Savoir-Faire: A History of Food in France
De (autor): Maryann Tebben
Tebben, Maryann: - Maryann Tebben is associate professor of French and head of the Center for Food Studies at Bard College at Simon's Rock in Massachusetts.
-10%
transport gratuit
PRP: 187.00 Lei

Acesta este Pretul Recomandat de Producator. Pretul de vanzare al produsului este afisat mai jos.
168.30Lei
168.30Lei
187.00 LeiPrimesti 168 puncte

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!
Livrare in 2-4 saptamani
X
Pentru a putea comanda rapid este nevoie sa introduceti numarul dvs de telefon in formatul 0xxxxxxxxx (10 cifre).Un operator Libris.ro va suna si va cere telefonic restul datelor necesare.
Descrierea produsului
Tebben, Maryann: - Maryann Tebben is associate professor of French and head of the Center for Food Studies at Bard College at Simon's Rock in Massachusetts.
Detaliile produsului
S-ar putea sa-ti placa si
-
-10%
transport gratuit
Essentials of French Cuisine: Over 80 Simple and Timeless Recipes to Cook at Home - Laurent Mariotte
PRP: 204.00 Lei
183.60 Lei
183.60 Lei204.00 Lei
Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!