headerdesktop viena28octo25

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

headermobile viena28octo25

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

🎁CADOU CITY BREAK la

Targul de Craciun din Viena

Alegele lecturile castigatoare

Comanda acum >>>

Sourdough Culture: A History of Bread Making from Ancient to Modern Bakers

De (autor): Eric Pallant

Sourdough Culture: A History of Bread Making from Ancient to Modern Bakers - Eric Pallant

Sourdough Culture: A History of Bread Making from Ancient to Modern Bakers

De (autor): Eric Pallant

Sourdough Culture presents the history and rudimentary science of sourdough bread baking from its discovery more than six thousand years ago to its still-recent displacement by the innovation of dough-mixing machines and fast-acting yeast.
Citeste mai mult

-10%

PRP: 124.00 Lei

!

Acesta este Pretul Recomandat de Producator. Pretul de vanzare al produsului este afisat mai jos.

111.60Lei

111.60Lei

124.00 Lei

Primesti 111 puncte

Important icon msg

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!

Livrare in 2-4 saptamani

Descrierea produsului

Sourdough Culture presents the history and rudimentary science of sourdough bread baking from its discovery more than six thousand years ago to its still-recent displacement by the innovation of dough-mixing machines and fast-acting yeast.
Citeste mai mult

S-ar putea sa-ti placa si

De acelasi autor

Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!

Istoricul tau de navigare

Acum se comanda

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one
Accessibility Logo