The Confectioners' Hand-book and Practical Guide to the Art of Sugar Boiling in All Its Branches: the Manufacture of Creams, Fondants, Liqueurs, Pasti
De (autor): E. Skuse

The Confectioners' Hand-book and Practical Guide to the Art of Sugar Boiling in All Its Branches: the Manufacture of Creams, Fondants, Liqueurs, Pasti
De (autor): E. Skuse
-15%
transport gratuit
PRP: 205.87 Lei

Acesta este Pretul Recomandat de Producator. Pretul de vanzare al produsului este afisat mai jos.
174.99Lei
174.99Lei
205.87 LeiPrimesti 174 puncte

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!
Livrare in 2-4 saptamani
X
Pentru a putea comanda rapid este nevoie sa introduceti numarul dvs de telefon in formatul 0xxxxxxxxx (10 cifre).Un operator Libris.ro va suna si va cere telefonic restul datelor necesare.
Descrierea produsului
Detaliile produsului
S-ar putea sa-ti placa si
Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!