headerdesktop ziuacartii23apr24

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

headermobile ziuacartii23apr24

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

CARTE CADOU la

toate comenzile peste 50 lei!

Alege-ti preferatele si

bucura-te de cadou.

Pachet 10 carti

De (autor): Hanna Lee

0
(0 review-uri)
  • Pachet 10 carti - Hanna Lee
  • Pachet 10 carti - Hanna Lee
  • Pachet 10 carti - Hanna Lee
  • Pachet 10 carti - Hanna Lee
  • Pachet 10 carti - Hanna Lee
  • Pachet 10 carti - Hanna Lee
  • Pachet 10 carti - Hanna Lee
  • Pachet 10 carti - Hanna Lee
Rasfoieste

Pachet 10 carti

De (autor): Hanna Lee

0
(0 review-uri)
Pachetul Hanna Lee contine cele 10 romane semnate Hanna Lee:

Lady S si bodyguardul, volumul 1 din seria Billionaires (272 pagini)
Ducesa Ana Sofia Maria Catalina de Calabria este o femeie independenta care uraste sa fie controlata, motiv pentru care „printesa" a lasat cu ani in urma viata rece si plina de reguli de la castel, pentru a deveni femeia puternica de azi. Dar, din cauza unor pericole care ameninta Familia Regala, este nevoita sa petreaca urmatoarea perioada de timp alaturi de un bodyguard, extrem de atragator si cu o privire foarte... fierbinte, care doreste de la ea ceva ce Sofia nu stie daca poate sa ii ofere: controlul total in pat. Nicholas are o misiune si viitorul lui depinde de acest job foarte bine platit. Dar Sofia se joaca cu focul, iar el nu stie cat se mai poate abtine sa nu o lege si sa o faca femeia lui. Doi oameni ghidati de control. Va fi capabil unul dintre ei sa renunte in favoarea celuilalt?
 
Lady D si hitman-ul, volumul 2 din seria Billionaires (192 pagini)
Colin este unul dintre cei mai buni asasini platiti, iar noua lui tinta este o femeie corupta si foarte periculoasa. Singura persoana care il poate conduce la indeplinirea contractului, este o frumoasa si apetisanta asistenta, care, inca de la prima lor intalnire, il intreaba daca el este barbatul care ii va oferi primul ei orgasm. Colin nu poate sa reziste provocarii, asa ca cei doi sunt prinsi intr-un joc extrem de pasional, care ii face sa ignore alte responsabilitati si, mai ales, sa uite cine sunt si ce cauta in acel hotel.  Cel de-al doilea volum Billionaires, aduce in prim–plan povestea erotica a doi oameni care descopera ca secretele fiecaruia sunt mortal de periculoase.
 
Lady A si profesorul, volumul 3 din seria Billionaires (208 pagini)
Al treilea volum Billionaires o aduce in prim–plan pe Amber, cea care a plecat de jos, in timp, devenind proprietara unui lat de restaurante foarte renumite. Pentru a-si proteja fiica de scandalul urat in care fostul ei sot este implicat, Amber decide sa se intoarca in orasul natal, alaturi de Mina, pentru a avea parte de putina liniste. Dar cata liniste poate sa aiba cand descopera ca o sa locuiasca vizavi de prima ei iubire? Baiatul rau din adolescenta care, acum, pe cat este de sexy, pe atat de mult se pare ca o uraste, fara ca ea sa stie motivul acestui comportament urat. Vor reusi ei sa rezolve problemele trecutului pentru a construi un viitor mai frumos impreuna? Si ce vor face cand prezentul intervine intre ei?
 
Lady C si strainul, volumul 4 din seria Billionaires (192 pagini)
Cel de-al patrulea volum prezinta povestea lui Cate, o femeie puternica, bogata si sexy, dar cu o latura perversa si, cateodata, prea aventuroasa. Nu crede in dragose, decat in sex. Uraste publicitatea si foarte putine persoane stiu adevarata ei identitate. Dar, cand este prinsa intr-o situatie stanjenitoare si e nevoita sa se dea drept prostituata, trebuie sa faca orice pentru a-si apara imaginea publica, inclusiv, sa petreaca cateva zile in compania unui barbat foarte atragator, care o va face sa priveasca intr-un alt mod aceasta aventura si, poate, chiar sa spere ca este inceputul unei povesti de dragoste. Ben este un barbat care poate avea orice femeie, dar prostituata din fata lui pare ceva mai mult si, intrigat de comportamentul ei, ii face o propunere care le poate schimba viata. Dar ce se intampla cand minciuna devine mai mare si mai periculoasa decat adevarul?
 
Lady T si fermierul, volumul 5 din seria Billionaires (240 pagini)
Romanul cu numarul cinci este despre romantica Tara, frumoasa actrita care mereu a visat ca isi va gasi alesul inimii, mai ales acum, cand cele patru prietene ale ei, surorile de sufet, sunt alaturi de cate un barbat minunat. Dar dragostea mai are de asteptat, cand se trezeste prinsa intr-un scandal urat, care o obliga sa se refugieze la o ferma din Texas, unde isi ascunde identitatea si intreg aspectul, sub cele mai urate haine si machiaje. Mike se sperie de creatura care va locui in casa lui in perioada urmatoare, dar, inca din prima zi, isi da seama ca este ceva deosbit la ea si, fara sa realizeze, se simte tot mai atras de aceasta urata. Curiozitatea a omorat pisica, dar ce se va intampla cu Mike?
 
Ducele S si jurnalista, volumul 6 din seria Billionaires (304 pagini)
Cartea bonus a povestilor Billionaires il prezinta inca din primul capitol pe Ducele Santiago Juan de Calabria si latura ascunsa a acestuia. Preferintele lui de a domina, jocurile, elementele BDSM preferate de acest barbat puternic si arogant, reprezinta doar distractii, insa nimic nu este la fel de important ca pozitia pe care el o are in Familia Regala, pusa acum in pericol de vecina apetisanta care i-a creat probleme, cum nu ar fi crezut vreodata. Decis sa isi recapete pozitia la Curte, cat mai repede, stie ca cea mai potrivita persoana langa care o poate face este chiar fiinta frumoasa cu corp subtire. Asa ca ii propune o intelegere care le poate aduce multe avantaje. Ariana il uraste din prima clipa, oricat de sexy este acest barbat, dar, pentru a nu pierde sansa vietii ei la cariera de vis, trebuie sa joace cel mai periculos rol in piesa regizata de Santiago. Cum ramane cu dorinta ducelui de a o pedepsi pe frumoasa Ariana?

Alegerea potrivita (224 pagini)
Cum evadezi din cotidianul de zi cu zi? O aventura! Unde? Intr-un oras strain! Cu cine? Cu una dintre cele mai bune prietene. Dar ce se intampla cand in aceasta reteta magica se strecoara si un anumit barbat ce va condimenta mai mult calatoria? Seoul, orasul tuturor posibilitatilor ii ofera Anei un refugiu pentru a evada din monotonia pe care sotul ei i-o ofera de fiecare data. Insa toate planurile i se prabusesc atunci cand il intalneste pe tanarul afacerist, Lee Hae Joon. Barbat cu simtul responsabilitatii si iubitor, Lee o face pe Ana sa experimenteze tot ce n-a trait cu sotul ei. E interzis sa simti ca traiesti?

Intentii indecente (192 pagini)
Dezamagit si ranit in dragoste, gandul lui Bogdan este indreptat catre un singur cuvant, razbunare. Cu o atitudine impunatoare si un aer seducator, acesta este increzator in puterile sale si are in plan sa seduca toate femeile maritate, dovedind astfel ca ele sunt foarte usuratice. Si cine ar fi prima victima care sa-i cada in planul sau marsav, dar totusi foarte bine calculat? Alexandra, colega lui de serviciu. Victima a dramei traite de acesta, ea va experimenta pe propria piele placerile interzise, formand alaturi de el cifra intoarsa a pasiunii. 
 
Planul ascuns al destinului (128 pagini)
Si-a uitat trecutul atunci cand EL nu i-a mai vorbit o buna perioada de timp. De atunci, cei doi au mers pe un drum paralel, pana la un moment dat. Diana, o personalitate romantica si sensibila, a trecut peste toate obstacole vietii, insa mai putin peste moartea tatalui sau. Starile de voma, intrebarile la care nu gaseste raspunsuri si presupusa sa relatie, o fac sa fie extrem de confuza. Vlad nu-i ofera decat cateva clipe din timpul sau, iar Victor, prietenul din copilarie, se reintoarce pentru a o ajuta in secret. Prinsa intre prezent si trecut, aceasta incearca sa gaseasca o solutie pentru viitorul ei. Cine va fi biletul ei de scapare?

Jocul (112 pagini)
Dintr-o simpla discutie care a degenerat in ceva mai mult decat credeau, jocul lor discret si pervers a evoluat peste asteptari, iar ei s-au pierdut… unul in celalalt. Cu o cariera de invidiat, Lara impreuna cu prietenii sai isi dezvolta o afacere care va avea succes pe plan indelungat. Cu toate acestea, ea nu crede in puterea dragostei. Asta pana cand Andrew, prietenul la care nu se astepta, ii propune un joc camuflat plin de seductie si condimentat cu propuneri indecente si unice. Toate acestea pentru a o face sa-si piarda controlul absolut pe care ea sustine mereu ca-l detine. Incapatanati din fire, fiecare dintre concurenti vor incerca prin diferite mijloace sa castige provocarea si a-si arata triumful fata de victima. Insa tot ce vor reusi sa faca va fi sa se amageasca reciproc. Sase zile dureaza provocarea in care se vor aventura cei doi, la fiecare douazeci si patru de ore isi vor schimba pozitiile. El stapanul ei, ea sclava lui. Pana intr-un punct in care unul dintre ei va ceda. Oare cine va fi?
Citeste mai mult

transport gratuit

390.00Lei

390.00Lei

Primesti 390 puncte

Important icon msg

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!

Indisponibil

Plaseaza rapid comanda

Important icon msg

Completeaza mai jos numarul tau de telefon

Poti comanda acest produs introducand numarul tau de telefon. Vei fi apelat de un operator Libris.ro in cele mai scurt timp pentru prealuarea datelor necesare.

Descrierea produsului

Pachetul Hanna Lee contine cele 10 romane semnate Hanna Lee:

Lady S si bodyguardul, volumul 1 din seria Billionaires (272 pagini)
Ducesa Ana Sofia Maria Catalina de Calabria este o femeie independenta care uraste sa fie controlata, motiv pentru care „printesa" a lasat cu ani in urma viata rece si plina de reguli de la castel, pentru a deveni femeia puternica de azi. Dar, din cauza unor pericole care ameninta Familia Regala, este nevoita sa petreaca urmatoarea perioada de timp alaturi de un bodyguard, extrem de atragator si cu o privire foarte... fierbinte, care doreste de la ea ceva ce Sofia nu stie daca poate sa ii ofere: controlul total in pat. Nicholas are o misiune si viitorul lui depinde de acest job foarte bine platit. Dar Sofia se joaca cu focul, iar el nu stie cat se mai poate abtine sa nu o lege si sa o faca femeia lui. Doi oameni ghidati de control. Va fi capabil unul dintre ei sa renunte in favoarea celuilalt?
 
Lady D si hitman-ul, volumul 2 din seria Billionaires (192 pagini)
Colin este unul dintre cei mai buni asasini platiti, iar noua lui tinta este o femeie corupta si foarte periculoasa. Singura persoana care il poate conduce la indeplinirea contractului, este o frumoasa si apetisanta asistenta, care, inca de la prima lor intalnire, il intreaba daca el este barbatul care ii va oferi primul ei orgasm. Colin nu poate sa reziste provocarii, asa ca cei doi sunt prinsi intr-un joc extrem de pasional, care ii face sa ignore alte responsabilitati si, mai ales, sa uite cine sunt si ce cauta in acel hotel.  Cel de-al doilea volum Billionaires, aduce in prim–plan povestea erotica a doi oameni care descopera ca secretele fiecaruia sunt mortal de periculoase.
 
Lady A si profesorul, volumul 3 din seria Billionaires (208 pagini)
Al treilea volum Billionaires o aduce in prim–plan pe Amber, cea care a plecat de jos, in timp, devenind proprietara unui lat de restaurante foarte renumite. Pentru a-si proteja fiica de scandalul urat in care fostul ei sot este implicat, Amber decide sa se intoarca in orasul natal, alaturi de Mina, pentru a avea parte de putina liniste. Dar cata liniste poate sa aiba cand descopera ca o sa locuiasca vizavi de prima ei iubire? Baiatul rau din adolescenta care, acum, pe cat este de sexy, pe atat de mult se pare ca o uraste, fara ca ea sa stie motivul acestui comportament urat. Vor reusi ei sa rezolve problemele trecutului pentru a construi un viitor mai frumos impreuna? Si ce vor face cand prezentul intervine intre ei?
 
Lady C si strainul, volumul 4 din seria Billionaires (192 pagini)
Cel de-al patrulea volum prezinta povestea lui Cate, o femeie puternica, bogata si sexy, dar cu o latura perversa si, cateodata, prea aventuroasa. Nu crede in dragose, decat in sex. Uraste publicitatea si foarte putine persoane stiu adevarata ei identitate. Dar, cand este prinsa intr-o situatie stanjenitoare si e nevoita sa se dea drept prostituata, trebuie sa faca orice pentru a-si apara imaginea publica, inclusiv, sa petreaca cateva zile in compania unui barbat foarte atragator, care o va face sa priveasca intr-un alt mod aceasta aventura si, poate, chiar sa spere ca este inceputul unei povesti de dragoste. Ben este un barbat care poate avea orice femeie, dar prostituata din fata lui pare ceva mai mult si, intrigat de comportamentul ei, ii face o propunere care le poate schimba viata. Dar ce se intampla cand minciuna devine mai mare si mai periculoasa decat adevarul?
 
Lady T si fermierul, volumul 5 din seria Billionaires (240 pagini)
Romanul cu numarul cinci este despre romantica Tara, frumoasa actrita care mereu a visat ca isi va gasi alesul inimii, mai ales acum, cand cele patru prietene ale ei, surorile de sufet, sunt alaturi de cate un barbat minunat. Dar dragostea mai are de asteptat, cand se trezeste prinsa intr-un scandal urat, care o obliga sa se refugieze la o ferma din Texas, unde isi ascunde identitatea si intreg aspectul, sub cele mai urate haine si machiaje. Mike se sperie de creatura care va locui in casa lui in perioada urmatoare, dar, inca din prima zi, isi da seama ca este ceva deosbit la ea si, fara sa realizeze, se simte tot mai atras de aceasta urata. Curiozitatea a omorat pisica, dar ce se va intampla cu Mike?
 
Ducele S si jurnalista, volumul 6 din seria Billionaires (304 pagini)
Cartea bonus a povestilor Billionaires il prezinta inca din primul capitol pe Ducele Santiago Juan de Calabria si latura ascunsa a acestuia. Preferintele lui de a domina, jocurile, elementele BDSM preferate de acest barbat puternic si arogant, reprezinta doar distractii, insa nimic nu este la fel de important ca pozitia pe care el o are in Familia Regala, pusa acum in pericol de vecina apetisanta care i-a creat probleme, cum nu ar fi crezut vreodata. Decis sa isi recapete pozitia la Curte, cat mai repede, stie ca cea mai potrivita persoana langa care o poate face este chiar fiinta frumoasa cu corp subtire. Asa ca ii propune o intelegere care le poate aduce multe avantaje. Ariana il uraste din prima clipa, oricat de sexy este acest barbat, dar, pentru a nu pierde sansa vietii ei la cariera de vis, trebuie sa joace cel mai periculos rol in piesa regizata de Santiago. Cum ramane cu dorinta ducelui de a o pedepsi pe frumoasa Ariana?

Alegerea potrivita (224 pagini)
Cum evadezi din cotidianul de zi cu zi? O aventura! Unde? Intr-un oras strain! Cu cine? Cu una dintre cele mai bune prietene. Dar ce se intampla cand in aceasta reteta magica se strecoara si un anumit barbat ce va condimenta mai mult calatoria? Seoul, orasul tuturor posibilitatilor ii ofera Anei un refugiu pentru a evada din monotonia pe care sotul ei i-o ofera de fiecare data. Insa toate planurile i se prabusesc atunci cand il intalneste pe tanarul afacerist, Lee Hae Joon. Barbat cu simtul responsabilitatii si iubitor, Lee o face pe Ana sa experimenteze tot ce n-a trait cu sotul ei. E interzis sa simti ca traiesti?

Intentii indecente (192 pagini)
Dezamagit si ranit in dragoste, gandul lui Bogdan este indreptat catre un singur cuvant, razbunare. Cu o atitudine impunatoare si un aer seducator, acesta este increzator in puterile sale si are in plan sa seduca toate femeile maritate, dovedind astfel ca ele sunt foarte usuratice. Si cine ar fi prima victima care sa-i cada in planul sau marsav, dar totusi foarte bine calculat? Alexandra, colega lui de serviciu. Victima a dramei traite de acesta, ea va experimenta pe propria piele placerile interzise, formand alaturi de el cifra intoarsa a pasiunii. 
 
Planul ascuns al destinului (128 pagini)
Si-a uitat trecutul atunci cand EL nu i-a mai vorbit o buna perioada de timp. De atunci, cei doi au mers pe un drum paralel, pana la un moment dat. Diana, o personalitate romantica si sensibila, a trecut peste toate obstacole vietii, insa mai putin peste moartea tatalui sau. Starile de voma, intrebarile la care nu gaseste raspunsuri si presupusa sa relatie, o fac sa fie extrem de confuza. Vlad nu-i ofera decat cateva clipe din timpul sau, iar Victor, prietenul din copilarie, se reintoarce pentru a o ajuta in secret. Prinsa intre prezent si trecut, aceasta incearca sa gaseasca o solutie pentru viitorul ei. Cine va fi biletul ei de scapare?

Jocul (112 pagini)
Dintr-o simpla discutie care a degenerat in ceva mai mult decat credeau, jocul lor discret si pervers a evoluat peste asteptari, iar ei s-au pierdut… unul in celalalt. Cu o cariera de invidiat, Lara impreuna cu prietenii sai isi dezvolta o afacere care va avea succes pe plan indelungat. Cu toate acestea, ea nu crede in puterea dragostei. Asta pana cand Andrew, prietenul la care nu se astepta, ii propune un joc camuflat plin de seductie si condimentat cu propuneri indecente si unice. Toate acestea pentru a o face sa-si piarda controlul absolut pe care ea sustine mereu ca-l detine. Incapatanati din fire, fiecare dintre concurenti vor incerca prin diferite mijloace sa castige provocarea si a-si arata triumful fata de victima. Insa tot ce vor reusi sa faca va fi sa se amageasca reciproc. Sase zile dureaza provocarea in care se vor aventura cei doi, la fiecare douazeci si patru de ore isi vor schimba pozitiile. El stapanul ei, ea sclava lui. Pana intr-un punct in care unul dintre ei va ceda. Oare cine va fi?
Citeste mai mult

De pe acelasi raft

Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!

Acum se comanda

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one