Note-by-Note Cooking
De (autor): Herve This
The visionary food chemist surveys a vast new world of flavor.
-10%
transport gratuit
PRP: 154.13 Lei

Acesta este Pretul Recomandat de Producator. Pretul de vanzare al produsului este afisat mai jos.
138.72Lei
138.72Lei
154.13 LeiPrimesti 138 puncte

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!
Livrare in 2-4 saptamani
X
Pentru a putea comanda rapid este nevoie sa introduceti numarul dvs de telefon in formatul 0xxxxxxxxx (10 cifre).Un operator Libris.ro va suna si va cere telefonic restul datelor necesare.
Descrierea produsului
The visionary food chemist surveys a vast new world of flavor.
Detaliile produsului
- Categoria: Miscellaneous
- Autor: Herve This
- Editura: COLUMBIA UNIVERSITY PRESS
- An aparitie: 2014
- Editie: Hardback
- Format: 163 x 205 x 23
- Nr. pagini: 272
- Serie: Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History
- Limba: English
- Cod: BRT9780231164863
S-ar putea sa-ti placa si
De acelasi autor
Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!