headerdesktop cupontrggr07iun23

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

headermobile cupontrggr07iun23

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

CUPON -20% la ORICE

si TRANSPORT GRATUIT peste 50 lei!

Stiai despre vericire?

Comanda acum!
Close
uvpmobileredmari21mai23

Libris sustine campania „Un gest pentru o viata”

Libris.ro s-a alaturat programului de reducere a mortalitatii infantile al organizatiei Salvati Copiii in decembrie 2014, metoda pusa la dispozitia utilizatorilor fiind una foarte simpla. La fiecare comanda plasata pe Libris.ro, clientilor li se ofera optiunea de a dona pentru Salvati Copiii. Peste 600.000 de clienti au donat pana acum, iar valoarea medie a unei donatii a crescut in acesti ani de la 3.14 lei, la 5.24 lei.

Se incarca...

Brasov

Martie 2016

Salvati Copiii si Libris au dotat Maternitatea din Brasov cu un incubator performant si un monitor de functii vitale!

Libris.ro s-a alaturat in decembrie 2014 campaniei umanitare: „Un gest pentru o viata”, care reprezinta o ampla actiune de strangere de fonduri pentru 15 maternitati din Bucuresti, Arges, Brasov, Caras-Severin, Constanta, Dolj, Hunedoara, Iasi, Mures, Neamt, Suceava, Timis si Vaslui.

Libris si Salvati Copiii Romania au inceput aceasta colaborare, in scopul reducerii ratei mortalitatii infantile in Romania. Astfel, cea mai mare librarie online din tara noastra: libris.ro, i-a implicat pe clientii sai de pe platforma online in strangerea de fonduri, pe care ulterior le-a donat Organizatiei Salvati Copiii, pentru dotarea maternitatilor cu echipamente medicale performante. La fiecare comanda plasata pe libris.ro, utilizatorii au optiunea sa doneze pentru Salvati Copiii o suma predefinita sau una la alegere. Rezultatele imbucuratoare nu au incetat sa apara. In 8 martie 2016, Salvati Copiii si libris.ro au donat Spitalului de Obstetrica si Ginecologie 'Dr. Ioan Aurel Sbarcea' din Brasov un incubator performant si un monitor de functii vitale, in valoare de 25.000 de euro.

Este a treia dotare pe care Salvati Copiii o face impreuna cu libris.ro. In 15 luni de la demararea acestui parteneriat, clientii Libris au reusit sa doneze echivalentul impresionantei sume de 70.000 euro. Este meritul celor aproape 100.000 de clienti care au ales sa fie alaturi de noi in acest project. Ei au inteles ca, uneori, ca sa salvezi o viata este nevoie doar de un gest, ca un leu poate face diferenta dintre viata si moarte. Pentru noi toti, ceea ce au reusit clientii libris.ro este un model de educatie si responsabilitate sociala!”, a declarat Virgil Onita, Director General Libris.

In 2015, in Spitalul „Dr. I. A. Sbarcea” au avut loc 4.083 de nasteri si au fost ingrijiti 626 de prematuri. Spitalul din Brasov este cea mai mare unitate de nivel III din regiune. Medicii de la sectia de neonatologie a Maternitatii Brasov spun ca aparatura donata le va folosi pentru ingrijirea complexa a cel putin 35 de bebelusi anual.

'Nasterea fiecarui copil aduce bucurie, emotie, speranta. Multumim Organizatiei 'Salvati Copiii' si libris.ro, care si in anul acesta au fost alaturi de sectia noastra. Dotarea cu un incubator performant de ultima generatie ne permite nu numai ingrijirea in conditii de siguranta, ci si efectuarea de proceduri complexe de tratament pentru cei mici. Pe parcursul ingrijirii, nou-nascutii vor beneficia de o monitorizare activa, minim invaziva, cu ajutorul monitorului de functii vitale', a declarat dr. Olimpia Petrescu, medic sef sectie neonatologie.

Cu fondurile stranse de la libris.ro au mai fost dotate Maternitatea Filantropia din Bucuresti si sectia de neonatologie a Spitalului Judetean de Urgenta Cluj-Napoca. In mai putin de 2 ani de la demararea campaniei „Un gest pentru o viata”, 135.000 de clienti Libris au ales sa doneze pentru Organizatia Salvati Copiii.

Iata ce a declarat la Brasov, in martie 2016, Gabriela Alexandrescu, Presedinte Executiv Salvati Copiii Romania:

Romania are una dintre cele mai sumbre statistici privind mortalitatea infantila in Europa: o rata de 8,8 la 1000 de nou-nascuti vii in 2014, din cauze tratabile sau care pot fi prevenite. Ne-am propus ca in urmatorii ani sa reducem aceasta statistica nedreapta si sa dotam anul acesta alte 25 de maternitati cu echipamente performante, pe langa cele 58 de institutii pe care le-am echipat pana acum. Trebuie sa facem tot ce ne sta in putinta sa tinem in viata acesti copii, pana cand organismul lor invata sa lupte singur. In demersul nostru avem parteneri inimosi, care au inteles ca prin donatiile pe care le fac salveaza vieti. Multumim libris.ro pentru sprijin si speram sa luptam in continuare impreuna, pentru vietile copiilor nostri.
Gabriela Alexandrescu

Campania continua si acum, pe libris.ro!


Este meritul vostru! Va multumim!

Alege sa nu fii indiferent! Adauga la comanda ta de pe Libris.ro 1leu, 3lei, 5lei, 10lei sau alta suma.


Acum se comanda

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one