The Whole Art Of Curing, Pickling, And Smoking Meat And Fish, Both In The British And Foreign Modes: With Many Useful Miscellaneous Receipts, And Full
De (autor): James Robinson

The Whole Art Of Curing, Pickling, And Smoking Meat And Fish, Both In The British And Foreign Modes: With Many Useful Miscellaneous Receipts, And Full
De (autor): James Robinson
-15%
PRP: 157.86 Lei

Acesta este Pretul Recomandat de Producator. Pretul de vanzare al produsului este afisat mai jos.
134.18Lei
134.18Lei
157.86 LeiPrimesti 134 puncte

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!
Livrare in 2-4 saptamani
X
Pentru a putea comanda rapid este nevoie sa introduceti numarul dvs de telefon in formatul 0xxxxxxxxx (10 cifre).Un operator Libris.ro va suna si va cere telefonic restul datelor necesare.
Descrierea produsului
Detaliile produsului
S-ar putea sa-ti placa si
-
-15%
transport gratuit
Saving the Season: A Cook's Guide to Home Canning, Pickling, and Preserving: A Cookbook - Kevin West
PRP: 248.00 Lei
210.80 Lei
210.80 Lei248.00 Lei
De acelasi autor
Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!