headerdesktop literatimer01dec25

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

headermobile literatimer01dec25

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

💫Weekend LITERAr

+ 🚚 GRATUIT peste 50 lei

-50% -25% la rafturile LITERA

Oferă cadouri ieșite din tipar➤

Physiology of Taste

De (autor): Jean Anthelme Brillat Savarin

Physiology of Taste - Jean-anthelme Brillat-savarin

Physiology of Taste

De (autor): Jean Anthelme Brillat Savarin

Skirting the line between recipe-book, memoir, history and philosophy, this collection of dishes, experiences, reflections, history and philosophy raises gastronomy to an art form. It reflects an era in French cuisine: the advent of the restaurant, which gave the bourgeoisie the opportunity to select their dishes with precision and anticipation.
Citește mai mult

-10%

transport gratuit

PRP: 93.53 Lei

!

Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.

84.18Lei

84.18Lei

93.53 Lei

Primești 84 puncte

Important icon msg

Primești puncte de fidelitate după fiecare comandă! 100 puncte de fidelitate reprezintă 1 leu. Folosește-le la viitoarele achiziții!

Livrare in 2-4 saptamani

Descrierea produsului

Skirting the line between recipe-book, memoir, history and philosophy, this collection of dishes, experiences, reflections, history and philosophy raises gastronomy to an art form. It reflects an era in French cuisine: the advent of the restaurant, which gave the bourgeoisie the opportunity to select their dishes with precision and anticipation.
Citește mai mult

S-ar putea să-ți placă și

De același autor

Părerea ta e inspirație pentru comunitatea Libris!

Istoricul tău de navigare

Acum se comandă

Noi suntem despre cărți, și la fel este și

Newsletter-ul nostru.

Abonează-te la veștile literare și primești un cupon de -10% pentru viitoarea ta comandă!

*Reducerea aplicată prin cupon nu se cumulează, ci se aplică reducerea cea mai mare.

Mă abonez image one
Mă abonez image one
Accessibility Logo