Countdown header img desk

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Countdown header img  mob

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Everyday Chef: Simple Recipes for Family and Friends

De (autor): Jeremy Sewall

Everyday Chef: Simple Recipes for Family and Friends - Jeremy Sewall

Everyday Chef: Simple Recipes for Family and Friends

De (autor): Jeremy Sewall

The acclaimed Boston chef Jeremy Sewall's restaurants, including the multi-location Row 34, have received national praise from Saveur, Bon Appetit, GQ, and more. He is the author of the James Beard-nominated Rizzoli cookbook The New England Kitchen and The Row 34 Cookbook. Erin Byers Murray is a journalist specializing in food and wine and is the author of the award-winning Shucked. Food photographer and cookbook author Michael Harlan Turkell's work has appeared in numerous cookbooks and publications, including his own, Acid Trip: Travels in the World of Vinegar.
Citește mai mult

-20%

transport gratuit

PRP: 248.00 Lei

!

Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.

198.40Lei

198.40Lei

248.00 Lei

Primești 198 puncte

Important icon msg

Primești puncte de fidelitate după fiecare comandă! 100 puncte de fidelitate reprezintă 1 leu. Folosește-le la viitoarele achiziții!

Livrare in 2-4 saptamani

Plasează rapid comanda

Important icon msg

Poți comanda acest produs introducând numărul tău de telefon. În cel mai scurt timp vei fi apelat de un operator Libris pentru preluarea datelor necesare.

Completează mai jos numărul tău de telefon

Descrierea produsului

The acclaimed Boston chef Jeremy Sewall's restaurants, including the multi-location Row 34, have received national praise from Saveur, Bon Appetit, GQ, and more. He is the author of the James Beard-nominated Rizzoli cookbook The New England Kitchen and The Row 34 Cookbook. Erin Byers Murray is a journalist specializing in food and wine and is the author of the award-winning Shucked. Food photographer and cookbook author Michael Harlan Turkell's work has appeared in numerous cookbooks and publications, including his own, Acid Trip: Travels in the World of Vinegar.
Citește mai mult

S-ar putea să-ți placă și

De același autor

Părerea ta e inspirație pentru comunitatea Libris!

Istoricul tău de navigare

Acum se comandă

Noi suntem despre cărți, și la fel este și

Newsletter-ul nostru.

Abonează-te la veștile literare și primești un cupon de -10% pentru viitoarea ta comandă!

*Reducerea aplicată prin cupon nu se cumulează, ci se aplică reducerea cea mai mare.

Mă abonez image one
Mă abonez image one
Accessibility Logo