headerdesktop cupontrggr07iun23

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

headermobile cupontrggr07iun23

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

CUPON -20% la ORICE

si TRANSPORT GRATUIT peste 50 lei!

Stiai despre vericire?

Comanda acum!
Close
uvpmobileredmari21mai23

Libris sustine campania „Un gest pentru o viata”

Libris.ro s-a alaturat programului de reducere a mortalitatii infantile al organizatiei Salvati Copiii in decembrie 2014, metoda pusa la dispozitia utilizatorilor fiind una foarte simpla. La fiecare comanda plasata pe Libris.ro, clientilor li se ofera optiunea de a dona pentru Salvati Copiii. Peste 600.000 de clienti au donat pana acum, iar valoarea medie a unei donatii a crescut in acesti ani de la 3.14 lei, la 5.24 lei.

Se incarca...

Brasov

Mai 2017

Libris.ro, la a 6-a dotare a unei maternitati din Romania, alaturi de Salvati Copiii, de aceasta data la Brasov. Suma donata cu sprijinul libris.ro catre Salvati este in valoare de 24.500 de euro.

Spitalul Clinic Judetean de Copii din Brasov, unde sunt ingrijiti anual peste 900 de copii cu patologii grave, cum este insuficienta de organe, va avea la dispozitie aparatura medicala necesara, in valoare de 24.500 de euro, datorita donatiei facute de Organizatia Salvati Copiii Romania, cu sprijinul libris.ro, in programul de combatere a mortalitatii infantile. Spitalul Clinic Judetean de Copii din Brasov deserveste atat judetul Brasov, cat si judetele Covasna si Harghita, iar o mare parte din aparatura medicala depaseste 30 de ani de cand este folosita. Astfel, Organizatia Salvati Copiii Romania si Libris Brasov au decis sa sprijine efortul medicilor, prin punerea la dispozitia acestora a patru monitoare functii vitale, patru injectomate si patru pulsoximetre, de care spitalul avea nevoie.

'Atunci cand avem de-a face cu patologii grave, aparatura medicala adecvata unei interventii rapide si functonale este, pur si simplu, o sansa in plus pentru salvarea acestor copii. Este crucial ca medicii sa aiba la indemana instrumentarul care ajuta in interventia imediata si in monitorizarea functiilor vitale ale pacientilor', declara Dr. Maria Mitrica, sef de sectie la Spitalul Clinic Judetean de Copii din Brasov.

In 2 ani si jumatate de la demararea acestui parteneriat, 145.000 de euro au fost donati catre Salvati Copiii Romania cu sprijinul a 205.000 de clienti Libris.

Atunci cand avem de-a face cu patologii grave, aparatura medicala adecvata unei interventii rapide si functionale este, pur si simplu, o sansa in plus pentru salvarea acestor copii. Este crucial ca medicii sa aiba la indemana instrumentarul care ajuta in interventia imediata si in monitorizarea functiilor vitale ale pacientilor
Dr. Maria Mitrica

'Fiecare dotare pe care o realizam in acest parteneriat cu Salvati Copiii este o bucurie pe noi, cei de la Libris, dar si o lectie de viata pe care ne-o dau, luna de luna, clientii nostri. Am inteles, cu totii, ca este important sa credem ca sta si in puterea noastra sa facem mai buna si mai frumoasa lumea in care traim, dar si sa actionam ca atare! Peste 200.000 de clienti Libris au avut incredere in proiectul propus de noi, in Libris si in Salvati Copiii si, datorita lor, mii de copii aflati in dificultate au o sansa in plus la viata. Faptul ca am reusit, o librarie online si oamenii care cred in ea, sa colectam 145.000 de euro cu care sa dotam unitati medicale importante din Romania ne da speranta', a declarat Laura Teposu, CEO Libris. Cei care doresc sa sustina demersul Organizatiei Salvati Copiii de reducere a mortalitatii infantile in Romania se pot alatura campaniei sustinute pe Libris.ro!


Este meritul vostru! Va multumim!

Alege sa nu fii indiferent! Adauga la comanda ta de pe Libris.ro 1leu, 3lei, 5lei, 10lei sau alta suma.


Acum se comanda

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one