headerdesktop eng29mar24

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

headermobile eng29mar24

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

Weekend English Books -20%-40%

siii

Transport la DOAR 4.99 lei!

Comanda acum!

Salt inainte

De (autor): Steve Harvey

0
(0 review-uri)
Salt inainte - Steve Harvey
Rasfoieste

Salt inainte

De (autor): Steve Harvey

0
(0 review-uri)
Salt inainte! Fa saltul cu credinta si traieste o viata plina / Jump: Take the Leap of Faith to Achieve Your Life of Abundance de Steve Harvey cu Leah Lakins este ca o vorba de incurajare venita din partea cuiva drag, cand totul in jurul tau pare ca se prabuseste sau cand lucrurile nu decurg intocmai cum ti-ai dori in viata ta. Sau, altfel spus, cartea este despre a avea curajul si determinarea de a face un salt inainte pentru a-ti implini menirea si a realiza lucrurile la care visezi. Daca vrei sa faci cadou cuiva aceasta carte, iti recomand sa te gandesti la cineva care are un talent pe care nu il valorifica sau la cineva care tocmai a trecut printr-un esec sau o dezamagire!
 
Autorul este convins ca pentru fiecare dintre noi Dumnezeu are un plan, care nu coincide de multe ori cu demersurile pe care noi le intreprindem si cu directia in care ne indreptam. De aceea e important sa avem rabdare, curaj si perseverenta pentru a intelege care este adevarata noastra menire si pentru a o urma. Cartea contine numeroase elemente autobiografice din viata actorului, prezentatorului radio si TV si autorului Steve Harvey, care sustin ideile de mai sus.
 
Steve Harvey este actor, producator, prezentator radio si TV si autorul mai multor bestselleruri The New York Times, precum: Act Like a Success, Think Like a Success (Poarta-te ca un om de succes, gandeste ca un om de succes), Act Like a Lady, Think Like a Man (Poarta-te ca o doamna, gandeste ca un barbat) si Straight Talk, No Chaser (Spune-mi direct, nu ma aburi). 
 
A debutat in anii ‘80 ca actor de stand-up comedy, iar succesul de care s-a bucurat l-a transformat in scurt timp in unul dintre cei mai iubiti entertaineri ai Americii. A jucat in filme, a prezentat unele dintre cele mai de succes show-uri de televiziune din America, a scris carti si in tot acest timp nu a uitat sa returneze o parte din roadele succesului sau comunitatii infiintand impreuna cu sotia lui fundatia Steve si Marjorie Harvey Foundation. De-a lungul timpului a fost recompensat cu numeroase premii printre care si prestigioasele NAACP Image Award si Emmy Award. Locuieste in Atlanta, Georgia, impreuna cu sotia si familia sa.
 
Cartea de fata este impartita in sase capitole dupa cum urmeaza:
 
Capitolul 1: Nicio lectie nu se compara cu aceea pentru care ai platit
Nu ai cum sa treci prin lumea aceasta, fara sa experimentezi durerea. Dar nu-i momentul sa renunti. E mai bine sa intelegi ca Dumnezeu incearca sa te indrume catre darul si menirea ta.
 
Fiecare viata poate fi o lectie pentru altcineva. Steve Harvey este o celebritate cunoscuta in toata lumea cu o avere estimata la 200 de milioane de dolari. A scris carti de succes, a jucat in filme indragite, are emisiuni la radio si la TV. Totul pare sa-i mearga din plin... acum. Caci in tinerete totul parea sa ii fie potrivnic. 
In acest capitol vei citi despre marile esecuri din viata lui Steve Harvey, despre modul cum le-a interpretat si cum a hotarat sa treaca peste ele, dar si lectiile valoroase pe care le-a invatat pe masura ce le-a depasit. Un capitol care abunda in mesaje motivationale despre obsacole, esecuri si usi pe care viata ni le inchide uneori in nas, dar si in exemple graitoare.
 
Capitolul II – Nu exista linii drepte in natura
De vreme ce munca ta nu te face fericit, atunci tu, de fapt, nu traiesti; doar existi. Iar cand reflectezi asupra situatiei tale actuale, te simti neimplinit si esti deprimat. Daca locul tau de munca e departe de a fi cel la care visezi ori poate nu beneficiezi de sustinere in relatia ta, risti ca viitorul tau sa semene cu prezentul.
 
Exista o diferenta intre a trai cu adevarat si doar a exista. In acest capitol autorul te va ajuta sa vezi diferenta, povestindu-ti despre momentul in care a realizat ce isi doreste cu adevarat in viata si cum a pornit spre realizarea acelui vis, dar si despre lipsurile pe care le-a indurat si sacrificiile pe care le-a facut incercand sa castige bani din lucrul la care se pricepea cel mai bine, si anume, acela de a-i face pe oameni sa rada.
 
Il vei vedea pe autor calatorind prin tara si dormind in masina, mancand sendvisuri cu salam la ordinea zilei si razand pentru a se incuraja in cele mai grele momente. Dar il vei vedea de asemenea si ajuns in pragul disperarii si pregatit sa renunte doar cu o clipa inainte ca gloria sa ii bata la usa.
Asadar, pentru toti cei dintre voi care aveti un vis acest capitol este o sursa de inspiratie si un indemn la actiune, pentru ca, este de parere autorul, visele nu se tin agatate in cui, visele se traiesc, dar pentru asta, trebuie sa actionezi in directia lor.
 
Capitolul III - Daca treci prin iad, nu te opri
Fiecare greseala pe care o facem − copilul avut in afara casatoriei, relatia esuata, locul de munca de la care ai fost concediat, vocile celor care iti spuneau ca nu vei reusi − toate acestea sunt lectii valoroase pentru calatoria ta. Te sfatuiesc sa-ti inveti si sa-ti pui in practica lectiile. Thomas A. Edison obisnuia sa spuna: Nu am dat gres, ci pur si simplu am gasit zece mii de solutii care nu functioneaza.
 
In acest capitol  facem cunostinta cu Steve Harvey cel care si-a realizat visul de a castiga bani facandu-i pe oameni sa rada, la mai bine de 20 de ani de la debutul in  cariera de actor si om de televiziune. Un om fericit caruia i se deschid noi oportunitati la fiecare pas. Un om implinit care a luptat pentru visul sau si acum isi culege roadele. OK, vei spune, foarte frumos, si odata ce visul s-a implinit, inseamna ca povestea cu happy end s-a incheiat...
 
De fapt nu e chiar asa. Munca nu se termina odata ce visul se transforma in realitate. De fapt, atunci cand se intampla asta, o munca se termina si o alta abia incepe. Iar autorul nu iti garanteaza ca atunci cand lucrezi la propriul tau vis, la marele tau vis, totul este numai lapte de miere. Obstacolele si provocarile continua sa apara si depinde numai de tine cum le faci fata. Un exemplu in acest sens este propria poveste a autorului si marea gafa pe care a facut-o in calitate de prezentator al concursului Miss Universe. O gafa catastrofala care in cele din urma s-a transformat intr-o mare oportunitate pentru el. O lectie de invatat pentru fiecare dintre noi...
 
Capitolul IV - „Viata“ e... ceva de pomina
Nu trebuie sa stii dinainte cum va fi drumul tau sau care sunt pasii ce te vor conduce catre visul tau − fii doar deschis in fata oportunitatilor, fii gata sa pasesti pe drumul tau. Profita de ocaziile pe care Dumnezeu ti le scoate in cale, chiar daca nu par direct legate de visul tau.
 
Viata este plina de obstacole si de lectii de invatat, dar si de oportunitati pe care trebuie sa fii capabil sa le vezi pentru a te bucura deplin de scurta ta perioada petrecuta pe pamant. Il vedem aici pe Steve Harvey castigand bine, dar fiind in acelasi timp plin de datorii, dar si mobilizandu-se pentru a plati o greseala pe care nu el a facut-o. Vedem astfel cum, acceptand problemele din viata noastra si incercand sa le rezolvam cu rabdare si perseverenta vom beneficia la un moment dat si de un ajutor neasteptat, dar si cum adevaratul nostru dar ni se poate revela in cele mai neasteptate momente. Iar odata ce l-ai descoperit trebuie sa te folosesti de el cat mai mult, depasindu-ti limitele si iesind din zona ta de confort. 
 
Autorul atrage totodata atentia ca a fi un om implinit cu o cariera de succes nu atrage dupa sine numai aspecte pozitive, de aceea trebuie sa fii pregatit sa accepti ca:
Cu cat urci mai mult in viata si cu cat mai multe reusite ai, cu atat mai putini sunt oamenii pe care te poti baza. Pe masura ce te apropii de varf, vei intalni tot mai putini oameni asemeni tie. Asta inseamna ca ar trebui sa-ti fie frica sa urci? Nu. Tu trebuie sa ajungi in varf.
 
Capitolul V - Un om fara viziune sau fara visuri va pieri
 
Iar pentru a ajunge in varf trebuie sa iti identifici darul. Acel lucru pe care tu l-ai putea face mai  bine decat milioane de alti oameni. Asadar, daca nu stii inca care este acela, poate ca e timpul chiar acum sa incerci sa afli:
Care este ideea cu care tu ai putea porni astazi? Care este acel unic serviciu pe care tu il poti face mai bine decat oricine? Care este produsul acela unic pe care tu stii ca toti si-l doresc? Ai nevoie doar de o idee originala pentru a face saltul inainte.
 
E timpul chiar acum sa faci saltul spre implinirea visurilor tale, indiferent care sunt imprejurarile, care este starea ta actuala si prin ce greutati te-a purtat viata, pentru ca numai asa vei putea fi cu adevarat fericit.
 
Capitolul VI - Inceteaza doar sa existi si incepe sa traiesti cu adevarat
Cand vine momentul sa faci un salt inainte, rareori vei fi complet pregatit. Dar asta face parte din provocare. Trebuie sa ai incredere in Dumnezeu si in tine.
Cine asteapta momentul potrivit pentru a face X sau Y lucru, se minte singur. Nu te vei simti niciodata perfect pregatit pentru a face o schimbare radicala, trebuie doar sa ai curaj si sa ai incredere ca vei reusi si sa actionezi.
 
In drumul tau prin viata, trebuie sa crezi ca planul lui Dumnezeu pentru tine este mai maret decat oricare alt plan pe care l-ai fi putut concepe tu vreodata.
Iar schimbarile radicale sunt necesare la un moment dat pentru ca ele iti permit sa te dezvolti si sa evoluezi.
 
In acest capitol vei descoperi ce schimbari radicale a facut Steve Harvey in ceea ce priveste viata personala, schimbari care i-au adus fericirea si implinirea completa ca barbat si ca parinte.
 
Te las acum in compania unui scurt fragment din carte, si iti recomand sa iti rezervi o dupa amiaza pentru a o citi cap-coada, pentru a te relaxa si a te simti mai bine si mai increzator in fortele tale:
 
Fa o lista cu telurile tale si inconjoara-te numai de oameni pozitivi. Infruntand provocarile vietii, vei deveni mai puternic, iar Dumnezeu te va rasplati materializandu-ti visurile.
Accepta ca schimbarea este inevitabila si iti permite sa evoluezi, apoi implica-te in schimbare.
Nu iti cladi sperantele pe ceea ce percepi a fi limitele tale.
Nu lasa niciodata greselile din trecut sau temerile sa te impiedice sa faci saltul inainte.
Citeste mai mult

-20%

PRP: 38.00 Lei

!

Acesta este Pretul Recomandat de Producator. Pretul de vanzare al produsului este afisat mai jos.

30.40Lei

30.40Lei

38.00 Lei

Primesti 30 puncte

Important icon msg

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!

In stoc

Descrierea produsului

Salt inainte! Fa saltul cu credinta si traieste o viata plina / Jump: Take the Leap of Faith to Achieve Your Life of Abundance de Steve Harvey cu Leah Lakins este ca o vorba de incurajare venita din partea cuiva drag, cand totul in jurul tau pare ca se prabuseste sau cand lucrurile nu decurg intocmai cum ti-ai dori in viata ta. Sau, altfel spus, cartea este despre a avea curajul si determinarea de a face un salt inainte pentru a-ti implini menirea si a realiza lucrurile la care visezi. Daca vrei sa faci cadou cuiva aceasta carte, iti recomand sa te gandesti la cineva care are un talent pe care nu il valorifica sau la cineva care tocmai a trecut printr-un esec sau o dezamagire!
 
Autorul este convins ca pentru fiecare dintre noi Dumnezeu are un plan, care nu coincide de multe ori cu demersurile pe care noi le intreprindem si cu directia in care ne indreptam. De aceea e important sa avem rabdare, curaj si perseverenta pentru a intelege care este adevarata noastra menire si pentru a o urma. Cartea contine numeroase elemente autobiografice din viata actorului, prezentatorului radio si TV si autorului Steve Harvey, care sustin ideile de mai sus.
 
Steve Harvey este actor, producator, prezentator radio si TV si autorul mai multor bestselleruri The New York Times, precum: Act Like a Success, Think Like a Success (Poarta-te ca un om de succes, gandeste ca un om de succes), Act Like a Lady, Think Like a Man (Poarta-te ca o doamna, gandeste ca un barbat) si Straight Talk, No Chaser (Spune-mi direct, nu ma aburi). 
 
A debutat in anii ‘80 ca actor de stand-up comedy, iar succesul de care s-a bucurat l-a transformat in scurt timp in unul dintre cei mai iubiti entertaineri ai Americii. A jucat in filme, a prezentat unele dintre cele mai de succes show-uri de televiziune din America, a scris carti si in tot acest timp nu a uitat sa returneze o parte din roadele succesului sau comunitatii infiintand impreuna cu sotia lui fundatia Steve si Marjorie Harvey Foundation. De-a lungul timpului a fost recompensat cu numeroase premii printre care si prestigioasele NAACP Image Award si Emmy Award. Locuieste in Atlanta, Georgia, impreuna cu sotia si familia sa.
 
Cartea de fata este impartita in sase capitole dupa cum urmeaza:
 
Capitolul 1: Nicio lectie nu se compara cu aceea pentru care ai platit
Nu ai cum sa treci prin lumea aceasta, fara sa experimentezi durerea. Dar nu-i momentul sa renunti. E mai bine sa intelegi ca Dumnezeu incearca sa te indrume catre darul si menirea ta.
 
Fiecare viata poate fi o lectie pentru altcineva. Steve Harvey este o celebritate cunoscuta in toata lumea cu o avere estimata la 200 de milioane de dolari. A scris carti de succes, a jucat in filme indragite, are emisiuni la radio si la TV. Totul pare sa-i mearga din plin... acum. Caci in tinerete totul parea sa ii fie potrivnic. 
In acest capitol vei citi despre marile esecuri din viata lui Steve Harvey, despre modul cum le-a interpretat si cum a hotarat sa treaca peste ele, dar si lectiile valoroase pe care le-a invatat pe masura ce le-a depasit. Un capitol care abunda in mesaje motivationale despre obsacole, esecuri si usi pe care viata ni le inchide uneori in nas, dar si in exemple graitoare.
 
Capitolul II – Nu exista linii drepte in natura
De vreme ce munca ta nu te face fericit, atunci tu, de fapt, nu traiesti; doar existi. Iar cand reflectezi asupra situatiei tale actuale, te simti neimplinit si esti deprimat. Daca locul tau de munca e departe de a fi cel la care visezi ori poate nu beneficiezi de sustinere in relatia ta, risti ca viitorul tau sa semene cu prezentul.
 
Exista o diferenta intre a trai cu adevarat si doar a exista. In acest capitol autorul te va ajuta sa vezi diferenta, povestindu-ti despre momentul in care a realizat ce isi doreste cu adevarat in viata si cum a pornit spre realizarea acelui vis, dar si despre lipsurile pe care le-a indurat si sacrificiile pe care le-a facut incercand sa castige bani din lucrul la care se pricepea cel mai bine, si anume, acela de a-i face pe oameni sa rada.
 
Il vei vedea pe autor calatorind prin tara si dormind in masina, mancand sendvisuri cu salam la ordinea zilei si razand pentru a se incuraja in cele mai grele momente. Dar il vei vedea de asemenea si ajuns in pragul disperarii si pregatit sa renunte doar cu o clipa inainte ca gloria sa ii bata la usa.
Asadar, pentru toti cei dintre voi care aveti un vis acest capitol este o sursa de inspiratie si un indemn la actiune, pentru ca, este de parere autorul, visele nu se tin agatate in cui, visele se traiesc, dar pentru asta, trebuie sa actionezi in directia lor.
 
Capitolul III - Daca treci prin iad, nu te opri
Fiecare greseala pe care o facem − copilul avut in afara casatoriei, relatia esuata, locul de munca de la care ai fost concediat, vocile celor care iti spuneau ca nu vei reusi − toate acestea sunt lectii valoroase pentru calatoria ta. Te sfatuiesc sa-ti inveti si sa-ti pui in practica lectiile. Thomas A. Edison obisnuia sa spuna: Nu am dat gres, ci pur si simplu am gasit zece mii de solutii care nu functioneaza.
 
In acest capitol  facem cunostinta cu Steve Harvey cel care si-a realizat visul de a castiga bani facandu-i pe oameni sa rada, la mai bine de 20 de ani de la debutul in  cariera de actor si om de televiziune. Un om fericit caruia i se deschid noi oportunitati la fiecare pas. Un om implinit care a luptat pentru visul sau si acum isi culege roadele. OK, vei spune, foarte frumos, si odata ce visul s-a implinit, inseamna ca povestea cu happy end s-a incheiat...
 
De fapt nu e chiar asa. Munca nu se termina odata ce visul se transforma in realitate. De fapt, atunci cand se intampla asta, o munca se termina si o alta abia incepe. Iar autorul nu iti garanteaza ca atunci cand lucrezi la propriul tau vis, la marele tau vis, totul este numai lapte de miere. Obstacolele si provocarile continua sa apara si depinde numai de tine cum le faci fata. Un exemplu in acest sens este propria poveste a autorului si marea gafa pe care a facut-o in calitate de prezentator al concursului Miss Universe. O gafa catastrofala care in cele din urma s-a transformat intr-o mare oportunitate pentru el. O lectie de invatat pentru fiecare dintre noi...
 
Capitolul IV - „Viata“ e... ceva de pomina
Nu trebuie sa stii dinainte cum va fi drumul tau sau care sunt pasii ce te vor conduce catre visul tau − fii doar deschis in fata oportunitatilor, fii gata sa pasesti pe drumul tau. Profita de ocaziile pe care Dumnezeu ti le scoate in cale, chiar daca nu par direct legate de visul tau.
 
Viata este plina de obstacole si de lectii de invatat, dar si de oportunitati pe care trebuie sa fii capabil sa le vezi pentru a te bucura deplin de scurta ta perioada petrecuta pe pamant. Il vedem aici pe Steve Harvey castigand bine, dar fiind in acelasi timp plin de datorii, dar si mobilizandu-se pentru a plati o greseala pe care nu el a facut-o. Vedem astfel cum, acceptand problemele din viata noastra si incercand sa le rezolvam cu rabdare si perseverenta vom beneficia la un moment dat si de un ajutor neasteptat, dar si cum adevaratul nostru dar ni se poate revela in cele mai neasteptate momente. Iar odata ce l-ai descoperit trebuie sa te folosesti de el cat mai mult, depasindu-ti limitele si iesind din zona ta de confort. 
 
Autorul atrage totodata atentia ca a fi un om implinit cu o cariera de succes nu atrage dupa sine numai aspecte pozitive, de aceea trebuie sa fii pregatit sa accepti ca:
Cu cat urci mai mult in viata si cu cat mai multe reusite ai, cu atat mai putini sunt oamenii pe care te poti baza. Pe masura ce te apropii de varf, vei intalni tot mai putini oameni asemeni tie. Asta inseamna ca ar trebui sa-ti fie frica sa urci? Nu. Tu trebuie sa ajungi in varf.
 
Capitolul V - Un om fara viziune sau fara visuri va pieri
 
Iar pentru a ajunge in varf trebuie sa iti identifici darul. Acel lucru pe care tu l-ai putea face mai  bine decat milioane de alti oameni. Asadar, daca nu stii inca care este acela, poate ca e timpul chiar acum sa incerci sa afli:
Care este ideea cu care tu ai putea porni astazi? Care este acel unic serviciu pe care tu il poti face mai bine decat oricine? Care este produsul acela unic pe care tu stii ca toti si-l doresc? Ai nevoie doar de o idee originala pentru a face saltul inainte.
 
E timpul chiar acum sa faci saltul spre implinirea visurilor tale, indiferent care sunt imprejurarile, care este starea ta actuala si prin ce greutati te-a purtat viata, pentru ca numai asa vei putea fi cu adevarat fericit.
 
Capitolul VI - Inceteaza doar sa existi si incepe sa traiesti cu adevarat
Cand vine momentul sa faci un salt inainte, rareori vei fi complet pregatit. Dar asta face parte din provocare. Trebuie sa ai incredere in Dumnezeu si in tine.
Cine asteapta momentul potrivit pentru a face X sau Y lucru, se minte singur. Nu te vei simti niciodata perfect pregatit pentru a face o schimbare radicala, trebuie doar sa ai curaj si sa ai incredere ca vei reusi si sa actionezi.
 
In drumul tau prin viata, trebuie sa crezi ca planul lui Dumnezeu pentru tine este mai maret decat oricare alt plan pe care l-ai fi putut concepe tu vreodata.
Iar schimbarile radicale sunt necesare la un moment dat pentru ca ele iti permit sa te dezvolti si sa evoluezi.
 
In acest capitol vei descoperi ce schimbari radicale a facut Steve Harvey in ceea ce priveste viata personala, schimbari care i-au adus fericirea si implinirea completa ca barbat si ca parinte.
 
Te las acum in compania unui scurt fragment din carte, si iti recomand sa iti rezervi o dupa amiaza pentru a o citi cap-coada, pentru a te relaxa si a te simti mai bine si mai increzator in fortele tale:
 
Fa o lista cu telurile tale si inconjoara-te numai de oameni pozitivi. Infruntand provocarile vietii, vei deveni mai puternic, iar Dumnezeu te va rasplati materializandu-ti visurile.
Accepta ca schimbarea este inevitabila si iti permite sa evoluezi, apoi implica-te in schimbare.
Nu iti cladi sperantele pe ceea ce percepi a fi limitele tale.
Nu lasa niciodata greselile din trecut sau temerile sa te impiedice sa faci saltul inainte.
Citeste mai mult

Detaliile produsului

De pe acelasi raft

De acelasi autor

Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!

Acum se comanda

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one