headerdesktop cupontrggr07iun23

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

headermobile cupontrggr07iun23

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

CUPON -20% la ORICE

si TRANSPORT GRATUIT peste 50 lei!

Stiai despre vericire?

Comanda acum!
Close
uvpmobileredmari21mai23

Libris sustine campania „Un gest pentru o viata”

Libris.ro s-a alaturat programului de reducere a mortalitatii infantile al organizatiei Salvati Copiii in decembrie 2014, metoda pusa la dispozitia utilizatorilor fiind una foarte simpla. La fiecare comanda plasata pe Libris.ro, clientilor li se ofera optiunea de a dona pentru Salvati Copiii. Peste 600.000 de clienti au donat pana acum, iar valoarea medie a unei donatii a crescut in acesti ani de la 3.14 lei, la 5.24 lei.

Se incarca...

Targu Mures

Ianuarie 2019

Stiati ca doar 30-35% dintre copiii cu nevoi urgente de interventii chirurgicale cardiovasculare reusesc sa fie operati in tara noastra?

'Acest capitol al urgentelor cardiovasculare pediatrice reprezinta un capitol dureros pentru tara noastra, frecvent utilizat ca mijloc de imagine pentru diferiti medici si diferite institutii. Este un capitol care ar merita o atentie mai mare si o soarta mai buna. Realitatea este ca in continuare decedeaza multi copii cu astfel de malformatii, neputand fi preluati toti in timp util de Centrul din Tg. Mures.' - Prof. Dr. Horatiu Suciu, seful Institutului de Boli Cardiovasculare si Transplant din Targu Mures.

Institutul de Boli Cardiovasculare si Transplant (IBCvT) gazduieste singura Sectie Clinica de Chirurgie Cardiaca pediatrica din tara, cu experienta in diagnosticul si tratatamentul cardiopatiilor congenitale. Aceasta clinica este si singurul centru de formare in aceasta specialitate din tara si cuprinde mai multi specialisti in cardiologie pediatrica decat tot restul tarii la un loc; este singurul care ofera transplant cardiac la copii, precum si alternative (suport circulator mecanic).

Nu putem sa ramanem indiferenti! De aceea ne-am propus ca 100.000 de euro din banii donati de clientii Libris, prin libris.ro sa fie directionati, prin Salvati Copiii, acestei institutii medicale.

Este atat de putin pentru nevoi atat de mari. Un sistem de monitorizare pacienti, de pilda, are un pret estimativ de 650.000 euro, un sistem de radiologie digitala - 175.000 euro, venoscop / transiluminator - 2.000 euro.

Acest capitol al urgentelor cardiovasculare pediatrice reprezinta un capitol dureros pentru tara noastra, frecvent utilizat ca mijloc de imagine pentru diferiti medici si diferite institutii. Este un capitol care ar merita o atentie mai mare si o soarta mai buna. Realitatea este ca in continuare decedeaza multi copii cu astfel de malformatii, neputand fi preluati toti in timp util de Centrul din Tg. Mures.
Prof. Dr. Horatiu Suciu

În cadrul campaniei, libris.ro si Salvati Copiii isi propun sa stranga 100.000 euro din donatiile clientilor Libris realizate odata cu achizitia de carti. Fondurile vor fi folosite pentru achizitia de echipamente pentru sectia de Cardiologie a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Targu Mures. Libris.ro s-a alaturat programului de reducere a mortalitatii infantile al organizatiei Salvati Copiii in decembrie 2014, metoda pusa la dispozitia utilizatorilor fiind una foarte simpla. La fiecare comanda plasata pe libris.ro, acestora li se ofera optiunea de a dona pentru Salvati Copiii. Peste 250.000 de clienti au donat pana acum, iar valoarea medie a unei donatii este de 3,9 de lei.


Este meritul vostru! Va multumim!

Alege sa nu fii indiferent! Adauga la comanda ta de pe Libris.ro 1leu, 3lei, 5lei, 10lei sau alta suma.


Acum se comanda

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one