Home Charcuterie: How to Make Your Own Bacon, Sausages, Salami and Other Cured Meats
De (autor): Paul Thomas

Home Charcuterie: How to Make Your Own Bacon, Sausages, Salami and Other Cured Meats
De (autor): Paul Thomas
Thomas, Paul: - Paul Thomas is a Professor of Fine Art at UNSW Art and Design. He is the Director of the Studio for Transdisciplinary Art Research (STAR) and is the instigator the Transdisciplinary Imaging Conference series 2010-2018.
-10%
PRP: 136.00 Lei

Acesta este Pretul Recomandat de Producator. Pretul de vanzare al produsului este afisat mai jos.
122.40Lei
122.40Lei
136.00 LeiPrimesti 122 puncte

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!
Livrare in 2-4 saptamani
X
Pentru a putea comanda rapid este nevoie sa introduceti numarul dvs de telefon in formatul 0xxxxxxxxx (10 cifre).Un operator Libris.ro va suna si va cere telefonic restul datelor necesare.
Descrierea produsului
Thomas, Paul: - Paul Thomas is a Professor of Fine Art at UNSW Art and Design. He is the Director of the Studio for Transdisciplinary Art Research (STAR) and is the instigator the Transdisciplinary Imaging Conference series 2010-2018.
Detaliile produsului
S-ar putea sa-ti placa si
De acelasi autor
Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!