headerdesktop mosnick18noi25

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

headermobile mosnick18noi25

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

CUPON activ: LIB20RANDURI

Aplica-l in comanda »

In the Charcuterie: The Fatted Calf's Guide to Making Sausage, Salumi, Pates, Roasts, Confits, and Other Meaty Goods

De (autor): Taylor Boetticher

In the Charcuterie: The Fatted Calf's Guide to Making Sausage, Salumi, Pates, Roasts, Confits, and Other Meaty Goods - Taylor Boetticher

In the Charcuterie: The Fatted Calf's Guide to Making Sausage, Salumi, Pates, Roasts, Confits, and Other Meaty Goods

De (autor): Taylor Boetticher

TAYLOR BOETTICHER and TOPONIA MILLER are the co-owners and co-founders of the Fatted Calf Charcuterie, which opened in 2003 and now has shops in Napa and San Francisco, a stall in the San Francisco Ferry Plaza Farmers' Market, and a mail-order store. The couple has been featured in The New York Times, Food & Wine, and Saveur, where the Fatted Calf was included in the editors' annual list of their 100 favorite food items and trends. Visit www.fattedcalf.com.
Citește mai mult

-10%

transport gratuit

PRP: 248.00 Lei

!

Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.

223.20Lei

223.20Lei

248.00 Lei

Primești 223 puncte

Important icon msg

Primești puncte de fidelitate după fiecare comandă! 100 puncte de fidelitate reprezintă 1 leu. Folosește-le la viitoarele achiziții!

Livrare in 2-4 saptamani

Plasează rapid comanda

Important icon msg

Poți comanda acest produs introducând numărul tău de telefon. În cel mai scurt timp vei fi apelat de un operator Libris pentru preluarea datelor necesare.

Completează mai jos numărul tău de telefon

Descrierea produsului

TAYLOR BOETTICHER and TOPONIA MILLER are the co-owners and co-founders of the Fatted Calf Charcuterie, which opened in 2003 and now has shops in Napa and San Francisco, a stall in the San Francisco Ferry Plaza Farmers' Market, and a mail-order store. The couple has been featured in The New York Times, Food & Wine, and Saveur, where the Fatted Calf was included in the editors' annual list of their 100 favorite food items and trends. Visit www.fattedcalf.com.
Citește mai mult

S-ar putea să-ți placă și

De același autor

Părerea ta e inspirație pentru comunitatea Libris!

Istoricul tău de navigare

Acum se comandă

Noi suntem despre cărți, și la fel este și

Newsletter-ul nostru.

Abonează-te la veștile literare și primești un cupon de -10% pentru viitoarea ta comandă!

*Reducerea aplicată prin cupon nu se cumulează, ci se aplică reducerea cea mai mare.

Mă abonez image one
Mă abonez image one
Accessibility Logo

Salut! Te pot ajuta?

X