Countdown header img desk

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Countdown header img  mob

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

Livrare: 0 lei

8-10 iulie

🔥 transport gratuit 🔥

la orice comanda in Romania 🚚

Savoir-Faire: A History of Food in France

Savoir-Faire: A History of Food in France - Maryann Tebben

Savoir-Faire: A History of Food in France

Tebben, Maryann: - Maryann Tebben is associate professor of French and head of the Center for Food Studies at Bard College at Simon's Rock in Massachusetts.
Citeste mai mult

-10%

transport gratuit

PRP: 187.00 Lei

!

Acesta este Pretul Recomandat de Producator. Pretul de vanzare al produsului este afisat mai jos.

168.30Lei

168.30Lei

187.00 Lei

Primesti 168 puncte

Important icon msg

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!

Livrare in 2-4 saptamani

Descrierea produsului

Tebben, Maryann: - Maryann Tebben is associate professor of French and head of the Center for Food Studies at Bard College at Simon's Rock in Massachusetts.
Citeste mai mult

S-ar putea sa-ti placa si

Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!

Istoricul tau de navigare

Acum se comanda

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one