headerdesktop pastitarg15apr24

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

headermobile pastitarg15apr24

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

Targul Cadourilor de Pasti

-86%, -30%, -50%, -79%

TRANSPORT GRATUIT la peste 75 lei

Comanda acum!

Oamenii sunt idioti si o pot dovedi!

De (autor): Larry Winget

0
(0 review-uri)
Oamenii sunt idioti si o pot dovedi! - Larry Winget
Rasfoieste

Oamenii sunt idioti si o pot dovedi!

De (autor): Larry Winget

0
(0 review-uri)
Oamenii sunt … si o pot dovedi! Cele 10 modalitati prin care te sabotezi singur si cum le poti depasi

Oamenii sunt … si o pot dovedi! Cele 10 modalitati prin care te sabotezi singur si cum le poti depasi / People Are… and I Can Prove It!: The 10 Ways You Are Sabotaging Yourself and How You Can Overcome Them de Larry Winget este o carte excelenta de dezvoltare personala pentru toti cei care nu mai vor sa rateze oportunitati in viata. Este o carte despre succes si caile pe care trebuie sa le urmezi pentru a-l atinge si in acelasi timp este o carte scrisa intr-un stil agresiv si abraziv care va reusi mai mult ca sigur sa te scoata din dulcea ta zona de confort. 
 
Fii sincer cu tine insuti, recunoaste ca autorul are dreptate fie si numai in legatura cu un singur aspect din viata ta si ai toate sansele sa iti fie mai bine in viitor! Mai ales ca, volumul de fata nu te ajuta doar sa te cunosti mai bine, dar iti ofera si posibile solutii si mini-planuri de actiune pentru problemele cu care te confrunti.
 
Larry Winget (n.1952) este scriitor, orator motivational si personalitate media. Originar din Muskogee, Oklahoma (SUA), Larry Winget a fost supranumit pentru capacitatea lui de a spune lucrurilor pe nume „Pitbull-ul dezvoltarii personale”. El insusi s-a autointitulat „Singurul orator iritant din lume” constient fiind de faptul ca adevarul poate fi uneori incomod. Este unul dintre cei mai importanti oratori de business din America, a vorbit la peste 400 din companiile din topul Fortune 500, iar printre temele sale favorite se numara succesul, leadershipul, vanzarile si finantele personale. 
 
Printre cele mai de succes carti ale sale se numara bestsellerurile New York Times si Wall Street Journal: Shut Up, Stop Whining, & Get A Life / Termina cu vaicareala si fa ceva cu viata ta; Your Kids Are Your Own Fault: A Guide For Raising Responsible, Productive Adults / Ai copii? Esti responsabil sa ii transformi in adulti valorosi, prosperi si fericiti, Grow a Pair: How to Stop Being a Victim and Take Back Your Life, Your Business, and Your Sanity / Fii coios: Cum sa nu mai fii o victima si sa-ti recuperezi viata, afacerea si echilibrul.
 
Ideea cartii i-a venit autorului in timp ce acorda un interviu la radio despre noua lui carte, Youʼre Broke Because You Want to Be (Esti falit pentru ca asa vrei sa fii). Intrebat fiind de unul dintre ascultatorii care au intrat in direct in timpul emisiunii daca este de parere ca oamenii sunt idioti, raspunsul autorului a venit prompt: Eu nu cred ca oamenii sunt idioti. Stiu ca sunt idioti si o pot dovedi.
 
Prin urmare, aceasta carte este despre noi si despre slabiciunile noastre, despre lucrurile si alegerile prostesti pe care le facem in viata, dar si despre cum am putea proceda pe viitor pentru a nu mai rata o multime de oportunitati. Cu alte cuvinte, dupa cum insusi autorul spune, cartea aceasta este:
un pic despre afaceri; un pic de dezvoltare personala; un pic despre finante; un pic de parenting; un pic despre relatii; un pic despre sanatate si bunastare; cateva tutoriale temeinice, ceva distractie, plus o doza enorma de atitudine si bun simt!
 
Cartea este scrisa intr-o maniera interactiva, autorul impulsionandu-te prin intermediul fiselor de lucru incluse sa te gandesti si sa-ti notezi motivele pentru care viata ta de pana acum nu este asa cum ti-ai fi dorit. 
 
Iata mai jos insa cu ce te vei putea delecta in fiecare dintre cele 7 capitole ale cartii:
 
SECTIUNEA INTAI - FACTORUL IDIOT
 
Capitolul UNU: ai spus ca poti dovedi; atunci, dovedeste!
Copiii tai sunt vina ta. Tu esti exemplul lor. Daca ei sunt grasi, e vina ta. Daca ei sunt lenesi, e vina ta. Daca nu invata, e vina ta. Tu ai controlul asupra lor. Ei iti apartin si sunt responsabilitatea ta totala. Tu esti adultul, iar ei sunt copiii. Tu esti liderul, si managerul, si seful. Pastreaza aceasta ierarhie in minte. Trebuie sa le oferi un exemplu pe care sa il urmeze. Iata un indiciu pentru data viitoare cand te intrebi de ce copiii tai sunt asa cum sunt: Uita-te in oglinda. Copiii tai reflecta comportamentul pe care l-ai avut in fata lor si l-ai considerat acceptabil. Copilul tau esti tu in miniatura.
 
In acest prim capitol al cartii, autorul isi sustine afirmatia „oamenii sunt idioti” cu o serie de argumente solide ce tin de obiceiurile noastre alimentare nesanatoase, de modul cum ne crestem copiii, de modul in care ne cheltuim banii, de modul cum facem afaceri sau de modul cum ne comportam in viata de zi cu zi in general. 
 
Larry Winget nu se fereste sa recunoasca faptul ca el insusi se considera un idiot uneori, dar sustine ca situatiile de viata prin care a trecut de-a lungul timpului l-au ajutat sa isi inteleaga greselile si sa ajunga la concluzia ca experienta lui de viata le poate fi de folos altor oameni, pentru a nu face aceleasi greseli pe care le-a facut el. Despre ce este vorba mai exact? Vei afla din acest prim capitol interesant, in care vei descoperi niste statistici frapante.
 
Capitolul DOI - de ce sunt oamenii idioti sau Zece modalitati prin care oamenii isi saboteaza succesul
Succesul este un proces de eliminare. Trebuie sa elimini acele comportamente care nu aduc succesul, ca sa faci loc comportamentelor care-l aduc. Ca sa faci asta, trebuie sa identifici lucrurile care te impiedica sa ai succes.
 
Winget considera ca exista trei motive principale din cauza carora oamenii nu ajung sa cunoasca succesul in viata. Acestea sunt: 1. oamenii sunt prosti, 2. oamenii sunt lenesi, 3. oamenilor nu le pasa. Restul motivelor pentru care viata noastra nu ajunge sa fie de cele mai multe ori asa cum ne-am dori noi sa fie le vei descoperi descrise pe larg in acest capitol savuros…
 
Tema practica pe care o vei avea de rezolvat in acest capitol este sa iti creezi un plan de viata tinand cont de cateva indicii pe care ti le da autorul. Rezolva tema si viata ta va capata o noua perspectiva!
 
Capitolul TREI: Cum sa nu mai fiu un idiot?
Esti disperat sa ai succes adevarat in viata? Ai o dorinta arzatoare sa fii mai fericit, sa ai mai mult succes si sa fii mai prosper? Daca asa stau lucrurile, timpul necesar pentru a citi cateva carti, a merge la cateva cursuri, a asculta cateva inregistrari si a urmari cateva filme nu va parea un sacrificiu prea mare pentru o viata mai buna.
 
Potrivit autorului ai nevoie de doar trei lucruri pentru a nu mai fi idiot: recunoastere, educatie si aplicare. Larry Winget te va ghida in acest capitol cum sa le obtii pe fiecare dintre ele. 
 
SECTIUNEA A DOUA – FIXATIILE IDIOATE
 
Capitolul PATRU - Ia masuri in vederea succesului
Cand o dai in bara, e important sa nu te complaci in nefericirea ta prea multa vreme. Linge-ti ranile, dar treci peste situatie cat mai repede. Trebuie sa mergi mai departe. Conceptul acesta este la fel de important si cand vine vorba de reusite. Nu te complace nici in succes. Sunt numerosi oameni care au parte de o reusita, dupa care se culca pe lauri (pe spate) si isi sarbatoresc prea mult succesul. Cel mai bun moment sa incepi un nou proiect este atunci cand esti entuziasmat de victoria ultimului tau proiect.
 
Toata lumea se confrunta la un moment dat cu probleme ce tin de bani, de relatii, de educatia copiilor, de job, etc. Asadar, daca intampini probleme in aceste aspecte ale vietii tale si nu numai, stai linistit, nu esti singurul. Autorul iti va vorbi aici despre aspectele vietii in care majoritatea oamenilor se confrunta cu probleme si iti va oferi si cateva solutii demne de luat in seama. 
 
Capitolul CINCI - liste de masuri in vederea succesului
E greu de crezut ca exista cineva care nu stie, cel putin teoretic, cum se atinge succesul. Multi dintre noi stim, sau macar avem idee ce ar trebui sa facem in acest sens, dar nu facem nimic pentru ca ne lasam distrasi de lucruri superficiale. Asadar, povestile si listele din acest capitol, nu au neaparat un rol informativ, ci mai degraba motivational. 
 
Autorul iti va oferi aici liste detaliate de actiuni pe care sa le intreprinzi pentru a avea o viata de succes, mai precis pentru:
A-ti asuma responsabilitatea;
A realiza mai multe lucruri in viata;
A-ti indeplini obiectivele;
A fi mai destept;
A intretine o conversatie de calitate;
A-ti gestiona mai bine timpul;
A-ti rezolva mai usor problemele;
A comunica mai bine;
A fi mai fericit si a te bucura mai mult de viata;
A fi o persoana mai buna;
A gestiona mai bine stresul;
A fi mai sanatos;
A slabi;
A avea o casnicie mai buna;
A-ti gasi un partener de viata;
A fi un parinte mai bun;
A te descurca mai bine cu ticalosii;
A fi un prieten mai bun si a-ti face prieteni mai buni;
A scapa de oamenii prosti;
A-ti gestiona mai bine banii si afacerile;
A fi un angajat mai bun, a nu fi pacalit, a te imbraca mai frumos si chiar a calatori mai bine cu avionul.
 
Asadar, citeste listele, afla sau aminteste-ti ce ai de facut si apoi, treci la treaba!
 
SECTIUNEA A TREIA - IDIOTII: ULTIMELE CAPITOLE
 
Capitolul SASE - e simplu sa ramai un idiot!
Acesta reprezinta un motiv esential pentru care oamenii nu au succes. Succesul nu este prea dificil de obtinut. Daca ar fi mai dificil de obtinut, oamenii l-ar dori mai mult. Cat timp pare greu de obtinut, avem de-a face cu o minciuna perpetuata de cei lipsiti de succes.
 
Autorul te motiveaza sa te ambitionezi mai mult pentru a obtine succesul pe care POTI sa il obtii. Citeste acest capitol si nu mai gasi scuze pentru a nu avea succes!
 
Capitolul SAPTE – Ce parere ai?
In ultimul capitol al cartii autorul iti lanseaza invitatia de a o evalua si de a te gandi o clipa cu ce ai ramas in urma acestei lecturi, pentru ca:
Obiectivul cartii mele a fost ca tu sa ramai cu o lectie buna desprinsa de aici. Cu un lucru important care sa iti dea posibilitatea sa inchizi cartea si sa spui: „Asta este! Trebuie sa fac asta chiar astazi.
 
Daca vei gandi asta imediat dupa ce vei fi terminat de citit cartea, inseamna ca autorul si-a atins obiectivul. Iar daca ulterior vei face schimbarea la care te-ai gandit in viata ta, inseamna ca timpul petrecut citind aceasta carte nu a fost deloc un timp pierdut, ci dimpotriva, a fost un timp investit in tine si ca investitia incepe deja sa dea roade…
Citeste mai mult

-20%

PRP: 39.00 Lei

!

Acesta este Pretul Recomandat de Producator. Pretul de vanzare al produsului este afisat mai jos.

31.20Lei

31.20Lei

39.00 Lei

Primesti 31 puncte

Important icon msg

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!

In stoc

Descrierea produsului

Oamenii sunt … si o pot dovedi! Cele 10 modalitati prin care te sabotezi singur si cum le poti depasi

Oamenii sunt … si o pot dovedi! Cele 10 modalitati prin care te sabotezi singur si cum le poti depasi / People Are… and I Can Prove It!: The 10 Ways You Are Sabotaging Yourself and How You Can Overcome Them de Larry Winget este o carte excelenta de dezvoltare personala pentru toti cei care nu mai vor sa rateze oportunitati in viata. Este o carte despre succes si caile pe care trebuie sa le urmezi pentru a-l atinge si in acelasi timp este o carte scrisa intr-un stil agresiv si abraziv care va reusi mai mult ca sigur sa te scoata din dulcea ta zona de confort. 
 
Fii sincer cu tine insuti, recunoaste ca autorul are dreptate fie si numai in legatura cu un singur aspect din viata ta si ai toate sansele sa iti fie mai bine in viitor! Mai ales ca, volumul de fata nu te ajuta doar sa te cunosti mai bine, dar iti ofera si posibile solutii si mini-planuri de actiune pentru problemele cu care te confrunti.
 
Larry Winget (n.1952) este scriitor, orator motivational si personalitate media. Originar din Muskogee, Oklahoma (SUA), Larry Winget a fost supranumit pentru capacitatea lui de a spune lucrurilor pe nume „Pitbull-ul dezvoltarii personale”. El insusi s-a autointitulat „Singurul orator iritant din lume” constient fiind de faptul ca adevarul poate fi uneori incomod. Este unul dintre cei mai importanti oratori de business din America, a vorbit la peste 400 din companiile din topul Fortune 500, iar printre temele sale favorite se numara succesul, leadershipul, vanzarile si finantele personale. 
 
Printre cele mai de succes carti ale sale se numara bestsellerurile New York Times si Wall Street Journal: Shut Up, Stop Whining, & Get A Life / Termina cu vaicareala si fa ceva cu viata ta; Your Kids Are Your Own Fault: A Guide For Raising Responsible, Productive Adults / Ai copii? Esti responsabil sa ii transformi in adulti valorosi, prosperi si fericiti, Grow a Pair: How to Stop Being a Victim and Take Back Your Life, Your Business, and Your Sanity / Fii coios: Cum sa nu mai fii o victima si sa-ti recuperezi viata, afacerea si echilibrul.
 
Ideea cartii i-a venit autorului in timp ce acorda un interviu la radio despre noua lui carte, Youʼre Broke Because You Want to Be (Esti falit pentru ca asa vrei sa fii). Intrebat fiind de unul dintre ascultatorii care au intrat in direct in timpul emisiunii daca este de parere ca oamenii sunt idioti, raspunsul autorului a venit prompt: Eu nu cred ca oamenii sunt idioti. Stiu ca sunt idioti si o pot dovedi.
 
Prin urmare, aceasta carte este despre noi si despre slabiciunile noastre, despre lucrurile si alegerile prostesti pe care le facem in viata, dar si despre cum am putea proceda pe viitor pentru a nu mai rata o multime de oportunitati. Cu alte cuvinte, dupa cum insusi autorul spune, cartea aceasta este:
un pic despre afaceri; un pic de dezvoltare personala; un pic despre finante; un pic de parenting; un pic despre relatii; un pic despre sanatate si bunastare; cateva tutoriale temeinice, ceva distractie, plus o doza enorma de atitudine si bun simt!
 
Cartea este scrisa intr-o maniera interactiva, autorul impulsionandu-te prin intermediul fiselor de lucru incluse sa te gandesti si sa-ti notezi motivele pentru care viata ta de pana acum nu este asa cum ti-ai fi dorit. 
 
Iata mai jos insa cu ce te vei putea delecta in fiecare dintre cele 7 capitole ale cartii:
 
SECTIUNEA INTAI - FACTORUL IDIOT
 
Capitolul UNU: ai spus ca poti dovedi; atunci, dovedeste!
Copiii tai sunt vina ta. Tu esti exemplul lor. Daca ei sunt grasi, e vina ta. Daca ei sunt lenesi, e vina ta. Daca nu invata, e vina ta. Tu ai controlul asupra lor. Ei iti apartin si sunt responsabilitatea ta totala. Tu esti adultul, iar ei sunt copiii. Tu esti liderul, si managerul, si seful. Pastreaza aceasta ierarhie in minte. Trebuie sa le oferi un exemplu pe care sa il urmeze. Iata un indiciu pentru data viitoare cand te intrebi de ce copiii tai sunt asa cum sunt: Uita-te in oglinda. Copiii tai reflecta comportamentul pe care l-ai avut in fata lor si l-ai considerat acceptabil. Copilul tau esti tu in miniatura.
 
In acest prim capitol al cartii, autorul isi sustine afirmatia „oamenii sunt idioti” cu o serie de argumente solide ce tin de obiceiurile noastre alimentare nesanatoase, de modul cum ne crestem copiii, de modul in care ne cheltuim banii, de modul cum facem afaceri sau de modul cum ne comportam in viata de zi cu zi in general. 
 
Larry Winget nu se fereste sa recunoasca faptul ca el insusi se considera un idiot uneori, dar sustine ca situatiile de viata prin care a trecut de-a lungul timpului l-au ajutat sa isi inteleaga greselile si sa ajunga la concluzia ca experienta lui de viata le poate fi de folos altor oameni, pentru a nu face aceleasi greseli pe care le-a facut el. Despre ce este vorba mai exact? Vei afla din acest prim capitol interesant, in care vei descoperi niste statistici frapante.
 
Capitolul DOI - de ce sunt oamenii idioti sau Zece modalitati prin care oamenii isi saboteaza succesul
Succesul este un proces de eliminare. Trebuie sa elimini acele comportamente care nu aduc succesul, ca sa faci loc comportamentelor care-l aduc. Ca sa faci asta, trebuie sa identifici lucrurile care te impiedica sa ai succes.
 
Winget considera ca exista trei motive principale din cauza carora oamenii nu ajung sa cunoasca succesul in viata. Acestea sunt: 1. oamenii sunt prosti, 2. oamenii sunt lenesi, 3. oamenilor nu le pasa. Restul motivelor pentru care viata noastra nu ajunge sa fie de cele mai multe ori asa cum ne-am dori noi sa fie le vei descoperi descrise pe larg in acest capitol savuros…
 
Tema practica pe care o vei avea de rezolvat in acest capitol este sa iti creezi un plan de viata tinand cont de cateva indicii pe care ti le da autorul. Rezolva tema si viata ta va capata o noua perspectiva!
 
Capitolul TREI: Cum sa nu mai fiu un idiot?
Esti disperat sa ai succes adevarat in viata? Ai o dorinta arzatoare sa fii mai fericit, sa ai mai mult succes si sa fii mai prosper? Daca asa stau lucrurile, timpul necesar pentru a citi cateva carti, a merge la cateva cursuri, a asculta cateva inregistrari si a urmari cateva filme nu va parea un sacrificiu prea mare pentru o viata mai buna.
 
Potrivit autorului ai nevoie de doar trei lucruri pentru a nu mai fi idiot: recunoastere, educatie si aplicare. Larry Winget te va ghida in acest capitol cum sa le obtii pe fiecare dintre ele. 
 
SECTIUNEA A DOUA – FIXATIILE IDIOATE
 
Capitolul PATRU - Ia masuri in vederea succesului
Cand o dai in bara, e important sa nu te complaci in nefericirea ta prea multa vreme. Linge-ti ranile, dar treci peste situatie cat mai repede. Trebuie sa mergi mai departe. Conceptul acesta este la fel de important si cand vine vorba de reusite. Nu te complace nici in succes. Sunt numerosi oameni care au parte de o reusita, dupa care se culca pe lauri (pe spate) si isi sarbatoresc prea mult succesul. Cel mai bun moment sa incepi un nou proiect este atunci cand esti entuziasmat de victoria ultimului tau proiect.
 
Toata lumea se confrunta la un moment dat cu probleme ce tin de bani, de relatii, de educatia copiilor, de job, etc. Asadar, daca intampini probleme in aceste aspecte ale vietii tale si nu numai, stai linistit, nu esti singurul. Autorul iti va vorbi aici despre aspectele vietii in care majoritatea oamenilor se confrunta cu probleme si iti va oferi si cateva solutii demne de luat in seama. 
 
Capitolul CINCI - liste de masuri in vederea succesului
E greu de crezut ca exista cineva care nu stie, cel putin teoretic, cum se atinge succesul. Multi dintre noi stim, sau macar avem idee ce ar trebui sa facem in acest sens, dar nu facem nimic pentru ca ne lasam distrasi de lucruri superficiale. Asadar, povestile si listele din acest capitol, nu au neaparat un rol informativ, ci mai degraba motivational. 
 
Autorul iti va oferi aici liste detaliate de actiuni pe care sa le intreprinzi pentru a avea o viata de succes, mai precis pentru:
A-ti asuma responsabilitatea;
A realiza mai multe lucruri in viata;
A-ti indeplini obiectivele;
A fi mai destept;
A intretine o conversatie de calitate;
A-ti gestiona mai bine timpul;
A-ti rezolva mai usor problemele;
A comunica mai bine;
A fi mai fericit si a te bucura mai mult de viata;
A fi o persoana mai buna;
A gestiona mai bine stresul;
A fi mai sanatos;
A slabi;
A avea o casnicie mai buna;
A-ti gasi un partener de viata;
A fi un parinte mai bun;
A te descurca mai bine cu ticalosii;
A fi un prieten mai bun si a-ti face prieteni mai buni;
A scapa de oamenii prosti;
A-ti gestiona mai bine banii si afacerile;
A fi un angajat mai bun, a nu fi pacalit, a te imbraca mai frumos si chiar a calatori mai bine cu avionul.
 
Asadar, citeste listele, afla sau aminteste-ti ce ai de facut si apoi, treci la treaba!
 
SECTIUNEA A TREIA - IDIOTII: ULTIMELE CAPITOLE
 
Capitolul SASE - e simplu sa ramai un idiot!
Acesta reprezinta un motiv esential pentru care oamenii nu au succes. Succesul nu este prea dificil de obtinut. Daca ar fi mai dificil de obtinut, oamenii l-ar dori mai mult. Cat timp pare greu de obtinut, avem de-a face cu o minciuna perpetuata de cei lipsiti de succes.
 
Autorul te motiveaza sa te ambitionezi mai mult pentru a obtine succesul pe care POTI sa il obtii. Citeste acest capitol si nu mai gasi scuze pentru a nu avea succes!
 
Capitolul SAPTE – Ce parere ai?
In ultimul capitol al cartii autorul iti lanseaza invitatia de a o evalua si de a te gandi o clipa cu ce ai ramas in urma acestei lecturi, pentru ca:
Obiectivul cartii mele a fost ca tu sa ramai cu o lectie buna desprinsa de aici. Cu un lucru important care sa iti dea posibilitatea sa inchizi cartea si sa spui: „Asta este! Trebuie sa fac asta chiar astazi.
 
Daca vei gandi asta imediat dupa ce vei fi terminat de citit cartea, inseamna ca autorul si-a atins obiectivul. Iar daca ulterior vei face schimbarea la care te-ai gandit in viata ta, inseamna ca timpul petrecut citind aceasta carte nu a fost deloc un timp pierdut, ci dimpotriva, a fost un timp investit in tine si ca investitia incepe deja sa dea roade…
Citeste mai mult

Detaliile produsului

De pe acelasi raft

De acelasi autor

Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!

Acum se comanda

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one