Countdown header img 1

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Countdown header img  mob

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

-20% la TOATE dorintele tale!

Foloseste cuponul LIB20ROMANIA si alege din

Carti, jocuri, accesorii, muzica si filme.

Comanda acum!
Close

Libris susţine campania „Un gest pentru o viaţă”

Libris.ro s-a alaturat programului de reducere a mortalităţii infantile al organizaţiei Salvaţi Copiii în decembrie 2014, metoda pusă la dispoziţia utilizatorilor fiind una foarte simplă. La fiecare comandă plasată pe Libris.ro, clienţilor li se oferă opţiunea de a dona pentru Salvaţi Copiii. Peste 450.000 de clienti au donat până acum, iar valoarea medie a unei donaţii a crescut în acesti ani de la 3.14 lei, la 5.24 lei.

Se încarcă...

Bucuresti

Octombrie 2019

Medicii de la Spitalul Universitar de Urgență Elias și clienții Libris se alatură campaniei Salvați Copiii de combatere a mortalității infantile.

Medicii de la Maternitatea Elias și clienții Libris se alatură campaniei Salvați Copiii de combatere a mortalității infantile, ce are ca obiectiv dotarea secțiilor de neonatologie cu tot ceea ce este necesar salvării copiilor nascuți prematur. Este o donație importantă pentru Clinica de Neonatologie a spitalului, de acum înainte medicii vor avea la dispoziție o Stație de lucru completă pentru hipotermie terapeutică, în valoare de 40.118 de Euro, care va schimba semnificativ viața nou-născuților cu hipoxie perinatală. În 2019, la maternitatea Spitalului Elias, s-au născut 1.645 de copii, dintre care 161 prematuri. Alți trei nou-născuți au venit prin transfer de la alte maternități, pentru a primi îngrijiri corespunzătoare. Echipamentul medical complex a fost achiziționat cu suportul Libris, unul dintre partenerii de cursă lungă ai programului de combatere a mortalității infantile.

Dotarea este realizată cu sprijinul clienților librăriei online care au opțiunea să adauge în coșul de cumpărături o sumă la alegere, direcționată integral către Salvați Copiii. Este o bucurie pentru Libris să numărăm a 10-a dotare împreună cu Salvați Copiii România. În plus, este o mare onoare pe care ne-o fac, de cinci ani de zile, clienții libris.ro care au încredere și susțin acest parteneriat.

Peste 400.000 de persoane au facut ca, în cinci ani de parteneriat libris.ro - Salvați Copiii, să vorbim despre 380.000 de Euro donați către această înduioșătoare și grea cauză a reducerii mortalității infantile în România.

Susținerea din partea partenerului nostru Libris și a clienților acestuia, care s-au alăturat cauzei noastre, reprezintă un real ajutor pentru continuarea campaniei de dotare a maternităților. Mizăm în continuare pe implicarea Libris, dar și a persoanelor fizice care, prin plăcerea de a citi, schimbă viața unui copil născut prematur”, a precizat Gabriela Alexandrescu, Președinte Executiv Salvați Copiii România.

Susținerea din partea partenerului nostru Libris și a clienților acestuia, care s-au alăturat cauzei noastre, reprezintă un real ajutor pentru continuarea campaniei de dotare a maternităților. Mizăm în continuare pe implicarea Libris, dar și a persoanelor fizice care, prin plăcerea de a citi, schimbă viața unui copil născut prematur.
Gabriela Alexandrescu

Practic, oamenii care înțeleg importanța lecturii în viața fiecăruia au înțeles importanța actelor de caritate și că, doar împreună, cu fapte mici, dar constante, putem clădi lucruri mari și solide. Le mulțumim!


Este meritul vostru! Vă mulţumim!

Alege să nu fii indiferent! Adaugă la comanda ta de pe Libris.ro 1leu, 3lei, 5lei, 10lei sau altă sumă.

Noi suntem despre carti, si la fel este si Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te si primesti un cupon de 10% pe care să-l folosesti la urmatoarea ta comanda! In plus, vei afla rapid care sunt promotiile zilei, noutatile si recomandarile noastre.

Ma abonez image one
Ma abonez image one