Countdown header img desk

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Countdown header img  mob

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

2+1 GRATIS

la TOATE Cartile si Jocurile pentru copii

Alegi 3, platesti doar 2!

Comanda acum!
Close

galway_girl

Membru din 10/10/2013

Aprecieri

Aprecierii review

37

de aprecieri

Review-uri

Review Coment

922

de comentarii

A ta, Mia - Catalina Pana

A ta, Mia - Catalina Pana

Spre marea mea încântare, am găsit în “A ta, Mia”, prima carte din seria Zodia Ispitei, suficient de multe ingrediente picante, încât să pot spune că am avut parte de o lectură captivantă. Mi-a plăcut scriitura, fluidă și descriptivă, ușurința cu care a reușit să mă treacă de la râs la o puternică stare de surescitare, și să-mi păstreze interesul viu până la ultimul cuvânt. Am savurat atât scenele fierbinți, înțepăturile ironice și momentele amuzante, cat si elementele de suspans apărute în a doua parte a cărții. În plus, autoarea Cătălina Pană m-a surprins și cu câteva pasaje erotice, descrise într-un mod dezinhibat, dar finuț, cât să nu-i deranjeze prea tare pe cititorii mai pudici.

2022-05-07 12:00:11

0

Lore - Alexandra Bracken

Lore - Alexandra Bracken

Mitologia greacă întâlnește Jocurile Foamei în această uimitoare fantezie independentă a autoarei Alexandra Bracken. Habar n-aveam ce a urmat în această carte. De fiecare dată când credeam că știu unde se duce totul, a apărut altceva care a întors totul pe cap. Suprinzatoare poveste!

2022-02-14 12:00:06

0

Petale Scrise. Povestiri cu final neasteptat

Petale Scrise. Povestiri cu final neasteptat

Cu toate că sunt povestiri pentru toate genurile și subgenurile literare, de la romance, thriller, fantasy, paranormal, până la comedie, ficțiune istorică și nonfictiune, cartea este plină de mesaje puternice, despre puterea iubirii, a prieteniei și a speranței. Anumite texte sunt amuzante, poate chiar de-a dreptul hilare, iar altele sunt atât de emoționante, încât le citești cu lacrimi în colțul ochilor.

2022-02-09 12:00:06

0

Gustul seductiei - Nadia A. Linette

Gustul seductiei - Nadia A. Linette

Nu știu ce impresie o să vă facă vouă această carte, dar mie mi-a creat o stare de bine și, mai presus de toate, a fost exact ce aveam nevoie în această perioadă. Mi-a plăcut modul în care a fost scrisă, fără niciun detaliu plictisitor, personajele au fost ușor de îndrăgit, limbajul foarte accepsibil, iar faptul că nu are un fir al acțiunii foarte complicat, m-a ajutat să o parcurg rapid. Singurul cusur pe care i l-am găsit, ar fi acela că e relativ scurtă, iar eu aș fi vrut să stau mai mult în compania celor doi protagoniști.

2022-02-09 12:00:06

0

Calatoarea. Seria Outlander. Partea 1 - Diana Gabaldon

Calatoarea. Seria Outlander. Partea 1 - Diana Gabaldon

Un roman captivant, bine documentat din punct de vedere istoric. Combină armonios aventura, legendele scoțiene, ritualurile magice, cu romantismul. Nu lipsesc scenele dramatice, pline de brutalitate.

2021-10-24 03:00:06

0

Infidelii - Daniela Faur

Infidelii - Daniela Faur

Mă bucur tare mult că autoarea a ținut cont de cititoare și a scris o continuare la Infidela. Romanul este cu mult mai captivant, incitant si dinamic decât primul volum. Am rămas ca la dentist atunci când am aflat cine e Riri.

2021-10-20 06:00:06

0

Gabriella - Eva L. Laust

Gabriella - Eva L. Laust

O poveste fantasy plină de momente Romantice, potrivită persoanelor care abia pătrund pe acest tronson literar. E ușoară și relaxantă, cu ritm alert și situații neprevăzute. Recomand cu drag!

2021-10-06 12:00:11

0

Seductie si venin - Maria Philip

Seductie si venin - Maria Philip

Până la urmă, Seducție și venin s-a dovedit un roman destul de reușit. Mi-a plăcut scenariul îndrăzneț, îmbinarea de fantezie, magie, suspans și erotic, ritmul alert în care este scrisă cartea, dar și caracterul enigmatic al protagoniștilor.

2021-10-05 09:00:12

0

Iubito, te-am jucat la Pocker! - Delia Mitroi

Iubito, te-am jucat la Pocker! - Delia Mitroi

Mi-a plăcut tematica aleasă, iar acțiunea, desfășurată într-un ritm alert, m-a ținut în suspans de la prima până la ultima pagină. Autoarea a reușit, prin intermediul romanului ei, să-mi trezească interesul cu o serie de întâmplări neprevăzute, situații extreme, confruntări periculoase, reglări de conturi. Crime, răpiri, clanuri rivale, trafic de arme. Aventuri amoroase, infidelități, trădări.

2021-09-30 09:00:06

0

Universul pe umerii tai - Jennifer Niven

Universul pe umerii tai - Jennifer Niven

Cu toate că o apreciez foarte mult pe autoare, pentru că reușește să transmită emoție și pentru că știe cum să ofere sfaturi și încurajări cititorilor - cât mai delicat și într-o notă pozitivă -, am păreri împărțite despre cărțile ei. ,,Toate acele lucruri minunate” mi s-a părut mult prea deprimantă din cauza temelor abordate.

2021-09-30 09:00:06

0

Toate acele locuri minunate - Jennifer Niven

Toate acele locuri minunate - Jennifer Niven

Cu toate că o apreciez foarte mult pe autoare, pentru că reușește să transmită emoție și pentru că știe cum să ofere sfaturi și încurajări cititorilor - cât mai delicat și într-o notă pozitivă -, am păreri împărțite despre cărțile ei. Aceasta poveste mi s-a părut mult prea deprimantă din cauza temelor abordate.

2021-09-30 12:00:11

0

Cu respiratia taiata - Jennifer Niven

Cu respiratia taiata - Jennifer Niven

Cu respirația tăiată este o carte vibrantă, plină de emoții, bine scrisă și cu personaje parcă desprinse din realitate. O poveste foarte realistă despre pierdere și regăsire, despre schimbări și secrete, despre prietenie, dragoste, trădare, speranță, dar și despre experiențe de viață, care te forțează să reflectezi și să-i înțelegi pe cei din jur.

2021-09-30 12:00:11

0

Vicios - Alexandra Condrat

Vicios - Alexandra Condrat

VICIOS - o carte atractivă, un stil de scriere lejer, vioi și antrenant, care pur și simplu nu are cum să te plictisească. Replici ironice și poante istețe, care stârnesc hohote de râs. O carte bine scrisă, ușor de parcurs, cu o protagonistă cât se poate de amuzantă.

2021-09-22 12:00:11

0

Pene, cenusa si Elfi - M.K. Lynn

Pene, cenusa si Elfi - M.K. Lynn

,,Pene, cenușă și Elfi” mi s-a părut o carte extraordinară din toate punctele de vedere, însă cel mai mult mi-a plăcut ideea că, în ciuda luptei dintre bine și rău, Lumină și Întuneric, pot exista și excepții, că dușmanii se pot alia, iar atunci când vine vorba de iubire, regulile parcă sunt făcute pentru a fi încălcate.

2021-08-31 12:00:11

0

Tunetul Vol.2: Arcul Secerii - Neal Shusterman

Tunetul Vol.2: Arcul Secerii - Neal Shusterman

Spre deosebire de primul volum, în cartea de față acțiunea este un pic mai lentă pe alocuri, însă intriga este mult mai încâlcită și captivantă, iar dezvăluirile făcute pe parcurs, pur și simplu te năucesc. Singurul lucru care m-a nemulțumit, într-o oarecare măsură, a fost lipsa momentelor romantice, povestea concentrandu-se mai mult pe conflictele interne ale Domul Secerii. Dragostea, elementul care a jucat un rol esențial în “Secera”, aproape că nici n-a existat în “Tunetul”, asta pentru că Citra și Rowan nu s-au întâlnit decât de câteva ori față în față.

2021-08-31 12:00:11

0

Dama de pica - Catalina Pana

Dama de pica - Catalina Pana

Am fost plăcut surprinsă să descopăr o carte pe gustul meu în proporție de 100%. O poveste desprinsă din viața cotidiană, din care nu lipsesc momentele dramatice, subiectele ceva mai delicate, în care sunt sondate trăirile unor personaje profund umane, pline de slăbiciuni și marcate de propriile greșeli. Totuși, în ciuda celor menționate, balanța înclină spre umor, asta pentru că autoarea a preferat să strecoare în carte numeroase momente amuzante și replici ironice, pentru a detensiona situația.

2021-08-31 12:00:06

1

Viitorul nostru - Jay Asher, Carolyn Mackler

Viitorul nostru - Jay Asher, Carolyn Mackler

Imi place sa descopar misterul cartilor mai putin promovate. De ceva timp am remarcat faptul ca putina lume discuta despre cartea “Viitorul nostru”. Uneori aveam senzatia ca este evitata. Si cu cat remarcam acest fapt, cu atat ma obseda ideea sa o cumpar si sa o citesc. Merita sau nu ? Avea dreptul la o sansa?Acum, dupa ce am terminat-o de citit, pot spune un DA hotarat. Mi-a placut intr-un mod deosebit. Inca sunt sub influenta ei. Am o oarecare nostalgie fata de perioada cand nu se stia nimic de Facebook, de lumea virtuala. M-a facut sa-mi amintesc de perioada cand am primit primul calculator, cu un monitor atat de micut incat ma chinuiam sa vad scrisul. Nici nu auzisem de mail, mess, internet.

2021-08-25 03:00:06

0

Viata e un roman - Guillaume Musso

Viata e un roman - Guillaume Musso

Nici acum nu pot să afirm cu certitudine dacă mi-a plăcut sau nu povestea, dacă ,,Viața ca un roman” este cea mai slabă carte a lui sau cea mai ingenioasă. Pur și simplu, ceea ce la început mi s-a părut a fi un thriller clasic, s-a transformat într-un roman de divertisment, întortocheat, confuz și plin de capcane. Autorul a creat două fire narative, cu aceeași cronologie, dar locații diferite, destinele celor două personaje principale, Flora Conway și Romain Ozorski, ajungând să se întrepătrundă într-un mod inedit și ciudat.

2021-05-01 09:00:01

0

Taina marchizului - Aurelia Chircu

Taina marchizului - Aurelia Chircu

,,Taina marchizului” este genul acela de poveste care își stârnește un amalgam de emoții și sentimente, și te ține într-o permanentă stare de tensiune până la final. Este un roman historical romance pigmentat cu elemente de paranormal, intens, plin de intrigi politice, scene dramatice și momente emoționante. Trădări, minciuni, comploturi și rivalități.

2021-05-01 09:00:01

0

Hex Hall. Vol.3: Fascinatia - Rachel Hawkins

Hex Hall. Vol.3: Fascinatia - Rachel Hawkins

În “Fascinația”, autoarea Rachel Hawkins ne servește un cocktail exploziv de romantism, magie, acțiune, mister și umor obraznic. De altfel, trilogia Hex Hall ocupă un loc de frunte în topul preferințelor mele literare,

2021-04-28 09:00:01

0

Arcadia in flacari - Kai Meyer

Arcadia in flacari - Kai Meyer

Romanul este o combinație de paranormal, elemente de mitologie și romantism. Momente tensionate, secrete periculoase, comploturi puse la cale de clanurile mafiote, descoperiri șocante, clipe romantice – toate acestea sunt ingredientele de baza ale cărții.

2021-04-28 09:00:01

0

Axel Vol.1: Nu te indragosti de mine - Dama de Trefla

Axel Vol.1: Nu te indragosti de mine - Dama de Trefla

Nu te indragosti de mine este o carte plină de emoții și trăiri intense, despre prietenie și dragoste, îndoieli și disperare, pe care nu o mai poți lăsa din mână, odată ce începi să o citești.

2021-02-16 09:00:02

0

Alekzandre Vol.2 - A. Stephanie

Alekzandre Vol.2 - A. Stephanie

Acțiunea m-a prins în mod instant, de la primele fraze. Personajele își dezvăluie treptat secretele, menținându-mi astfel interesul viu până la final. Autoarea stârnește curiozitatea de la bun început, iar povestea are zvâc, tocmai pentru că există multe secrete pe acolo în carte.

2021-02-16 09:00:02

0

Alekzandre Vol.1 - A. Stephanie

Alekzandre Vol.1 - A. Stephanie

Lectura nu a fost nici pe departe amuzantă așa cum credeam, povestea fiind foarte emoționantă, plină de momente tulburătoare, subiecte delicate, iar personajele par desprinse din viața cotidiană, supuse greșelilor.

2021-02-16 09:00:02

0

Pedeapsa si dragoste - Penny Jordan

Pedeapsa si dragoste - Penny Jordan

Mi-a plăcut scrierea autoarei Penny Jordan - un stil de scriere care face ca acțiunea să curgă fluid și te ține conectat până la ultima filă -, dar în mod special personajele secundare.

2021-02-16 09:00:02

0

Un an fara tine - Nina de Pass

Un an fara tine - Nina de Pass

Deși plină de clișee și cu o acțiune uneori previzibilă, Un an fară tine este o carte încărcată de sute de emoții și trăiri intense, o poveste despre durere, pierdere, speranță și iubire, despre felul în care vinovăția te mănâncă de viu, îți distruge amintirile și distorsionează totul, dar și despre puterea vindecătoare a prieteniei.

2021-02-16 09:00:02

0

Ingerii dreptatii - John Grisham

Ingerii dreptatii - John Grisham

Nota autorului ne arata ca subiectul acestui roman se bazeaza pe fapte reale - o condamnare pe nedrept, probe trucate. Autorul stie sa isi tina cititorii conectati la poveste pana la final.

2021-02-09 03:00:01

0

Parisul e intotdeauna o idee buna - Nicolas Barreau

Parisul e intotdeauna o idee buna - Nicolas Barreau

Am mai citi carti scrise de Nicolas Barreau, iar aceasta mi se pare, de departe, cea mai reusita. Speranta joaca un rol important in carte, doar e tot ce a mai ramas unui om indragostit, nu?

2021-02-09 03:00:01

0

Aripi frante - Kahlil Gibran

Aripi frante - Kahlil Gibran

Cartea aceasta contine atat proza, cat si poezie, avand un iz autobiografic. Este un elogiu adus sufletului plin de dragoste, motiv pentru care iti vine sa revii adesea, sa o recitesti.

2021-02-09 03:00:01

0

Fata care citea in metrou - Christine Feret-Fleury

Fata care citea in metrou - Christine Feret-Fleury

Ce rău mi-a părut că m-am repezit să cumpăr cartea doar pentru că titlul şi recenziile m-au făcut să îmi imaginez o poveste minunată, pariziană, ţesută în jurul cărţilor. La final nu mi-a venit să cred că e atât de proastă!

2021-02-09 03:00:01

0

Clubul crimelor de joi - Richard Osman

Clubul crimelor de joi - Richard Osman

Cartea a reprezentat o surpriza placuta pentur mine. Nu ma asteptam sa aiba momente amuzante. Autorul a combinat evenimentele din prezent cu cele din trecut, prezentant vietile tuturor personajelor, evolutia lor.

2021-02-09 03:00:01

0

Printul Americii - Sierra Simone

Printul Americii - Sierra Simone

Este o poveste complicată de dragoste, despre sacrificiu, ambiție și pierdere. Este o portretizare uimitoare a numeroaselor fațete ale iubirii. Nu poți alege pe cine iubești. Nu puteți controla întotdeauna circumstanțele relației, dar modul în care răspundeți și faceți față acestor adevăruri este esența acestei povești.

2021-02-04 12:35:56

0

Nume de cod: Tura. Seria Dosarele Checquy. Vol.1 - Daniel O'Malley

Nume de cod: Tura. Seria Dosarele Checquy. Vol.1 - Daniel O'Malley

Nu pot să suport cărți în care personajele feminine puternice sunt descrise ca fiind niste cățele, care au nevoie de un bărbat pentru a le salva, indiferent de puterile lor superioare sau de pozițiile înalte.

2021-01-23 03:27:43

0

O comoara nebanuita - Tamera Alexander

O comoara nebanuita - Tamera Alexander

M-am bucurat din plin de povestea despre McKenna și Marshall Caradon. Una peste alta, aceasta a fost o carte foarte bună, cu o poveste grozavă și personaje chiar mai bune. Wyatt a fost cu siguranță personajul meu preferat.

2021-01-21 06:28:37

0

Absolut tot - Nicola Yoon

Absolut tot - Nicola Yoon

Mi-a plăcut foarte mult aceasta carte, în special ultimul sfert din ea! Are o premisă unică, un personaj principal grozav, o dragoste frumoasă și un mesaj extraordinar. Scriere uimitoare, personaje realiste.

2021-01-21 06:28:37

0

Povesti de dragoste - Lorena Lenn

Povesti de dragoste - Lorena Lenn

Ma bucur enorm de mult ca in tara noastra exista si oameni talentati ca si Lorena Lenn. Cartile ei te duc pe valurile cele mai furtunoase, te duce in abis, ca la final sa iti redea zambetul pe buze si fericirea.

2020-12-21 09:59:50

0

Dincolo de un destin evident - Giorgio Faletti

Dincolo de un destin evident - Giorgio Faletti

A fost un fel complet diferit de poveste. Crime teribile se întâmplă imediat și totul are loc într-o perioadă foarte prezentă, care este ușor de imaginat. A fost, de asemenea, o poveste foarte energică, rapidă.

2020-12-21 09:59:50

0

In cautarea unui sot - Victoria Alexander

In cautarea unui sot - Victoria Alexander

Va recomand cu placere acesta lectura captivanta, un romance, cu o intriga interesanta, suspans si personaje frumos construite. Victoria Alexander este una dintre autoarele mele preferate, prin urmare am așteptări mari de la romanele ei.

2020-12-21 09:44:50

0

Cand ne vom revedea - Victoria Alexander

Cand ne vom revedea - Victoria Alexander

Cand ne vom revedea - povestea are toate elementele necesare unei lecturi care suscita interesul, o portie de adrenalina si mister, condimentata cu un strop de romantism si un deznodamant frumos.

2020-12-21 09:44:50

0

Darul iubirii - Victoria Alexander

Darul iubirii - Victoria Alexander

Recomand cu drag cartea tuturor iubitorilor de romance, mai ales genului historical romance. Autoarea imbina armonios intriga, suspansul cu umorul. Relicile dintre protagonisti reprezinta cireasa de pe tort.

2020-12-21 09:44:50

0

Cavalerii timpului vol.2: Calatoria - Mirela Oprea

Cavalerii timpului vol.2: Calatoria - Mirela Oprea

Un roman fantastic, palpitant, antrenant, dar si romantic. Supranaturalul aduce o nota magica. Vampirii, varcolacii, dar si alte fiinte supranaturale isi unesc fortele in lupta contra Intunericului.

2020-12-21 09:44:50

0

Demonii trecutului - Cristina Zegheru

Demonii trecutului - Cristina Zegheru

De la început până la sfârșit, ești captivă, subjugată de tot ceea ce se întâmplă. Un cumul de emoții: curiozitate, uimire, incitare, bucurie, extaz, teamă, furie. Pasiunea este însă cuvântul cheie.

2020-12-21 09:29:51

0

eBook Efectul Rosie - Graeme Simsion

eBook Efectul Rosie - Graeme Simsion

Efectul Rosie - o poveste frumoasa, superba, incitanta, ușor de citit si care te face sa vrei sa citesti si alte carti scrise de autoare. Replicile dintre protagonisti sunt absolut delicioase.

2020-12-21 09:14:50

0

Cand trecutul revine - Lorena Lenn

Cand trecutul revine - Lorena Lenn

"Cand trecutul revine" este o poveste de-a dreptul delicioasă. Pur si simplu iubirea dintre Kelly si Rashid este ataat de dulce încât visam cu ochii deschisi cand citeam.
Să iubești atât de mult o persoană încât să treci de barierele culturale, religioase, sa lupți pentru ea... minunat.

2020-12-19 03:00:01

0

A doua viata - Sandra Brown

A doua viata - Sandra Brown

A doua viata este o combinație periculoasă pe care nu o vei putea lăsa din mână! Te vei îndrăgosti iremediabil de protagoniști și de povestea lor de dragoste! Nici nu-mi mai amintesc de câte ori am citit-o până acum.

2020-12-19 03:00:01

0

Joc periculos - Sandra Brown

Joc periculos - Sandra Brown

Jocul periculos celor doi este asemănător unei tornade. Te ia prin surprindere cu fiecare răsturnare de situație. Atunci când acțiunea se precipită, citești fiecare filă cu sufletul la gură, șocat de informațiile noi care apar.

2020-12-19 03:00:01

0

Insula delincventilor Vol.3: Renasterea - Lexi B. Newman

Insula delincventilor Vol.3: Renasterea - Lexi B. Newman

Din punctul meu de vedere, acesta este cel mai bun volum din serie. Este o carte care iti pune usor mintea la contributie si chiar si increderea, nu te plictisești citind-o. Este haotică, dar atât de minunata!

2020-12-19 03:00:01

0

Insula delincventilor Vol.2: Intoarcerea - Lexi B. Newman

Insula delincventilor Vol.2: Intoarcerea - Lexi B. Newman

Volumul 2 din "Insula delincventilor" continua cu aventurile lui KJ Collins in centrul de reeducare. Avem personaje noi, care s-au schimbat datorita evenimentelor prin care au trecut si acelasi Consiliu toxic.

2020-12-19 02:46:03

0

Insula delincventilor Vol.1: Inceputul - Lexi B. Newman

Insula delincventilor Vol.1: Inceputul - Lexi B. Newman

Un subiect inedit, unul pe care nu l-am mai întâlnit până acum. Personajele au fost frumos conturate, cu un trecut tumultos, pe care mi-a făcut plăcere să-l aflu de-a lungul cărții.

2020-12-19 02:46:03

0

Pachet Infernul unui inger - Lexi B. Newman

Pachet Infernul unui inger - Lexi B. Newman

Pe lângă faptul că sunt niște cărți pline de romantism, găsești umor la tot pasul. Personajele și replicile lor amuzante, dar și situațiile caraghioase în care sunt puse, vor stârni râsete și voie bună!

2020-12-19 02:46:03

0

Drumul spre victorie. Seria Meciurile dragostei Vol.3  - Lexi B. Newman

Drumul spre victorie. Seria Meciurile dragostei Vol.3 - Lexi B. Newman

O carte plina de umor care îți aduce zâmbetul pe buze. O autoare care m-a facut sa ii ador poveștile, sa imi însenineze zilele. Povesti pe care le citești si le recitești, fără să te plictisești.

2020-12-19 02:46:03

0

Ultima sansa la victorie. Seria Meciurile dragostei Vol.2 - Lexi B. Newman

Ultima sansa la victorie. Seria Meciurile dragostei Vol.2 - Lexi B. Newman

O carte în care dragostea și amuzamentul te însoțesc cu fiecare pagină citită. O serie din care poți învăța totul despre iubire, prietenie, curaj și nu numai! O recomand cu toată inima.

2020-12-19 02:46:03

0

Adevarata victorie e dupa meci. Seria Meciurile dragostei Vol.1 - Lexi B. Newman

Adevarata victorie e dupa meci. Seria Meciurile dragostei Vol.1 - Lexi B. Newman

Cea mai amuzanta carte pe care am citit-o in viața mea. Povestea dintre Roman și Alice este extrem de interesantă, cu întâmplări care te fac sa razi și altele carte îți fac inima sa se strângă și sa se facă mică.

2020-12-19 02:46:03

0

Esenta iubirii Vol.1: Parfum de scortisoara - Daniela Cavasi

Esenta iubirii Vol.1: Parfum de scortisoara - Daniela Cavasi

Cartea "Parfum de scorțișoară" nu este doar o simplă poveste de dragoste, este mai dregrabă o lecție de viață. Această carte are de toate: dragoste, iubire, prietenie, trădare și multe altele.

2020-12-19 02:46:03

0

Chandler: Decadenta - Lexi B. Newman

Chandler: Decadenta - Lexi B. Newman

O altă carte scrisă de Lexi B. Newman pe care am iubit-o. Am citit-o cu sufletul la gură într-o singură zi. O recomand cu drag,merită! Abia aștept să citesc și alte cărți scrise de această autoare.

2020-12-19 02:31:03

0

Pachet Meciurile dragostei - Lexi B. Newman

Pachet Meciurile dragostei - Lexi B. Newman

Deși cunosc stilul de scris al autoarei, acesta nu a încetat să mă surprindă într-un mod plăcut nici de această dată. Seria este cu adevărat scrisă bine. Mi-a plăcut foarte mult și evoluția personajelor și modul în care acestea sunt conturate.

2020-12-19 02:31:03

0

Intrusul dintre noi - Lexi B. Newman

Intrusul dintre noi - Lexi B. Newman

Autoarea reușește să mă surprindă și să-mi ajungă la inimă mereu. Povestea din această carte m-a impresionat și mă făcea din ce în ce mai curioasă. Recomand cu drag, cărțile autoarei nu vă vor dezamăgi niciodată.

2020-12-19 02:31:03

0

Pachet Pravda - Silvia Rusen, Mirela Iconaru

Pachet Pravda - Silvia Rusen, Mirela Iconaru

Lupta pentru supraviețuire este extrem de bine prezentată, punând în evidențele zicala scopul scuză mijloacele. Cu toate acestea surprizele pe care le aduce aceasta serie sunt deosebite. Mi-a placut foarte mult.

2020-12-19 02:31:03

0

Pravda. Vol. 2: Iubire interzisa - Silvia Rusen, Mirela Iconaru

Pravda. Vol. 2: Iubire interzisa - Silvia Rusen, Mirela Iconaru

O carte interesantă cu un subiect neașteptat. Protagonsita mi se pare puțin copilaroasă și rolul care i s-a atribuit este peste puterile ei, dat ținând cont de vârstă, am înțeles unele lucruri. Personajul masculin principal este fix elementul care o temperează pe ea.

2020-12-19 02:31:03

0

Pravda. Vol.1: Avocatul apararii - Silvia Rusen, Mirela Iconaru

Pravda. Vol.1: Avocatul apararii - Silvia Rusen, Mirela Iconaru

O carte care te ține cu sufletul la gură și care te face să trăiești povestea de dragoste a protagoniștilor. Sunt si pasaje unde umorul este la înălțime! Un subiect ușor clișeic, dar captivant.

2020-12-19 02:31:03

0

Pachet Asii de inima - Stanciu Crina

Pachet Asii de inima - Stanciu Crina

Seria crește de la un volum la altul, iar acest lucru mă bucură nespus. ,,Cavalerul de pică" este despre Lukas și Rose, despre iubirea lor și despre toate clipele ce au avut un rol în consolidarea relației lor. Am adorat replicile și gesturile dintre cei doi, cât și direcția în care s-a dus toată acțiunea.

2020-12-19 02:16:03

0

Asii de inima Vol.3: Asul de trefla - Stanciu Crina

Asii de inima Vol.3: Asul de trefla - Stanciu Crina

Seria crește de la un volum la altul, iar acest lucru mă bucură nespus. Seria este despre Lukas și Rose, despre iubirea lor și despre toate clipele ce au avut un rol în consolidarea relației lor. Am adorat replicile dintre cei doi, cât și direcția în care s-a dus toată acțiunea.

2020-12-19 02:16:03

0

Asii de inima Vol.2: Cavalerul de pica - Stanciu Crina

Asii de inima Vol.2: Cavalerul de pica - Stanciu Crina

O carte care ar trebui sa fie citita de toata lumea. Imi place faptul ca Rose nu se lasa usor, chiar daca este incapatanata. Este o tanara sigura pe sine, care nu se lasa sedusa usor. Este o adevarata luptatoare.

2020-12-19 02:16:03

0

Asii de inima Vol.1: Regele de inima rosie - Stanciu Crina

Asii de inima Vol.1: Regele de inima rosie - Stanciu Crina

O carte care ar trebui sa fie citita de toata lumea. Imi place faptul ca Rose nu se lasa usor, chiar daca este incapatanata. Este o tanara sigura pe sine, care nu se lasa sedusa usor. Este o adevarata luptatoare.

2020-12-19 02:16:03

0

Pachet Inspirational

Pachet Inspirational

Sunt genul de carti care îți redau optimismul și starea de bine. Merită citite mai ales atunci când nu ești într-o stare prea bună, te va face cu siguranță să te simți mai bine. Te invata sa treci cu ușurință peste anumite momente grele.

2020-12-19 02:16:03

0

Arta de a pacatui Vol.1: Pacatul meu - Georgiana A. Petcu

Arta de a pacatui Vol.1: Pacatul meu - Georgiana A. Petcu

Este o carte care m-a prins încă de la primele pagini, cu o poveste pe care fiecare dintre noi cred că a trăit-o la un moment dat. Fiecare dintre noi ne ascundem la un moment dat fricile, neputințele, durerile pe care le simțim de-a lungul vieții.

2020-12-19 02:16:03

0

Amor Vol.1: Lady Mara - Silvia Rusen

Amor Vol.1: Lady Mara - Silvia Rusen

Îmi place mult că autoarea este foarte informată în ceea ce privește tradițiile și cutumele perioadei victoriene. Personajele sunt amuzante și spumoase, dar cât se poate de reale atunci când intriga își face apariția.

2020-12-19 02:16:03

0

Amantele trecutului. Ultimul zbor - Alexandra Gheorghe

Amantele trecutului. Ultimul zbor - Alexandra Gheorghe

Nu am citit de mult timp o carte atat de interesantă si incitanta! Am terminat cartea in cateva ore. Povestea m-a ținut cu sufletul la gura cu fiecare pagina citită. Astept cu nerăbdare si alte cărți scrise de autoare.

2020-12-18 01:00:01

0

Amantele trecutului - Alexandra Gheorghe

Amantele trecutului - Alexandra Gheorghe

O carte care iti schimba starea de spirit imediat si iti da incredere in tine ca femeie, este pura realitate expusa intr-o carte…asa cum putin o pot exprima in viata reala. Trăiri, emoții și senzații.

2020-12-18 01:00:01

0

O noua speranta - Sandra Brown

O noua speranta - Sandra Brown

Fiecare rand citit, fiecare traire nu facea altceva decat, la cea mai mica clipire a ochilor sa ma transpuna in povestea ta. Foarte frumos scris totul. O carte care te trece prin toate starile.

2020-12-18 01:00:01

0

Capcana - Sandra Brown

Capcana - Sandra Brown

Fiecare rand citit, fiecare traire nu facea altceva decat, la cea mai mica clipire a ochilor sa ma transpuna in povestea ta. Foarte frumos scris totul. O carte care te trece prin toate starile.

2020-12-18 12:45:51

0

Pasiunea - Sandra Brown

Pasiunea - Sandra Brown

Iubirea, sufletul pur, ura si gelozia sunt frumos conturate. Fiecare etapa a vietii are momentele ei mai bune si mai putin bune. Cartea aceasta este un bun prieten ce-ti poate avea de grija.

2020-12-18 12:45:51

0

Amalia, jurnalul unei iubiri Vol.1 - Liza Karan

Amalia, jurnalul unei iubiri Vol.1 - Liza Karan

Finalul romanului m-a lăsat cu gura căscată. Eram atât de șocată de faptul că lucrurile au luat o întorsătură neașteptată, încât mi-a venit să plâng când am văzut că eram pe ultima pagină.

2020-12-18 12:45:51

0

Dependenti de iubire - Cristina Georgiana

Dependenti de iubire - Cristina Georgiana

Am rămas captivă pe tot parcursul citirii. Emoție, acțiune, o ușoară realitate. Superb mod de a scrie, de a transpune emoțiile personajelor. O poveste frumoasă care-ți intră în suflet cu fiecare pagină citită.

2020-12-18 12:45:51

0

Alege-mi sufletul ranit - Dakota Edits

Alege-mi sufletul ranit - Dakota Edits

Alege-mi sufletul ranit m-a surprins placut, merita sa fie citita, cu o idee cat se poate de frumoasa si frumos scrisa. O carte incarcata de sute de emotii si ganduri, dar si cu o poveste de dragoste ce iti va umple inima de fericire dar si de tristete.

2020-12-18 12:45:51

0

Dorinte nerostite - Beverly Lewis

Dorinte nerostite - Beverly Lewis

Nu stiu de ce nu ma invat minte si sa stau in banca mea. Ma trezesc cumparand cartile autoarei, apoi imi pare rau ca am facut-o. Povestea de fata, asemenea celorlalte, este pur si simplu plictisitoare.

2020-12-17 09:08:50

0

In virtejul iubirii - Kat Martin

In virtejul iubirii - Kat Martin

Mi-a plăcut să-l cunosc pe Dirk la un nivel mai profund în această carte. Se simțea real, puteai să înțelegi de ce a făcut și a spus lucrurile pe care le-a făcut. A fost uimitor - protector, dăruit, iubitor și sexy.

2020-12-17 08:53:50

0

Periculos si seducator - Kat Martin

Periculos si seducator - Kat Martin

Este povestea delicioasă a lui Luke Brodie. A treia carte din seria Boss, Inc. , Periculos si seducator, a fost minunată. Emma a fost grozavă. Îmi plac eroinele puternice și ea este exact asa cum mi-am dorit - puternică, curajoasă, inteligentă și ar putea avea grijă de ea însăși.

2020-12-17 08:23:50

0

Frumuseti monstruoase - Marina Neagu

Frumuseti monstruoase - Marina Neagu

Frumuseti monstruase are un loc special in inima mea. Pe langa faptul ca a fost prima carte de la Quantum pe care am citit-o, lucrarea de fata mi-a demonstrat faptul ca autorii romani pot rivaliza oricand cu cei din strainatate.

2020-12-17 08:23:50

0

Anatomia unei inocente furate - Marina Neagu

Anatomia unei inocente furate - Marina Neagu

Imi place cum scrie Marina Neagu. M-am delectat cu toate cartile ei, dar Anatomia unei inocente furate m-a suprins intr-un mod greu de scris in cuvint. Socant, emotionant, tulburator.

2020-12-17 08:23:50

0

Provocare - L.J. Shen

Provocare - L.J. Shen

Cartea reușește să incite imaginația cititorului cu scene faine, dar să-l și țină în suspans până la final. Dialogurile pline de vervă și înțepăturile ironice oferă doar un plus de savuare.

2020-12-17 08:08:50

0

In bratele lui - Jodi Ellen Maplas

In bratele lui - Jodi Ellen Maplas

Cartea de față mi-a atras atenția încă din prima clipă în care am zărit-o pe Libris. Coperta îmbietoare și descrierea incitantă m-au făcut să cred că lectura va fi una inedită. Însă, ce am descoperit între file, m-a bulversat .

2020-12-08 07:19:25

0

Marturisirea - Jodi Ellen Malpas

Marturisirea - Jodi Ellen Malpas

Nu mi-e rușine să recunosc, îmi place literatura erotică. Sunt o fană a colecției Eroscop, de la editura Trei, și vânez cam toate cărțile lor, indiferent că e vorba de un autor debunant sau unul cunoscut și îndrăgit.

2020-12-08 07:19:25

0

Imparateasa celor o mie de ceruri - Rhoda Belleza

Imparateasa celor o mie de ceruri - Rhoda Belleza

intre mine și colecția Imaginarium, de la Editura Unicart, a fost dragoste de la prima citire, de la primul roman care mi-a picat în mână. Indiferent că a fost vorba de un roman thriller, fantasy sau de aventură, lectura s-a dovedit una extrem de captivantă, ba chiar și puțin romantică, pentru că marea majoritate a cărților din cadrul acestei colecții, au în structura lor și o poveste de dragoste.

2020-12-08 06:49:25

0

Cabina de saruturi. Vol.2: Relatie la distanta - Beth Reekles

Cabina de saruturi. Vol.2: Relatie la distanta - Beth Reekles

O comedie romantică delicioasă, plină de dialoguri vioaie, situații hilare și glume cu nemiluita. Scene fierbinți, momente picante și o doză imensă de romantism. E un real balsam pentru sufletul meu.

2020-12-08 06:49:25

0

Intalnire perfecta  - Steve Bloom

Intalnire perfecta - Steve Bloom

,,Întălnire perfectă” este o carte relaxantă, ușor de parcurs, plină de momente romantice și situații amuzante, numai bună de citit în vacanță. Autorul nu s-a jenat deloc, și-a introdus personajul în tot felul de situații penibile.

2020-12-08 06:49:25

0

Se numea Sarah - Tatiana de Rosnay

Se numea Sarah - Tatiana de Rosnay

Cu toate că descrierea de pe coperta a patra mi-a stârnit curiozitatea de la bun început, nu am fost convinsă că această carte va fi pe gustul meu. Am ținut-o pe noptieră zile bune, o răsfoiam, apoi o puneam deoparte. Până într-o zi când mi-am zis că e cazul să nu am prejudecați, că poate am mult de pierdut.

2020-12-08 06:49:25

1

Curentii din adancuri - Nora Roberts

Curentii din adancuri - Nora Roberts

Nora Roberts este scriitoarea mea de suflet și nimeni nu o poate egala. Pe lângă faptul că are un stil propriu, unic, inconfundabil, fiind un magician al cuvintelor, cărțile ei emană atât de mult optimism, încât îți creează sentimentul că nimic nu este imposibil, că dincolo de durere și suferință ne așteaptă un final fericit.

2020-12-01 11:39:10

0

Profetia. Seria Abis si tenebre. Cartea 2 - Nora Roberts

Profetia. Seria Abis si tenebre. Cartea 2 - Nora Roberts

Profeția - un roman despre iubire și magie, despre întunericul și lumina din amândouă. Despre bătălii și curaj și despre venirea unei mântuitoare. Am regăsit scriitura și optimismul ei proverbial, iar valori umane, precum familia, prietenia, iubirea, au fost din nou readuse pe primul loc.

2020-12-01 11:24:10

0

Regina de foc - Laura Sebastian

Regina de foc - Laura Sebastian

,,Regina de foc”, ultimul volum al trilogiei Prințesa de Cenușă, își poartă cititorii într-o lume întunecată, plină de intrigi, aventuri periculoase și iubiri imposibile. Trădări și răzbunări. Magie și iluzii. Scene de lupte și uneltiri politice. Nu este o capodoperă a genului fantasy, dar are toate elementele unui roman de calitate.

2020-12-01 11:24:10

0

eBook Ultima tamaduitoare Vol.1 Regatul sufletelor - Rena Barron

eBook Ultima tamaduitoare Vol.1 Regatul sufletelor - Rena Barron

Inceputul mi s-a părut destul de greoi, și mi-a fost puțin greu să mă deprind cu o serie de denumiri și termeni, lucru care m-a determinat să mă simt puțin în ceață și să nu înțeleg foarte bine lumea creată de autoare. Abia după 80-100 de pagini lucrurile au început să aibă sens pentru mine, pentru că, în sfârșit, mi s-au oferit niște explicații despre povestea originii zeilor orisha, despre demoni, despre războiul contra Regelui Demon, despre Cataclismul Suprem și, nu în ultimul rând, despre Nenumită.

2020-12-01 11:09:10

0

Regatul sufletelor. Seria Ultima tamaduitoare Vol.1 - Rena Barron

Regatul sufletelor. Seria Ultima tamaduitoare Vol.1 - Rena Barron

Magie și antimagie. Prietenie și dragoste. Răpiri și crime. Suspans, mister și romantism. Descoperiri șocante și întâmplări neprevăzute. O legendă fascinantă despre zeii orisha și încercările acestora de a-l încătușa pe Regele Demon. Povestea unei fete lipsite de magie care descoperă că are o mare legătură cu Nenumita, zeița despre care nimeni nu vorbește.

2020-12-01 11:00:35

0

Scanteie - Alice Broadway

Scanteie - Alice Broadway

Reducerea consistenta de pe Libris m-a tentat suficient de mult incat sa cumpar si acest volum doi, cu speranta ca povestea va fi ceva mai interesanta. Dezamagire totala! Nici daca as primi gratuit ultimul volum din serie, nu as accepta...

2020-12-01 10:24:10

0

Planul atractiei - Flavia Badic

Planul atractiei - Flavia Badic

,,Planul atracției” este un delicios roman de dragoste, asezonat cu replici savuroase și înțepături ironice, care stârnesc hohote de ras. O carte bine scrisă, ușor de parcurs, cu o protagonistă amuzantă și un stil de scriere ușor sarcastic.

2020-12-01 09:39:10

0

Pacienta tacuta - Alex Michaelides

Pacienta tacuta - Alex Michaelides

Pe parcursul lecturii, mi-am făcut anumite scenarii, și am ajuns să fiu convinsă de vinovăția unui anumit personaj, iar atunci când mi s-a confirmat acest lucru, am fost puțin dezamăgită.

2020-12-01 09:39:10

0

Ultimul oaspete - Megan Miranda

Ultimul oaspete - Megan Miranda

,,Ultimul oaspete” are toate ingredientele necesare ale unui roman de calitate - bine scris, ușor de parcurs, plin de mister, secrete și situații imprevizibile, însă, ceea ce atrage cel mai tare, după umila mea părere, este tensiunea apăsătoare și atmosfera lugubră.

2020-12-01 09:39:10

0

Infidela - Daniela Faur

Infidela - Daniela Faur

M-am indragostit de scrierile autoarei dupa ce am parcurs seria Forte ale naturii. Infidela a reusit sa ma surprinda placut datorita umorului de situatie si a replicilor dintre protagonisti. Nemultumiri? Finalul. Povestea merita o continuare!

2020-12-01 09:39:10

0

Eliberare - Imogen Kealey

Eliberare - Imogen Kealey

Din afară mi s-a părut tare frumoasă - coperta îmbietoare, sinopsis captivant, dar conținutul a strălucit prin lipsă de acțiune, povestea de dragoste putin plictisitoare, , personajele principale destul de scorțoase, sobre.

2020-12-01 09:39:10

0

Intre surori - Kristin Hannah

Intre surori - Kristin Hannah

O carte absolut minunata! Nu ma dau in vand dupa cartile autoarei Kristin Hannah, dar cea de fata a reusit sa ma emotioneze profund. Doua povesti de dragoste, doua surori care s-au indepartat cu trecerea timpului, dar necazurile le-au apropiat, intr-un final.

2020-12-01 09:39:10

0

Caut suflet pereche - Rachel Winters

Caut suflet pereche - Rachel Winters

Titlul si descrierea mi-a atras atentia, asa ca am comandat-o fara sa stau pe ganduri, insa, nicio clipa nu am banuit cat de amuzanta este povestea. Nazbatiile facute de Evie Summers m-au facut sa rad in hohote.

2020-12-01 09:24:10

0

Dragostea e scrisa in semne - Kate Clayborn

Dragostea e scrisa in semne - Kate Clayborn

,,Dragostea e scrisă în semne” – o carte despre prietenie, despre găsirea iubirii în cele mai neașteptate locuri, dar și despre încredere, atât în tine, cât și în toate semnele din jurul tău.

2020-12-01 08:25:50

0

O melodie necantata - Tamera Alexander

O melodie necantata - Tamera Alexander

Am apreciat scriitura lejeră, nepretențioasă, pe înțelesul fiecărui cititor, cartea nu este moralizatoare, dar concluziile sale sunt biblice , modul în care se împletesc romantismul, credința și umorul, oferind cititorului o lectură plăcută și ușoară.

2020-08-17 07:39:15

0

Blestemul mostenirii - Mirela Oprea

Blestemul mostenirii - Mirela Oprea

,,Blestemul moștenirii” este un roman captivant, plin de tensiune și sentiment, pe care nu îl mai poți lăsa din mână, odată ce începi să-l citești. O lectură de neuitat, cu personaje puternice, splendid construite, cu un subiect și o intrigă bine legate, cu evenimente surprinzătoare ce se succed într-un ritm alert.

2020-08-17 07:24:15

0

Crucea de foc. Vol.2. Seria Outlander. Partea 5 - Diana Gabaldon

Crucea de foc. Vol.2. Seria Outlander. Partea 5 - Diana Gabaldon

Crucea de foc vol. 2 este mult mai intens, plin de dinamism, cu o mare încărcătură emoțională, fiind foarte bine scris. O lectură ce mustește de suspans, mister, umor și senzualitate (scenele romantice sunt mult mai numeroase decât în volumele precedente).

2020-08-17 07:24:15

0

eBook Colivia regelui. Seria Regina rosie. Partea a III-a

eBook Colivia regelui. Seria Regina rosie. Partea a III-a

Povestea este plină de minciuni, trădări și comploturi. Gelozie și rivalitate. Totul are un caracter imprevizibil, motiv pentru care nu știi ce se va întâmpla în următorul moment.

2020-08-17 07:24:15

0

Colivia regelui - Victoria Aveyard

Colivia regelui - Victoria Aveyard

“Colivia regelui” este genul de carte care îți stârnește un amestec năvalnic de sentimente contradictorii de la un capitol la celălalt. Intriga, răsturnările de situație și relațiile complicate dintre personaje te țin într-o permanentă stare de tensiune.

2020-08-17 07:24:15

1

Audiobook. Taci si saruta-ma! - Rachel Gibson

Audiobook. Taci si saruta-ma! - Rachel Gibson

Titlul, coperta și scurta prezentare mi-au stârnit interesul cu ceva timp în urmă, și adevărul e că mi-o doream foarte mult, convinsă fiind că e genul acela de carte, relaxantă și amuzantă, numai bună pentru vacanță și relaxare. Și așa a și fost. Doar că nu am bănuit nicio clipă că povestea va fi delicios de păcătoasă din cauza scenelor de dragoste destul de fierbinți.

2020-08-17 07:24:15

0

Pactul - Elle Kennedy

Pactul - Elle Kennedy

Descrierea, dar și imaginea de pe copertă, mi-au atras atenția din prima clipă, și am știut sigur că voi avea parte de o lectură captivantă. Și într-adevăr, nu m-am înșelat. Am fost plăcut surprinsă de stilul autoarei, simplu, lejer, dar și de intriga cărții.

2020-08-17 07:24:15

0

eBook Summerlost sau visul unei vacante de vara - Ally Condie

eBook Summerlost sau visul unei vacante de vara - Ally Condie

Summerlost sau visul unei vacanțe de vară este o carte despre pierderea cuiva drag și regăsirea de sine, în sânul familiei și alături de prieteni noi; o pierdere resimțită atât împreună, cât și separat—cea a fratelui cu dizabilități al lui Cedar și Miles, dar și a tatălui lor.

2020-08-13 01:09:15

0

Ultima zi - Helene N.

Ultima zi - Helene N.

Ultima zi este o poveste extrem de emoționantă, despre prima dragoste si despre maturitate. Everly si Jarryd se cunosc intr-o noapte furtunoasă, si la propriu si la figurat, pe un pod. Ea il convinge pe el sa nu sară, si incepe povestea.

2020-08-13 01:00:11

0

Problema spinoza - Irvin D. Yalom

Problema spinoza - Irvin D. Yalom

E foarte greoaie și pe o temă pe care personal am abandonat-o: credința. Dar și despre religie, cutume, si modul în care alegi sa trăiești și să privești viața. Bineinteles ca antisemitismul și iudaismul sunt subiecte principale.

2020-08-13 01:00:11

0

Hotul de carti - Markus Zusak

Hotul de carti - Markus Zusak

Ca si celelalte carti care abordează teme din perioada Holocaustului si aceasta carte ma marcat profund!Tema este una sfâșietoare desi nu pare a fi chiar atat de dură ca alte carti ale ororilor holocaustului!

2020-08-13 01:00:11

0

Basmele mele preferate

Basmele mele preferate

Cine nu a iubit basmele in copilărie? Cine nu a vazut cel putin o ecranizare Disney? Si care fata nu s-a imaginat ca e cel putin una dintre dintre prințese? Dar "Si au trait fericiti pana la adanci batraneti" nu este un final potrivit pentru toate personajele. Rămâne intrebarea: personajele negative tot fericite au ramas?

2020-08-13 12:54:15

0

Ingeri si demoni - Dan Brown

Ingeri si demoni - Dan Brown

Romanul are un ritm alert si este plin de simbolistica, asa cum sunt in general romanele lui Brown. Totusi, dupa parerea mea, cea mai frumoasa carte din serie este Codul lui Da Vinci.

2020-08-04 08:09:14

0

Defecti - Cecelia Ahern

Defecti - Cecelia Ahern

O carte asemănătoare zilelor noastre, în care conducerea te obligă să faci ce vrea ea dar nu ce dorești tu. Mi-a plăcut mult,mai ales că niște copii tineri au luptat pentru libertatea lor, pînă la urmă este o carte despre curaj, dorință și libertate.

2020-08-04 08:09:14

0

Incurcaturile dragostei - Valerie Bowman

Incurcaturile dragostei - Valerie Bowman

Dupa multe sezoane in care juca rolul petitoarei lady Dalilah isi pune in gand sa-si gaseasca si ea un soț, dar din păcate domnul nu e interesata de ea, asa ca se gândește săi dea o potiune magică de la care sa se îndrăgostească de ea, dar aici intervine prietenul din copilărie, Thomas si ii zice ca de fapt el a luat poțiunea si ii mărturisește ca e îndrăgostită de ea, O poveste drăguță si amuzantă ca și toată seria

2020-08-04 08:09:14

0

320 de pisici negre - Rodica Ojog-Brasoveanu

320 de pisici negre - Rodica Ojog-Brasoveanu

320 de pisici negre este a doua întâlnire cu autoare. Recunosc ca mi-a plăcut mai mult, dar tot am intrat greu în atmosferă. Abia după 70-80 de pagini am început sa-i dau de "gust".

2020-08-04 08:09:14

0

Gandeste-te ca nu mai sunt - Adam Hasllet

Gandeste-te ca nu mai sunt - Adam Hasllet

Pentru mine, recunosc, că a fost destul de greu s-o citesc, dar pentru psihologi sau amatori de psihologie, cartea va fi interesantă, tot amalgamul acela de trăiri al fiecăruia fiind fascinant.

2020-07-31 08:09:11

1

Zuleiha deschide ochii - Guzel Iahina

Zuleiha deschide ochii - Guzel Iahina

O carte ficțiune istorică, cu acțiunea ce se desfășoară în perioada anilor 1930 - 1946! Are la baza memoriile unei femei, care a fost deportata intr o tabara colonială din Siberia.

2020-07-31 08:09:11

0

Negru de corb - Ann Cleeves

Negru de corb - Ann Cleeves

Am vazut ecranizarea si asa mi-a fost usor sa pun o fata fiecarui personaj. Ispectorul Jimmy Perez ar trebui sa aiba mai multa incredere in el, ca se pricepe sa citeasca oamenii, nu gluma.

2020-07-31 07:24:11

0

Vaduva - Fiona Barton

Vaduva - Fiona Barton

M-am apucat de citit Vaduva de Fiona Barton si am citit 150 de pagini, m-am plictisit si am citit pe sarite sa vad unde e deznodamantul povesti... Si l-am gasit in ultimul capitol.

2020-07-31 07:24:11

0

Secrete si minciuni - Nora Roberts

Secrete si minciuni - Nora Roberts

O carte frumoasă, ce te tine în priză până la ultima pagină. Secretele ies la iveală, pe rând, dar finalul e surprinzător. Mă așteptam la asa ceva, mai ales că îi cunosc stilul Norei foarte bine, dar tot a fost bun!

2020-07-31 07:24:11

0

Vaduve - Lynda La Plante

Vaduve - Lynda La Plante

Este o poveste care te captivează, un roman polițist deosebit, cu multe răsturnări de situație, cu emoții, umor, poliție, bătăi, tot ce trebuie pt a te tine in suspans până la sfârșit.

2020-07-25 11:00:06

0

Fructul interzis - Elisabeth Naughton

Fructul interzis - Elisabeth Naughton

Mi-a plăcut aceasta carte, mi-a adus aminte la un moment dat de umbrele lui Grey. Este o poveste ce se citește repede, puțin fantezista mi s-a părut pe alocuri la scenele de sex, în rest o poveste draguta despre care îmi doresc sa aflu mai multe în următorul volum.

2020-07-25 11:00:06

0

Crede-ma cand mint - J.P. Delaney

Crede-ma cand mint - J.P. Delaney

O carte care m-a facut sa iau in calcul cele mai nebunesti ipoteze, totul pentru a-mi da seama care este adevarul si ce se intampla de fapt. Ei bine, tin sa va spun ca toate varintele la care m-am gandit au fost gresite, sfasitul cartii m-a lasat fara cuvinte.

2020-07-25 11:00:06

0

Trandafirul noptii - Lucinda Riley

Trandafirul noptii - Lucinda Riley

O admir pe Lucinda Riley pentru modul în care reuseste să îsi contureze povestile și, mai ales, personajele. Desi este oarecum diferita de celelalte carti ale autoarei pe care le-am citit , a reusit sa mă captiveze încă de la început.

2020-07-25 11:00:06

0

Partea urata si minunata a lucrurilor - Bryn Greenwood

Partea urata si minunata a lucrurilor - Bryn Greenwood

O poveste fata de care am sentimente de dragoste, dar si de ura. Mi-a placut mniera de scriere, personajele, dar anumite scene au fost greu de digerat. Precum cea din birou. Cine a citit, stie la ce ma refer.

2020-07-25 11:00:06

0

Casa de sare si amaraciuni - Erin A. Craig

Casa de sare si amaraciuni - Erin A. Craig

Nu a fost o carte extraordinară dar nu a fost deloc rea. M-a prins povestea și misterul țesut în jurul fetelor mi-a stârnit curiozitatea. Mi-au plăcut atmosfera, dar si momentele creepy și mi-aș fi dorit sa fi fost mai multe astfel de momente.

2020-07-25 11:00:06

0

Splendida cetate a celor o mie de sori - Khaled Hosseini

Splendida cetate a celor o mie de sori - Khaled Hosseini

Am ochii roșii de plâns dar a fost o experienta minunata! Va recomand cu drag povestea lui Mariam și a Lailei și a Kabulului sfâșiat de lupte. Când termini cartea asta nu poți sa nu ii mulțumești lui Dumnezeu pentru viața minunata pe care o ai!

2020-07-25 11:00:06

0

...Sa ucizi o pasare cintatoare - Harper Lee

...Sa ucizi o pasare cintatoare - Harper Lee

"Când ai să crești mare, ai să ai în fiecare zi a vieții tale prilejul să vezi cum albii îi înșală pe negri, dar dă-mi voie să-ți spun un lucru - și te rog să nu-l uiți: ori de câte ori un alb trage pe sfoară un negru, albul acela, oricine ar fi el, oricât ar fi el de bogat sau de obârșie oricât de nobilă, ei bine, albul acela este un om de nimic!"

2020-07-25 11:00:06

0

Vanzatorul de visuri. Chemarea - Augusto Cury

Vanzatorul de visuri. Chemarea - Augusto Cury

Eu nu am fost in extaz, chiar daca ideile lui erau interesante, dar actiunea si dialogul dintre personaje este infantil. Maestrul vorbeste frumos, discipolii se comporta ca niste copii.

2020-07-23 08:15:53

0

Gradina secreta - Frances Hodgson Burnett

Gradina secreta - Frances Hodgson Burnett

Grădina secretă, de Frances Hodgson Burnett, este cartea copilăriei mele, una dintre cărțile recomandate de bibliotecara școlii generale, am mai recitit-o de-a lungul timpului de cateva ori.

2020-07-23 08:15:53

0

A ta vesnic, Lara Jean - Jenny Han

A ta vesnic, Lara Jean - Jenny Han

Mi-a plăcut mult această trilogie, cu toate că este mai potrivită adolescenților, care dezbate teme precum prima dragoste, prietenia, dinamica familiei și maturizarea, teme la care se pot raporta toți cititorii.

2020-07-23 08:00:06

0

Taina povestitoarei - Sejal Badani

Taina povestitoarei - Sejal Badani

Mi-a placut mult mai mult povestea Amishei, stilul scriituri in aceasta parte a cartii. La inceput, povestea Jayei m-a dezamagit, mi se parea un subiect banal, scris superficial. Dar dupa ca pleaca in India, pentru a descalci povestea mamei si implicit a bunicii tale, tonul scrierii se schimba,

2020-07-23 08:00:06

0

Salbaticele - Rory Power

Salbaticele - Rory Power

Romanul este destul de înfricoșător, iar pasajele în care se descriu diversele simptome ale bolii de care suferă fetele sunt îngrozitoare. Finalul este unul deschis, am avut impresia că autoarea intenționează să transforme cartea într-o serie.

2020-07-23 07:45:53

0

Regatul spinilor si al trandafirilor. Seria Regatul spinilor si al trandafirilor. Vol.1 - Sarah J. Maas

Regatul spinilor si al trandafirilor. Seria Regatul spinilor si al trandafirilor. Vol.1 - Sarah J. Maas

O carte fantasy ce de la bun început m-a dus cu gândul la "Frumoasa si bestia " un basm adaptat. Feyre ,tânăra de 19 ani,este cea care își întreține cele două surori si pe tatăl lor. Atunci când omoară un spiridus, este "condamnată "sa ajunga in ținutul Prytian pentru tot restul vietii ,datorita "tratatului".

2020-07-23 07:45:53

0

Secret Elements. In mrejele pamantului - Johanna Danninger

Secret Elements. In mrejele pamantului - Johanna Danninger

E drept, aveam sufletul îndoit de temeri, că povestea nu va mai avea același farmec ca la început, dar m-am înșelat. Am constatat că mizele sunt mult mai mari, lupta dintre Lumină și Întuneric, Bine și Rău sunt mai crâncene, sarcasmul stă la loc de cinste, iar tensiunea dintre Jessica/Jay și Lee se amplifică.

2020-07-23 07:45:53

0

Secret elements - Johanna Danninger

Secret elements - Johanna Danninger

,,Secret Elements. În adâncul marii” s-a dovedit o lectură captivantă de la început până la sfârșit. Un roman plin de aventuri și mister, ușor de citit, cu un stil de scriere ușor sarcastic.

2020-07-23 07:45:53

0

Fiul criminalilor - Oana-Diana Mokesch

Fiul criminalilor - Oana-Diana Mokesch

O carte plină de iubire și ură, toleranță și respingere, o ficțiune care este uneori întrecută de dura realitate. Suspans continuu datorittă răsturnărilor de situație, cu un final neașteptat.

2020-07-21 12:55:09

0

Pe partea gresita a raiului - Lexi B. Newman

Pe partea gresita a raiului - Lexi B. Newman

Tare mult ma bucur ca am avut ocazia sa citesc cartea ,,Pe partea gresita a raiului" . M-a surprins placut starea de bine, umorul debordant, scriitura. Lexi stie cum sa ne atraga in poveste.

2020-07-21 12:55:09

0

Al zecelea clan Vol.1. Focul - O.G. Arion

Al zecelea clan Vol.1. Focul - O.G. Arion

Autoarea a avut amabilitatea și ne-a lăsat o scurta lecție de istorie despre Mesopotamia și legendele ei, la sfârșitul cărții. Repet, cartea e documentata la sânge și subiectul ei se leagă de legendele și zeii acelor timpuri.

2020-07-21 12:55:09

0

Calaretul de arama - Paullina Simons

Calaretul de arama - Paullina Simons

Este o carte despre realitatea care ne înconjoară și cum, oricât ai încerca, uneori nu e de ajuns. Uneori nu stă în puterea noastră să schimbăm oamenii și trebuie să acceptăm deciziile lor.

2020-07-20 10:00:06

0

Cerere de prietenie - Laura Marshall

Cerere de prietenie - Laura Marshall

Nu cred să fi citit până acum o astfel de carte!M-a ținut în suspans de la început până la sfârșit! Pe internet am văzut că există și un film horror cu aceeași denumire "Friend request" dar acțiunea cred că e cu totul alta față de carte.

2020-07-20 09:55:08

0

Mica vrajitoare. Vol.1: Proba focului - Lene Kaaberbol

Mica vrajitoare. Vol.1: Proba focului - Lene Kaaberbol

Ritm alert, evenimente ciudate ce au loc in viata uni adolescente, descoperirerea unor inzestrari, pericole care se abat in calea ei, toate acestea fac din cartea de fata, o lectura captivanta.

2020-07-20 09:40:08

0

Secretul - Julie Garwood

Secretul - Julie Garwood

O poveste de iubire ce nu te solicită, dar îți dă o bine meritată stare de bine, Când simți că pericolul uman sau nemiloasa moarte îți poate lua femeia pe care o iubești, renunți la toată armura ce te face insensibil. Și-ți declari iubirea.

2020-07-20 09:25:08

0

Pe insula - Tracey Garvis Graves

Pe insula - Tracey Garvis Graves

O poveste emotionanta, bine scrisa, despre supravieturire, sacrificii, teama, prejudecati si multa iubire. A trecut ceva vreme de cand nu am mai citit o carte in asa putin timp. O recomand cu drag!

2020-07-20 09:25:08

0

Ceea ce nu poate fi ascuns - Agnes Martin-Lugand

Ceea ce nu poate fi ascuns - Agnes Martin-Lugand

O carte destul de interesanta si amuzanta prin unele locuri, iar daca ii dai putina importanta vei intelege ca poti merge mai departe cu ajutorul dragostei. Nu tuturor le plac povestile a autoarei, mult prea simpliste.

2020-07-20 07:40:08

0

Prietena - Teresa Driscoll

Prietena - Teresa Driscoll

Am avut asteptari mari de la cartea asta si spre surprinderea mea, nu ma asteptam sa imi ia o saptamana ca sa o termin. Este o carte promitatoare, cu un cadru mirific si personaje aparent bine construite.

2020-07-20 07:40:08

0

Lady T si fermierul (Billionaires Vol.5) - Hanna Lee

Lady T si fermierul (Billionaires Vol.5) - Hanna Lee

Cartea se citești ușor,are un subiect intrigant, pe alocuri foarte amuzantă și desigur cu unele scene erotice. Aceste scena apar cam pe la jumătatea cărții, așa că până acolo pare a fi o cartea obișnuită.

2020-07-20 12:25:08

0

Un principe cuceritor - Nora Roberts

Un principe cuceritor - Nora Roberts

Personal mi s-a parut ca actiunea este cumva previzibila, are ceva suspans insa nu m a impresionat prea tare, a fost mai mult o lectura relaxanta. Imi plac cartile scrise de Nora Roberts, dar parca asta nu a fost chiar la inaltime.

2020-07-19 01:18:55

0

Poarta juramantului. Cuvinte despre lumina. Vol.2 - Brandon Sanderson

Poarta juramantului. Cuvinte despre lumina. Vol.2 - Brandon Sanderson

O epopee minunata. Cuvinte despre lumina, ca si primul volum, este coplesitoare, minunata. Sanderson este magistral.
,,Sufletele oamenilor pe care-i omorâse pândeau în umbră. Îi vorbeau în șoaptă. Dacă se apropia mai mult, urlau."

2020-07-19 01:03:55

0

Lady C si strainul (Billionaires Vol.4) - Hanna Lee

Lady C si strainul (Billionaires Vol.4) - Hanna Lee

Fiind o avidă pentru tot ceea ce înseamnă Coreea si traditiile ei, ma bucura si mai mult cartea aceasta. Iar emoțiile descrise ma face sa cred ca ea chiar a avut un contact cu lumea aceea.

2020-07-18 08:48:55

0

Lady A si profesorul (Billionaires Vol.3) - Hanna Lee

Lady A si profesorul (Billionaires Vol.3) - Hanna Lee

O poveste plină de erotism a doi oameni care învață să renunțe la control. Insa acest joc ascunde în spate ceva mult mai intens decât jocuri, pariuri valoroase sau prietenii vechi.

2020-07-18 08:48:55

0

Lady S si bodyguardul (Billionaires Vol.1) - Hanna Lee

Lady S si bodyguardul (Billionaires Vol.1) - Hanna Lee

O carte în care pasiunea plutește în aer, o pasiune animalică ce nu poate fi potolită chiar dacă guști din ea. Odată ce ai gustat devii dependent și nu mai poți da înapoi indiferent dacă ai de câștigat sau de pierdut.

2020-07-18 08:33:55

0

Drumul spre mine - Hanna Lee

Drumul spre mine - Hanna Lee

O carte cu un subiect mai sensibil, daca pot spune asa. Nu va fi chiar pe gustul tuturor romanticelor, dar merita sa o cititi.
,,𝗔𝘃𝗮𝗻𝘁𝗮𝗷𝗲𝗹𝗲 𝗳𝗲𝗺𝗲𝗶𝗶 𝘀𝗶𝗻𝗴𝘂𝗿𝗲: 𝗻𝗶𝗺𝗲𝗻𝗶 𝗻𝘂 𝗲 𝗱𝗲𝗿𝗮𝗻𝗷𝗮𝘁 𝗱𝗲 𝗺𝗼𝗺𝗲𝗻𝘁𝘂𝗹 𝗺𝗲𝘂 𝗱𝗲 𝗿𝗲𝗹𝗮𝘅𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗶 𝗻𝗶𝗺𝗲𝗻𝗶 𝗻𝘂 𝗺𝗶-𝗹 𝗽𝗲𝗿𝘁𝘂𝗿𝗯𝗮. 𝗗𝗮𝗿 𝗶𝗻 𝗮𝗰𝗲𝗹𝗮𝘀𝗶 𝘁𝗶𝗺𝗽 𝗱𝗲𝘇𝗮𝘃𝗮𝗻𝘁𝗮𝗷𝘂𝗹 𝗳𝗲𝗺𝗲𝗶𝗶 𝘀𝗶𝗻𝗴𝘂𝗿𝗲: 𝗻𝘂 𝗮𝗺 𝗽𝗲 𝗻𝗶𝗺𝗲𝗻𝗶 𝗰𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗮 𝗺𝗮 𝗮𝘀𝘁𝗲𝗽𝘁𝗲 𝗶𝗻 𝘀𝘂𝗳𝗿𝗮𝗴𝗲𝗿𝗶𝗲, 𝘀𝗮 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗶𝗻𝘂𝗮𝗺 𝘀𝗲𝗮𝗿𝗮 𝗺𝗶𝗻𝘂𝗻𝗮𝘁𝗮 𝗰𝘂𝗶𝗯𝗮𝗿𝗶𝘁𝗮 𝗶𝗻 𝗯𝗿𝗮𝘁𝗲𝗹𝗲 𝗮𝗰𝗲𝗹𝗲𝗶 𝗽𝗲𝗿𝘀𝗼𝗮𝗻𝗲 𝘀𝗽𝗲𝗰𝗶𝗮𝗹𝗲, 𝘂𝗶𝘁𝗮𝗻𝗱𝘂-𝗻𝗲 𝗹𝗮 𝘂𝗻 𝗳𝗶𝗹𝗺."

2020-07-18 08:33:55

0

Lady D si hitman-ul (Billionaires Vol.2) - Hanna Lee

Lady D si hitman-ul (Billionaires Vol.2) - Hanna Lee

Hanna Lee este autoarea mea preferata de la editura Stylished. Toate romanele sunt incitante, pline de suspans și fantezie, dar acesta este wow, cei doi protagoniști fac un cuplu de milioane inca din prima clipa.

2020-07-18 08:33:55

0

Asistenta - Maria Alexandra

Asistenta - Maria Alexandra

Asistenta mi-a fost recomandată de multe ori, însă abia acum am ajuns la ea. Chiar nu stiu de ce am amanat-o atat de mult pentru ca actiunea chiar m-a prins de la primul capitol. Imi place super mult povestea, iar Alan m-a cucerit deja.

2020-07-18 08:33:55

0

Rivali Vol.1: Rivalul perfect - Ivo Dima

Rivali Vol.1: Rivalul perfect - Ivo Dima

Fiind o iubitoare a cărților romance cu accente oarecum clişeice, am iubit instant povestea Lydiei şi a lui Hunter, fapt pentru care n-am putut să o mai las în mână până nu am terminat-o.

2020-07-18 08:33:55

0

Cocktail pentru Cristina - Daniela Grigore

Cocktail pentru Cristina - Daniela Grigore

Am ramas surprinsa sa vad o carte atat de bine scrisa de un autor român. Inveti destul de multe lucruri, iar actiunea se petrece pe teritoriul Romaniei si are niste descrieri picante 18+ .

2020-07-18 07:48:55

0

Vraji in Savannah Vol.2: Sursa - J.D. Horn

Vraji in Savannah Vol.2: Sursa - J.D. Horn

Atat de mult imi plac povestile cu si despre vrajitoare incat am impresia ca dintotdeauna am fost fascinata de ele. hORN face o treabă fantastică de a încorpora Savannah ca parte a poveștii, dar povestea nu a reusit sa ma prinda asa cum imi doream.

2020-07-17 07:33:55

0

Voalul negru de mireasa - Linda Howard

Voalul negru de mireasa - Linda Howard

Romanul este o incantatoare poveste romantica, impletita cu momente de suspans. O carte care se citeste usor, eu m am distrat si amuzat, chiar aveam nevoie de o carte care sa ma destinda.

2020-07-17 07:33:55

0

Vrajitoarea - Camilla Lackberg

Vrajitoarea - Camilla Lackberg

Trebuie sa recunosc ca am citit seria aceasta mai mult pentru ca imi sunt dragi Erica Falck și Patrick Hedstrom .Un roman polițist de excepție, dar nu e ceea ce trebuie pentru a încheia o serie fabuloasa cu personaje complexe.

2020-07-17 07:18:55

0

Soho in lumina lunii - Ben Aaronovitch

Soho in lumina lunii - Ben Aaronovitch

Autorul reușește să ne trezească interesul cu o serie întreagă de întâmplări neprevăzute, situații extreme, cu rezolvări de-a dreptul surprinzătoare, acte bizare, discuții hilare, momente romantice, personaje cu puteri supranaturale - zeități locale, un polițist care se folosește de noile lui abilitățile paranormale ca să soluționeze mai multe cazuri de crime misterioase, și un inspector șef vrăjitor.

2020-07-17 06:48:55

0

Raurile din Londra - Ben Aaronovitch

Raurile din Londra - Ben Aaronovitch

În ,,Râurile din Londra”, primul volum din seria Peter Grant, ni se servește un cocktail expoziv de crime, mister, magie, supranatural, asezonat cu mult umor britanic, peste care a fost turnat un strop de romantism.

2020-07-17 06:48:55

0

Regele malefic - Holly Black

Regele malefic - Holly Black

Știu că iubitorii genului fantasy au avut mari așteptări, dar au fost dezamăgiți de turnura pe care a luat-o povestea, că a fost mult prea romantică pentru gustul lor. Au vrut un final mai palpitant, momente tensionate și personaje dure, crude, manimatatoare și egoiste, dar au găsit cu totul altceva.

2020-07-14 08:18:53

0

Printul nemilos - Holly Black

Printul nemilos - Holly Black

Din punctul meu de vedere, trilogia Făpturile Văzduhului reprezintă cea mai bună recomandare pentru romanticii care vor să încerce un alt gen literar. Are aventură, romantism și suspans. Uneltiri, strategii, amenințări, secrete și blesteme. Momente tensionate, scene picante și o poveste de dragoste neașteptat de frumoasă.

2020-07-14 08:18:53

0

Regina fara regat - Holly Black

Regina fara regat - Holly Black

,,Regina fără regat” este un roman lipsit de tensiune, romantic, ba chiar puțin siropos, fără prea multe intrigi de culise. Ranchiuna nu mai stă la loc de cinste, iar trădările nu-și mai au rostul.

2020-07-14 08:18:53

0

Un apartament la Paris - Guillaume Musso

Un apartament la Paris - Guillaume Musso

Eram convinsă că ,,Un apartament la Paris” va fi pe gustul meu.Stupoare! După primele capitole, am constatat că ceva scârțâie. Povestea, personajele, stilul de scriere, nimic din toate astea, nu-l reprezentau pe Musso. Parcă citeam opera altui autor

2020-07-14 08:18:53

0

Lady Smoke - Laura Sebastian

Lady Smoke - Laura Sebastian

Răsturnările de situație, intriga romantică, înlănțuirea de fapte violente, alianțele surprinzătoare, relațiile complicate dintre personaje, caracterul lor imprevizibil, te țin într-o permanentă stare de tensiune pentru care nu știi ce se va întâmpla în următorul moment.

2020-07-14 08:18:53

0

Printesa de cenusa - Laura Sebastian

Printesa de cenusa - Laura Sebastian

,,Prințesa de Cenușă” este genul de carte pe care nu o poți lăsa din mână, care îți stârnește un amestec tumultos de emoții și sentimente, care îți taie răsuflarea și te ține captiv în mrejele ei până la final.

2020-07-14 08:18:53

0

Berlin vol.4: Lupii din Brandenburg - Fabio Geda, Marco Magnone

Berlin vol.4: Lupii din Brandenburg - Fabio Geda, Marco Magnone

Volumul patru al seriei Berlin, Lupii din Brandenburg, s-a dovedit o lectură captivantă, plină de suspans și, deși este o distopie care se adresează adolescenților, poate fi citită și de către adulți.

2020-07-14 08:03:53

0

Lupii din Mercy Falls Vol.2: Sovaire - Maggie Stiefater

Lupii din Mercy Falls Vol.2: Sovaire - Maggie Stiefater

Deși acțiunea a decurs puțin mai lent la început, dat fiind faptul că mai mult s-a pus accentul pe strânsa prietenie dintre toți membrii grupului și pe problemele lor, m-am trezit că nu pot lăsa cartea din mână.

2020-07-14 08:00:13

0

Blue Lily, Lily Blue. Seria Fratia Corbilor Vol. 3 - Maggie Stiefvater

Blue Lily, Lily Blue. Seria Fratia Corbilor Vol. 3 - Maggie Stiefvater

O acțiune desfășurată într-o lume în care paranormalul face parte din viața de zi cu zi a oamenilor. O legendă fascinantă despre un rege galez ,,adormit“ – Glendower, Regele Corb. Abia astept continuarea!

2020-07-14 08:00:13

0

Hotii din vis. Seria Fratia Corbilor Vol. 2 - Maggie Stiefvater

Hotii din vis. Seria Fratia Corbilor Vol. 2 - Maggie Stiefvater

Situațiile încordate, întâmplările neprevăzute, descoperiri șocante, replicile spumoase. Cinci adolescenți plecați în căutarea supranaturalului, aventuri prin păduri bântuite, copaci care vorbesc în latină.

2020-07-14 08:00:13

0

Fratia Corbilor. Seria Fratia Corbilor Vol. 1 - Maggie Stiefvater

Fratia Corbilor. Seria Fratia Corbilor Vol. 1 - Maggie Stiefvater

Superba carte! Neasteptat de bine scrisa. Magie, prietenie și dragoste. Crime, fantome și blesteme. Fenomene paranormale și vrăji spectaculoase. Mister, suspans și un strop de romantism.

2020-07-14 08:00:13

0

Legendar - Stephanie Garber

Legendar - Stephanie Garber

Povestea este mult mai intensă și mai plină de dinamism decat in Caraval, și cu o imensă încărcătură emoțională. Mizele sunt mult mai mari, întorsăturile de situație sunt de necrezut, iar surprizele și revelațiile s-au ținut lanț.

2020-07-14 08:00:13

0

Sora mea, ucigasa in serie - Oyinkan Braithwaite

Sora mea, ucigasa in serie - Oyinkan Braithwaite

Este o carte interesantă, care scoate la suprafață problemele cu care ne confruntăm atunci când ii punem pe ceilalți mai presus de propria persoană și propriile convingeri. Nu stiu daca sa o recomand sau nu.

2020-07-12 06:18:53

0

Vina - Camelia Cavadia

Vina - Camelia Cavadia

O carte din care avem ce invata - promisiuni, implicare, comunicare familială, totul este sa nu realizam prea târziu ce greșim. Am citit cartea cu o oarecare frica de a descoperi ce se va întâmpla mai departe.

2020-07-12 06:18:53

0

O mie de nopti - E.K. Johnston

O mie de nopti - E.K. Johnston

O carte care aminteste de povestile arabe, o eroina fara nume - interesanta decizia autoarei, decisa sa se sacrifice in numele surorii sale, un rege intrigat de povestile spuse de ea, si o gramada de demoni, atat la propriu, cat si la figurat. Merita recomandata!

2020-07-12 06:18:53

0

Cele sapte morti ale lui Evelyn Hardcastle - Stuart Turton

Cele sapte morti ale lui Evelyn Hardcastle - Stuart Turton

Foarte tentant titlul și grafica, povestea este originală, scriitura bună. Nu este una dintre cărțile care m-au cucerit, dar merită citită doar pentru povestea din spatele poveștii .

2020-07-12 06:03:53

0

Calea fulgerului. Seria A sasea lume Vol.1 - Rebecca Roanhorse

Calea fulgerului. Seria A sasea lume Vol.1 - Rebecca Roanhorse

O carte buna. M-a surprins placut atata poveste , cat si personajele. Intre Kai si eroina se simte o chimie anume, si ma bucur ca autoarea a strecurat o mica poveste de dragoste. Astept cu nerabdare sa apara continuarea. Finalul e cam in plop.

2020-07-12 06:03:53

0

La vest de rasarit - Violeta Ungureanu

La vest de rasarit - Violeta Ungureanu

O poveste emotionanta, dureroasa, foarte bine scrisa, dar, din pacate, nu mi-a placut deloc maniera in care s-a sfarsit. Daca doriti sa o cititi, va recomand sa aveti servetetele langa voi.

2020-07-12 06:00:06

0

Experta in seductie - Saya Lopez Ortega

Experta in seductie - Saya Lopez Ortega

Experta în seducție este genul de roman care îți întinde nervii la maxim și te pune pe gânduri, cu un personaj principal ușor de detestat. O lectură inedită în felul său. De evitat.

2020-07-09 01:33:51

0

Candidatul Kremlinului - Jason Matthews

Candidatul Kremlinului - Jason Matthews

O frumoasa poveste de iubire intre colonel Dominika Egorova si Nate Nash, ofiter CIA. Momente captivante, comploturi, orgolii, minciuni si secrete in lumea fascinanta a spionajului si informatiilor secrete.

2020-07-08 08:33:51

0

Cum sa nu ma vezi - Sharon Huss Roat

Cum sa nu ma vezi - Sharon Huss Roat

O carte cu si despre adolescenți, despre problemele cu care se confruntă acestia, despre prietenie si curajul de a-ți înfrunta temerile. Exista si o frumoasa poveste de dragoste. Merita citita!

2020-07-08 06:48:51

0

Soarele nu apune niciodata - Nora Roberts

Soarele nu apune niciodata - Nora Roberts

Nora Roberts este autoarea mea de suflet si nici de aceasta data nu m-a dezamagit. O poveste care merge pe doua planuri paralele, cea de-a doua fiind de-a dreptul terifianta. Dragostea, suferinta si speranta merg mana in mana.

2020-07-08 12:48:51

0

Caterina - Corinne Rakoczy

Caterina - Corinne Rakoczy

Suferința din cauza iubirii, dorința de a atinge un scop fără a ține cont de nimeni și de nimic, teama de necunoscut s-au întrepătruns și au creat o poveste diferită de tot ceea ce am citit până acum, părându-mi-se intensă și dură, cu un puternic impact emoțional.

2020-07-08 12:48:51

0

Frumos si cu inima de gheata - Lisa Kleypas

Frumos si cu inima de gheata - Lisa Kleypas

O poveste historical romance care m-a lasat cu zambetul pe buze, dar si cu o stare de agitatie din cauza finalului. De aceasta data avem doua povesti de dragoste - cea de-a doua isi face aparitia in urma unui incident nefericit.

2020-07-08 12:33:51

0

Stapanul castelului - Teodora Matei

Stapanul castelului - Teodora Matei

O poveste care se incadreaza in genul fantasy si care spune povestea unor suflete calatoare aflate sub o vraja. Fantezie, dragoste, actiune, legaturi prezent-trecut, blesteme, toate alcatuiesc un puzzle.

2020-07-08 12:33:51

0

Mistletoe Magic. Lacrima stejarului - Simona Tanasescu

Mistletoe Magic. Lacrima stejarului - Simona Tanasescu

Un roman în care a fost evidențiate calitățile umanitătii, dar și multe defecte prin intermediul unei povești cu elemente mistice, oculte și în care a îmbinat perfect naturalul cu supranaturalul, dăruindu-ne o poveste nemaiîntâlnită.

2020-07-08 12:33:51

0

Pentru dragostea Cassandrei - Lisa Kleypas

Pentru dragostea Cassandrei - Lisa Kleypas

O noua carte din seria The Ravenels, care ne prezinta personaje puternice, bine conturate, povestea nu se invarte numai in jurul unei alte noi relatii de dragoste, ci si pe industrializare si progres.

2020-07-08 12:18:51

0

Era si timpul sa aprind iar stelele - Virginie Grimaldi

Era si timpul sa aprind iar stelele - Virginie Grimaldi

Povestea a trei reprezentante a sexului frumos, o mama divortata si cele doua fiice ale sale. Observam relatiile mama-fiica, dificultatile prin care trece Anna, problemele financiare. O poveste spusa cu umor si dragoste.

2020-07-08 12:18:51

0

Sa nu razi :(( - Raluca Feher

Sa nu razi :(( - Raluca Feher

O carte in care aparentele sunt mai importante decat orice, in care copiii nu au dreptul la o viata proprie pentru ca parintii se simt tradati, un cumul de factori ce o fac pe Diana sa renunte la lupta.

2020-07-08 12:18:51

0

Codul unui gentleman - Florea Niculina

Codul unui gentleman - Florea Niculina

Povestea mi s-a părut puțin clişeică, dar am rămas plăcut surprinsă de esența ei, de îndemnul ce se ascunde printre toate glumele făcute de adolescenți. Iar finalul mi-a transmis o stare de bine și de optimism.

2020-07-03 07:23:54

0

Efectul Rosie - Graeme Simsion

Efectul Rosie - Graeme Simsion

Nu știu care sunt preferințele voastre în materie de lectură romantică, dar pentru mine contează foarte mult ca o poveste să fie presărată cu un strop de umor, și mă bucur că autorul s-a folosit din plin de el în romanul său.

2020-07-03 07:23:54

1

Infinit Vol.1 - Ana Maria G.

Infinit Vol.1 - Ana Maria G.

O poveste minunat de senzuală și deosebit de vibrantă, plină de suișuri și coborâșuri, cu o narațiune uneori amuzantă, alteori tristă, poante istețe, dialoguri amuzante, momente înduioșătoare, scene fierbinți și personaje cu care ne putem identifica foarte ușor.

2020-07-03 07:23:54

0

10 intalniri aranjate - Ashley Elston

10 intalniri aranjate - Ashley Elston

Un savuros roman de dragoste care reușește să te binedispună prin replicile spumoase, situațiile amuzante și personajele pline de viață. Este o carte relaxantă, ușoară, numai bună de citit în această perioadă dificilă.

2020-07-03 07:08:54

0

Valuri de indurare - Lynn Austin

Valuri de indurare - Lynn Austin

Este genul acela de carte care îți intră ușor pe sub piele, te face să te îndrăgostești rapid de personaje și te determină să crezi în puterea vindecătoare a iubirii. Stilul de scriere, simplu și delicat, personajele puternice, splendid construite.

2020-07-02 08:50:15

0

Domnita si circarul - Joanne Bischof

Domnita si circarul - Joanne Bischof

,,Domnița și circarul” este nu numai un emoționant roman de dragoste, ci și o poveste despre iertare, acceptare, vindecare, răscumpărare, speranță și, mai presus de toate, despre libertate și sacrificiu.

2020-07-02 08:50:15

0

Foc. Seria Demoni Vol. 2 - Laura Nureldin

Foc. Seria Demoni Vol. 2 - Laura Nureldin

Personajele sunt mult mai bine închegate, tensiunea este mai palpabilă, mi-a plăcut și faptul că a luat și bucățica despre Notre Dame și a încorporat-o natural în poveste. Mult mai buna decat primul volum.

2020-07-02 08:35:15

0

Demoni - Laura Nureldin

Demoni - Laura Nureldin

Mi-ar fi plăcut ceva mai multe pagini, poate chiar și oleacă de mai mult întuneric în jurul poveștii, pentru a amplifica misterul din trecutul vrăjitoarelor și pentru a pune Răul și într-o postură victorioasă în anumite momente.

2020-07-02 08:35:15

0

Regii timpului - Laura Nureldin

Regii timpului - Laura Nureldin

Prima carte a autoarei pe care am citito si care m-a facut s aindragesc stilul relaxant si umoristic al Laurei. Un roman plin de dialoguri amuzante, situaţiile haioase si evenimente inedite.

2020-07-02 09:35:15

0

Revertis - Laura Nureldin

Revertis - Laura Nureldin

Autoarea Laura Nureldin m-a cucerit de la prima carte şi continua sa o faca cu fiecare roman lansat. Revertis a fost o lectură extraordinară, stilul fiind foarte relaxant, plin de umor.

2020-07-02 09:20:15

0

V - Laura Nureldin

V - Laura Nureldin

Am citit acest roman cu zâmbetul pe buze, de la început si pana la sfârșit. Mi-au placut cele trei cupluri, povestile lor, maniera de scriere, umorul debordant, atat de caracteristic autoarei.

2020-07-02 09:20:15

0

Draga Evan Hansen - Val Emmich, Steven Levenson, Benj Pasek, Justin Paul

Draga Evan Hansen - Val Emmich, Steven Levenson, Benj Pasek, Justin Paul

Cartea aceasta, dar si celelalte aparitii de la Storia, ar trebui să fie citite atât de adolescenți, cât și de părinți, tocmai pentru că sunt cărți care pun în discuție teme majore.

2020-07-02 09:00:10

0

Cum sa te imprietenesti cu intunericul - Kathleen Glasgow

Cum sa te imprietenesti cu intunericul - Kathleen Glasgow

Ador cartile lui Glasgow. Fiecare poveste în parte a reprezentat pentru mine o călătorie fascinantă, intensă și profundă în lumea adolescenților. O lume plină de dificultăți, de incertitudini, de emoții și sentimente.

2020-07-02 09:00:10

0

O lista semidefinitiva a celor mai ingrozitoare cosmaruri - Krystal Sutherland

O lista semidefinitiva a celor mai ingrozitoare cosmaruri - Krystal Sutherland

Nici nu mai știu de câte ori am spus că cei de la Storia Books sunt fabuloși pe secțiunea young adult, că toate cărțile publicate de ei au reușit să mă surprindă plăcut prin esența lor, prin mesajul transmis.

2020-07-02 09:00:10

0

Si-a cautat-o... - Louise O'Neill

Si-a cautat-o... - Louise O'Neill

Sunt mult prea bulversată și, totodată, iritată, de absurdul situației, de parșivitatea personajelor, de caracterul dual al protagonistei, de atitudinea părinților și prietenilor, de reacția comunității, de finalul ambiguu.

2020-07-02 09:00:10

0

Eileen - Ottessa Moshfegh

Eileen - Ottessa Moshfegh

Povestea este scrisa din perspectiva unei Eillen adulte care rememoreaza intamplarile din tinerete si le jydeca cu mintea adulta. Nu m-a prins povestea, prea trista si ciudata, multe amanunte total aiurea despre chestii intime care clar nu ma interesau.

2020-06-30 09:47:45

0

Leii Siciliei - Stefania Auci

Leii Siciliei - Stefania Auci

Povestea familiei Florio ce se trage dintre sătuc din Calabria care a reușit prin ambiție sa ajungă foarte bogata și puternica in Palermo. Acțiunea desfășurându-se in perioada 1799-1868 cuprinde pe lângă prosperitatea acestei familii foarte muncitoare și aspecte istorice legate de Sicilia.

2020-06-30 09:17:45

0

Spune-mi ca esti a mea - Elisabeth Noreback

Spune-mi ca esti a mea - Elisabeth Noreback

Cartea este puțin plictisitoare la început pentru ca mai apoi toată acțiunea sa se întâmple de odata și sa se termine brusc. Nu mi s-a părut deloc originala povestea, am văzut atâtea filme și citit cărți pe acest subiect, mi ar fi plăcut sa fie măcar un pic original,

2020-06-30 09:17:45

0

Inainte sa fim ai vostri - Lisa Wingate

Inainte sa fim ai vostri - Lisa Wingate

Povestea fictivă dar cu întâmplări culese din realitate a 5 frați despărțiți brutal de familia lor nomadă care-și duce traiul liniștit pe Mississippi și duși la orfelinatul de Tennessee unde au fost dați spre adopție unor familii înstărite pe sume uriașe de bani.

2020-06-30 09:02:45

0

Cantecul lebedelor - Kelleigh Greenberg-Jephcott

Cantecul lebedelor - Kelleigh Greenberg-Jephcott

Femei cu prestanta, extravagante, intrigi si secrete si un maestru in arta manimatarii prin vorbe adica genialul scriitor Truman Capote si Lebedele lui, totul intr-o lectura splendida, rafinata pe care o recomand cu multa placere.

2020-06-30 08:32:45

0

Vocea lui Archer - Mia Sheridan

Vocea lui Archer - Mia Sheridan

Personal, mi-au plăcut ambele personaje, Bree și Archer. Fiecare a trecut prin lucruri grele, însă a luptat pentru a-și continua viața și a decis să aibă totuși încredere în oameni din nou.

2020-06-27 03:17:45

0

Aripi de bruma - Sylvia Day

Aripi de bruma - Sylvia Day

Trebuie sa recunosc ca n-am prea avut parte de o lectura placuta, cu toate că personajul masculin mi-a trezit o oarecare simpatie prin replicile sale. Ar fi fost o carte ușor de abandonat, dar pana la urma nu m-am lasat.

2020-06-27 03:17:45

1

Soarele umbrit - N.K. Jemisin

Soarele umbrit - N.K. Jemisin

Jemisin ne prezinta o lume a viselor. Personaje care le protejează, personaje care le induc, altele care te omoară folosindu-se de ele. Te face sa te gândesti daca personajele care traiesc in aceste orase chiar exista.

2020-06-27 02:47:45

0

Tot ce nu ti-am spus - Celeste Ng

Tot ce nu ti-am spus - Celeste Ng

Un roman destul de greu de digerat, avand in vedere ca pare mai degraba unul psihologic, iar eu nu ma prea înțeleg foarte bine cu acest gen. Totuși nu a fost o carte rea, merita sa o lecturati macar o data.

2020-06-27 02:47:45

0

Ephialte. Umbra unui cosmar - Cristinne C.C.

Ephialte. Umbra unui cosmar - Cristinne C.C.

Asa cum era de asteptat, m-a placut povestea, personajele, actiunea alerta. Finalul m-a lasat in suspans si abia astept sa apara continurea. Trebuie sa aflu ce se va intampla cu toti prietenii lui Alis. In plus, sunt o fana a genului romance, asadar m-am bucurat cand am vazut ca autoarea a creionat o frumoasa poveste de dragoste intre Alisia si Max.

2020-06-08 08:53:09

0

Prenuptial Vol.3: Totul va fi bine - Delia Moretti

Prenuptial Vol.3: Totul va fi bine - Delia Moretti

,,Totul va fi bine” este un roman de dragoste delicios de amuzant și romantic, plin de căldură și pasiune, discuții picante, dar și momente dureros de emoționante. Am amânat cât am putut, dar orice început are și un final. Chiar îmi pare rău că am ajuns la ultimul volum din Prenupțial - o trilogie care vorbește despre cele mai de preț valori ale omului: familia, iubirea, prietenia, încrederea și sinceritatea.

2020-06-06 01:00:10

0

Prenuptial Vol.2: Rasturnari de situatie - Delia Moretti

Prenuptial Vol.2: Rasturnari de situatie - Delia Moretti

,,Răsturnări de situație” este un roman de dragoste minunat de senzual, amuzant și, totodată, profund. Clipele de tandrețe, scenele fierbinți, momentele dureroase sau, dimpotrivă, replicile amuzante, formează o combinație explozivă, compun o poveste pe care nu ai cum să nu o savurezi cu plăcere.

2020-06-06 01:00:10

0

Prenuptial Vol.1: Formarea unui intreg - Delia Moretti

Prenuptial Vol.1: Formarea unui intreg - Delia Moretti

,,Formarea unui întreg” este un roman de dragoste deosebit de incitant, amuzant și, totodată, profund, scris cu mult umor și căldură, plin de senzualitate și pasiune. O poveste care ne vorbește despre cele mai prețuite valori ale omului: familia, iubirea, prietenia, încrederea, sinceritatea, respectul și toleranța.

2020-06-06 01:00:10

0

Toate luminitele - Jamie McGuire

Toate luminitele - Jamie McGuire

O poveste înduioșătoare despre iubire, prietenie, speranță, izbăvire și redescoperirea încrederii, cu o scriitură ușor de parcurs, cu două personaje principale adorabile si usor de indragit.

2020-06-06 01:00:10

0

Dulcea eliberare - Jamie McGuire

Dulcea eliberare - Jamie McGuire

Sunt convinsă că toate doamnele care îndrăgesc genul romantic sunt încântate atunci când se publică o nouă carte de Jamie McGuire, însă eu am avut mereu o reținere față de scrierile ei. Dar cartea aceasta m-a surprins placut.

2020-06-06 01:00:10

0

De aici pana la tine - Jamie McGuire

De aici pana la tine - Jamie McGuire

,,De aici până la tine” a reușit să mă ia prin surprindere, am găsit o scrire total diferită față de ceea ce știam, personaje liniștite, de-a dreptul dulci, comparativ cu cele din seriile Beautiful și The Maddox Brothers, romanul fiind mai degrabă un thriller romantic

2020-06-06 01:00:10

0

Fiul dusmanului - Catalin Dumitrescu

Fiul dusmanului - Catalin Dumitrescu

Modul în care este scrisă cartea transmite emoție, fiecare eveniment istoric menționat de autor te îndeamnă să reflectezi asupra anumitor aspecte ale vieții, iar la final îți vine să mulțumești divinității - sau oricui vrei tu - pentru că duci o viață atât de bună, comparativ cu ce a fost în trecut. Personal, mă bucur că nu am prins decât 13 ani de comunism.

2020-06-03 10:16:45

0

Fugi! - O.G. Arion

Fugi! - O.G. Arion

Aceasta a fost singura carte a autoarei care nu a fost pe gustul meu. Obisnuita cu seria Nemuritor, am descoperit ca nu ma prinde genul acesta de poveste, mult prea infiorator si apocaliptic. In plus, nu mi-a placut finalul.

2020-06-02 09:31:45

0

Pentru ca eu sunt. Pentru ca tu esti - O.G. Arion

Pentru ca eu sunt. Pentru ca tu esti - O.G. Arion

Un final de serie absolut senzational! O lume fantastica plina de personaje supranaturale, o poveste scrisa cu mare maiestrie, care m-a facut sa rad si sa plang, sa ma indoiesc de tot ce citesc.

2020-06-02 09:31:45

0

Prin cenusa de visuri - O.G. Arion

Prin cenusa de visuri - O.G. Arion

In acest volum, autoarea mi-a dat posibilitatea sa descopar anumite detalii despre care imi tot puneam intrebari. Din punctul meu de vedere, acesta este cea mai buna carte din serie - rasturnari de situatie, descoperiri socante, scene emotionante si multe aventuri.

2020-06-02 09:16:45

0

Dincolo de timp - O.G. Arion

Dincolo de timp - O.G. Arion

Acest al treilea volum din serie m-a ravasit complet, m-a facut sa trec de la o stare la alta. A fost pur si simplu superb. Nu am putut sa lasa cartea din mana pana nu am terminat-o de citit.

2020-06-02 09:16:45

0

Femei - Charles Bukowski

Femei - Charles Bukowski

Pentru mine a fost un mare șocul când am văzut limbajul pe care l-a folosit autorul in acesta carte. Am mai citit romane cu limbaj “colorat” dar nici una ca si aceasta. In fine, a fost o lectură relaxantă, plină de dialog.

2020-06-01 12:00:06

0

Din nou in Provence - Peter Mayle

Din nou in Provence - Peter Mayle

Este o carte usoara, placuta, dar nimic de retinut. Doar te relaxeaza. Mi-a plăcut ca relateaza subiecte neobisnuite, despre trufe, broaște râioase, despre localuri, aeropoarte, picnicul de ziua lui și altele.

2020-05-30 08:16:45

0

Inelul cu diamant - Lauren Blakely

Inelul cu diamant - Lauren Blakely

Cartea este amuzanta, ușor de citit și relaxanta. Povestea de dragoste dintre cei doi protagoniști are un final fericit, îmi place tatăl lui Spencer și sfaturile pe care ii le da fiului la final.

2020-05-30 08:16:45

0

Coroana - Kiera Cass

Coroana - Kiera Cass

Daca fac o comparatie intre acest volum si precedentele, constat ca acesta a fost scris parca pe repede inainte, de nici nu ai timp sa savurezi scenele, iar autoarea parca nu a reusit sa aduca originalitate.

2020-05-30 08:00:09

0

Locul de unde vine lumina - Louise Penny

Locul de unde vine lumina - Louise Penny

În “Locul de unde vine lumina“ avem parte de crime misterioase, asasinate la comandă, urmăriri ca-n filme, trădări și manimatari din partea celor care ar fi trebuit să se interpună între cetățeni și cei care le-ar fi putut face rău, o anchetă cu multe ramificații care ne dezvăluie până unde se poate merge atunci când cineva își dorești puterea, un caz controversat care ne trimite în trecut, în urmă cu șapte decenii, conspirații și dezvăluiri zguduitoare.

2020-05-28 01:16:41

0

Te astept - Jennifer L. Armentrout

Te astept - Jennifer L. Armentrout

Este genul de carte care te face să treci printr-o serie întreagă de trăiri emoționale – afecțiune, compasiune, frustrare, furie, ură - , dar să și simți o anumită stare de confuzie din cauza acțiunilor desfășurate de personaje.

2020-05-28 01:01:41

0

Razboiul la lumina zilei. Seria Demon. Vol.3 - Peter V. Brett

Razboiul la lumina zilei. Seria Demon. Vol.3 - Peter V. Brett

Titlul cărții te îndeamnă să crezi că vei avea parte de o poveste fantasy în care se vor desfășura numeroase bătălii purtate contra unor creaturi malefice, conspirații, alianțe etc. Lucrurile nu vor fi chiar așa pentru că autorul s-a axat mai mult pe latura romantică.

2020-05-28 01:00:06

0

Gradina cu lavanda - Lucinda Riley

Gradina cu lavanda - Lucinda Riley

Deși sunt fana genului cărților care se întind pe mai multe planuri, în care ne sunt prezentate evenimente istorice ce au dus la anumite legături de familie, "Grădina cu lavandă" a fost slabă.

2020-05-26 08:46:41

0

Pe Strada Jamaica - Samantha Young

Pe Strada Jamaica - Samantha Young

Pe strada Jamaica, a treia carte din serie, este o poveste de dragoste senzuala, cu personaje cu probleme actuale, care ne vorbește despre iubire, despre a iubi si despre nevoia de a fi iubit.

2020-05-26 08:46:41

0

Dincolo de iarna - Isabel Allende

Dincolo de iarna - Isabel Allende

Este cartea unei iubiri tarzii, dar intense, despre cum orice piedica poate fi transformata in ceva pozitiv. Totul este sa fii manat de cele mai bune intentii si sa le pui in practica.

2020-05-25 06:31:41

0

Eleganta ariciului - Muriel Barbery

Eleganta ariciului - Muriel Barbery

Este o carte de o eleganta aparte, care aduce in prim plan valori precum prietenia si iubirea. Dincolo de povestea care se infiripa in jurul a trei personaje cartea aceasta mi a patruns in suflet prin profunzimea descrierii trairilor,

2020-05-25 06:31:41

0

Un fiu - Alejandro Palomas

Un fiu - Alejandro Palomas

Mi-am dorit aceasta carte, in primul rand, datorita copertii, dar acum mă bucur mult că am cumpărat-o pentru că m-a răvășit. Povestea lui Guillermo este una tristă și am citit ultimele pagini cu ochii în lacrimi.

2020-05-25 06:16:41

0

Dupa fapta si rasplata - Gillian Flynn

Dupa fapta si rasplata - Gillian Flynn

Sincer, îmi pare rău că a fost o poveste atat de scurtă, de doar cincizeci și șapte de pagini, aș fi vrut să fi fost mai lungă. Pentru unii poate parea înspăimântătoare, horror dar e mai mult ficțiune.

2020-05-25 06:00:07

0

Transformarea. Trilogia Transformarea Vol. 1 - Justin Cronin

Transformarea. Trilogia Transformarea Vol. 1 - Justin Cronin

Cartea este ușor de citit, dar faptul ca fiecare personaj este prea mult descris, face ca actiunea sa porneasca abia pe la jumatatea cartii. Am citit câteva momente cu sufletul la gura.

2020-05-25 06:00:07

0

Elias si spioana Carturarilor II: O torta in noapte - Sabaa Tahir

Elias si spioana Carturarilor II: O torta in noapte - Sabaa Tahir

Mi-a plăcut la nebunie acest volum. M-a ţinut în priză pe toată perioada lecturării. După primele două pagini, ştii sigur că nu vei putea lăsa cartea din mână până nu ajungi la sfârşit şi atunci vrei mai mult.

2020-05-21 12:00:07

1

Elias si spioana Carturarilor - Sabaa Tahir

Elias si spioana Carturarilor - Sabaa Tahir

As vorbi o zi intreaga de această serie si stiu ca nu pot sa exprim in cuvinte cât de mult o ador. Sabaa Tahir este o autoare fantastica! Scriitura buna, personaje complexe, plot ametitor.

2020-05-21 11:56:28

0

Mostenitoarea focului. Seria Tronul de clestar. Vol.3 - Sarah J. Maas

Mostenitoarea focului. Seria Tronul de clestar. Vol.3 - Sarah J. Maas

Am citit toate cărțile autoarei Sarah J. Maas, cele publicate la noi, am văzut cât de bine scrie pe segmentul fantasy, mi-am dat seama cât de mult suflet a pus în fiecare cuvânt, dar numai o carte ocupă un loc aparte în inima mea.

2020-05-21 11:56:28

0

P.S. Te iubesc - Cecelia Ahern

P.S. Te iubesc - Cecelia Ahern

Alături de Holly, personajul principal al cărții, am învățat să mă iubesc mai mult, să îmi înfrunt problemele și să gândesc pozitiv. Am învățat cât de neprețiuită e viața și cum aș face mai bine să n-o pun sub semnul întrebării nici măcar pentru o secundă, întrucât orice secundă ar putea fi și ultima.

2020-05-21 11:56:28

0

La rascruce de vanturi - Emily Bronte

La rascruce de vanturi - Emily Bronte

Personajele au fost înzestrate cu niște personalități puternice și foarte pătimașe care determină cititorul să simtă acelasi sentimente ca si ele, sa se identifice, sa simta si sa reactioneze tocmai lor.

2020-05-21 11:56:28

0

Adio, New Orleans - Ruta Sepetys

Adio, New Orleans - Ruta Sepetys

O carte emotionanta, pe care nu o poti lasa din mana. O poveste cu un mesaj anume - in orice circumstanta data, in final este alegerea voastra despre cum doriti sa va modelati ca oameni si sa va faceti viata asa cum o doriti. Visele pot fi implinite daca va doriti cu adevarat.

2020-05-20 09:11:28

0

O scanteie de viata - Jodi Picoult

O scanteie de viata - Jodi Picoult

O scanteie de viata este o poveste deosebita, care aitnge un subiect extrem de sensibil, o carte tocmai buna de recomandat tinerilor, in special pentru cei care au trecut printr-o situatie asemanatoare sau pentru cei care nu au avut de ales.

2020-05-20 08:56:28

0

Mister - E. L. James

Mister - E. L. James

In ciuda parerilor contradictorii, cartea de fata a reusit sa ma surprinda placut. Este o poveste plina de clisee, totusi nu pot sa nu recunosc ca isi are farmecul ei. Ma bucur ca a fost mai ,,linistita" decat Cincizeci de umbre.

2020-05-20 08:56:28

0

Cafeneaua micilor miracole - Nicolas Barreau

Cafeneaua micilor miracole - Nicolas Barreau

Cu toate ca nu se ridica la nivelul celeilalte carti a autorului, Ingerdientele iubirii, povestea de fata mi s-a aparut areabila, relaxanta, ba chiar dispunand de putin umor. Singurul lucru care nu mi-a palcut a fost acea iubire imaginara a lui Nelly pentru profesor. Mi s-a parut putin obsesiva.

2020-05-20 08:41:28

0

Egomaniac - Vi Keeland

Egomaniac - Vi Keeland

O poveste romantică, amuzantă si, totodată, emoționantă. Chimia dintre avocatul Drew si psiholoaga Emerie Rose se simte de la bun inceput, de la prima intalnire incarcata de amuzament, cand ea a crezut ca este vizitata de un hot.

2020-05-20 08:41:28

0

La rascruce de vanturi - Emily Bronte

La rascruce de vanturi - Emily Bronte

O carte clasică pe care am apucat sa o citesc abia de curand. Sincera sa fiu, nu a reusit sa imi atinga o coarda sensibila decat spre final. Dupa lecturare am ramas cu o stare greu de descris in cuvinte, cu mii si mii de emotii in suflet. Conteaza ca pana la urma am inteles de ce este atat de indragita.

2020-05-20 08:26:28

0

In sfarsit, iubirea - Jill Shalvis

In sfarsit, iubirea - Jill Shalvis

La fel ca volumele anterioare, ,,In sfarsit, iubirea" este o poveste plina de emotie, rasete si multa bunatate. Insa avem parte si de momente induiosatoare. Viata lui Amy dinaintea de Lucky Harbour nu a fost cu siguranta usoara, dar a reusit pana la urma sa-si gaseasca fericirea.

2020-05-20 08:26:28

0

Indragostita nebuneste - Jill Shalvis

Indragostita nebuneste - Jill Shalvis

Nu la fel de superba ca primele doua volume din serie, insa merita citita datorita umorului si a celor doi protagonisti atat de diferiti ca si caractere, Chloe si Sawyer. Ea, rebela si independenta, el obsedat de control si ordine. Si de aici iese ceva exploziv!

2020-05-19 09:56:28

0

Mereu in gandul meu - Jill Shalvis

Mereu in gandul meu - Jill Shalvis

Un lucru la care Jill excelează, și pe care îl apreciez, este capacitatea ei de a te introduce în poveste, de a te conecta cu personajele și uiti de tot ce se întâmplă in jur timp de câteva ore.

2020-05-19 09:41:28

0

Pe valurile iubirii - Lorena Lenn

Pe valurile iubirii - Lorena Lenn

Kay si Kyle, impresarul, dar si logodnicul fetei, au o relatie frumoasa, lipsita d ecomplicatii. Insa,a tunci cand fata isi pierde memoria in urma unui accident petrecut la bordul unui iaht, povestea lor sufera schimabri majore. Pentru ca in scena apare Matthew, tanarul care ii salveaza viata lui Kay. Asa cum era de asteptat, intre cei doi apare dragostea. Aceasta este una dintre cele mai dragute carti ale Lorenei Lenn.

2020-05-18 06:11:28

0

Cand infloreste liliacul - Martha Hall Kelly

Cand infloreste liliacul - Martha Hall Kelly

Cand infloreste liliacul este o carte despre razboi, suferinta, dar si despre iubire, lupta pentru supravietuire, curaj. Si este inspirata din fapte reale, dureroase, triste intamplari reale.

2020-05-18 05:56:28

1

Mesaj de departe - Nicholas Sparks

Mesaj de departe - Nicholas Sparks

Nicholas Sparks are un stil aparte. Atat de usor ne dau lacrimile citind anumite pasaje si nici nu este nevoie sa fie ceva dureros. La ceva sublim, pur si simplu emotia ne doboara.

2020-05-17 12:28:11

0

Ultimul cantec - Nicholas Sparks

Ultimul cantec - Nicholas Sparks

In cazul de fata, filmul bate cartea, poate si pentru ca in film s-a simtit chimia dintre actori/ personaje. Ma bucur ca de aceasta data am avut parte de un final fericit, daca pot sa o spun asa (cineva tot moare in carte)

2020-05-17 12:13:11

0

Accidentul - Nicholas Sparks

Accidentul - Nicholas Sparks

Am fost putin reticenta in privinta acestei carti, fiind-mi teama ca finalul va fi unul trist, dar, pana la urma a reprezentat o surpriza atat de placuta! Actiunea mi-a amintit de Barbatul care n-a mai sunat.

2020-05-17 11:43:11

0

Cel mai lung drum (coperta film) - Nicholas Sparks

Cel mai lung drum (coperta film) - Nicholas Sparks

Dintre toate cartile autorului, pe aceasta am indragit-o cel mai mult. Cowboy, rodeo, razboi, amintiri, pictura etc. Doua povesti de dragoste, actiune desfasurata in paralel, personaje de care te indragostesti la prima vedere.

2020-05-17 11:43:11

0

Miracolul - Nicholas Sparks

Miracolul - Nicholas Sparks

Aceasta a fost prima mea intalnire cu opera lui Sparks. Mi s-a parut o carte interesanta, dar stiind acum cum decurge continuarea, ma simt si acum trista. As fi preferat ca autorul sa se opreasca doar la acest volum. Este o poveste de dragoste între jurnalistul Jeremy și bibliotecara Lexie. Atenția lui Jeremy este atrasă de o știre care include lumini ciudate și fantome din cimitirul din Boone Creek.

2020-05-17 11:43:11

0

Minus optsprezece grade - Stefan Ahnhem

Minus optsprezece grade - Stefan Ahnhem

Minus optsprezece grade este o carte cu o actiune antrenantă, o poveste care te captivează încă de la primele pagini și un subiect interesant, ba chiar macabru. Îmi place enorm de Fabian Risk, intuiția și inteligența lui mă fascinează, păcat că are o soție atât de enervantă.

2020-05-17 06:58:11

0

Povestea mea - Michelle Obama

Povestea mea - Michelle Obama

Cartea e foarte frumoasa. Îmi place foarte mult aceasta familie, iar Barak mi se pare un bărbat și un familist de nota 10. Am citit frecvent cărți recomandate de el și nu am fost dezamagita.

2020-05-17 06:58:11

0

Afacerea - Martina Cole

Afacerea - Martina Cole

Autoarea a reusit sa ma faca sa vad o lume intunecata. Nu doar ca prezinta viata si viciile, ci patrunde in mintea fiecaruia. Vedem tot ce gandesc prostituatele, proxenetii, pedofilii, drogatii. Ne explica totul despre traficul de carne vie.

2020-05-16 11:58:11

0

Roscata cu ochi negri - Lisa Kleypas

Roscata cu ochi negri - Lisa Kleypas

Avem de-a face cu un savuros roman de dragoste. E drept că povestea lui Avery este una puțin tristă, însă am remarcat faptul că autoarea a preferat să presare în carte numeroase momente amuzante sau replici spumoase. Tachinările dintre personaje sunt delicioase, momentele de pasiune sunt extrem de fierbinți, iar lupta lor senzuală de voințe este pe cât de exasperantă, pe atât de savuroasă.

2020-05-16 11:43:11

0

Soseaua Jellicoe - Melina Marchetta

Soseaua Jellicoe - Melina Marchetta

Cartea asta a reușit să mă răvășească complet. Trăirile emoționale ale lui Taylor Markham sunt atât de intense, încât am simțit mai mereu că am un imens nod în gât. Toate personajele din carte sunt creionate în mod realist, însă Taylor mi se pare cel mai complex și complicat dintre toate. Atunci când povestește despre speranțele sau gândurile despre trecut, glasul ei este atât emoționant, melancolic, trist, dar nu stârnește nicio clipă mila. Necazurile din trecut au transformat-o într-o persoană depresivă, neprietenoasă cu ceilalți oameni din jur. E mai mereu tristă și pare că trăiește într-o lume a ei.

2020-05-16 11:28:11

0

Stapanul umbrelor. Seria Uneltiri intunecate. Vol.2 - Cassandra Clare

Stapanul umbrelor. Seria Uneltiri intunecate. Vol.2 - Cassandra Clare

Senzationala carte, ca de alfel, toate cartile autoarei. Povestea este plină de mister si suspans, dragoste si ură, invidie si admiratie, iar aceste sentimente te fac sa treci de la o stare la alta. Ma tot intreb daca povestea Emmei și a lui Julian va avea un final fericit.

2020-05-15 11:00:06

0

Cainele, adevaratul meu prieten - W. Bruce Cameron

Cainele, adevaratul meu prieten - W. Bruce Cameron

Aceasta este una din cele mai frumoase cărți citite de mine in ultima vreme, am simțit o mulțime de emoții, am râs, dar am si plâns. M-a surprins iubirea patrupedului față de oameni.

2020-05-15 10:58:11

0

Luna din palat - Weina Dai Randel

Luna din palat - Weina Dai Randel

O carte istorică ce se citește foarte ușor. Povestea lui Mei, despre care se spune ca a fost singura femeie conducător din China, cunoscuta ca și împărăteasa Wu. Se pare ca în carte sunt o mulțime de personaje ce sunt găsite în istorie și prea puține imaginare.

2020-05-15 10:58:11

0

Dragoste la prima ninsoare - Dorina Stanciu

Dragoste la prima ninsoare - Dorina Stanciu

O carte pe care o recomandt atat iubitorilor de romance (latura erotica chiar o sa va incante), cat si celor care indragesc romanele de mister si suspans. Finalul acestei povesti o sa va ia prin surprindere.

2020-05-15 09:43:11

0

Mireasa din renastere - Dorina Stanciu

Mireasa din renastere - Dorina Stanciu

Din punctul meu de vedere, Mireasa din renastere este cea mai buna lucrare a autorei Dorina Stanciu. Am avut parte de iubire, aventura, istorie si calatorii in timp. Nici nu imi vine sa cred ca am descoperit o scriitoare atat de talentata! Fanii lui Jude Deveraux vor fi incantati de aceasta carte.

2020-05-15 09:28:11

0

Serenada intrerupta - Dorina Stanciu

Serenada intrerupta - Dorina Stanciu

Ce poveste frumoasa! Mi-a plăcut foarte mult pareta de mister, iar povestea de dragoste dintre Vivien și Timothy nu a facut decât să îi adauge un farmec aparte. Trebuie, neaparat, sa cititi aceasta carte. Merita!

2020-05-15 09:13:11

0

Jocul de-a spionii - Dorina Stanciu

Jocul de-a spionii - Dorina Stanciu

Un suspans romantic foarte bine scris, migalos conceput. Atat partea de romantism, cat si cea de mister, mi-au dat o stare de agitatie, povestea tinandu-ma in suspans pana la ultima pagina.

2020-05-15 09:13:11

0

Fata lui Dracula - Dorina Stanciu

Fata lui Dracula - Dorina Stanciu

Mi-a plăcut foarte mult această carte. Mi-au plăcut personajele, scriitura, intriga, faptul ca am gasit si o poveste de dragoste cu final fericit. Am cumparat toate cartile autoarei dintr-un imbold, dar a meritat cu prisosinta!

2020-05-15 09:13:11

0

Blestemul marii - Shea Ernshaw

Blestemul marii - Shea Ernshaw

Desi am fugit de cartea asta si am tot bagat-o in wishlist ca apoi sa ma răzgândesc si sa o scot de acolo, nu regret nicio clipa ca am citit-o. Desi m-a speriat, am adorat cartea asta.

2020-05-15 08:58:11

0

Legendele toamnei - Jim Harrison

Legendele toamnei - Jim Harrison

Pe mine nu m-a prins cartea prea mult, dar am citit-o mai mult din curiozitate pentru ca vazusem filmul cu multi nai in urma. Este povestea despre viața a trei frați, plină de aventura, pericol si răzbunare, acțiunea începe in perioada de la începutul primul război mondial cand personajele trec de la Montana la campurile europene de război si apoi din nou, pe tărâmurile americane.

2020-05-14 11:28:08

0

Pamant american - Jeanine Cummins

Pamant american - Jeanine Cummins

Povestea este îngrozitoare, socantă și bine scrisă, deoarece prezintă graficul călătoriei celor doi protagonsiti, Lydia si Luca, extrem de periculoasă. Personajele sunt bine conturate, deși m-am simtit simt mai adânc implicată cu Luca și surorile Soledad și Rebecca. Am gasit un sentiment de detașare în Lydia, care este adecvat, deoarece este modul ei de a supraviețui traumelor crimelor și pericolelor călătoriei. Grija pentru cei trei copii este admirabilă.

2020-05-14 10:28:08

1

Tot ce ne-am dorit - Emily Giffin

Tot ce ne-am dorit - Emily Giffin

Cartea prezinta o realitate des întâlnita in zilele noastre, agresarea online. M-am pus in locul lui Tom, având o fata, iar sentimentele traite nu au fost tocmai plăcute. Apreciez curajul Ninei si faptul ca decide sa se rupă fara ai fi teama ca si va pierde statutul financiar.

2020-05-14 10:13:08

0

Lolita - Vladimir Nabokov

Lolita - Vladimir Nabokov

Scriitura autorului este foarte bună, chiar dacă subiectul este foarte greu de digerat. Omul este alcatuit total gresit, e un scelerat. Nici macar un singur gand nu mi-a parut ca se apropie macar de vreo notiune de normalitate.

2020-05-14 10:13:08

0

Intre rai si pamant - Nora Roberts

Intre rai si pamant - Nora Roberts

Mi-a plăcut modul in care au descurs relațiile de prietenie și de iubire, atât de natural. O carte captivantă, care te tine cu sufletul la gură pe tot parcursul lecturii. Recomand.

2020-05-13 07:43:07

0

Infrunta focul - Nora Roberts

Infrunta focul - Nora Roberts

Prietenie mai presus de orice, asta iubesc la toate persoanejele Norei, are darul de a creea niste povești de viata care efectiv de transpun în carte. Iar in acest volum se vede cat de mult conteaza sa ai prieteni. Romantism, magie, aventura.

2020-05-13 07:43:07

0

Fiica negustorului de matase - Dinah Jefferies

Fiica negustorului de matase - Dinah Jefferies

A mers mai greu la început, dar nu m-am lăsat am vrut sa o termin sa vedem ce se întâmpla. A fost frumoasa (prin descrierea locurilor si usor de citit), mi-a plăcut, dar parca i-a lipsit ceva.

2020-05-13 07:28:07

0

Inainte de noi - Anna Todd

Inainte de noi - Anna Todd

Sfârșitul mi s-a părut prea previzibil și sunt de părere ca nici nu prea și a dat interesul în ultima carte, parca a făcut asta ca să fie făcut și cam atât. Au fost si parti placute, nu zic nu, dar nu as mai reciti vreodata seria aceasta.

2020-05-13 07:28:07

0

Neamul corbilor Vol.3: Din negura timpului - Lavinia Calina

Neamul corbilor Vol.3: Din negura timpului - Lavinia Calina

Am așteptat cu nerăbdare, dar și cu teamă, să aflu deznodământul seriei, cine va învinge în ultima confruntare dintre Neamul Corbilor și ceilalți vrăjitori. Îmi doream tare mult ca povestea să aibă happy-end, pentru că nu voiam să cred că totul – lupta, sacrificiul, lacrimile, chinul, durerea - a fost în zadar. Ei bine, autoarea m-a luat prin surprindere, iar finalul m-a prins cu un zâmbet ***** pe față.

2020-05-12 01:13:07

0

Invocarea luminii - V.E. Schwab

Invocarea luminii - V.E. Schwab

Cea mai frumoasa carte din intreaga trilogie! Daca primul volum mai mult m-a bagat in ceata cu toate acele Londre, romanul de fata a decurs intr-un fel armonios, romantic, fascinant. Nu prea îmi place să vorbesc despre mine, dar mă văd nevoită să recunosc că m-am regăsit în personajul Lila Bard.
,,Era mai bine să nu-ți pese - Lila încercase să nu-i pese -, dar uneori oamenii îşi găseau o cale spre inima ei. Ca un cuțit împotriva unei armuri, găseau crăpăturile, aluneca dincolo de gardă și nu știai cât de adânc se împlântaseră până ce nu-i pierdeai și rămâneai sângerând pe podea. Și asta nu era drept. Lila nu ceruse să-i pese de Calla. Nu voise s-o lase să-i pătrundă în inimă. Si atunci de ce durea atât de tare?"

2020-05-12 11:28:07

0

Evvie Drake o ia de la capat - Linda Holmes

Evvie Drake o ia de la capat - Linda Holmes

Cu toate că la prima vedere pare o lectură relaxantă și amuzantă, povestea este cât se poate de emoționantă, fiind bine ancorată în realitate. Avem parte de momente tulburătoare, subiecte delicate - decizii greșite, regrete, teamă de eșec, și sunt sondate trăirile și sentimentele unor personaje profund umane, supuse greșelilor.

2020-05-12 11:28:07

0

Vrabia rosie - Jason Matthews

Vrabia rosie - Jason Matthews

Acțiunea romanului este trepidantă, iar cititorul urmărește fascinat evenimentele care par să se desfășoare sub ochii lui. Mi-a plăcut mult felul în care au fost construite personajele. Dominika este inteligentă, profundă, dă dovadă de tărie de caracter și are o poveste de viață impresionantă.

2020-05-10 07:43:07

0

Al noualea mormant - Stefan Ahnhem

Al noualea mormant - Stefan Ahnhem

Al nouălea mormant este un thriller cu o actiune alerta si un subiect interesant, care m-a atras înca de la început. Cred ca ar fi fost mai bine ca autorul să inceapa cu acest volum pentru că perspectiva din care priveam viața lui Fabian și alegerile acestuia s-a schimbat.

2020-05-10 07:28:07

0

Speranta pierduta - Colleen Hoover

Speranta pierduta - Colleen Hoover

Pot spune ca aceasta carte mi-a plăcut chiar mai mult decat varianta din perspectiva ei, dar recomand sa fie citite amandoua pentru a vedea ce le trece prin minte amandurora. Hoover ramane una dintre autoarele mele preferate si cu siguranta o sa ii cumpărat in continuare cartile care se vor mai traduce.

2020-05-10 07:28:07

0

Confess - Colleen Hoover

Confess - Colleen Hoover

O carte care începe trist, dar zăresc o luminiță la un capăt îndepărtat al tunelului. Povestea dintre Owen si Auburn poate parea una cliseica. Pe alocuri este, dar este atat de bine scrisa si atat de frumoasa, incat dai uitarii acest detaliu. Nici nu ma asteptam la ceva mai putin din partea autoarei.

2020-05-10 07:28:07

0

Ugly Love. Despre fata urata a iubirii - Colleen Hoover

Ugly Love. Despre fata urata a iubirii - Colleen Hoover

O poveste despre iubire și pierdere, despre tragedie și viață, despre șanse și neșanse, despre durere și fericire. Descoperind povestea lor, nu pot decât să spun că mi-a plăcut și m-au durut unele părți.

2020-05-10 07:13:07

0

Totul se termina cu noi - Colleen Hoover

Totul se termina cu noi - Colleen Hoover

O carte care prezintă realitatea din zilele noastre, în care femeile se simt obligate să stea lângă cel care le asigura comoditatea unei relatii, siguranta zilei de maine. Mi-a plăcut mult cum a evoluat relația celor doi, atenția lui Ryle. Am simțit durerea de la prima palmă, si frustrarea si neputinta in momentul in care Lilly l-a iertat.

2020-05-10 07:13:07

0

Iubiri de neuitat Vol.2: Santajul iubirii - Ivo Dima

Iubiri de neuitat Vol.2: Santajul iubirii - Ivo Dima

Șantajul iubirii mi-a plăcut mai mult decat Jocul iubirii. Savanah a cazut intr-o capcana a lui Jax, care o santajeaza cu un filmuleț xxx. Asta, mai fraierică, joaca dupa cum cântă cocoșul. Datorita prieteniei dintre mamele lor, Jax se vede oarecum obligat sa se însoare cu Savanah, si pregătește o cerere in casatorie in stil mare. Se iubesc in secret, dar amândoi sunt mult prea mandri pentru a-si recunoaște sentimentele.

2020-05-10 07:13:07

0

Iubiri de neuitat Vol.3: Ritmul iubirii - Ivo Dima

Iubiri de neuitat Vol.3: Ritmul iubirii - Ivo Dima

Iubire si erotism, doua genuri pe care nu le prea citesc, exact ce sa aleg la aceasta provocare, genuri care pot spune ca nu-s de mine. Parerea nu mi-am schimbat-o, dar voi mai citi carti din acestea cand vreau o lectura ușoară cu mintea la vacanță.

2020-05-10 06:58:07

0

Disparitia - Matthew Fitzsimmons

Disparitia - Matthew Fitzsimmons

O carte cu o intriga complicata in care sunt implicati oameni politici, politisti, FBI, fosti politisti care actioneaza pe cont propriu, si se dezvaluie un sir intreg de intrigi, comploturi, crime, toate avand drept scop obtinerea puterii.

2020-05-08 07:13:07

0

Sa ai curajul sa iti doresti mai mult - Anca Moraru

Sa ai curajul sa iti doresti mai mult - Anca Moraru

Nici nu vă puteți imagina cât de încântată am fost atunci când am descoperit că e vorba de o poveste de dragoste, cu o mică tentă de suspans spre final, în care am aflat ceea ce se ascunde în sufletul lui Celeste Northon - incertitudinile, temerile, dar mai ales, dorința ei de a-și clădi o familie alături de un bărbat care să o iubească cu adevărat, care să nu o folosească doar pe post de amantă. Am certitudinea că multe femei se vor regăsi în acest roman.
Mi-a plăcut mult povestea, stilul lejer, ușor de parcurs, intriga complexă și acțiunea alertă, la care s-a adăugat un final pe măsura așteptărilor mele. Însă, ceea ce am apreciat cel mai mult au fost frazele pline de înțelepciune, profunzimea gândirii acestei autoare.

2020-05-08 06:28:07

0

O viata marunta - Hanya Yanagihara

O viata marunta - Hanya Yanagihara

Dacă ar trebui sa recomand o singură carte, asta ar fi. Nicio altă carte nu m-a mai impresionat la fel de mult. E o carte greu de digerat, te face să resimți durerea visceral, te consumă și nu te lasă să o uiți.

2020-05-08 12:43:07

1

Miraj - Somaiya Daud

Miraj - Somaiya Daud

Recomand cartea tuturor celor care îndrăgesc genul fantasy. Stilul lejer abordat de autoare nu face decât să vă ajute să o citiți în mare viteză. Are aventură, romantism, mister, dar și momente emoționante, personaje inedite.

2020-05-05 08:28:06

0

Primii pasi - Dorin David

Primii pasi - Dorin David

Primii pași este genul de carte al cărui subiect nu poate lăsa indiferent nicio persoană cu suflet. În plus, are toate elementele unui roman de succes: povești de dragoste, mult suspans, acțiune alertă. Trăirile emoționale ale personajelor sunt atât de intense, încât simți mai mereu că ai un nod în gât. Fiind o romantică incurabilă, am apreciat în mod deosebit faptul că au fost introduse și cateva povești de dragoste. Dacă la început am crezut că autorul va trece superficial peste ele, mai târziu mi-am dat seama că tocmai dragostea a avut un rol esențial în intriga cărți.

2020-05-05 08:28:06

0

Sotia plantatorului de ceai - Dinah Jefferies

Sotia plantatorului de ceai - Dinah Jefferies

E o lectura usoara, palcuta, citesti si nu-ti dai seama cum trec paginile. Subiectul e interesant, intriga buna, personajele bine conturate, plus niste descrieri de locuri de vis.

2020-05-05 12:58:06

0

Prin ochii ei - Sarah Pinborough

Prin ochii ei - Sarah Pinborough

Oricum vi se pare cartea asta merita citită pentru final, nu cred ca exista cineva care și-l poate imagina. Mie mi-a placut toată cartea și îmi facem fel și fel de scenarii, dar nimic din ce îmi imaginam nu a coincis cu finalul.

2020-05-05 12:58:06

0

27 de pasi - Tibi Useriu

27 de pasi - Tibi Useriu

Mi-a placut enorm 27 de pasi, am citit-o acum cativa ani si mi a ramas in suflet. Am ramas cu o motivatie si am admirat vointa si perseverenta lui Tibi Useriu. Om remarcabil, curajos si modest!

2020-05-05 12:58:06

0

Bocanila - Alice Clayton

Bocanila - Alice Clayton

Atunci cand am vazut titlul acestei carti, mi-am spus: ,,Ce naiba? De unde pana unde Bocanila?". Ei bine, primele zeci de pagini au fost extrem de savuroase. Nu-i o poveste nemaipomenita, dar e relaxanta.

2020-05-05 09:43:06

0

O iubire neasteptata - Heidi McLaughlin

O iubire neasteptata - Heidi McLaughlin

O carte despre iubire, pierdere si teama de a te indragosti din nou. Niciodata nu mi-au placut povestile despre muzicieni sau actori pentru ca i-am crezut nestatornici, insa autoarea acestei carti mi-a aratat o alta fata.

2020-05-05 09:28:06

0

Alegerea potrivita -  Hanna Lee

Alegerea potrivita - Hanna Lee

O poveste frumoasa, incitanta, fierbinte ai cu mult potențial. Mi-as fi dorit ca autoarea sa dezvolte mai mult subiectul, relatia celor doi protagonisti, cartea sa aiba ceva mai multa actiune.

2020-05-04 12:00:06

0

Intentii indecente - Hanna Lee

Intentii indecente - Hanna Lee

Am citit Intentii indecente cu nerăbdare și nu puteam sa renunț la ea. Poate ca are pagini putine, dar merita savurata in tihna. Abia aștept sa citesc și alte cărți de la aceasta autoare minunata.

2020-05-04 11:58:06

0

Ducele S si jurnalista (Billionaires Vol.6) - Hanna Lee

Ducele S si jurnalista (Billionaires Vol.6) - Hanna Lee

Nu cred ca ma insel daca spun ca Ducele S si jurnalista este cea mai erotica poveste scrisa de un autor roman. Daca as fi fost o cititoare mai pudica, inceputul acestei povesti m-ar fi facut sa rosesc.

2020-05-04 11:58:06

0

Fratii Davenport Vol.1: O pasiune pentru el - Paula Stoianovici

Fratii Davenport Vol.1: O pasiune pentru el - Paula Stoianovici

O carte interesanta, insa as fi vrut ca actiunea sa nu fie atat de grabita. Parca mult prea repede a ajuns Myla sa fie iubita lui Roman. As fi vrut sa fie mai condimentata, cu ceva sare si piper.

2020-05-04 11:58:06

0

Electrizant. Seria Pasiuni electrizante Vol.1 - Joanna

Electrizant. Seria Pasiuni electrizante Vol.1 - Joanna

Dupa ce am citit romanul ,,Electrizant", pot spune, cu bucurie si satisfacutie in suflet, ca Joanna este o autoare foarte talentata si dedicata. Modul in care a reusit sa-mi transmita fiecare sentiment, fiecare emotie, m-a facut sa simt o gramada de fluturasi in stomac.

2020-05-04 11:58:06

0

Pasiuni electrizante Vol.2: Cristalele inimii - Joanna

Pasiuni electrizante Vol.2: Cristalele inimii - Joanna

Recomand aceasta carte pentru momentele in care simtiti nevoia de ceva usor, relaxant, sau cand vreti un moment de respiro de la problemele voastre. Cu toate ca mi-a placut mai mult primul volum, recunosc ca volumul doi este un pic mai antrenant.

2020-05-04 11:58:06

0

Sa nu spui niciodata pentru totdeauna - Jennifer L. Armentrout

Sa nu spui niciodata pentru totdeauna - Jennifer L. Armentrout

Imi place tare mult cum scrie Armentrout, iar cartea aceasta mi-a patruns in suflet, datorita subiectului ales. A faptului ca m-am regasit in pielea protagonistei. In afara faptului ca este o poveste a regasirii de sine, am descoperit ca eroina s-a confruntat, ca si mine, cu teama de a nu deranja pe altii, de a nu reusi sa comunice cu ceilalti.

2020-05-04 11:43:06

0

Fara scapare - Judith Mcnaught

Fara scapare - Judith Mcnaught

O carte scurta, relaxanta, dar placuta. O poveste in care trecutul se imbina cu prezentul, o iubire adolescentina neimpartasita. Sentimentele lui Corey pentru Spencer mi s-au parut putin exagerate.

2020-05-03 08:13:06

0

Apartamentul - Danielle Steel

Apartamentul - Danielle Steel

Patru femei înfruntă împreună suișurile și coborâșurile vieții, dezamăgirile, triumfurile, tragediile sau dramele de familie. Acestea devin sprijin una pentru cealaltă, iar casa lor este întotdeauna plină de conversații, de mese de duminică cu prietenii și, mai ales, de dragostea și respectul pe care le cultivă.

2020-05-03 12:00:06

0

Gradina de iarna - Kristin Hannah

Gradina de iarna - Kristin Hannah

Nu e ușor să unesti trei femei care nu au fost apropiate niciodată. Citind despre această familie, m-am gândit la cum ar fi sa nu primesc îmbrățișare mamei sau să nu fiu căutată de fratele meu, și m-a durut sufletul.

2020-05-02 08:28:06

0

Femeia pierduta - Jude Deveraux

Femeia pierduta - Jude Deveraux

In femeia pierduta avem parte de o poveste de dragoste foarte incitanta, in care protagonistii port un duel verbal plin de savoare, fiecare incercand sa castige cate o batalie, niciunul nerecunoscandu-si atractia fata de celalalt.

2020-05-02 07:58:06

0

Cautarile inimii - Janette Oke

Cautarile inimii - Janette Oke

O carte doar draguta, pe alocuri mi s-a parut cam lungita, cu prea multe trimiteri la Biblie sau pilde biblice, cugetari ale personajelor, si cu putina actiune sa te tina in priza.

2020-05-02 07:58:06

0

Instructiuni pentru fete cuminti. Seria Crima perfecta. Vol.1 - Holly Jackson

Instructiuni pentru fete cuminti. Seria Crima perfecta. Vol.1 - Holly Jackson

Mi-a plăcut această carte! Este un thriiler captivant, inteligent și cu intorsaturi de situatie. Pippa se foloseste de hărți, jurnale, diagrame, rapoarte ale poliției etc. Ca o adevarata detectiva.

2020-05-02 07:43:06

0

Femme Fatale. Seria Armele sus Vol.1 - Ayleen Mark

Femme Fatale. Seria Armele sus Vol.1 - Ayleen Mark

Un thriller romance surprinzator de bun. Am fost sceptica la inceput, dar pe parcurs am descoperit o poveste bine inchegata, personaje frumos conturate. Abia astept sa apara continuarea!

2020-05-01 08:28:06

0

Drum in noapte - Kristin Hannah

Drum in noapte - Kristin Hannah

O carte pe care doresti sa o citesti si recitesti mereu, cu acelasi drag ca prima data. Povestea celor doua surori m-a facut sa trec printr-un adevarat tavalug emotional. Autoarea stie sa transmita emotie.

2020-05-01 08:13:06

0

Privighetoarea - Kristin Hannah

Privighetoarea - Kristin Hannah

O carte pe care doresti sa o citesti si recitesti mereu, care te tine cu sufletul la gura si care te plimba prin toate starile posibile. Povestea celor doua surori m-a facut sa trec printr-un adevarat tavalug emotional.

2020-05-01 08:13:06

0

Un nou inceput - Kristin Hannah

Un nou inceput - Kristin Hannah

O carte pe care nu am putut sa o las deoparte. Povestea este una fascinanta, emotionanta, care te capteaza cu usurinta si te introduce in lumea personajelor. Iar finalul te lasa cu un zambet pe fata.

2020-05-01 08:13:06

0

Calaul - Daniel Cole

Calaul - Daniel Cole

Finalul romanului m-a lăsat cu gura căscată. Eram atât de șocată de faptul că lucrurile au luat o întorsătură neașteptată, încât mi-a venit să plâng când am văzut că eram pe ultima pagină.

2020-05-01 08:13:06

0

Dupa ce te-am pierdut - Jojo Moyes

Dupa ce te-am pierdut - Jojo Moyes

E o carte care merita sa fie citita, foarte frumos scrisa. O carte incarcata de sute de emotii si ganduri, dar si cu o poveste de dragoste ce iti va umple inima de fericire dar si de tristete.

2020-05-01 07:58:06

0

Al nostru este cerul - Luke Allnutt

Al nostru este cerul - Luke Allnutt

O carte de dragoste si suferinta. Rob si Anna se intalnesc si se indragostesc. Dar orice fericire nu poate dura la nesfarsit. Destinul, atat de crud si neiertatar, atat de greu de acceptat, ii aduce pe cei doi tineri disperati la divort.

2020-04-30 06:58:06

0

Paznicul farului - Camilla Lackberg

Paznicul farului - Camilla Lackberg

Ador aceasta serie, imi place sa vad ce caz mai rezolva celebrul cuplu, dar la Paznicul Farului m-a frustat atat de tare situatia Annei, incat am simtit nevoia sa renunt pentru o perioada la ea.

2020-04-30 06:43:06

0

Predicatorul - Camilla Lackberg

Predicatorul - Camilla Lackberg

Crimele ce au loc in acest volum al seriei de Lackberg sunt cel puțin ,,fascinante", sunt cele mai interesante cazuri de care am auzit. Practic, am adorat sa citesc cat mai multe detalii.

2020-04-30 06:43:06

0

Camasa lui Cristos - Lloyd C. Douglas

Camasa lui Cristos - Lloyd C. Douglas

Camasa lui Cristos este un roman care vorbeste despre puterea credintei, despre miracole si despre cei ce cred in ele. Despre dragoste si devotament si despre oameni. O recomand cu mare drag!

2020-04-30 06:43:06

0

Tronul de cranii. Seria Demon. Vol.4 - Peter V. Brett

Tronul de cranii. Seria Demon. Vol.4 - Peter V. Brett

Mi-a placut intriga cărții, stilul lejer al autorului, pasiunea acestuia pentru descrierile ample. Iar faptul că povestea este pigmentată cu puțin romantism, nu face decât să dea un plus de savoare acestei cărți.

2020-04-30 06:43:06

0

Maine poate am sa raman - Lorenzo Marone

Maine poate am sa raman - Lorenzo Marone

Pe fundalul unui Napoli vibrant, Lorenzo Marone plaseaza o poveste despre viata, prietenie si regasire. Emotie, umanitate si onestitate - pe aceste coordonate se inscrie acest roman, care ne vorbeste despre trecut, prezent si viitor.

2020-04-30 06:28:06

0

Cei 100: Ziua 21 - Kass Morgan

Cei 100: Ziua 21 - Kass Morgan

Mai am putin si termin de citit " Ziua 21" si ma declar foarte multumita. Stiu ca aceasta serie nu prea este pe placul celor care au vazut deja serialul, dar mie mi-a placut tocmai pentru ca povestea este romantica.

2020-04-30 06:13:06

0

O fata din bucati - Kathleen Glasgow

O fata din bucati - Kathleen Glasgow

Ce poveste emotionanta! Finalul cărții m-a lăsat moale și cu o mie de emoții, pur și simplu mi-a atins partea sensibilă din mine și mi-a trezit trăiri ce erau îngropate adânc în suflet.

2020-04-30 09:28:06

0

Destinul unei vrajitoare - Nicholas Bowling

Destinul unei vrajitoare - Nicholas Bowling

Mi-a placut povestea. Ma asteptam sa fie mai complicata, dar s-a dovedit a fi foarte usoara. Adevarul e ca atat de mult imi plac povestile cu si despre vrajitoare incat am impresia ca dintotdeauna am fost fascinata de ele.

2020-04-29 08:28:06

1

Si soarele e o stea - Nicola Yoon

Si soarele e o stea - Nicola Yoon

Din pacate, nu a reusit sa se ridice la nivelul celeilalte carti a autoarei, Absolut tot. Pe mine personal m-a intristat putin epilogul, acel decalaj de timp. Parca a fost mult prea mult.

2020-04-29 08:13:06

0

Viata pe care am visat-o - Kerry Lonsdale

Viata pe care am visat-o - Kerry Lonsdale

Viața pe care am visat-o este o poveste simpatică, ce se citește super ușor. Este o carte scrisă simplu, poate cu un subiect neverosimil, deși l-am mai întâlnit prin carti, dar destul de captivant.

2020-04-28 08:13:06

0

Totul pentru casatorie - Mary Balogh

Totul pentru casatorie - Mary Balogh

"Totul pentru căsătorie" de Mary Balogh a așteptat mult și bine să o citesc și nu m-a dezamăgit. Mai degrabă mi-a reamintit că nu ne îndrăgostim de perfecțiune fizică ci de cea interioară.

2020-04-28 07:58:06

0

Riverdale. In urma cu o zi - Micol Ostow

Riverdale. In urma cu o zi - Micol Ostow

,,Rivardale. In urma cu o zi" este o carte care merită citită, fiind suficient de captivantă și plină de mistere încât să fie o lectură atractivă. Cu toate că se adresează în mod special adolescenților, poate fi citită și de către adulți.

2020-04-28 07:58:06

0

Dosarele Scarlet. Spargatoare la inaltime - Tamsin Cooke

Dosarele Scarlet. Spargatoare la inaltime - Tamsin Cooke

Mi-a placut designul acestei carti, stilul autoarei, îmbinarea mai multor genuri literare, acțiunea alertă, documentarea cu privire la azteci, personajele simpatice, repliciile savuroase, trecerea de la momentele încărcate de tensiune la anumite situații care aduc zâmbetul pe buze. Trebuie să recunosc că deși am o anumite vârstă, am fost prinsă imediat în mrejele aventurii celor două personaje – Scarlet și Ethan.

2020-04-28 07:58:06

0

Cateva motive sa iubesti viata - Matt Haig

Cateva motive sa iubesti viata - Matt Haig

Un pic enervanta aceasta carte - biografie a autorului, pentru ca ea conține și puțină psihologie. Naratonul a expus problema lui, depresia, ca și cum doar el s-ar fi confruntat cu ea.

2020-04-28 07:43:06

0

Imblanzirea Charlottei - Linda Lael Miller

Imblanzirea Charlottei - Linda Lael Miller

O poveste antrenanta, presarata cu multe avalanse de lupte, aventuri, iubire, pasiune si dorinta. Este una dintre cele mai bune acrti ale autoarei Linda Lael Miller. O recomand cu drag!

2020-04-28 01:43:06

0

Jurnalul secret al Mariei Antoaneta - Carolly Erickson

Jurnalul secret al Mariei Antoaneta - Carolly Erickson

Nu e chiar fictiune, exista si ceva adevar in acest jurnal. Maria Antoaneta a devenit cu timpul o femeie careia ii placea viata la tara, Ludovic nu cred ca stia cum sa se poarte cu o femeie.

2020-04-28 01:28:06

0

Cum sa furi o inima cu un sarut - L.J. Shen

Cum sa furi o inima cu un sarut - L.J. Shen

După ce am citit descrierea acestei cărți, am avut senzatia că va fi doar o alta poveste adolescentina baza pe clișee, dar nu a fost așa. Mi-a placut modul in care autoarea a decis să puna la incercare dragostea celor doi protagoniști.

2020-04-28 01:13:06

0

Nu ne vom desparti niciodata - Emiko Jean

Nu ne vom desparti niciodata - Emiko Jean

Autoarea a reușit să mă păcălească până aproape de sfârșitul cărții. Am crezut totul ca fiind adevărat și am fost foarte furioasă pe Alice, că îi acceptă atât de multe lucruri gemenei sale.

2020-04-28 12:00:06

0

Placeri vinovate - Antoaneta Antonov

Placeri vinovate - Antoaneta Antonov

Mie una mi s-a parut frumoasa cartea si ma bucur ca am ales-o. Am citit-o mai repede si cu mai multa tragere de inima ca pe altele, dar stiu ca poate nu este digerabila pentru toti.

2020-04-27 07:00:06

0

Pasiunea unei femei - Virginia Henley

Pasiunea unei femei - Virginia Henley

Un roman de fictiune instorica in care sunt descrise picatenteriile de la curtea Tudorilor. Tanara Bess trece prin tot soiul de aventuri si tragedii, iubiri si tradari. Ar fi fost o carte exceptionala daca s-ar fi axat mai mult pe viata lui Bess si mai putin pe latura istorica.

2020-04-26 11:58:03

0

Piratul si frumoasa Lady - Virginia Henley

Piratul si frumoasa Lady - Virginia Henley

Una dintre cele mai frumoase carti pe care le-am citit in ultima perioada. Are romantism, erotism, aventura si un strop de istorie - ne sunt prezentate intrigile de la curtea regelui Carol Stuart.

2020-04-26 11:58:03

0

Corbul si Trandafirul - Virginia Henley

Corbul si Trandafirul - Virginia Henley

Nu m-am omorat niciodata dupa cartile lui Hneley, dar de aceasta data a reusit sa ma prinda cu o poveste romantica si incitanta. Fictiunea istorica - descrierea evenimentelor de la curtea regala - a fost mai putin prezenta, spre marea mea bucurie, povestea invartindu-se in jurul celor doi indragostiti.

2020-04-26 11:58:03

0

Fiica ceasornicarului - Kate Morton

Fiica ceasornicarului - Kate Morton

Scriitura este pur și simplu fascinantă. Proza lui Kate Morton este elocventă, dar, de data aceasta, povestea nu a reușit să mă atragă. Ritmul este prea lent și există acel distribuit mare de personaje, lucru cu care tind să mă lupt, chiar și în cele mai bune circumstanțe.

2020-04-26 11:43:03

1

Camera soaptelor - Dean Koontz

Camera soaptelor - Dean Koontz

Bani, putere și sex - o tripla amenințare a naturii umane si cu potențial major pentru ca răul să înflorească. Un grup sinistru folosește nanotehnologia pentru a prelua și controla persoanele nevinovate prin implanturi cerebrale. Jane Hawk a petrecut cea mai mare parte a cărții urmărind, interogând oamenii pentru a obține informații. Cartea a fost plictisitoare pe alocuri.

2020-04-26 11:43:03

0

Zona invizibila - Dean Koontz

Zona invizibila - Dean Koontz

Nu am mai citit demult o carte de Dean Koontz. Sunt obișnuită cu cărțile sale „horror” și aceasta cu siguranță nu a fost o carte „horror”, ci mai mult un thriller cu iz SF. Are multă acțiune, dar pe mine nu prea m-a prins din cauza laturii cam SF.

2020-04-26 11:43:03

0

Sub luna de sofran - Nicole C. Vosseler

Sub luna de sofran - Nicole C. Vosseler

Un roman cu pasaje cam plictisitoare pe alocuri și descrieri prea amănunțite. Ușor previzibilă și sentimentală, însă cu un iz exotic și destui termeni în arabă care o fac o carte interesantă.

2020-04-26 11:28:03

0

Cerneala si stele - Kiran Millwood Hargrave

Cerneala si stele - Kiran Millwood Hargrave

O poveste cu adevărat frumoasă și magică. Coperta te atrage magic și este ilustrată și la interior cu desene frumoase. Autoarea a creat o poveste de aventură cu adevărat mare, cu elemente foarte speciale.

2020-04-26 11:28:03

0

Laboratorul de parfumuri - Anna Ruhe

Laboratorul de parfumuri - Anna Ruhe

O carte minunată și interesantă în care o adevărată aventură pândește. Mi-au plăcut foarte mult personajele, atmosfera și complotul, mi-a plăcut foarte mult să scufund în ea și să citesc povestea. O lectură plăcută pentru cititorii mai tineri dintre noi.

2020-04-26 11:28:03

0

Imi pare rau, sunt asteptata - Agnes Martin-Lugand

Imi pare rau, sunt asteptata - Agnes Martin-Lugand

O poveste simpla, cu personaje dragute, atmosfera liniștitoare și decurs lin al întâmplărilor fără complicații. Scrierile autoarei nu sunt spectaculoase și nu te lasă cu gura căscată, însă te relaxează.

2020-04-26 11:13:03

0

Te voi revedea ed.2014 - Marc Levy

Te voi revedea ed.2014 - Marc Levy

Aceasta continuare la romanul In alta viata este cu mult mai reusita si interesanta. Lucrurile au decurs mai alert, personajele au fost mai incitante (un rol aparte l-a avut si personajul secunda, Paul).

2020-04-26 11:13:03

0

In alta viata - Marc Levy

In alta viata - Marc Levy

O carte draguta, usoara, dar nu fabuloasa.. E buna de citit cand ai chef de relaxare. Ecranizarea care s-a facut dupa ea mi s-a parut cu mult mai captivanta. In carte, protagonista este enervanta, nici nu am putut empatiza cu ea.

2020-04-26 11:00:33

0

O mare de lacrimi - Ruta Sepetys

O mare de lacrimi - Ruta Sepetys

O mare de lacrimi este o carte sfasietoare, inspirata din fapte reale, ceea ce traim noi acum, e o adiere fata de ceea ce au trait altii inaintea noastra. Dar in viata sunt furtuni si furtuni.

2020-04-26 10:28:03

0

Cele cinci limbaje ale iubirii. Ed. 6 - Gary Chapman

Cele cinci limbaje ale iubirii. Ed. 6 - Gary Chapman

Cele cinci limbaje ale iubirii se potriveste de minune cu Cele 40 de legi ale iubirii, romanul lui Elif Shafak. Se face o comparatie intre dragostea din trecut si dragostea moderna.

2020-04-25 09:43:03

0

Cele patruzeci de legi ale iubirii - Elif Shafak

Cele patruzeci de legi ale iubirii - Elif Shafak

Mi-a placut foarte mult aceasta carte. Pare grea la inceput, dar dupa 50 de pagini simti ca nu vrei sa o mai lasi din mana. Da, merită citită! Este foarte bine scrisă, plină de învățăminte.

2020-04-25 09:43:03

0

Tentatia de a fi fericit - Lorenzo Marone

Tentatia de a fi fericit - Lorenzo Marone

Pofta de viata a personajului si modul in care gaseste o rezolvare pentru problemele cunoscutilor, m-au facut sa il ador. Mi-a placut mult modul in care este redata povestea si o recomand cu drag.

2020-04-24 09:28:03

0