Popa , Dan Popa, Luiza Popa , Luiza Popa

0
(0 review-uri)
Cartea de fata este scrisa de un proaspat diagnosticat cu diabet si sotia lui. Niciunul dintre noi nu are studii de specialitate in nutritionism sau medicina. Principiul de selectie a retetelor a fost folosirea de ingrediente sarace in carbohidrati, colesterol, sodiu si eliminarea, pe cat posibil, a prajirii in ulei. Multe dintre retetele selectate initial au suferit modificari fie prin inlocuirea alimentelor bogate in carbohidrati, prezente in cantitati mari, cu alte alimente sarace in carbohidrati, fie prin micsorarea consistenta a gramajelor lor si completarea cu alte alimente ''prietenoase'' cu diabeticii. Aceste retete sunt doar un punct de plecare pentru dumneavoastra. Puteti crea propriile retete consultand tabelele nutritionale ale specialistilor in domeniu si folosind alimente preferate cu aport scazut de carbohidrati. Restrictiile legate de alimentele ce trebuie consumate cu precautie probabil ca va vor ingreuna demersul, insa veti reusi in timp sa va creati retete delicioase personalizate. Nu uitati ca de fiecare data cand creati o reteta noua sa cantariti alimentele si sa calculati aportul nutritional per portie. Si nu in ultimul rand, fixati un meniu zilnic care sa nu depaseasca acea cantitate maxima de carbohidrati, colesterol si sodiu recomandata de medicul dumneavoastra. A scrie o carte de retete pentru diabetici a venit nu ca un moft, ci ca o necesitate: nu gaseam pe piata nicio lucrare pe aceasta tema. Aparusera vreo doua sau trei, dar se epuizasera. Mai intai am cautat sa aflu cati carbohidrati are fiecare aliment. Aveti la finalul cartii tabelul cu rezultatele acestui demers. Apoi, Luiza a inceput sa-mi gateasca mancaruri in baza unor calcule, asa incat sa nu depasesc cele 180 de grame de carbohidrati la care aveam dreptul zilnic. Aceasta carte este povestea culinara a catorva saptamani din viata mea. Fiecare dintre retetele de aici este facuta in casa, gustata de mine si recomandata neconditionat. Va invit la o degustare ca intre noi, diabeticii. Pofta mare si... Jos glicemia!
Citeste mai mult

23.16Lei

23.16Lei

Primesti 23 puncte

Important icon msg

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!

Disponibil

Descrierea produsului

Cartea de fata este scrisa de un proaspat diagnosticat cu diabet si sotia lui. Niciunul dintre noi nu are studii de specialitate in nutritionism sau medicina. Principiul de selectie a retetelor a fost folosirea de ingrediente sarace in carbohidrati, colesterol, sodiu si eliminarea, pe cat posibil, a prajirii in ulei. Multe dintre retetele selectate initial au suferit modificari fie prin inlocuirea alimentelor bogate in carbohidrati, prezente in cantitati mari, cu alte alimente sarace in carbohidrati, fie prin micsorarea consistenta a gramajelor lor si completarea cu alte alimente ''prietenoase'' cu diabeticii. Aceste retete sunt doar un punct de plecare pentru dumneavoastra. Puteti crea propriile retete consultand tabelele nutritionale ale specialistilor in domeniu si folosind alimente preferate cu aport scazut de carbohidrati. Restrictiile legate de alimentele ce trebuie consumate cu precautie probabil ca va vor ingreuna demersul, insa veti reusi in timp sa va creati retete delicioase personalizate. Nu uitati ca de fiecare data cand creati o reteta noua sa cantariti alimentele si sa calculati aportul nutritional per portie. Si nu in ultimul rand, fixati un meniu zilnic care sa nu depaseasca acea cantitate maxima de carbohidrati, colesterol si sodiu recomandata de medicul dumneavoastra. A scrie o carte de retete pentru diabetici a venit nu ca un moft, ci ca o necesitate: nu gaseam pe piata nicio lucrare pe aceasta tema. Aparusera vreo doua sau trei, dar se epuizasera. Mai intai am cautat sa aflu cati carbohidrati are fiecare aliment. Aveti la finalul cartii tabelul cu rezultatele acestui demers. Apoi, Luiza a inceput sa-mi gateasca mancaruri in baza unor calcule, asa incat sa nu depasesc cele 180 de grame de carbohidrati la care aveam dreptul zilnic. Aceasta carte este povestea culinara a catorva saptamani din viata mea. Fiecare dintre retetele de aici este facuta in casa, gustata de mine si recomandata neconditionat. Va invit la o degustare ca intre noi, diabeticii. Pofta mare si... Jos glicemia!
Citeste mai mult

Detaliile produsului

De pe acelasi raft

De acelasi autor

Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!

Acum se comanda

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one