headerdesktop mosnick18noi25

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

headermobile mosnick18noi25

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

CUPON activ: LIB20RANDURI

Aplica-l in comanda »

Fermented Vegetables Guide: How To Ferment Vegetables Successfully: Health Benefits Of Fermented Vegetables

De (autor): Filiberto Haurin

Fermented Vegetables Guide: How To Ferment Vegetables Successfully: Health Benefits Of Fermented Vegetables - Filiberto Haurin

Fermented Vegetables Guide: How To Ferment Vegetables Successfully: Health Benefits Of Fermented Vegetables

De (autor): Filiberto Haurin


Fermented vegetables begin with lacto-fermentation, a method of food preservation that also enhances the nutrient content of the food. The action of the bacteria makes the minerals in cultured foods more readily available to the body. The bacteria also produce vitamins and enzymes that are beneficial for digestion.

Here's what you will discover:
- Types Of Fermented Foods
- Easy Steps to Make Fermented Vegetables at Home
- What is Lacto-Fermentation
- Getting Started - Equipment
- Choosing Your Fermentation Vessels
- Covering and Weighting Methods
- Preparing Your Vegetables for Fermentation
- Tips for Delicious Fermented Vegetables
- Substitutions in Fermentation Recipes
- Fermented Food Options and Recipe Ideas
- Health Benefits of Fermented Vegetables

Citește mai mult

-10%

PRP: 69.67 Lei

!

Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.

62.70Lei

62.70Lei

69.67 Lei

Primești 62 puncte

Important icon msg

Primești puncte de fidelitate după fiecare comandă! 100 puncte de fidelitate reprezintă 1 leu. Folosește-le la viitoarele achiziții!

Livrare in 2-4 saptamani

Plasează rapid comanda

Important icon msg

Poți comanda acest produs introducând numărul tău de telefon. În cel mai scurt timp vei fi apelat de un operator Libris pentru preluarea datelor necesare.

Completează mai jos numărul tău de telefon

Descrierea produsului


Fermented vegetables begin with lacto-fermentation, a method of food preservation that also enhances the nutrient content of the food. The action of the bacteria makes the minerals in cultured foods more readily available to the body. The bacteria also produce vitamins and enzymes that are beneficial for digestion.

Here's what you will discover:
- Types Of Fermented Foods
- Easy Steps to Make Fermented Vegetables at Home
- What is Lacto-Fermentation
- Getting Started - Equipment
- Choosing Your Fermentation Vessels
- Covering and Weighting Methods
- Preparing Your Vegetables for Fermentation
- Tips for Delicious Fermented Vegetables
- Substitutions in Fermentation Recipes
- Fermented Food Options and Recipe Ideas
- Health Benefits of Fermented Vegetables

Citește mai mult

S-ar putea să-ți placă și

De același autor

Părerea ta e inspirație pentru comunitatea Libris!

Istoricul tău de navigare

Acum se comandă

Noi suntem despre cărți, și la fel este și

Newsletter-ul nostru.

Abonează-te la veștile literare și primești un cupon de -10% pentru viitoarea ta comandă!

*Reducerea aplicată prin cupon nu se cumulează, ci se aplică reducerea cea mai mare.

Mă abonez image one
Mă abonez image one
Accessibility Logo

Salut! Te pot ajuta?

X