Countdown header img desk

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Countdown header img  mob

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

🎀 Carte CADOU 🎀

la orice comandă »

Retete exotice cu peste si fructe de mare "pe gustul romanilor" reinterpretate de Dan-Silviu Boerescu

De (autor): Dan-Silviu Boerescu

0
(0 review-uri)
Retete exotice cu peste si fructe de mare

Retete exotice cu peste si fructe de mare "pe gustul romanilor" reinterpretate de Dan-Silviu Boerescu

De (autor): Dan-Silviu Boerescu

0
(0 review-uri)
Flori de dovlecel umplute cu branza si somon, pizza de casa cu sardine si cepe caramelizate, carnaciori de raci, langustine cu ciocolata, crema de sprot afumat cu branza albastra, salata cu creveti, midii, calamar si dressing de iaurt cu busuioc, ton cu piureu de broccoli, crostini cu sardine si pesto de spanac – 124 de retete apetisante!
 
Dar cum imblanzim in tigaie, in steamer sau la cuptor caracatitele, calamarii, sepiile, langustinele sau crevetii pentru a le metamorfoza in mancaruri care nu ar avea de ce sa socheze niciun amator de sarmalute?
 
Cu toata deschiderea noastra spre acest fenomen gastronomic, realitatea din farfurie ne contrazice vehement, din pacate. Suntem mult in spatele Spaniei, Frantei, Italiei, sau Islandei, unde fiecare om consuma 90 de kilograme de peste pe an. Studii recente privind media consumului anual de peste in Uniunea Europeana arata ca romanii sunt printre ultimii in clasament, cu o medie de sub 6 kilograme pe an pe cap de locuitor. Astfel, o familie din Romania mananca peste abia o data la trei saptamani. Pentru a corecta dezechilibrul actual, ar trebui ca romanii sa inceapa sa consume – de luni pana duminica – macar doua mese de peste sau fructe de mare.
 
Aveti, in aceasta carte, cateva sugestii pentru aceste mese!
 
 
A manca nu mai este un lux, ci insasi arta de a trai frumos, savurand una din marile bucurii ale vietii! Alaturi de Bucatarescu, haideti in lumea aromelor neconventionale de azi sau de demult, romanesti si internationale, pentru a vedea ‒ la propriu! ‒ ce inseamna sa traiesti cu gust!
 
Bucataria nu e anexa a locuintei, ci chiar inima casei tale!
Mananci doar ca sa traiesti sau vrei sa te bucuri de viata?
Traiesti ca sa mananci!
Pofta buna, impreuna cu Bucatarescu!
Citește mai mult

17.98Lei

17.98Lei

Primești 17 puncte

Important icon msg

Primești puncte de fidelitate după fiecare comandă! 100 puncte de fidelitate reprezintă 1 leu. Folosește-le la viitoarele achiziții!

In stoc

Livrare

Estimare livrare marti, 9 decembrie

Important icon msg

Acest termen de livrare este estimativ. În cazul perioadelor aglomerate pot apărea întârzieri.

Livrarea produselor din stoc se realizează în decursul a 24-48 de ore (zile lucrătoare) de la plasarea comenzii.

Livrarea cărților în engleză aflate în stocul furnizorilor noștri se realizează în intervalul de 2-4 săptămâni, afișat în pagina de produs. Toate comenzile care conțin un titlu din această categorie vor fi livrate la termenul cel mai îndelungat. În cazul în care dorești împărțirea comenzii, te rugăm să ne contactezi pentru a-ți comunica toate condițiile. Poți găsi aceste informații și în secțiunea Termeni și Condiții.

Descrierea produsului

Flori de dovlecel umplute cu branza si somon, pizza de casa cu sardine si cepe caramelizate, carnaciori de raci, langustine cu ciocolata, crema de sprot afumat cu branza albastra, salata cu creveti, midii, calamar si dressing de iaurt cu busuioc, ton cu piureu de broccoli, crostini cu sardine si pesto de spanac – 124 de retete apetisante!
 
Dar cum imblanzim in tigaie, in steamer sau la cuptor caracatitele, calamarii, sepiile, langustinele sau crevetii pentru a le metamorfoza in mancaruri care nu ar avea de ce sa socheze niciun amator de sarmalute?
 
Cu toata deschiderea noastra spre acest fenomen gastronomic, realitatea din farfurie ne contrazice vehement, din pacate. Suntem mult in spatele Spaniei, Frantei, Italiei, sau Islandei, unde fiecare om consuma 90 de kilograme de peste pe an. Studii recente privind media consumului anual de peste in Uniunea Europeana arata ca romanii sunt printre ultimii in clasament, cu o medie de sub 6 kilograme pe an pe cap de locuitor. Astfel, o familie din Romania mananca peste abia o data la trei saptamani. Pentru a corecta dezechilibrul actual, ar trebui ca romanii sa inceapa sa consume – de luni pana duminica – macar doua mese de peste sau fructe de mare.
 
Aveti, in aceasta carte, cateva sugestii pentru aceste mese!
 
 
A manca nu mai este un lux, ci insasi arta de a trai frumos, savurand una din marile bucurii ale vietii! Alaturi de Bucatarescu, haideti in lumea aromelor neconventionale de azi sau de demult, romanesti si internationale, pentru a vedea ‒ la propriu! ‒ ce inseamna sa traiesti cu gust!
 
Bucataria nu e anexa a locuintei, ci chiar inima casei tale!
Mananci doar ca sa traiesti sau vrei sa te bucuri de viata?
Traiesti ca sa mananci!
Pofta buna, impreuna cu Bucatarescu!
Citește mai mult

S-ar putea să-ți placă și

De același autor

Părerea ta e inspirație pentru comunitatea Libris!

Istoricul tău de navigare

Acum se comandă

Noi suntem despre cărți, și la fel este și

Newsletter-ul nostru.

Abonează-te la veștile literare și primești un cupon de -10% pentru viitoarea ta comandă!

*Reducerea aplicată prin cupon nu se cumulează, ci se aplică reducerea cea mai mare.

Mă abonez image one
Mă abonez image one
Accessibility Logo