Countdown header img desk

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Countdown header img  mob

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

💙English Books cu -20% -35%💙

Idei de cadouri

pentru tine și cei dragi!🎁✨

Hai la răsfoit >

Garnituri

Garnituri - Academia Barilla
Rasfoieste

Garnituri

Academia Barilla este o miscare la nivel mondial care si-a propus sa protejeze, sa dezvolte si sa promoveze cultura si autentica bucatarie regionala a Italiei. Pornind de la conceptul „Food as Culture”, Academia Barilla ofera o imagine panoramica a Italiei, gratie unei metode exclusive care include: un centru culinar de ultima ora in Parma, Italia; programe turistice pentru iubitorii artei culinare si cursuri practice de gatit; cea mai mare biblioteca gastronomica italiana din lume si o colectie istorica de meniuri; un portofoliu de produse alimentare artizanale de prima calitate; programe de atestare culinara la nivel mondial; servicii corporative pentru clienti si programe de training; activitati de team building; o mare varietate de carti de bucate italienesti.
 
Inca de la inceputurile ei, bucataria italiana a fost indragostita de legume si verdeturi. Este o veche si lunga poveste de iubire, nu doar o pasiune trecatoare. In cadrul unei mese in stil italian, legumele sunt utilizate nu numai in prepararea diverselor feluri din meniu, dar si ca protagoniste ale garniturilor care insotesc felul principal de mancare, bazat de carne sau peste. Legumele pot fi savurate crude sau gatite: fierte in aburi, inabusite, sotate, gratinate, marinate, prajite, preparate ca trifolati (taiate in felii subtiri si sotate cu usturoi, ulei de masline si patrunjel) sau fripte pe gratar.

Pentru acest volum, Academia Barilla a selectat 40 dintre cele mai bune retete de garnituri din traditia culinara italiana. Ele se remarca printr-o bogatie de culori, texturi si arome; un deosebit respect pentru calitatea exceptionala a ingredientelor de baza; simplitatea prepararii care creeaza prin ea insasi eleganta; si, mai presus de orice, placerea impartasita cu ceilalti.
Citește mai mult

37.00Lei

37.00Lei

Primești 37 puncte

Important icon msg

Primești puncte de fidelitate după fiecare comandă! 100 puncte de fidelitate reprezintă 1 leu. Folosește-le la viitoarele achiziții!

In stoc

Livrare

Comandă până la 14:00:

Estimare livrare joi, 4 decembrie

Important icon msg

Acest termen de livrare este estimativ. În cazul perioadelor aglomerate pot apărea întârzieri.

Livrarea produselor din stoc se realizează în decursul a 24-48 de ore (zile lucrătoare) de la plasarea comenzii.

Livrarea cărților în engleză aflate în stocul furnizorilor noștri se realizează în intervalul de 2-4 săptămâni, afișat în pagina de produs. Toate comenzile care conțin un titlu din această categorie vor fi livrate la termenul cel mai îndelungat. În cazul în care dorești împărțirea comenzii, te rugăm să ne contactezi pentru a-ți comunica toate condițiile. Poți găsi aceste informații și în secțiunea Termeni și Condiții.

Plasează rapid comanda

Important icon msg

Poți comanda acest produs introducând numărul tău de telefon. În cel mai scurt timp vei fi apelat de un operator Libris pentru preluarea datelor necesare.

Completează mai jos numărul tău de telefon

Descrierea produsului

Academia Barilla este o miscare la nivel mondial care si-a propus sa protejeze, sa dezvolte si sa promoveze cultura si autentica bucatarie regionala a Italiei. Pornind de la conceptul „Food as Culture”, Academia Barilla ofera o imagine panoramica a Italiei, gratie unei metode exclusive care include: un centru culinar de ultima ora in Parma, Italia; programe turistice pentru iubitorii artei culinare si cursuri practice de gatit; cea mai mare biblioteca gastronomica italiana din lume si o colectie istorica de meniuri; un portofoliu de produse alimentare artizanale de prima calitate; programe de atestare culinara la nivel mondial; servicii corporative pentru clienti si programe de training; activitati de team building; o mare varietate de carti de bucate italienesti.
 
Inca de la inceputurile ei, bucataria italiana a fost indragostita de legume si verdeturi. Este o veche si lunga poveste de iubire, nu doar o pasiune trecatoare. In cadrul unei mese in stil italian, legumele sunt utilizate nu numai in prepararea diverselor feluri din meniu, dar si ca protagoniste ale garniturilor care insotesc felul principal de mancare, bazat de carne sau peste. Legumele pot fi savurate crude sau gatite: fierte in aburi, inabusite, sotate, gratinate, marinate, prajite, preparate ca trifolati (taiate in felii subtiri si sotate cu usturoi, ulei de masline si patrunjel) sau fripte pe gratar.

Pentru acest volum, Academia Barilla a selectat 40 dintre cele mai bune retete de garnituri din traditia culinara italiana. Ele se remarca printr-o bogatie de culori, texturi si arome; un deosebit respect pentru calitatea exceptionala a ingredientelor de baza; simplitatea prepararii care creeaza prin ea insasi eleganta; si, mai presus de orice, placerea impartasita cu ceilalti.
Citește mai mult

S-ar putea să-ți placă și

De același autor

Rating general al produsului

5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0

Părerea ta e inspirație pentru comunitatea Libris!

Review-uri

MarianaLupan2008 11/11/2020 22:37
Îmi place foarte mult aceasta colecție. Îmi place ca fiecare carte are o anumita tema, iar când ai nevoie de o rețetă dintr-un anumit domeniu, o găsești foarte ușor. Recomand aceste cărți!
Arată mai mult
  • Like review icon 0
  • Add comments

1 din 1 de rezultate

Istoricul tău de navigare

Acum se comandă

Noi suntem despre cărți, și la fel este și

Newsletter-ul nostru.

Abonează-te la veștile literare și primești un cupon de -10% pentru viitoarea ta comandă!

*Reducerea aplicată prin cupon nu se cumulează, ci se aplică reducerea cea mai mare.

Mă abonez image one
Mă abonez image one
Accessibility Logo

Salut! Te pot ajuta?

X